Connect with us

Exclusiv

EXCLUSIV/Florian Coldea, fost ofiter de cariera (de piatra), va fi chemat in fata Sectiei Parchetelor Militare – Directia Urmarire Penala si Criminalistica si a Serviciul militar de combatere a coruptiei al DNA (dupa ce se vor produce cateva mici fenomene in urmatoarele luni), pentru a explica daca echipa de sereisti condusa de el a suferit de prostie, incompetenta sau orbire, mutenie si surzenie

Brașovul MEU

Publicat

pe

Fata de prelungita si din ce in ce mai stridenta polemica puternica, consistenta si neintrerupta din ultima vreme si fata de retorica legitima, in stransa legatura cu aceasta, din spatiul public, a societatii civile, ambele privind faptele deosebit de grave de care sunt acuzati – deloc fara temei – Coldea si Kovesi, separati sau in tandem (cum le sta bine!), doua lucruri raman de neinteles: atitudinea cel putin suspecta de noncombat a organelor judiciare competente (sunt fapte grave de abuz, coruptie, delapidare, spalare de bani, deturnare de fonduri, falsuri etc.), pasivitatea d-lui director Hellvig si tacerea paguboasa a Presedintelui Iohannis, daca nu in calitate de sef al statului, macar in cea de presedinte al CSAT.

Florian Mihail Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a acumulat o putere si o influenta periculoasa pentru democratie si statul de drept, aici pana si Traian Basescu avand dreptate intr-o luare de pozitie pe Facebook.
Toata structura operativa a SRI este condusa de oameni apropiati lui Coldea (pupincuristi, obedienti, yesmani, lingai) si buni prieteni ai sai (impostori, sfertodocti, politruci).
Asadar, Coldea trebuia sa fie cel mai informat om al tarii si sa-l previna pe Seful Statului de cazurile de securitate nationala gen Hexi Pharma, medicamente contrafacute, defrisarile fondului forestier al Romaniei, cauzele oculte ale stagnarii dosarelor vitale Microsoft, EADS, ANRP cu rezolvarea problemei retrocedarilor ilegale de miliarde de euro si spagi de sute de milioane de euro, matrapazlacurile de tip mafiot din Ploiesti ale unui clan de oameni politici, procurori- in frunte cu Negulescu Mircea, interlopi si ofiteri de informatii pentru reimpartirea zonelor de influenta economico-financiara (semnalate de senatorul Savu Daniel, membru la aceea vreme in Comisia SRI), in contextul glisarii centrelor de putere economico financiara si politica, locale si nationale, interferentele cel putin nepotrivite, neprincipiale. Dupa un deceniu, Coldea devenise selectiv: prima data evalua ce i-ar fi folosi lui, le retinea ori le da diluate, iar informatiile reziduale, care lui nu-i faceau trebuinta, le transmitea beneficiarilor legali.
b) Coldea a stiut, macar partial, cazul Hexi Pharma, dar nu l-a informat pe Traian Basescu, nu a sesizat organele de urmarire penala si atunci risca sa fie acuzat de tradare nationala si obligatoriu trebuia sa demisioneze de urgenta, chiar daca obedienta Comisie de control SRI ii tinea isonul! Au murit mii de oameni, totusi, nu putem nega asta!
c) Coldea a stiut, macar partial, si l-a informat pe Seful Statului incepind cu 2005 de cind Basescu este Presedinte (Coldea fiind seful militar / operativ al Serviciului de Contrainformatii al Romaniei), dar a facut-o prost, in stilul lui tulburator si incongruent. Daca a vazut ca rapoartele sale informative sint sabotate de “serviciul alternativ de informatii” al Elenei Udrea, poate aruncate la cosul de gunoi, atunci trebuia sa sesizeze organele judiciare (o avea la mana pe Kovesi, mai putin pe Bica, care nu a vrut sa stea, motivand ca il are pe Mihailescu!), care s-o ancheteze/aresteze pe Udrea. Daca a vazut ca Seful Statului primeste rapoartele informative ale SRI si nu face nimic in sensul prevenirii SPOLIERII Romaniei, atunci era obligat sa-si dea demisia, sa divulge public tradarea Presedintelui si NU sa se lase super-decorat si inaintat in grad de catre Traian Basescu, Ambasada SUA, Ambasada Frantei, mai ceva decat amaratul ala de Napoleon Bonaparte.
Rolul sefilor SRI, asumat prin juramint militar, este sa PREVINA jefuirea Romaniei, fiind platiti din banii cetatenilor si de aceea SRI are un buget anual de 300 de milioane de euro, de aceea SRI-ul are voie sa aiba firme sub acoperire, privilegiate si scutite de controlul finantelor, firme care genereaza anual citeva sute de milioane de euro profit pentru operatiunile SRI, dar care – prin activitatea lor, nu trebuie sa comita evaziune fiscala si nici sa imbolnaveasca oamenii cu dezinfectanti contrafacuti. Aici intervine bunul simt, masura, modestia si echilibrul!.
2. Florian Coldea, fost ofiter de cariera (de piatra), va fi chemat in fata Sectiei Parchetelor Militare – Directia Urmarire Penala si Criminalistica si a Serviciul militar de combatere a coruptiei al DNA (dupa ce se vor produce cateva mici fenomene in urmatoarele luni), pentru a explica daca echipa de sereisti condusa de el a suferit de prostie, incompetenta sau orbire, mutenie si surzenie. Daca nu, Florian M. Coldea va fi acuzat de coautorat si complicitate de atentat la siguranta nationala, tradare nationala, subminarea economiei nationale, la pachet cu toti ceilalti responsabili, putem asista la chemarea in fruntea lor a scriitorului lansator de carti si ambasador, George Maior.
3. Managementul SRI, asigurat de echipa Maior-Coldea in ultimii 9-10 ani, a fost dezastruos, catastrofal ! Cind ai un buget de aproape 1 miliard de euro/ an dar Romania este jefuita, se prabuseste economic iar romanii traiesc din ce in ce mai prost si sint obligati sa emigreze cu milioanele, atunci SRI este vinovat! Mai ales ca SRI beneficiaza informativ de un tezaur urias: are acoperiti in toate domeniile – presa, justitie, profesii liberale (avocatura, notari publici, executori judecatoresti, mediatori), politica, institutii ale administratiei publice centrale, companii private, banci, domeniul medical si sanitar cu paturi. Informativ, SRI sta senzational! Efectiv, insa, in plan pragmatic executiv, in prevenirea dezastrului national, SRI sta execrabil! Nu stim cum dracu’ ii recruteaza pe unii, dar sunt ciumeti rau. Probabil trebuie sa iasa la numar si ofiterul sa-si faca planul!
4. Florian Coldea trebuie sa explice clar ce-i cu „spionajul” israelian la Kovesi. Ce s-a dorit, ce s-a urmarit acolo?!, indiferent de relatia sa cu Kovesi care mai exista sau nu.
5. Coldea trebuie sa explice cum vroia SRI sa prinda teroristi, in conditiile in care la DGPCT, in special la BAT este o problema. Nici pe informativ n-am zice ca lucrurile sunt roze cu Stan si vatafu si in conditiile lipsei de personal, ale defectarii lui Dragomir, si ale catorva figuranti si mai ales figurante (nu e cazul sa le dam inca numele).
6. In sfarsit, Coldea si echipa lui din SRI trebuie sa explice:
– cum de ce isi consuma resursele pe actiuni abuzive si inutile, inventand diferitilor ofiteri incomozi tot felul de abateri disciplinare, ajungand la excluderea din sistem in mod arbitrar si abuziv a unor ofiteri de valoare, numai pentru ca acestia au demascat mafia si impostura din SRI; daca te uiti pe ECRIS, constati ca numarul proceselor in care este implicat SRI in 2016
– care este beneficiul profesional al SRI atunci cand promoveaza oportunisti si mici smecherasi si mentin in sistem securisti in functii de conducere, ex-generalul Florea Ciobanu, generalul Gheorghe Puiu, ex-col. Marin Constantin de la Dambovita (un fel de Gica Petrescu al SRI-ului);
– lichidarea presei independente si a ziaristilor buni si onesti dar, in schimb, au “contemplat” prostitutia mogulilor onerosi si intoxicarea opiniei publice.
Noi chiar credem ca SRI a facut rost de bani pentru Tv si multe contracte de publicitate pentru tv. In context, sa ni se spuna spuna cati bani (euro) i-a dat SRI-ul firmelor lui S. Ghita pe contractele preferentiale de IT, soft si hard (a se vedea si toate celelalte dezvaluiri ale presei pe aceasta tema, prioritar cele ale Rise Project) si cine a platit cacealmaua aia de rebranduire si sondajele de opinie catre The Group al Mihaelei Nicola in 2012.
Dar reabilitarea sediului DI Prahova, adica mai elevat spus achizitionarea de lucrari la obiectivul de investitii „Amenajare, reabilitare, consolidare sediu Directia Judeteana de Informatii Prahova-Ploiesti, str. Stadionului nr. 22-24”?! Nu degeaba Ondine Ghergut, in “Secretul reformarii SRI”, Romania Libera din 26 martie 2014, editia electronica, titra: la Prahova a existat, cel putin pana la 01.07.2014, „cea mai nocivă filiala a SRI ”, fie si numai pentru simplul motiv ca, timp de 25 ani, a fost condusa numai de ofiteri de securitate. După ce procurorii militari bucureşteni, în frunte cu magistratul Vasile Doană, au reuşit, după ani de muncă, să pună cap la cap un lanţ infracţional demn de filmele cu mafioţi sicilieni, acuzaţii au beneficiat de o lentoare suspectă a justiţiei, de ani de zile de prelungiri, disjugeri şi declinare de competenţe, tergiversări care nu pot decât să mai ridice încă un semn de întrebare asupra cauzelor interzicerii anchetarii ofiterilor SRI. Prietenii stiu raspunsul, precum si trioul Kovesi-Coldea -Doana! Dar si Inspectia Judiciara!
La final nu pot sa nu evoc obsesia care ma bantuie de ceva timp si nu am lamurit-o nici astazi:
7. Or fi existat comisioane (a se citi spagi) incasate de directorii SRI de la bancile comerciale cu care s-au contractat servicii de plata a salariilor tuturor angajatilor SRI (aproximativ 12.000) pe carduri bancare de salarii, in conditiile in care fiecarei banci i-au revenit, in medie, peste 2000 de clienti (CEC BANK, BRD, BCR, RAIFFEISEN, TRANSILVANIA);
8. O fi existat paraindarat catre directorii SRI din contractele de achizitii de sute de autovehicule Volkswagen si Mercedes, Audi etc. pentru dotarea conducerii SRI si a comandantilor / loctiitorilor unitatilor, inclusiv a Brigazii Antiteroriste cu autospeciale, asadar o intreaga flota. Pentru ca, netraind pe camp, noi stim ca dealerul da comisioane grase la achizitionare flota!.
Bomboana pe coliva este afacerea Hexi Pharma (si Farma)! Asta pute rau, poate astia de la SRI au sinuzita si si-au pierdut mirosul.
Sa fie intr-un ceas bun! Amin! (Corina M.).

Exclusiv

Premierul Florin va demonstra temeinic ca fostul ministru, tot Florin, nu a facut nimic bun pentru finantele publice, continuand sa acorde timp de 13 luni sporuri ne-necesare, din bani imprumutati la cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana

Brașovul MEU

Publicat

pe

Managementul, eficiența și calitatea serviciilor Poliției Locale Ploiești

Conform Legii 155/2010, Poliția Locală își desfășoară activitatea în conformitate cu reglementările specifice fiecărui domeniu de activitate, stabilite prin acte administrative ale autorității publice centrale și locale. Pentru buna desfășurare a activităților, în exercitarea atribuțiilor, Poliția Locală cooperează cu structurile teritoriale ale Poliției Române, Jandarmeriei Române, I.G.S.U., cu autorități ale administrației publice centrale și locale, cu organizații neguvernamentale, precum și cu persoane fizice și juridice, în condițiile legii. Adică, Poliția Locală poate încheia cu alte autorități și instituții publice -protocoale de cooperare- , având ca obiect detalierea modalităților prin care, în limitele competențelor legale ale fiecărei structuri, acestea își oferă sprijin în îndeplinirea activităților sau a misiunilor specifice. Și pentru că unul dintre principiile în care își desfășoară activitatea Poliția Locală este : eficiența și eficacitatea, un manager competent ar fi încheiat astfel de protocoale.

Dar, în atâția ani, de când Vaida Adrian se află la conducerea Poliției Locale Ploiești, nu a fost în stare, și nu numai, ci chiar s-a opus să încheie astfel de protocoale, decredibilizand permanent competențele structurilor Poliției Locale și neasigurand servicii de calitate ce ar trebui să fie în interesul comunității locale și al cetățenilor. Spre exemplificare, în domeniul ordinii și liniștii publice, ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu forțele ce compun sistemul integrat de ordine și liniște publică: Poliția Română, Jandarmeria Română, etc., cu I.G.S.J., cu Ministerul Apărării Naționale prin centrele militare zonale, cu instanțele de judecată care arondează unitatea/subdiviziunea administrativ-teritoriala, etc. În domeniul disciplinei în construcții ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu Direcția Generală de Dezvoltare Urbană și cu Direcția Gestiune Patrimoniu.

În domeniul protecției mediului ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu R.A.S.P. și Agenția de Protecție a Mediului Prahova, etc. În domeniul activității comerciale, Poliția Locală ar fi trebuit să aibă protocoale de colaborare cu autoritățile de control sanitar, de mediu și de protecție a consumatorilor, Registrul Comerțului, etc. În domeniul evidenței persoanelor, ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor, Serviciul pentru Imigrări Prahova și cu alte autorități competente în vederea verificării, la cererea acestora a unor date cu caracter personal, respectând reglementările legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Având încheiate astfel de protocoale de colaborare, un manager competent ar crește cu siguranță încrederea în rândul populației și prin acțiuni comune ar duce la scăderea faptelor antisociale și ilegale.

Dar în nici un caz nu este în stare de așa ceva Vaida Adrian. El nu vrea decât să fie director și să bage zanzanie în rândul salariaților. De aceea are imaginea „voalată” Poliția Locală Ploiești ! (Paul D.).

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (II)

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (III)/’Fantomele” ataca sistemul bancar cu sprijinul „managementului” Politiei Locale Ploiesti!

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (IV)

Brașovul MEU

Publicat

pe

Managementul, eficiența și calitatea serviciilor Poliției Locale Ploiești

Conform Legii 155/2010, Poliția Locală își desfășoară activitatea în conformitate cu reglementările specifice fiecărui domeniu de activitate, stabilite prin acte administrative ale autorității publice centrale și locale. Pentru buna desfășurare a activităților, în exercitarea atribuțiilor, Poliția Locală cooperează cu structurile teritoriale ale Poliției Române, Jandarmeriei Române, I.G.S.U., cu autorități ale administrației publice centrale și locale, cu organizații neguvernamentale, precum și cu persoane fizice și juridice, în condițiile legii. Adică, Poliția Locală poate încheia cu alte autorități și instituții publice -protocoale de cooperare- , având ca obiect detalierea modalităților prin care, în limitele competențelor legale ale fiecărei structuri, acestea își oferă sprijin în îndeplinirea activităților sau a misiunilor specifice. Și pentru că unul dintre principiile în care își desfășoară activitatea Poliția Locală este : eficiența și eficacitatea, un manager competent ar fi încheiat astfel de protocoale.

Dar, în atâția ani, de când Vaida Adrian se află la conducerea Poliției Locale Ploiești, nu a fost în stare, și nu numai, ci chiar s-a opus să încheie astfel de protocoale, decredibilizand permanent competențele structurilor Poliției Locale și neasigurand servicii de calitate ce ar trebui să fie în interesul comunității locale și al cetățenilor. Spre exemplificare, în domeniul ordinii și liniștii publice, ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu forțele ce compun sistemul integrat de ordine și liniște publică: Poliția Română, Jandarmeria Română, etc., cu I.G.S.J., cu Ministerul Apărării Naționale prin centrele militare zonale, cu instanțele de judecată care arondează unitatea/subdiviziunea administrativ-teritoriala, etc. În domeniul disciplinei în construcții ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu Direcția Generală de Dezvoltare Urbană și cu Direcția Gestiune Patrimoniu.

În domeniul protecției mediului ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu R.A.S.P. și Agenția de Protecție a Mediului Prahova, etc. În domeniul activității comerciale, Poliția Locală ar fi trebuit să aibă protocoale de colaborare cu autoritățile de control sanitar, de mediu și de protecție a consumatorilor, Registrul Comerțului, etc. În domeniul evidenței persoanelor, ar fi trebuit să existe protocoale de colaborare cu Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor, Serviciul pentru Imigrări Prahova și cu alte autorități competente în vederea verificării, la cererea acestora a unor date cu caracter personal, respectând reglementările legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Având încheiate astfel de protocoale de colaborare, un manager competent ar crește cu siguranță încrederea în rândul populației și prin acțiuni comune ar duce la scăderea faptelor antisociale și ilegale.

Dar în nici un caz nu este în stare de așa ceva Vaida Adrian. El nu vrea decât să fie director și să bage zanzanie în rândul salariaților. De aceea are imaginea „voalată” Poliția Locală Ploiești ! (Paul D.).

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (II)

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (III)/’Fantomele” ataca sistemul bancar cu sprijinul „managementului” Politiei Locale Ploiesti!

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Un baietel de turnator, un tehnocrat in chiloti si un colonel candid care nici macar nu roseste totusi referitor la minciunile de saptamana trecuta (150.000/zi versus 40.000 pe zi azi)?

Brașovul MEU

Publicat

pe

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că nerespectarea măsurii obligatorii de a purta mască de protecție în spații închise se sancționează cu amendă. Autoritățile precizează că scopul nu este de a sancționa cetățenii ci de a limita răspândirea virusului, iar polițiștii vor acționa în principal pentru îndrumarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Toate bune si frumoase pentru „plebe”, nu si pentru judecatorul TEISANU D. FLORENTIN de la CURTEA DE APEL PLOIESTI din gasca lui „Portocala”.

Persoanele care nu respectă obligaţia de a purta mască în spaţiile menţionate pot fi sancţionate contravenţional în baza Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (publicată în Monitorul Oficial nr. 396 din 15 mai 2020) raportat la art. 65 lit. h, respectiv ‘nerespectarea de către persoane fizice a măsurilor individuale de protecţie a vieţii’ se sancţionează cu amendă între 500 de lei şi 2.500 de lei.

Au fost amendati batrani, avocati, subprefecti…Oare judecatorul din gasca lui „Portocala” va fi amendat? Ce parere are conducerea de la CURTEA DE APEL PLOIESTI?

In sedinta din data de 08.01.2020, judecatorul TEISANU D. FLORENTIN de la CURTEA DE APEL PLOIESTI purta masca „la misto”, sub barbie punand in real pericol pe colegi, justitiabili si avocatii din sala.

Reamintim ca, NEGULESCU MIRCEA a actionat pentru obtinerea terenului cu statut juridic fraudulos dobandit în satul Strejnicu, comuna Târgşorul Vechi, chiar la confierile judecatorului TEISANU D. FLORENTIN de la CURTEA DE APEL PLOIESTI, conform unor inregistrari audio aparute in spatiul public si difuzate pe mai multe posturi Tv, dar si din discutiile purtate cu mai multi oamnei de afaceri din Prahova, precizam intr-un articol.

Astfel, procurorul Negulescu Mircea a achizitionat acest teren cu statut juridic fraudulos dobandit în satul Strejnicu, comuna Târgşorul Vechi, dupa ce acest „pont” a fost vandut de judecatorul mentionat si dupa ce acesta si sotia sa Teisanu Mihaela, grefier la Judecatoria Ploiesti au obtinut in acelasi mod fraudulos un teren în satul Strejnicu, comuna Târgşorul Vechi.

De mentionat ca, la data comiterii faptei cei sus mentionati erau in functie, respectiv Teisanu D.Florentin-judecator la Curtea de Apel Ploiesti si, Teisanu Mihaela – grefier la Judecatoria Ploiesti.

Unul dintre criteriile de atribuire al acestor terenuri era ca conform 1.4. din Caietul de Sarcini:

Conditii cumulative pe care trebuie sa le indeplineasca persoanele care se vor inscrie la licitatia publica organizata in vederea vanzarii

– sa fie persoane fizice (casatorite sau necasatorite), cu varsta de minim 18 ani, avand domiciliul in comuna Tirgsoru Vechi;

– sa nu detina alt imobil (teren intravilan sau casa) in proprietate, indiferent de locul amplasarii acestora; in acest sens, persoana care se va inscrie la licitatia publica va depune la dosar o declaratie data in forma autentica din care sa rezulte ca nu detine alt imobil in proprietate.

Conform declaratiei de avere a judecatorului Teisanu D.Florentin-judecator la Curtea de Apel Ploiesti, din anul 2015 reiese ca impreuna cu sotia sa detineau un apartament in Ploiesti inca din anul 2005, existand indicii temeinice ca acestia au dat o declaratie pe propia raspundere in fals. (Cristina T.).

https://www.incisivdeprahova.ro/2020/11/25/sotia-procurorului-negulescu-mircea-confirma-justitia-din-prahova-dosarele-sunt-repartizate-dupa-sufletul-omului-si-cine-poate-oase-roade/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2020/07/26/exclusivofiter-activ-din-cadrul-ipj-prahova-santajeaza-public-judecatorise-va-face-dreptate-cu-putin-noroc-ajunge-si-cosma-tot-la-ea/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/08/23/plin-scandal-procurorul-mircea-negulescu-reuseste-sa-isi-finalizeze-vila-obtinuta-ilegal-si-sa-se-mute-acolo-impreuna-cu-concubina-sa-politista-popescu-ana-maria-de-la-ipj-prahova/

 

 

 

 

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv3 minute inainte

Premierul Florin va demonstra temeinic ca fostul ministru, tot Florin, nu a facut nimic bun pentru finantele publice, continuand sa acorde timp de 13 luni sporuri ne-necesare, din bani imprumutati la cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana

Managementul, eficiența și calitatea serviciilor Poliției Locale Ploiești Conform Legii 155/2010, Poliția Locală își desfășoară activitatea în conformitate cu reglementările...

Eveniment19 ore inainte

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat și inteligent sistem de camere, cel mai luminos și mai inteligent display folosit...

EvenimentO zi inainte

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată”

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă...

UncategorizedO zi inainte

Sorțuri personalizate din piele pentru lucrătorii HoReCa

Sorțuri personalizate din piele pentru lucrătorii HoReCa   Un șorț este un fel de uniformă pentru lucrătorii din domeniul HoReCa. Ar...

ExclusivO zi inainte

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (IV)

Managementul, eficiența și calitatea serviciilor Poliției Locale Ploiești Conform Legii 155/2010, Poliția Locală își desfășoară activitatea în conformitate cu reglementările...

Eveniment2 zile inainte

Urmeaza sa devii parinte? Prinde reducerile la cele mai cautate modele de carucioare 3 in 1

Din seria celor mai practice obiecte si accesorii necesare in ingrijirea copiilor pana la varsta de 3 ani, fac parte...

Eveniment2 zile inainte

Cadourile – o scurtă incursiune în istorie și o analiză modernă

Te-ai întrebat de ce oferim daruri? O scurta privire in istoria noastra, ca omenire, ne poate arăta o mulțime de...

Exclusiv3 zile inainte

Un baietel de turnator, un tehnocrat in chiloti si un colonel candid care nici macar nu roseste totusi referitor la minciunile de saptamana trecuta (150.000/zi versus 40.000 pe zi azi)?

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că nerespectarea măsurii obligatorii de a purta mască de protecție în spații închise se...

Uncategorized3 zile inainte

Ce cauta angajatii la un loc de munca. Afla care sunt cele mai dorite beneficii

Numeroase companii se intrec in ziua de astazi sa ofere cele mai multe si atractive beneficii angajatilor. De aceea foarte...

Eveniment4 zile inainte

Business in transport – Ziarul Nationalul

Business-urile moderne din transport merg de la afacerile personale de mutari mobila si servicii de stocare, la operatiuni de transport...

Eveniment4 zile inainte

Viitor si horoscop – Ziarul Nationalul

Incontestabil, oamenii au fost mereu interesati, intr-o forma sau alta, de ceea ce le rezerva viitorul, mereu s-au intrebat ce...

Eveniment4 zile inainte

Lansare impresionantă la CES 2021: TCL revoluționează piața televizoarelor cu noua generație de Mini-LED OD ZeroTM

TCL își consolidează statutul de lider și pionier în industria televizoarelor aducând tehnologia viitorului în casele iubitorilor de TV din...

Top Știri