Connect with us

Eveniment

Comandă online cadourile de Paște!

Brașovul MEU

Publicat

pe

Trăim vremuri speciale, în care suntem încă sfătuiți pe cât posibil să evităm aglomerația, contactul cu multe persoane și să încercăm să ne descurcăm mai mult folosind tehnologia, plătind facturile online, să folosești aceiași metodă și în cazul cumpărăturilor care nu sunt o strict necesitate, și altele asemănătoare. Cu toate acestea, timpul continuă să se scurgă, parcă mai rapid decât niciodată, și constați cu surprindere că până la Sărbătorile Pascale nu mai este chiar atât de mult, așa că deja începi să te gândești la cadourile pe care le poți oferi cu acest prilej. Și, de ce nu, chiar să le comanzi online, pentru că poți analiza pe îndelete, alege cea mai avantajoasă ofertă și nici nu trebuie să petreci ore întregi colindând prin magazine, când tu ai altceva mai bun de făcut. Așa că am alcătuit o selecție de cadouri care pot fi oferite de Paște, și mai ales, care pot fi comandate și online, din timp și fără bătaie de cap.

Un coș cadou este perfect de fiecare dată

Ai văzut desigur, în anii trecuți, prin marile magazine, acele cosuri cadou ieftine gata asamblate, la care nu trebuie să mai adaugi nimic pentru că sunt pur și simplu perfecte! Deși nu ai încercat până acum, poate că anul acesta este momentul să ieși puțin din tipare. Prin urmare, comandă pachete cadou Paste în care, alături de cozonacul și vinul bun, să se afle și câteva surprize dulci pentru cei mai mici membri ai familiei. De asemenea, vei rămâne plăcut surprins că dacă te pregătești din timp poți găsi stocuri inclusiv la coșurile considerate de lux, ceva mai scumpe, dar cu produse pe care în mod normal le privești în rafturile magazinelor și apoi treci mai departe. Dar, până la urmă, doar o dată pe an este Paștele, nu-i așa?

Obiecte pentru casă

De regulă, oamenii apreciază mai mult acele daruri care le sunt utile, nu numai cele plăcute ochiului. Prin urmare, comandă din timp ceva care să poată fi folosit de toți membrii familiei: o lenjerie de pat de calitate, ustensile de bucătărie, prăjitor de pâine, sandwich maker, un storcător de fructe, un ceas pentru perete și lista poate continua. Cu siguranță vei găsi cadoul perfect, așa că totul va ieși așa cum ți-ai plănuit.

Cărți

Vei petrece Paștele cu o persoană pasionată de lectură? Atunci cel mai bun cadou pe care îl poți oferi cu acest prilej sunt niște cărți pe placul ei. În plus, ai tot timpul din lume să găsești cărțile semnate de autorul preferat, la prețuri bune, la librăriile online, care se întrec în oferte care de care mai avantajoase. Niciodată nu ți s-a părut mai simplu să alegi cadoul perfect pentru Paște, nu-i așa?

Ustensile pentru grădină sau unelte pentru casă

Un cadou perfect este cel care ține cont de pasiunile persoanei căreia urmează să îi fie oferit. Așadar, dacă avem de a face cu cineva care adoră să aibă rânduri de flori sau răsaduri, niște ustensile pentru grădinărit sunt mai mult decât indicate. În schimb, dacă este pasionat de tâmplărie sau chiar traforaj, pe Internet se găsesc numeroase truse pe care poate să le utilizeze chiar acasă. Din nou, avantaj pentru cumpărăturile online!

Un card cadou!

Dacă ești chiar în pană de inspirație, atunci un card cadou este exact ceea ce ai nevoie. Din fericire, îl poți comanda online, iar cel sau cea căreia i-l vei oferi va fi mai mult decât mulțumit/ă pentru că își va putea cumpăra ceva pe plac, fără să fie nevoit/ă să cheltuiască proprii bani. Pentru ca darul tău să nu fie chiar atât de ”sec”, poți trece pe cardul cadou un mesaj personalizat, și deja este mult mai bine!

Bijuterii

Pentru femei, orice ocazie este bună pentru a primi în dar o bijuterie! Niciodată nu au suficiente perechi de cercei, lanțul de anul trecut nu se mai poartă, brățara parcă se agață… mici scuze numai bune de invocat pentru a atrage atenția că își doresc ceva special. Așadar, dacă ești o persoană foarte ocupată, începe prin a vizita multe site-uri de profil și găsește ceva care crezi că o va surprinde în mod plăcut!

Jucării pentru cei mici, dar și cei mari

Cu niște jucării bine alese ai dat lovitura, cum se spune, în cazul copiilor! Dar, să știi că și adulților le place să se joace, așa că poți oferi drept cadou de Paște un set de jocuri care poate fi jucat în familie, și care să devină rapid preferatul lor. Dacă vrei, le poți comanda online, pentru că există posibilitatea să le personalizezi în așa fel încât să înțeleagă că sunt special pentru ei. De asemenea, jocurile video sunt preferatele întregii familii, așa că… știi ce urmează mai departe!

Cadouri personalizate

Avantajul de a face cumpărături online îți oferă posibilitatea ca acestea să fie personalizate. Așa că, indiferent spre ce îți îndrepți atenția, discută cu reprezentanții magazinului online respectiv dacă nu ai putea să îl faci un pic mai ”altfel”, pentru că atunci surpriza va fi cu atât mai plăcută! Dacă nu, comandă produsul din timp și încearcă în timpul tău liber să faci ceva în așa fel încât să ai un dar aparte, chiar dacă la prima vedere părea ceva banal. Ai grijă la mesajul pe care vrei să-l transmiți, să nu fie greșit înțeles! În rest, ai mână liberă, cum se spune, și bucurați-vă împreună de Sărbătoarea Luminii și a Învierii!

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Cursuri Creative: 6 ani de cursuri de copywriting și 400 de cursanți

Brașovul MEU

Publicat

pe

Cursuri Creative aniversează 6 ani de când a lansat prima sesiune a cursului de “Inițiere în copywriting și content writing” susținut de Cătălin Ionașcu, fondatorul celei mai mari comunități de copywriteri de la noi din țară, Romanian Copywriter. În această perioadă, aproximativ 400 de cursanți au învățat cum să redacteze texte de impact.

Realizarea de conținut online este o componentă importantă în activitatea celor care lucrează deja în domeniu sau a celor care își doresc o carieră în marketing și comunicare. Video de prezentare, postări în social media, pagini de vânzări, email-uri, bloguri, cataloage de produse, bannere sau aplicații mobile,  toate sunt elemente de conținut de care se ocupă profesioniștii în marcom.

Indiferent de specificul unei afaceri, nevoia de conținut este constantă. La Cursul de Copywriting și Content Writing organizat de Cursuri Creative pasionații de marketing și comunicare au ocazia să experimenteze scrisul educativ și comercial în folosul propriilor organizații. Cursul se adresează angajaților marcom indiferent de organizație, antreprenorilor, studenților și freelancerilor.

Cursul de Copywriting și Content Writing este susținut de Cătălin Ionașcu. El a fost dintotdeauna pasionat de scris și are peste 600 de ore de training în domenii precum marketing online, copywriting și content writing.

Cursul durează 10 ore și se desfășoară pe parcursul a două zile, în weeeknd. Agenda acestuia include prezentări consistente despre: copywting vs content writing, brieful de creație, strategia de content writing, SEO content writing, bloguri și social media, headline-uri, copywriting pentru landing page, copywriting vizual și video.

La finalul cursului participanții își vor dezvolta gândirea strategică, își vor cunoaște mai bine propria audiență, vor afla cum să scrie persuasiv și vor învăța să-și adapteze mesajul. De asemenea, vor scăpa de “writer`s block” și vor învăța noțiuni de bază despre SEO. În plus, participanții vor cunoaște oameni noi și vor avea oportunități de networking, vor primi suport gratuit prin email și Facebook. Toți participanții vor primi o diplomă din partea Cursuri Creative care atestă participarea la acest curs de specialitate.

Cursul se desfăşoară pe parcursul a doua zile şi are o durată totală de 10 ore: sâmbătă (17 aprilie) ->  10:00 – 15:00 și duminică (18 aprilie) -> 10:00 – 15:00. Costul cursului este de 600 lei /persoană (redus de la 780 lei).

Mai multe detalii se pot obține telefonic la 0743.183.353 / cursuri@cbmanagement.ro sau la

https://cursuri-creative.ro/comunicare/initiere-in-copywriting-si-content-writing.

Citeste in continuare

Eveniment

ANUNT INCEPERE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” INTERSPAR COM SRL

Brașovul MEU

Publicat

pe

INTERSPAR COM SRL anunta lansarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor INTERSPAR COM” proiect  nr. RUE M2-7354 din 07-04-2021  înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 13.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii INTERSPAR COM SRL prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, denumită în continuare Măsură, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 353.464,7475 lei (valoarea totala) din care :  307.360,65 lei  grant si  46.104,0975 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

INTERSPAR COM SRL

Adresa: Municipiul Oradea, str. Mestesugarilor, nr. 77, Bloc PB128, Ap.3

Judet:  Bihor

Telefon:  0770192876

ALBERT – ATTILA BAJNOK

http://www.magic-tours.ro/

Citeste in continuare

Eveniment

ANUNT INCEPERE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” FAST DONER SRL

Brașovul MEU

Publicat

pe

FAST DONER SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru FAST DONER SRL”, proiect  nr RUE 6163 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se implementeaza pe o perioada de maxim 6 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 08.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii FAST DONER SRL prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, denumită în continuare Măsură, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei (valoarea totala) din care: 725,925.0000  lei grant si 108,888.7500 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

 

Date de contact beneficiar:

Denumire firma: FAST DONER SRL

Adresa:Romania, MARAMUREŞ, localitatea Baia Mare, str. B-dul INDEPENDENŢEI, nr. 170

Telefon: 0751173611, E-mail: baiamare@dabodoner.ro

 

 

 

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv9 ore inainte

Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova confirmate de instanta/Politist local dat afara ilegal de tandemul Adrian Vaida – Adrian Dobre – reaincadrat in functie cu acordarea drepturilor banesti – Ziarul Incisiv de Prahova

Aflăm din ce în ce mai multe detalii (cu probe, documente si inregistrari audio/video)  despre ce   s-a întâmplat si se...

Eveniment11 ore inainte

Cursuri Creative: 6 ani de cursuri de copywriting și 400 de cursanți

Cursuri Creative aniversează 6 ani de când a lansat prima sesiune a cursului de “Inițiere în copywriting și content writing”...

Social11 ore inainte

Cursuri Creative: 6 ani de cursuri de copywriting și 400 de cursanți

Cursuri Creative aniversează 6 ani de când a lansat prima sesiune a cursului de “Inițiere în copywriting și content writing”...

Eveniment12 ore inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” INTERSPAR COM SRL

INTERSPAR COM SRL anunta lansarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor INTERSPAR COM” proiect  nr. RUE...

Viața în Brașov14 ore inainte

Montează caloriferul pe pardoseală cu ajutorul suportului special

Suportul de calorifer pentru pardoseală permite instalarea caloriferelor pe pardoseală, ceea ce înseamnă un confort suplimentar și ușurință în construcția...

EvenimentO zi inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” FAST DONER SRL

FAST DONER SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru FAST DONER SRL”,...

EvenimentO zi inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma RAZINVEST GLOBAL SRL

Societatea RAZINVEST GLOBAL SRL, a inceput la data de 13.04.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

EvenimentO zi inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO INTERNATIONAL SRL

Societatea DABO INTERNATIONAL SRL, a inceput la data de 13.04.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

conferinte online conferinte online
SocialO zi inainte

Avantajele utilizarii conferintei online in afaceri

Conferinta web ofera posibilitatea de a gazdui sau de a participa la intalniri de afaceri folosind un computer si un...

EvenimentO zi inainte

Afla cele mai utile informatii despre raschetarea parchetului

Parchetul este o podea de inalta calitate care poate fi pastrata generatii intregi. Dar, din cand in cand, o podea din...

Social2 zile inainte

Persoane care oferă bani cu împrumut într-un timp foarte scurt!

Nimic nu se compară cu momentul în care eșți pe cale de a organiza o frumoasă cerere în căsătorie. Toate...

Eveniment2 zile inainte

Samsung lansează noul Galaxy SmartTag+: calea cea mai inteligentă de a găsi obiectele pierdute

Localizare vizuală a bunurilor pierdute cu ajutorul tehnologiei AR integrată pe noul Galaxy SmartTag+ București, România – 12 aprilie 2021...

Top Știri