Connect with us

Cultură

Razvan Dragnea, unul dintre cei mai cunoscuti pianisti din Romania, la Brasov

Brașovul MEU

Publicat

pe

Răzvan Dragnea , unul dintre cei mai apreciați tineri pianiști din România și nu numai, va concerta vineri, 23 februarie 2018, de la ora 19.00, la Sala Patria a Filarmonicii Brașov, alături de Ochestra Simfonică a instituției în cadrul unul Concert Simfonic Extraordinar. La pupitrul Orchestrei se va afla dirijorul Jin Baek (Coreea de Sud).

  Răzvan Dragnea este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi pianişti ai vieţii muzicale din România dar și de peste hotare. Şi-a început cariera muzicală la 12 ani, interpretând Concertul de Mozart în do major KV 467, cu Orchestra Naţională Radio. A fost invitat ca solist la cele două orchestre de prim rang din Bucureşti – Filarmonica George Enescu şi Orchestra Radio, precum şi la majoritatea filarmonicilor din ţară, dar şi în străinătate. Şi-a obţinut diploma de solist la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, unde şi-a continuat studiile de masterat şi doctorat; în paralel, a urmat cursuri de măiestrie şi în Germania. De altfel, la Stuttgart a absolvit un master în cadrul unei burse DADD.

Din anul 1991, când a debutat în compania Orchestrei Naţionale Radio Bucureşti, sub bagheta regretatului maestru Iosif Conta, a concertat alături de prestigioase orchestre simfonice din țară și a colaborat cu dirijori renumiţi. Printre partenerii săi de scenă pot fi amintiți  celebra soprană Mariana Nicolesco, alături de care a participat la mai multe manifestări artistice (memorabil rămâne concertul de inaugurare a Marelui Pian de Concert „Steinway” donat de Mariana Nicolescu Ateneului Român) şi violonistul George-Cosmin Bănică, alături de care a susţinut numeroase recitaluri.

Repertoriul său cuprinde majoritatea capodoperelor literaturii pianistice, iar palmaresul său, numeroase premii la concursuri internaţionale.

 În concertul de vineri Răzvan Dragnea va interpreta Concertul nr. 2 pentru pian și orchestră de Franz Liszt, una dinte partiturile spectaculoase ale celui care a fost supranumit „regele pianului”, în vremurile sale. Este o propunere concertistică de anvergură, cu o structură compozițională pe scară largă, de la metamorfoză la un nivel extrem. Melodia lirică de deschidere devine tema marșului final, cu o tematică pasională, având o strălucire aparte.

     În programul serii se vor audia și A. Dvořák – Scherzo capricciosso op. 66 și R. Schumann – Simfonia I, „Simfonia Primăverii”.

    Concertul va fi dirijat de maestrul Jin Baek din Coreea de Sud.

Biletele se pot procura de la Sala „Patria” din Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 50 A.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri locale

Experiența de neuitat: Importanța unei formații la nunta ta și de ce ar trebui să alegi Formatia Fantastic – Formatie Nunta Bucuresti

Publicat

pe

De

Formatie Nunta Bucuresti

 

Una dintre cele mai importante zile din viața ta este nunta ta. Este un moment în care îți dorești ca totul să fie perfect, de la decorul elegant până la mâncarea delicioasă și, desigur, muzica care să creeze o atmosferă magică și să încânte invitații. De aceea, este esențial să alegi cu încredere o formație care să aducă energie, pasiune și profesionalism în această zi specială. O astfel de formație este Formatia Fantastic – Formatie Nunta Bucuresti.

 

Creând o experiență de neuitat:

 

O formație live la nunta ta poate adăuga cu adevărat acea scânteie magică evenimentului. Când muzicienii talentați urcă pe scenă și interpretează melodiile preferate ale mirilor și ale invitaților, întregul eveniment prinde viață. Cu Formatia Fantastic – Formatie Nunta Bucuresti, vei beneficia de o experiență muzicală captivantă și memorabilă.

 

Profesionalism și talent remarcabil:

 

Formatia Fantastic – Formatie Nunta Bucuresti se remarcă prin profesionalismul și talentul membrilor săi. Acești muzicieni pasionați au o vastă experiență în domeniul nunților și evenimentelor speciale. Ei înțeleg importanța fiecărui detaliu și își adaptează cu pricepere repertoriul pentru a se potrivi cu preferințele mirilor și ale invitaților.

 

Versatilitatea și diversitatea muzicală:

 

Una dintre marile calități ale Formatiei Fantastic – Formatie Nunta Bucuresti este versatilitatea lor muzicală. Ei sunt capabili să interpreteze diverse genuri muzicale, precum muzică populară românească, muzică internațională, muzică de petrecere și multe altele. Indiferent de preferințele tale muzicale sau de cerințele evenimentului, acești artiști talentați vor crea o atmosferă perfectă, asigurându-se că toți invitații se vor distra și vor dansa până în zori.

 

Interacțiunea cu publicul:

 

Formatia Fantastic – Formatie Nunta Bucuresti înțelege importanța interacțiunii cu publicul. Ei știu cum să anime atmosfera, să facă invitații să se implice și să se bucure de fiecare moment al evenimentului. Cu o abordare entuziastă și interacțiune prietenoasă, acești muzicieni talentați vor face ca nunta ta să fie una memorabilă, în care toți invitații să se simtă speciali și implicați în sărbătoare.

 

Urmează-ne pe Facebook:

 

Pentru a fi mereu la curent cu activitatea Formatiei Fantastic – Formatie Nunta Bucuresti, te invităm să ne urmărești pe pagina noastră de Facebook: Formatie Nunta Bucuresti.  Aici poți găsi informații despre evenimentele la care participăm, fotografii și videoclipuri din spectacolele noastre și recenzii de la clienții mulțumiți.

 

Concluzie:

 

Alegerea unei formații de calitate este esențială pentru ca nunta ta să fie una de neuitat. Formatia Fantastic – Formatie Nunta Bucuresti este o alegere excelentă, datorită profesionalismului, talentului și versatilității lor muzicale. Acești artiști pasionați vor aduce o atmosferă specială evenimentului tău și vor crea amintiri de preț pentru tine și invitații tăi. Nu uita să ne urmărești pe pagina noastră de Facebook pentru a fi mereu la curent cu activitatea noastră captivantă.

Citeste in continuare

Cultură

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Publicat

pe

De

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights and Tales este alegerea perfectă pentru tine! Cu un stil, dreamy, diafan și boho, Lights and Tales transformă fiecare nuntă într-o poveste magică, în care iubirea și frumusețea sunt evidențiate într-un mod captivant.

Lights and Tales surprinde emoțiile și momentele speciale ale nunții tale, aducându-le la viață într-un mod inconfundabil. Fiecare fotografie este realizată cu atenție la detalii și cu o viziune artistică, pentru a reda esența și atmosfera unică a evenimentului tău special. De la momentul în care rochia ta boho chic atinge pământul până la dansurile romantice sub lumina candelabrelor, fiecare cadru este imortalizat cu pasiune și experiență.

Stilul dreamy și diafan al lui Lights and Tales aduce o notă de magie și romantism în fiecare fotografie. Prin utilizarea luminii naturale și a tehnicilor creative de compoziție, Lights and Tales reușește să creeze imagini pline de farmec și mister. Fotografiile nu sunt doar simple reprezentări vizuale, ci povești în sine, care te poartă într-o călătorie prin universul iubirii și al fericirii.

Atunci când echipa Lights and Tales este fotograful tau, vei avea parte de o colaborare autentică și plină de originalitate. Fotograful înțelege importanța acestui moment unic în viața ta și se asigură că fiecare scena este surprinsa într-un mod special. Ascultă cu atenție dorințele tale și pune în aplicare idei creative pentru a crea imagini care să te impresioneze.

Mai mult decât atât, Lights and Tales nu se rezumă doar la ziua nunții tale. Echipa oferă și sesiuni foto de logodnă și after-wedding. Fie că dorești să imortalizezi primii pași pe drumul către căsătorie sau să păstrezi amintiri frumoase de după nuntă, Lights and Tales va fi alături de tine, capturând fiecare emoție și fiecare zâmbet într-un stil magic.

Lights and Tales FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI, FOTOGRAF NUNTA PLOIESTI

Citeste in continuare

Cultură

Ce trebuie sa stim depre finisajele interioare?

Publicat

pe

De

Finisajele interioare

Finisajele interioare și sistemele de diviziune spațială definesc spațiile de locuit din interiorul clădirilor rezidențiale cu o gamă de materiale naturale și sintetice. Cel mai utilizat finisaj de perete este placa de gips-carton, o formă prefabricată de tencuială umedă tradițională. Tencuiala de gips umedă este turnată între fețele de hârtie pentru a forma panouri mari care sunt bătute în cuie pe cadre ușoare din lemn sau metal. Îmbinările dintre panouri sunt umplute cu un compus de rășină cu setare dură, oferind o suprafață netedă fără sudură, care are o rezistență considerabilă la foc. Gips-cartonul formează substratul pe care pot fi aplicate o serie de alte materiale, inclusiv placaj subțire furniruit din lemn și țesături de vinil, cu adezivi. În zonele umede, cum ar fi bucătăriile și băile, se utilizează placă de gips-carton rezistentă la apă, uneori cu adăugarea de plăci ceramice aplicate cu adeziv.

Ușile din clădirile rezidențiale sunt de obicei de tip hollow-core, cu furniruri subțiri de lemn lipite peste un miez de hârtie fagure și benzi de margine din lemn masiv; ramele ușilor sunt de obicei realizate din forme de lemn prelucrate. Laminatele din plastic lipite de PAL sunt utilizate pe scară largă pentru dulapuri și blaturi încorporate. Cel mai comun finisaj al podelei este mocheta, cea mai mare parte fiind acum realizată din fibre sintetice, înlocuind lâna și bumbacul tradițional. Poate fi întreținut cu ușurință, iar textura sa vizuală și tactilă moale, precum și calitățile sale fonoabsorbante, îl fac atractiv pentru uz rezidențial. Lemnul de esență tare – în primul rând stejar, mesteacăn și arțar – sunt, de asemenea, utilizate pentru podele, atât în scândurile tradiționale înguste bătute în cuie pe punțile de placaj, cât și ca elemente de parchet prefabricate, care sunt aplicate cu adezivi. În zonele umede sau greu de utilizat se utilizează plăci de compoziție de vinil sau plăci ceramice.

Țevărie

Sistemele de alimentare cu apă menajere pentru clădirile rezidențiale joase au două surse, fie sisteme municipale de distribuție a apei, fie, în cazul în care acestea nu sunt disponibile, puțuri care sunt forate pe acvifere subterane care nu sunt contaminate. Apa este extrasă din puțurile cu pompe electrice submersibile mici, care sunt coborâte prin carcasa puțului până la admisie. Conductele exterioare subterane de alimentare cu apă sunt de obicei din fontă cu conexiuni filetate pentru a conține presiunile aplicate fluidului, ceea ce este de obicei suficient pentru a-l ridica cu patru etaje. În interiorul clădirii, tuburile din cupru cu conexiuni lipite sunt utilizate pentru distribuție datorită rezistenței sale la coroziune și ușurinței de fabricare; în unele zone se utilizează, de asemenea, țeavă de plastic. Alimentarea cu apa menajera este impartita in sisteme reci si calde, apa rece fiind canalizata direct la corpuri. Sistemul de apă caldă atrage mai întâi alimentarea printr-un rezervor de încălzire cu apă caldă, care își ridică temperatura la aproximativ 60 °C (140 °F) folosind rezistență electrică sau căldură pe gaz. Încălzitoarele de apă menajere care folosesc radiația solară pentru a încălzi apa în bobine expuse la soare pe o placă de metal negru acoperită cu sticlă (colectoare solare cu plăci plate) se găsesc în zone în care există o rază de soare amplă și costuri relativ ridicate de energie. Apa caldă este apoi distribuită de la încălzitor la dispozitivele de fixare într-un sistem de conducte cu buclă de recirculare, în care diferențialele de gravitație și temperatură mențin o temperatură constantă în perioada de cerere scăzută.

Utilizarea rezidențială primară a apei este în baie, care include de obicei o cadă de fontă sau oțel presat cu un strat de porțelan ceramic (deși se utilizează și rășină ranforsată cu fibră de sticlă), un grup sanitar ceramic și un dulap de apă de tip rezervor ceramic. Baia și grupul sanitar sunt alimentate cu apă caldă și rece prin robinete cu manetă sau comenzi de supapă de tip șurub. Supapa de alimentare cu apă a dulapului este, de asemenea, acționată de pârghie și se bazează pe puterea gravitațională a apei din rezervor pentru acțiunea sa de spălare. Băile de duș sunt, de asemenea, comune, adesea încorporate în adâncituri de cadă sau într-un compartiment separat finisat cu țiglă ceramică. În unele țări este inclus un bideu.

Alte corpuri sanitare utilizate pe scară largă includ chiuvete de bucătărie, de obicei din fontă sau oțel presat cu un strat de porțelan ceramic, sau din oțel inoxidabil; mașini automate de spălat vase; și mașini de spălat automate pentru rufe. Chiuvetele de bucătărie pot fi echipate cu eliminări de gunoi, care macină deșeurile solide într-o suspensie fluidă care este spălată cu apă uzată. În cazul în care există posibilitatea de a înapoi sifonarea apelor uzate în alimentarea cu apă, trebuie prevăzut un întrerupător de vid la alimentare pentru a preveni acest lucru, dar majoritatea corpurilor sanitare de uz casnic sunt proiectate pentru a evita această posibilitate.

Sistemele de drenaj pentru îndepărtarea apelor uzate sunt realizate din țeavă din fontă cu îmbinări filetate sau îmbinări clopot-și-scuipă sigilate cu plumb topit sau cu țeavă de plastic cu îmbinări sudate cu solvent. Conducta de deșeuri a fiecărui dispozitiv de instalații sanitare este prevăzută cu o curbă inversă semicirculară sau capcană, care rămâne în mod constant umplută cu apă și împiedică mirosurile din sistemul de drenaj să scape în spațiile ocupate. Imediat în aval de fiecare capcană este o deschidere către un sistem de conducte de aerisire, care permite aerului în sistemul de drenaj și protejează garniturile de apă din capcane de îndepărtarea prin sifonare sau presiune spate. Când apa uzată părăsește clădirea, aceasta este drenată printr-o supapă de prevenire a fluxului și în țevi ceramice subterane. Apoi curge gravitațional fie către o stație privată de tratare a apelor uzate, cum ar fi fosa septică și câmpul de țiglă, fie către sistemul public de canalizare. În cazul în care nivelul de evacuare a apelor uzate este sub nivelul canalizării, este necesară o pompă de ejector de canalizare pentru a ridica apa uzată la un nivel mai ridicat, unde gravitația o îndepărtează.

Încălzire și răcire

Sistemele de control al atmosferei din clădirile rezidențiale joase utilizează gaz natural, păcură sau bobine de rezistență electrică ca surse centrale de căldură; de obicei, căldura generată este distribuită spațiilor ocupate de un mediu fluid, fie aer, fie apă. Bobinele de rezistență electrică sunt, de asemenea, utilizate pentru încălzirea spațiilor de locuit direct cu energie radiantă. Distribuția forțată a aerului mută aerul purtător de căldură printr-un sistem asemănător copacilor de conducte galvanizate din tablă cu secțiune transversală rotundă sau dreptunghiulară; ventilatoarele alimentate electric oferă un diferențial de presiune pentru a împinge aerul de la sursa de căldură (sau cuptor) la spațiile de locuit, unde este expulzat din grătarele situate în pereți sau podele. Partea de presiune negativă a ventilatorului este conectată la un alt sistem de conducte de aer de retur care extrag aerul din spațiile de locuit prin grătare și îl aduc înapoi în cuptor pentru reîncălzire. Aerul exterior proaspăt poate fi introdus în fluxul de aer al sistemului de la o admisie exterioară, iar aerul interior încărcat cu miros poate fi expulzat printr-un orificiu de aerisire, asigurând ventilația, de obicei la o viteză de aproximativ o schimbare completă a aerului pe oră. Pentru a conserva energia, schimbătoarele de căldură aer-aer pot fi utilizate în procesul de admisie a gazelor de eșapament. Aerul încălzit este de obicei furnizat în volum constant, iar temperatura ambiantă este variată ca răspuns la un termostat situat într-o singură cameră. Controlul central al umidității este rareori furnizat în acest tip de clădire.

Un alt sistem comun de încălzire este tipul de apă caldă radiantă. Sursa de căldură este aplicată unui cazan mic, în care apa este încălzită și din care este circulată de o pompă electrică în țevi de cupru izolate similare cu un sistem de apă caldă menajeră. Țevile pot fi conectate la radiatoare din fontă sau din oțel cu tub egrenat în spațiile de locuit. Radiatoarele sunt plasate în apropierea zonelor cu cele mai mari pierderi de căldură (cum ar fi ferestrele sau pereții exteriori), unde energia lor radiantă încălzește aerul înconjurător și creează un ciclu de convecție în interiorul camerei, producând o temperatură aproximativ uniformă în interiorul acesteia. Apa caldă poate fi, de asemenea, efectuată prin țevi înguste plasate într-un model continuu de buclă pentru a crea o suprafață radiantă mare; acest model de țevi poate fi turnat într-o placă de podea de beton sau plasat deasupra unui tavan pentru a încălzi spațiul de locuit adiacent. Controlul temperaturii în sistemele de apă caldă utilizează un termostat în spațiul de locuit pentru a regla debitul pompat al apei pentru a varia căldura furnizată.

Sistemele radiante de încălzire cu rezistență electrică utilizează bobine în unitățile de bord din încăperi, care creează cicluri de convecție similare radiatoarelor cu apă caldă sau cabluri de rezistență în modele cu buclă continuă încorporate în tavane din ipsos. Controlul local al temperaturii poate fi mult mai precis cu încălzirea electrică, deoarece este posibil să se instaleze un reostat controlat termostatic pentru a varia producția de energie a secțiunilor relativ mici ale unităților de bază sau ale cablului.

Un tip de încălzire a spațiului care este din ce în ce mai utilizat în clădirile rezidențiale este radiația solară pasivă. În zilele însorite de iarnă, ferestrele orientate spre sud lasă să intre cantități substanțiale de energie, de multe ori suficient de mult pentru a încălzi întreaga clădire. Șemineele pe lemne cu coșuri sunt încă furnizate pe scară largă în clădirile rezidențiale, dar utilizarea lor este mai ales pentru efect estetic.

Răcirea atmosferelor din clădirile rezidențiale mici se face adesea local cu aparate de aer condiționat, care pătrund în peretele exterior al spațiului de răcit; aceasta permite aportul de aer proaspăt atunci când se dorește și evacuarea căldurii pompate din spațiu în aerul exterior. Mai rar, sistemele de încălzire cu aer forțat au serpentine de răcire introduse în fluxul de aer pentru a oferi un interior răcit central. Se folosește un proces de răcire prin compresie, similar cu cel dintr-un frigider de uz casnic. Un agent frigorific, care este un lichid la temperatura camerei, este pompat printr-un sistem închis de tuburi de cupru spiralate. O pompă electrică menține o presiune scăzută în serpentinele de răcire, iar agentul frigorific lichid trece printr-o supapă de expansiune dintr-o zonă de înaltă presiune către serpentinele de joasă presiune. Această modificare a presiunii are ca rezultat o schimbare de fază a agentului frigorific; se transformă dintr-un lichid într-un gaz și absoarbe căldură în acest proces, la fel cum apa absoarbe căldură atunci când este fiartă și transformată în abur. Absorbția de căldură a tranziției lichid-gaz răcește aerul care trece peste serpentinele de răcire. Aerul răcit este circulat prin clădire prin sistemul de aer forțat. Când agentul frigorific gazos de joasă presiune părăsește serpentinele de răcire, acesta trece prin pompă și este presurizat. Agentul frigorific circulă prin serpentine de condensare, care sunt situate în exteriorul clădirii; acolo schimbarea de fază este inversată pe măsură ce gazul se transformă într-un lichid de înaltă presiune și eliberează căldură în aerul exterior care trece peste serpentinele de condensare. Agentul frigorific lichid revine la supapa de expansiune pentru a repeta ciclul de răcire. Mașina de refrigerare este astfel o „pompă de căldură” care transferă căldura din clădire în atmosfera exterioară. Pompele de căldură pot funcționa și în sens invers în lunile de iarnă pentru a pompa căldura din aerul exterior în interiorul clădirii; funcționează cel mai bine în climă blândă, cu temperaturi de iarnă destul de calde. Utilizarea pompelor de căldură în climă rece pune multe probleme tehnologice dificile.

Atmosferele interioare sunt, de asemenea, ventilate prin ferestrele de funcționare, precum și prin scurgeri neintenționate la toate tipurile de deschideri exterioare. Băile, bucătăriile și spălătoriile generează mirosuri și căldură și au adesea sisteme de evacuare separate alimentate de ventilatoare electrice care funcționează intermitent, după cum este necesar. Calitatea atmosferei rezidențiale este, de asemenea, protejată de detectorul de fum, care trage un semnal de alarmă pentru a avertiza cu privire la un posibil pericol atunci când fumul atinge chiar și un nivel foarte scăzut în spațiile de locuit.

 

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Uncategorized2 zile inainte

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat   ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează...

Uncategorized2 zile inainte

Axis anunta noi camere panoramice ce ofera o vedere de ansamblu completa la 360°

Bucuresti, 30 May 2023 – Axis Communications anunta lansarea a doua noi camere panoramice prevazute cu o unitate de procesare cu invatare...

Uncategorized2 zile inainte

Generația Z și Millennials aduc telefoanele cu clapetă înapoi Telefonul Flip Nokia 2660 reimaginat este acum disponibil în culorile Pop Pink și Lush Green

Telefoanele clasice sunt din ce în ce mai populare, deoarece generațiaZ și Millennials au început să-și limiteze timpul petrecut în...

Uncategorized2 zile inainte

STAR STONE finalizează investiția de 350.000 de euro, începută anul trecut, și demarează producția de confecții metalice  

În noua categorie, companie produce elemente de gard standardizat, pe dimensiuni potrivite pentru garduri din bolțari Traverstone® Block STAR STONE...

Uncategorized2 zile inainte

Synology anunță DiskStation DS423, un NAS cu 4 bay-uri pentru acasă sau la birou

București, România – Synology anunță lansarea lui DiskStation DS423, o unitate cu 4 bay-uri din seria Value, concepută ca o soluție de...

Uncategorized2 zile inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

Uncategorized3 zile inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

Uncategorized3 zile inainte

ELKO explorează tendințele în securitate la Timișoara SecureFuture 2023

București, 29 May 2023 – ELKO Romania, membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și...

Uncategorized3 zile inainte

Platforma ATEN a câștigat premiul iF DESIGN 2023 pentru experiența intuitivă a utilizatorului

Interfața grafică intuitivă (GUI) și designul configurabil personalizabil ajută utilizatorii să configureze ușor sistemul fără a fi nevoie de scrierea de cod.  ...

Social4 zile inainte

Rochia, o piesa vestimentara atemporala

Ai fost fascinata inca din copilarie de marile prezentari de moda ale designerilor de peste hotare? Rasfoind revistele sau urmarind...

Exclusiv6 zile inainte

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI – Ziarul Incisiv de Prahova

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Uncategorized6 zile inainte

Acer își extinde portofoliul de gaming premium cu noul Predator Triton 16

Acer a anunțat astăzi noul Predator Triton 16 (PT16-51), cel mai recent dispozitiv din seria sa performantă de gaming. Noul...

Top Știri