Connect with us

Sport

Casa Pariurilor, 300.000 de euro cheltuiți pentru un spot tv pentru bonus, considerat illegal. Amendă de la ONJN!

Publicat

pe

Statul a pus tunurile pe sponsorul Ligii 1, operatorul de pariuri cu cele mai multe matrapazlâcuri realizate pe metru pătrat, informează sportpesurse.ro.

Unul dintre cei mai puternici operatori de pariuri din România, este vorba despre Casa Pariurilor, nimeni altul decât partenerul oficial al Ligii 1, a preferat să se descopere din punct de vedere legal de dragul maximizării afacerii. Altfel, un business care începe să pârâie din toate încheieturile în urma unor decizii manageriale pe alocuri scandaloase.

Parte a Fortuna Entertainment Group (FEG), colosul aflat sub umbrela fondului de investiții cehesc Penta Investments, gigant care administrează pe teritoriul României atât operatorii de pariuri FORTUNA și CASA PARIURILOR, cât și lanțul de farmacii Sensiblu și Dr.Max, CASA PARIURILOR tocmai a fost amendată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc pentru că a produs și distribuit mai multe variante de spoturi publicitare pentru oferte bonus care nu fac obiectul licenței deținute. În urmă cu câteva zile, ONJN a sancționat firma HATTRICK PSK, deținătoarea platformei de jocuri de noroc online www.casapariurilor.ro cu suma de 25.000 RON, decizia venind în baza unui raport de monitorizare al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) realizat în perioada 01.12.2020 – 31.12.2020.

Concret, în intervalul mai sus menționat, mai multe posturi importante de televiziune din România, începând cu PRO TV și terminând cu canalele sportive Digi Sport și Look Sport, au difuzat două variante ale unui spot publicitar pentru platforma online www.casapariurilor.ro, ambele variante conținând informații referitoare la acordarea de bonusuri de către platforma respectivă, lucru care nu face obiectul Licenței de clasa a II-a deținute de HATTRICK PSK.  O încălcare flagrantă a normativelor legale, un demers în afara cadrului legal pe care CASA PARIURILOR – ditamai sponsorul Ligii 1, partener oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal – și l-a asumat cu nonșalanță, în condițiile în care operatorul de pariuri tocmai își lansa noua platformă online, iar nevoia de mediatizare era necesară. Dacă privim cifrele companiei din ultima vreme, putem spune că era chiar vitală.

Cert este că toată această afacere urât mirositoare demonstrează respectul pe care îl are FEG România față de partenerii ei din țară.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

„Urmează-ți visul! Octavian Ciovică, povestea unui campion” – Emisiune Business Philosophy

Publicat

pe

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 28 aprilie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe pilotul Octavian Ciovică (Radical SR8), informează businessphilosophy.ro.

Octavian Ciovică va vorbi în emisiunea moderată de Laurențiu Ciornei și Romeo Chiriac despre industria auto și despre traseul impresionant pe care l-a avut de parcurs până să își îndeplinească visul,  acela de a cuceri titlul de campion național.

Despre începuturile meseriei de pilot, Octavian Ciovică spune: „În familia mea nimeni nu are permis de conducere. Cu toate acestea, când aveam 11 ani, tatăl meu m-a dus pe traseul din Poiana Brașov să văd mașinile la  un campionatul de viteză pe traseu montan. Eram fascinat. Mi-am făcut primul idol: Eduard Stan, maestru emerit al sportului cu motor.  La 11 ani, când mi-am făcut eu debutul ca spectator, am fost impresionat de susținerea pe care maestrul Stan o avea. Fanii lui aveau o pancartă pe care scria: ‘Edu Stan – ca un uragan’. El avea o Lancia Delta și era deosebit cu acea mașină rachetă. Aici s-a născut visul de a deveni pilot. Un vis care părea îndepărtat. Situația financiară a familiei mele nu îmi permitea să cred că vreodată în viața mea voi lua startul ca pilot”, povestește pilotul brașovean.

„În 1998 am participat la un concurs de educație rutieră cu bicicletă și am luat locul II la nivel județean. După care, profesorii mi-au recomandat să merg la Clubul Copiilor, la cursurile de karting. Am trăit o frustrare enormă. M-am dus prima oră la curs și când am ajuns pe platou unde se făceau turele cu karturile toți aveau o sacoșă în mână cu un bidon de 2l cu benzină. Eu neavând posibilitatea de a-mi cumpăra cei doi litri de benzină, am fost exclus, a trebuit să plec acasă. Părinții nu îmi dădeau bani pentru așa ceva. Am plecat plângând și mi-am spus că trebuie să fac tot posibilul ca să reușesc ca pilot”, spune Ciovică.

„Au trecut anii, am rămas cu gândul la această pasiune, dar ca spectator. Primele ore de conducere le-am făcut pe mașina mătușii mele, o Dacia 1310, galbenă, culoare care îmi este predestinată. Am strâns niște bani, iar în 2007, la etapa de la Pârâul Rece, am cumpărat o mașină de concurs care era de vânzare. Am negociat prețul foarte mândru că voi debuta la Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Am fost descurajat de toți prietenii și până la urmă am vândut mașina, deși aveam deja pregătită licența de pilotaj. Din ambiție și naivitate am făcut multe greșeli, sărind etape importante din parcursul meu profesional. Am luat o altă mașină, un Opel Kadett GSI, evident tot galben. Debutul l-am făcut la Rânca, în 2007, și deși credeam că o să fiu cel mai bun, am luat numai locul 4. Anii ce au urmat am schimbat diverse mașini, foarte diferite. Primele rezultate au venit în 2008, dar din 2009 până în 2015 am luat pauză. Am avut alte priorități. Am reluat alături de un finanțator care m-a motivat să repornesc. Rezultatele nu au fost spectaculoase, dar în 2017 a fost cel mai bun sezon, în ciuda peripețiilor, finalizând pe podium, vicecampion național la grupa A”.

„Anii ce au venit, 2018-2019 au venit cu rezultate. În 2020 am facut schimbări radicale, am intrat în sezon cu un bipost, cu un Radical SR8, o mașină celebră. Am devenit cel mai fericit om și am rupt gura târgului. A fost dragoste la prima vedere, am avut multe ore de antrenamente. În mai 2020 rezultatele au venit imediat pentru fiecare etapă, chiar dacă a fost un sezon de acomodare. Am terminat pe locul III la general.

Abordarea mea în 2021 este foarte diferită. Am depus multă muncă pentru a-mi îndeplini visul. Am o echipă compusă din instructor de fitness, nutriționist și psiholog. Am reușit să slăbesc 11 kg pentru acest sezon, am consolidat forța fizică și psihicul meu. Va fi apogeul carierei mele din toate punctele de vedere. Chiar dacă m-am trezit târziu, nu aș schimba nimic din parcursul meu.

Sunt foarte aproape de visul băiatului de 11 ani. Și voi sprijini la rândul meu alți copii fără șanse. Dar acestea sunt alte proiecte, pentru viitor”, a încheiat pilotul, care deja și-a îndeplinit o parte din vis cucerind prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă – Cupa Cheile Grădiştei și Harghita Challenge, edția 2021.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica ”Alegeri Potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.

Citeste in continuare

Eveniment

Fitnessmetabolic, antrenorul tau personal de acasa

Publicat

pe

Pandemia ne-a afectat pe toți!
Periodic au fost închise activitățile restaurantelor, sălilor de cinema, sălilor de fitness  și a altor activităţi ce au dus la distanțare socială și încetarea multor activități fizice necesare corpului uman pentru slăbirea, tonifierea sau menținerea unui corp sănătatos.
Nevoile ne-au forțat sa ne adaptăm, să găsim variante, să comunicăm, să socializăm, să facem mișcare și să lucrăm prin alte căi, prin intermediul diferitelor aplicații care ne ajută să ducem la bun sfârșit această nevoie de adaptare.

Nutriția echilibrată, conform unui plan alimentar metabolic balance personalizat, te ajută să scapi de kilogramele în exces, să înlături riscurile apariției îmbolnăvirilor descrise, să decizi asupra stării de sănătate, asupra vieții tale. Poți reveni astfel, in deplină siguranță, la activitatea fizica desfășurată anterior sau poți face orice tip mișcare iți dorești: alergare ușoară în aer liber, pilates, yoga, stretching, fitness, sport de echipă.

Alegerea unui stil de viață sănătos îți aparține, eu iți stau alături și îți ofer sfaturile de care ai nevoie. Scăderea ponderală îți redă energia pozitivă și încrederea în forțele proprii. Nu te expune riscului de a reveni la greutatea avută anterior, deoarece alimentația este adaptată profilului tău metabolic. Somnul va fi odihnitor, vei gestiona mai bine stresul zilnic și relațiile cu cei dragi, vei deveni model pentru ceilalți.

Alege ce este mai bun printr-o alimentație corectă, o nutriție echilibrată și mișcare, pentru un corp sănătos!

Sunt numeroase beneficii lucrând cu un Antrenor Personal. Persoane de orice vârstă și cu orice nivel de experiență pot obține rezultate mai bune și pot avea un stil de viață mai sănătos. Un Antrenor Personal îți va concepe un plan de antrenament unic, adaptat condiției tale fizice, nevoilor și obiectivelor tale. Unele avantaje ți le poate oferi doar un Antrenor Personal.

De ce aș avea nevoie de un personal trainer? De ce aș avea nevoie de un antrenor personal când mă pot antrena de unul singur? Cu siguranță pot alege cateva antrenamente de pe internet și să le fac în fiecare zi acasă.

Un Personal Trainer te ajută să îți definești scopul în sport. Antrenorul personal ia în considerare nivelul actual de fitness și planifică cu tine atingerea obiectivelor tale prin antrenamente.

Un Personal Trainer îți va crea un plan de antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bine decât un plan de antrenament standard. Deoarece Personal Trainerul îți va evalua condiția fizică, este capabil să adapteze programul pentru a se plia perfect pe nevoile tale, pentru a obține cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

Avem aplicații nișate pe comenzii on-line pe diferite domenii. Au explodat aplicațiile de comenzi online pentru meniul zilei, au apărut diverse aplicații cu interes nou și în zona de antrenamente fitness de acasă.
Fitnessmetabolic.ro, aplicație 100% românească, îți oferă asistență online, te ajută, te îndrumă și te învață cum să ai și să îți menții un corp sănătos și tonifiat, fiind antrenorul tău personal de care poți profita non-stop. Poți chiar să slăbești cu ajutorul aplicației, beneficiind de 12 antrenamente de niveluri diferite, pentru fiecare tip de metabolism sau pregătire sportivă, având astfel cel puțin 10 motive pentru care aplicația este o noutate pe piața românească. Aplicația fitnessmetabolic.ro joacă rolul unui „personal trainer” de care poți dispune oricând în căminul tău.
Poți face chiar economie pentru că aplicația aduce toate beneficiile unui antrenor personal la doar 1/10 din preț.

Tot ceea ce trebuie să faci este să instalezi această aplicație pentru antrenament de fitness de acasă și să te apuci de exerciții!

Citeste in continuare

Sport

Stil de viață-adio kilograme în plus!

Publicat

pe

Mulți cred că visul oricărei femei este de a avea bani pentru haine scumpe,  bijuterii, case ori afaceri. Vor fi surprinși să afle, însă, că doamnele și domnișarele își doresc doar….un corp frumos, fără celulită și fără kilograme în plus.

Așadar multe femei își doresc doar măsuri în minus la greutatea lor. Însă, într-o lume pe fugă și fără timp liber disponibil, multora le e foarte greu să atingă greutatea dorită. Fie că doresc să aibă bani sau timp în plus, femeile își lasă obiectivul lor de a arăta minunat, pe ultimul loc. De aceea, un împrumut pentru imbunătățirea stimei de sine este recomandat ca să vă rezolvați problema kilogramelor în plus.

Cum ajută greutatea ideală în rândul femeilor

Putem spune că cel mai puternic efect este cel psihic, atunci cand doamnele sau domnișoarele ajung la greutatea ideală; au mai multă încredere de sine și se simt din ce în ce mai puternice. Nu mai au tendința să se compare cu persoanele care înainte erau mai slabe decât ele. Când pierd în greutate, femeile își pot cumpăra, în sfârșit hainele pe care și le-au dorit multă vreme. Pot merge liniștite la cumpărături, fără să se rușineze de aspectul lor atunci când își doresc ceva mai sexy. De asemenea, partenerii sunt mult mai atenți și mai tandri cu doamnele și domnișoarele care demonstrează cât sunt de ambițioase, greutatea dorită aducând cu ea și un apetit sexual ridicat.

După perioada în care au luptat și au reușit să câștige în fața kilogramelor în plus, femeile pot ocupa anumite funcții importante, cum ar fi postul de secretară, recepționeră,director de vânzări, etc., posturi în care conduita și aspectul fizic îngrijit duc un rol important.

Pentru rezultate vizibile în timp, una dintre recomadări ar fi reprezentată de o dietă echilibrată bazată pe o alimentație variată și sănătoasă. Dietele pot fi urmate de administrarea anumitor suplimente alimentare corespunzătoare fiecărei categorii de vârstă. Aceste suplimente conțin toți nutrienții esențiali și necesari unui stil de viață echilibrat.

În categoria recomandări, putem aminti și abonamentele lunare la sală, așadar mersul fizic la sala de fitness. Aici apar și comoditatea, dar și deficitul financiar. Astfel, se renunță la dorința de frumos.

Prin urmare una dintre oportunități ar fi achiziționarea unor aparate fitness, suplimente sau apelarea la un nutriționist care poate să creeze un plan alimentar specific fiecărei persoane în parte.

Unul dintre motivele pentru care multe dintre doamne își lasă dorința pe ultimul loc este reprezentat de problema banilor, care oricum se duc pe alte cheltuieli, de multe ori inutile. Așadar vă puteți întreba stimate doamne ”Ne dorim, dar de unde bani?”.

Puteți apela la un serviciu nebancar, fără prea multe acte , fără bătai de cap și doar cu buletinul. Chiar din confortul casei, cu ajutorul mediului online. Specialiștii Mobilo vă pot ajuta cu mai multe detalii și vă pot îndruma către cel mai bun tip de credit fulger aprobat online.

Acționați chiar acum pentru bunăstarea emoțională și pentru corpul vostru! Începeți să vă simțiți și să arătați bine, așa cum vi-ați dorit dintodeauna. Faceți ceva și pentru voi! Acum puteți reuși fără piedici financiare! Click pentru mai multe detalii.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv5 ore inainte

Un Duster cu dotări speciale al Poliției Locale Ploiesti „rătăcit” la cumparaturi, cu girofar (PH – 10 – WPW), in timpul programului – Ziarul Incisiv de Prahova

Fie că ne dăm seama sau nu, firul nostru de păr este agresat zilnic de factorii externi pe care noi...

Eveniment5 ore inainte

Avertizare meteo ANM! Cod galben de vânt şi ploi pentru toată ziua de marţi – Capital | BrasovulMeu

Administraţia Naţională de Meterologie (ANM) vine cu o atenţionare ce priveşte întreaga ţară. Cod galben de vânt ce vizează întreaga...

Eveniment15 ore inainte

Cum sa alegi cel mai bun pat pentru copii

Copiii nu se opresc. Isi petrec ziua alergand, jucandu-se, studiind, facand sport si, la urma urmei, invatand. Zilele lor sunt...

Eveniment18 ore inainte

Raport Ericsson ConsumerLab: Tehnologia 5G aduce modificări în comportamentul de utilizare a smartphone-urilor

Acesta este cel mai amplu studiu realizat în rândul consumatorilor 5G, până în prezent, și dezvăluie opinii reprezentative pentru  1,3...

Eveniment21 de ore inainte

Studiu Dentons & Audytel: Adoptarea Legii 5G în forma actuală va costa industria de telecomunicații din România între 2,7 și 4,2 miliarde de euro în următorii 10 ani

București, 11 mai 2021 Adoptarea Legii 5G în forma actuală ar putea costa industria de telecomunicații din România între 2,7...

Eveniment24 de ore inainte

IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți”

IKEA România lansează campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” și marchează, astfel, Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și...

ExclusivO zi inainte

ȘORȚ DE CHEF – PORTRET DE CLIENT MASIMA: CHEF IULIAN OLARU

ȘORȚ DE CHEF – PORTRET DE CLIENT MASIMA: CHEF IULIAN OLARU Cu șorț de chef și determinare de om ce...

Eveniment4 zile inainte

PlayOn by Samsung – prima competiție de Wild Rift a adunat peste 1000 de jucători într-un maraton de gaming inedit

București, 14 mai 2021 – Samsung anunță încheierea primei competiții de mobile destinată jucătorilor de Wild Rift din România. Asemenea unui...

Eveniment4 zile inainte

Samsung facilitează utilizarea Blockchain pe dispozitivele Galaxy cu suport pentru portofele hardware

Utilizatorii Galaxy își pot importa și gestiona acum toate activele pentru criptomonede și DApp-uri într-o singură locație ușor de utilizat...

Eveniment4 zile inainte

Huawei revine cu un nou val de reduceri disponibile doar în acest weekend

Dani Oțil este gazda acestui weekend plin de reduceri   București, 14 mai 2021- Huawei Consumer Business Group revine cu...

Eveniment5 zile inainte

Huawei celebrează 18 ani de inovație în România

București, 13 mai, 2021. Huawei, cel mai important furnizor global de tehnologie a informației și dispozitive inteligente, celebrează anul acesta 18...

Eveniment6 zile inainte

Samsung lansează provocarea #BespokeMyHome, în Europa și S.U.A., alături de renumiți chefi bucătari și designeri

Samsung Digital Appliances anunță noua sa serie de challenge-uri pe platformele de Social Media sub sloganul #BespokeMyHome, din cadrul Bespoke...

Top Știri