Connect with us

Afaceri locale

Ministrul Anton Anton despre strategia energetică a României la RRA

Brașovul MEU

Publicat

pe

„O strategie trebuie să ţină cont şi de o viziune, o misiune, nişte obiective şi cum se ating aceste obiective”, a declarant la RRA ministrul energiei Anton Anton, precizând că strategia energetică trebuie să respecte toate regulile UE în condiţiile date ale ţării noastre.

Realizator: Întrebarea dlui Daniel Apostol: încotro ar trebui să meargă această zonă a energiei din România în anii următori? Cum ar putea să arate răspunsul în strategia energetică?
Anton Anton: Lăsaţi-mă şi pe mine să comentez un pic …poveştile astea cu strategia.
1, nu cred în strategia făcută de către cineva, la un anumit moment. Cred într-o chestiune de continuitate. Şi de aceea noi, când discutăm despre strategie, nu facem altceva decât să plecăm de la draftul de strategie, care este public, să încercăm să îl aducem mai aproape, cu picioarele pe pământ, pentru că el are nişte elemente care nu prea sunt în regulă şi să îl actualizăm. Atât. Nu vreau paternitatea strategiei. Ca să dau răspuns uneia dintre întrebările pe care le-aţi pus mai devreme. Nu doresc paternitate. Cred în continuitate. 2, ce conţine o strategie? Este evident că o strategie trebuie să ţină cont şi de o viziune, o misiune, nişte obiective şi cum se ating aceste obiective. Eu vreau să vă spun doar că suntem membri ai UE şi strategia este o strategie care să fie în linie cu strategiile europene. Asta nu înseamnă că strategia asta o primim de la Bruxelles. Nu. O facem doar ca să respectăm toate regulile UE în condiţiile date ale ţării noastre. Cum ajungem de la A la B o să vedem în momentul în care se termină strategia. Strategia acum se revizuieşte câte puţin, nu foarte mult, adică nu se schimbă total, după care se pune din nou în dezbatere publică. După care o să fie încheiată şi o să se adopte.

Realizator: Dle ministru, aţi spus că suntem în UE şi că strategia energetică trebuie să fie în linie cu reglementările UE. Cu toate acestea, în ultimul trimestru al anului trecut, chiar şi direcţia de specialitate a Comisiei Europene recunoştea că preţul energiei electrice, spre exemplu, în România, este între cele mai mari din Europa. Va răspunde strategia şi la nevoia de a nu mai avea unul dintre cele mai mari preţuri, câtă vreme avem tot felul de modalităţi de producere a energiei electrice?
Anton Anton: Sigur că da. Deci, preţul este dat de eficienţa producătorilor şi, aşa cum am mai spus, o să o spun tot timpul cât o să fiu în poziţia asta, noi trebuie să avem o producţie eficientă. Eficientă înseamnă randamente ridicate la toate echipamentele pe care le am pentru producerea de energie, că altfel, dacă nu e eficient, înseamnă că mă costă prea mult. Înseamnă că dacă mă costă producţia de energie, preţul energiei este prea mare. Deci, gândiţi-vă doar la câte eforturi mari a făcut şi face România pentru a se alinia, pe de o parte, la cerinţele de mediu şi pe de altă parte, pentru a creşte eficienţa tuturor sistemelor de producţie de energie. Vă dau un exemplu punctual: se retehnologizează Centrala de la Vidraru, care este una dintre cele mai mari hidrocentrale din ţara asta. Se retehnologizează, de ce? Pentru că turbinele sunt vechi, regimurile de exploatare s-au schimbat şi trebuie să creştem eficienţa globală a acestei hidrocentrale, deşi hidrocentralele sunt între cele mai eficiente sisteme de producere a energiei.

Realizator: Aşadar, una dintre explicaţiile pentru care preţul energiei electrice este mare în România este aceea că se produce mai ineficient în anumite zone, corect?
Anton Anton: Da.

Realizator: Alte explicaţii? Alte motive, adică.
Anton Anton: De la nivelul ministerului, eu nu vin să dau motive de detaliu, nu pot să comentez în detaliu lucrurile astea. Eu vă spun doar că dacă noi am produce mai eficient, preţul ar fi mai mic. Dacă punem în funcţiune şi alte capacităţi de producţie, cum să fie capacitatea de la Iernut, preţul energiei va scădea.

Realizator: Vă întreb şi un alt lucru. Spre exemplu, energia produsă din eolian, nu ştiu, este scumpă, este ieftină? Dumneavoastră spuneţi că bate vântul tot timpul şi că e suficient…
Anton Anton: Nu, nu am spus că bate vântul tot timpul, îmi pare rău.

Realizator: Într-adevăr, nu am citat exact. Spuneţi acum.
Anton Anton: Am spus că în minutul ăsta – asta am spus – că ne uităm pe chartul cu energia. Şi de exemplu acum, 14% din energie este produsă eolian. Acum, din mixul energetic. Şi acum, 26% din mixul energetic se produce pe cărbune. Nu bate vântul aşa de tare la 14%, ca la 25%, la 30% – bate vântul foarte tare şi producem foarte multă energie eoliană.

Realizator: Şi atunci, aceasta este sau nu eficientă?
Anton Anton: De ce să nu fie eficientă?

Realizator: Vă întreb dacă e sau nu. De ce mai trebuie să plătim certificatele verzi în factura de energie electrică dacă metodele acestea regenerabile, de producere a energiei din surse regenerabile, sunt eficiente?
Anton Anton: Staţi un pic, staţi un pic. Aici încurcăm lucrurile de tot. Deci, sursele regenerabile, ele în sine, nu produc o energie ieftină, pentru că instalarea sistemelor de surse regenerabile este o chestiune care e destul de scumpă. Certificatele verzi nu au făcut altceva decât să atragă investitori care să vină să instaleze turbine eoliene la noi în ţară, fără de care nu am fi fost în stare, că nu aveam banii respectivi la momentul respectiv să instalăm turbine eoline. Acum avem turbinele eoliene instalate. Acum plătim cumva, prin intermediul certificatelor verzi, plătim cumva, în timp, partea de instalare. Deci nu cred că trebuie să judecăm la modul absolut. Deci, la modul absolut, cea mai ieftină energie din exploatare este energia hidro, dar investiţia iniţială este foarte mare.

Realizator: Domnule ministru, în ceea ce priveşte gazoductul BRUA, Bulgaria – România – Ungaria – Austria – demarează lucrările anul acesta – care este scopul principal al acestui gazoduct?
Anton Anton: Scopul declarat al acestui gazoduct este să permită transferul gazelor între Bulgaria şi Austria, scopul declarat.

Realizator: Şi acesta va fi în practică?
Anton Anton: Şi în practică, scopul acesta, în primul rând că gazele astea tranzitează prin România, în al doilea rând că şi gazele româneşti pot fi transportate prin gazoductul ăsta, de exemplu, în faza întâi putem conduce gaze şi către Ungaria şi către Bulgaria, deci gazoductul acesta e reversibil, nu trebuie neapărat să funcţioneze într-o singură direcţie, Bulgaria – România, Ungaria – Austria, şi este parte a unui sistem de gaze care flexibilizează transportul gazelor.

Realizator: Bun, aici voiam să ajung. Este reversibil. Celelalte verigi de pe traseu s-au angajat să construiască părţile lor de gazoduct?
Anton Anton: Din câte ştiu eu, cu excepţia unor discuţii despre care nu ştiu mare lucru, între Austria şi Ungaria, toată lumea s-a angajat să construiască.

Realizator: Gazoductul ar folosi României pentru a se integra într-o piaţă europeană a gazelor naturale şi eventual să poată, la nevoie, importa din hub-urile din Austria?
Anton Anton: La nevoie să poată importa din hub-urile de la Baku, nu din Austria. Adică există o conductă de gaze care trece prin Turcia continentală, care va ajunge în Bulgaria şi la un moment dat putem să importăm de acolo. Hub-uri din Austria ce gaze să-mi dea, că Austria nu produce gaze. Adică acolo o relaţie cu sistemul european, dar mi-e greu să cred că o să importăm gaze din Austria, nu ştiu de unde, din ce sursă.

Realizator: În ceea ce priveşte investitorii din Marea Neagră, recent, premierul Ungariei a spus că marea majoritate a cantităţii de gaze naturale ce va fi extrasă din Marea Neagră va ajunge să aprovizioneze Ungaria. Există contracte bilaterale în acest sens?
Anton Anton: Doamnă dragă, nu vreau să comentez ce a zis premierul Ungariei, pentru că nu ştiu ce a zis. Ministrul de externe român a explicat foarte clar că noi nu avem niciun fel de relaţie contractuală cu Ungaria din punctul acesta de vedere.

Realizator: Eu am întrebat despre eventuale contracte bilaterale ale firmelor.
Anton Anton: Deci nu avem, v-am spus şi eu, pe româneşte.

Realizator: Care va fi mixul energetic, în cifre?
Anton Anton: Deci vreau să vă spun că strategia energetică nu va da nişte cifre, pentru că este foarte greu să vii şi să spui: dau cifre pe mixul energetic. Mixul energetic este o chestiune permanent flexibilă. Să vă dau un exemplu. Vorbim de aproape 40 şi ceva la sută în 2008 cărbune şi de 25% acum, azi, 2018, acelaşi cărbune. Dar valoarea, cifrele, sunt aceleaşi. Tot atât am produs şi atunci şi acum, doar că cifra aceea produsă astăzi reprezintă 15%, pentru că astăzi consumul de energie e ceva mai mare, adică nu cred că cineva va avea aroganţa să spună: în ţara mea se produce 15, cu 15, cu 20, cu 25, cu 23. Nu se poate chestia asta! Mai ales în condiţiile în care regenerabilele sunt parte a acestui mix, dar putem să spunem aşa: nu renunţăm niciodată nici la nuclear, nici la cărbune, nici la hidro, nici la eolian, nici la solar, nici la biomasă. Asta putem să spunem /…/

Realizator: Putem să spunem, dar putem să spunem cine are prioritate de a livra în sistem?
Anton Anton: Şi că vom încerca… Nu, nu putem spune asta.

Realizator: Care dintre sectoare, pentru că cei din cei din…
Anton Anton: Nu putem spune aşa ceva în strategie.

Realizator: Producătorii care se bazează pe cărbune spun că li se cere să furnizeze repede în sistem o anumită cantitate de energie atunci când celelalte zone nu livrează, dar că ei au costuri foarte mari…
Anton Anton: Cărbunele niciodată nu o să poată să furnizeze repede ceva /…/
Realizator: Păi tocmai! Asta spun şi eu! Că li se cere şi că ei trebuie să treacă de la… Vă rog frumos! Deci nu li se cere şi nu le-a cerut nimeni aşa ceva! Partea asta e rezervată la hidro sau centrale pe gaz.  Deci, nu, nu, hai să nu îi inducem în eroare pe ascultători.

Realizator: Cei de la complexele energetice aşa spun, că în parioadele critice, iarna, se întâmplă, ei neavând prioritate de a intra cu producţia în sistemul energetic naţional, să se apeleze la ei, să aibă costuri foarte mari de pornire a instalaţiilor, pentru ca să ajungă să livreze.
Anton Anton: Nu, nu e normal. Deci aşa ceva nu se va întâmpla. Cărbunele este producţie de bază.

Realizator: Nu că nu e normal, nu se întâmplă?
Anton Anton: Deci cărbunele este producţie de bază, ca şi nuclearul. Deci are acelaşi regim. Nu pot să mă apuc să încălzesc un cazan. Sigur că în mod absurd, se întâmplă câteodată ca cineva să ia o decizie din asta, dar decizia asta nu e nici tehnic, nici economic viabilă. Adică dacă…

Realizator: Dar există vreo formă de a livra cu prioritate producţia în sistemul energetic naţional sau sunt unii care îşi ţin producţia mică, pentru că nu au unde să o livreze?
Anton Anton: Eu nu vă înţeleg întrebarea asta. Deci, asta este… Îmi pare rău, nu înţeleg această întrebare! Cum să existe… Deci nu avem unde să acumulăm energie dacă producem mai multă. De acord! Nu avem Tarniţa, pentru că Tarniţa este singurul sistem care poate să acumuleze energie. E prevăzut ca Tarniţa să înceapă şi o să facem în aşa fel încât să începem Tarniţa, deci, construcţia acestui acumulator de energie. Că cel mai bine ar fi să vorbim despre chestia asta. (…)
Realizator: Vă mulţumesc, dle ministru Anton Anton.

N.R. Realizatorul emisiunii „Probleme la zi” este dna Alexandra Andon

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri locale

Cum te poate ajuta o agentie SEO pentru managementul reputatiei online?

Publicat

pe

De

DCA

Crearea unei reputatii puternice in mediul online este un lucru esential in ziua de astazi. Activitatea de servicii si optimizare SEO determina reputatia unui brand sau persoane prin intermediul forumurilor, legaturilor externe cu alte website-uri, platforme de bloggeri, influenceri, social media etc.

Valoarea actiunilor SEO nu se mai rezuma doar la obtinerea de trafic prin motorul de cautare. In prezent, numeroase servicii de optimizare SEO implica actiuni de pozitionare superioara a unui continut puternic pozitiv, in defavoarea continutului negativ.

Bunele practici SEO dedicate managementului reputatiei online

Natura obiectivului vizat determina totalitatea actiunilor necesare pentru a aplica o strategie personalizat, persistenta si permanent imbunatatita.

Cele mai bune practici pentru implementarea unui management al reputatiei adecvat si care sa genereze rezultate vizibile in online, implica urmatoarele actiuni:

 • Definirea brand-ului personal, identificarea necesitatilor si dezvoltarea strategiei de promovare, crearea unui magazin online si plasarea numelui de brand pe principalele retele de socializare relevante si care sa propulseze catre clientii tinta informatia pe care o cauta;
 • Mentinerea continutului de calitate, a unei activitati sociale diversificate si utilizarea acestora drept instrumente pentru diferite mesaje sociale;
 • Extinderea informatiilor pozitive prin postarea continutului de calitate in publicatii cheie pentru ceea ce produce brand-ul in cauza;
 • Corelarea tuturor metodelor de promovare platita si organica pentru cresterea vizibilitatii prin servicii SEO sau Google Adwords.

Online vs. offline

Peste 50% dintre utilizatorii care cerceteaza informatii online renunta la un anumit produs sau serviciu daca are o reputatie negativa, iar aproximativ 40% sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru cele care au feedback pozitiv in mediul online.

Acest lucru este rezultatul intelegerii din partea companiilor a importantei stabilirii pentru produse doar acele standarde inalte de calitate, dar si importanta informatiei transmise pe diferite canale media.

In tot acest proces, clientii companiilor pot raspunde prin achitarea unor preturi mai ridicate, dar care le garanteaza beneficii si rezultate optime, pe termen mediu si lung.

Gratie posibilitatilor nelimitate de a-si exprima parerea, de a efectua o recenzie produselor achizitionate sau de a oferi feedback pentru serviciile prestate de o companie, oamenii se vor folosi de toate aceste drepturi digitale pentru a comunica experienta lor si altor persoane interesate.

Managementul reputatiei online este componenta importanta a succesului companiei tale

Acesta semnifica un proces complex de creare, optimizare si impunere a credibilitatii si a unei imagini pozitive in mediul digital.

Pe masura ce utilizatorii descopera noi metode si spatiul adecvat pentru postarea de comentarii si scrierea review-urilor, miza afacerii creste odata cu evolutia acestui fenomen.

Acest lucru ar putea sa insemne inclusiv faptul ca business-ul tau poate fi prezent intr-o parte a internetului, fara ca tu sa stii. Pentru a-ti proteja reputatia, acest lucru inseamna ca ea sa existe si sa fie in controlul tau si sub atenta ta administrare in mod constant.

In afara de clienti si parteneri actuali si viitori, reputatia online este de interes major pentru jurnalisti, bloggeri, angajati si viitori angajati.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/marketing-social-media/cum-te-poate-ajuta-o-agentie-seo-pentru-managementul-reputatiei-online

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Citeste in continuare

Afaceri locale

Raschetarea parchetului – tot ce ar trebui sa stii

Publicat

pe

raschetare parchet

Pardoseala de lemn raschetata manual ofera un aer casual si neconventional oricarui spatiu. Prin raschetarea parchetului, pardoseala va capata o textura aspra si neregulata care creeaza asenzatia de vintage si se potriveste foarte bine cu un decor confortabil si pereti in tonuri pamanii. Mai mult, nu va mai trebui sa iti faci griji pentru adancituri, zgarieturi si alte defecte, deoarece acestea vor fi mascate foarte bine.

 

Rashetarea manuala a parchetului

Raschetarea manuala a parchetului este un proces dificil care va creste costurile pardoselii, motiv pentru care unii producatori propun raschetarea cu masina. Exista, insa, o diferenta intre parchetul raschetat manual si cel raschetat cu masina si este important sa stii ce vei alege. Prin raschetare manuala a parchetului vei obtine un aspect unic, in vreme ce prin raschetare cu masina nu vei beneficia de aceasta unicitate.

Intretinerea podelelor raschetate manual

Unul dintre avantajele raschetarii parchetului consta in faptul ca podeaua va fi mai usor de intretinut decat inainte. Acest lucru este justificta de faptul ca prin raschetarea parchetului, adanciturile, zgarieturile si neregularitatile vor fi mai usor mascate decat inainte, mai ales daca podeaua avea un finisaj lucios si era neteda.

Acest lucru poate fi o binefacere intr-o casa cu animale de companie sau cu copii. Pe langa faptul ca textura obtinuta in rma raschetarii parchetului ascunde micile defecte, aceasta mascheaza si micile reziduuri, motiv pentru care podeaua se va putea matura mai rar.

Poti rascheta chiar tu parchetul

Nu exista mod mai sigur de a te asigura ca podeaua ta va fi raschetata manual cu atentie, decat daca o vei face chiar tu. Este o procedura simpla, testata de secole care necesita numai o rascheta sau un razuitor puternic. Este de ajuns sa tragi rascheta perpendicula pe parchet, apoi sa dai podelei o slefuire usoara pentru a netezi asperitatile si un lac pentru protectie. Desigur, ideal ar fi sa apelezi la o firma de raschetare parchet – aparatura moderna face diferenta.

Istoria pardoselilor raschetate manual

Raschetarea parchetului este o metoda de tratare a podelelor care dateaza inca din anii 1600. Initial, oamenii au folosit aceasta tehnica de pentru a nivela diferentele si inegalitatile dintre scanduri. In prezent, raschetarea parchetului este o metoda exclusiva pentru a crea un aspect estetic atractiv.

Avantajele raschetarii parchetului

 • Unul dintre cele mai bune motive pentru care podeaua raschetat manual este un atu pentru orice casa este faptul ca mascheaza foarte bine defectele si neregularitatile. Mai mult, micile zgarieturi care pot aparea dupa raschetarea parchetului, vor da un plus de farmec podelei, crescandu-i atractivitatea.
 • Podeaua raschetata elimina grijile constante legate de pericolul deteriorarii din cauza tocurilor, a animalelor de companie si a copiilor care pot zgaria, gauri si strica foarte usor podelele din lemn. Din acelasi motiv, podelele obtinute prin raschetarea parchetului sunt ideale pentru zonele cu trafic intens.
 • Culoarea si petele pe lemn devin un avanataj pentru podelele raschetate care pot fi colorate in orice nuanta.

 

Inainte de a opta pentru raschetarea parchetului, poti lua in calcul sa testezi metoda pe diverse esantioane de lemn, sau poti lua legatura cu un specialist pentru a obtine mai multe detalii.

Citeste in continuare

Afaceri locale

Tipuri de șosete pentru copii care le vor aduce bucurie

Brașovul MEU

Publicat

pe

Orice copil adorӑ sӑ poarte șosete vesele și colorate. O ȋntreagӑ varietate de șosete cu model pe placul copiilor, este disponibilӑ pe Madammitza.ro. Cu ajutorul acestor șosete Madammitza.ro fabricate ȋn Romȃnia, poți aduce o micӑ bucurie zilnicӑ unor bӑieței sau unor fetițe. Culorile, pattern-ul și construcția de calitate, sunt motive pentru care pӑrinții pot cumpӑra de fiecare datӑ șosetele celor mici de la Madammitza. Iatӑ 5 tipuri de șosete care nu trebuie sӑ lipseascӑ din nici o garderobӑ de copil:

 1. Șosete ROGVAIV 3/4

Șosetele ROGVAIV ¾ sunt adorabile. Ele sunt potrivite pentru orice tip de costumație, fiind vesele și colorate. Se pot asorta la orice tip de ȋmbrӑcӑminte pentru ca au toate culorile incluse. Așadar, poți sӑ alegi sӑ construiești outfitul copilului pornind de la oricare dintre culorile: rosu, orange, galben, verde, albastru, indigo sau violet. Se poate sӑ ȋntrebi copilul care este culoarea sa preferatӑ și sӑ o incluzi ȋn hainele din ziua respectivӑ. Aceste șosete sunt extrem de versatile și pot sӑ fie puse ȋn valoare cu pantaloni scurți sau cu fuste, pentru fetițe. Fiind ¾ se vӑd foarte bine și sunt adorate de cӑtre cei mari și de cӑtre cei mici deopotrivӑ.

 1. Șosete Emoji Love

Copiii sunt pasionați de tehnologie. Ei folosesc emoticon pentru a putea sӑ ȋși exprime stӑrile. Șosetele Emoji Love sunt perfecte pentru a putea sӑ se facӑ remarcați ȋntru-un mod pozitiv printre prietenii lor. Aceste șosete sunt adorabile. Ele au emoticonul preferat și pot sӑ fie purtate la școalӑ, la distracție sau la ora de sport. De asemenea se pot pune la ieșitul ȋn oraș sau cȃnd merg pe role.

 1. Șosete cu delfin și țestoasӑ

Pentru copiii pasionați de lumea marinӑ, șosetele cu delfin și țestoasӑ sunt perfecte. Ele sunt frumos lucrate, avȃnd detalii care ies ȋn evidențӑ. Așadar, dacӑ vrei ca fetița ta sau bӑiețelul sӑ ȋnvețe animalele din mare, poți sӑ cumperi șosetele Madammitza cu acest model. De asemenea dacӑ ai un copil care este deja pasionat de lumea aceasta a apelor, poți sӑ ȋl surprinzi cu un cadou special.

 1. Șosete ren

Șosetele ren sunt frumoase și iubite de orice copil. Ele amintesc de lumea lui Moș Crӑciun și de cadourile de iarnӑ pe care le primesc cei mici dacӑ sunt cuminți. Aceste șosete sunt adorate de cӑtre fetițe și bӑieței și pot sӑ fie purtate ȋn outfituri de diverse culori.

 1. Șosete pinguin

Pinguinii sunt animale prezente ȋn desene animate și ȋn cӑrțile pentru copii. Ele sunt iubite de cӑtre copii ȋntotdeauna. De aceea, dacӑ vrei sӑ faci un cadou frumos unui copil, ȋn poți cumpӑra oricȃnd șosete cu pinguini.

Ȋn concluzie, Madammitza oferӑ posibilitatea de a face surprize frumoase copiilor. Fetițele și bӑiețeii se bucura la primirea acestor daruri din cauza modelelor inedite și vesele. Șosetele pentru copii sunt de bunӑ calitate, comode și estetic plӑcute. Pattern-ul lor este iubit de cӑtre copii și de cӑtre parinți, fie ca este vorba despre animalul preferat, fie cӑ este un desen draguț.

 

 

 

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Eveniment2 ore inainte

Cele mai scumpe rochii din istoria modei

Covorul rosu al multor premii sunt adevarate spectacole in care se vad minuni stilistice . In spatele acelor momente in...

Exclusiv20 de ore inainte

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

Sper ca se va cenzura ineptia proiectului de lege privind generic “carantinarea” intrucat incalca din star art.20 din Constitutie, respectiv...

DCA DCA
Afaceri localeO zi inainte

Cum te poate ajuta o agentie SEO pentru managementul reputatiei online?

Crearea unei reputatii puternice in mediul online este un lucru esential in ziua de astazi. Activitatea de servicii si optimizare...

Eveniment2 zile inainte

Scrisoare deschisă adresată președintelui Camerei Deputaților Ciolacu Ion-Marcel, președintelui Senatului României Cazanciuc Robert-Marius şi în atenţia Președintelui României Klaus Werner Iohannis și premierului României Ludovic Orban

În aceste zile când se văd de departe cel mai odios atac la adresa drepturilor omului în România post-revoluţionară, un...

Eveniment2 zile inainte

De ce continutul este cea mai importanta parte a marketingului digital?

O strategie puternica de marketing digital este formata din ami multe componente diferite. De la retelele de socializare la motoarele...

Eveniment2 zile inainte

Ce sa iei in considerare inainte de a rezerva un zbor cu avionul?

  Chiar daca de abia astepti sa pleci in urmatoarea calatorie de afaceri sau de vacanta, este intotdeauna o idee...

Eveniment2 zile inainte

Foloseste strategiile de link building pentru a atrage mai multi vizitatori pe site

internet browser Link building permite site-ului tau sa aduca mai mult trafic prin niste legaturi plasate pe site-uri terte. Cel...

Cultură3 zile inainte

Gherzan Cătălin, PER: „Educaţia online nu va fi niciodată nici măcar 30% din modul în care trebuie făcută educaţia”

Gherzan Cătălin, candidatul PER la primăria municipiului Piteşti şi patron al unei grădiniţe private în Piteşti, a acordat un interviu...

Viața în Brașov4 zile inainte

Alege cele mai bune perne pentru tine si familia ta!

Atunci cand vine vorba de sanatatea ta si a familiei tale, nu este loc de compromisuri! Pentru ca somnul joaca...

raschetare parchet raschetare parchet
Afaceri locale4 zile inainte

Raschetarea parchetului – tot ce ar trebui sa stii

Pardoseala de lemn raschetata manual ofera un aer casual si neconventional oricarui spatiu. Prin raschetarea parchetului, pardoseala va capata o...

Eveniment4 zile inainte

Alege fondul de ten in functie de pielea ta

Este ceva care ni s-a intamplat si de obicei ni se intampla tuturor, fara exceptie. Si adevarul este ca uneori...

Eveniment4 zile inainte

Top cele mai bune diete de slabit

De aceea, in fiecare an, US News & World Report evalueaza cele mai populare diete si le claseaza pe categorii....

Top Știri