Connect with us

Exclusiv

OPINIE/ Scopul urmărit de SRI și DNA este eliminarea unor grupări de tip mafiot pentru a face lor altora, tot de tip mafiot

Brașovul MEU

Publicat

pe

Așa zisul comunism (nu cel marxist-engelian, ci cel inventat de șmecherii care în spatele demagogiei ideologice deșănțate a egalității stupide, ce n-avea nimic cu valoarea sau inteligența umană ci promovau mediocritatea transformând-o în    pseudo-valoare, profitau de putere și condamnau societatea să rămână închistată la nivelul lor intelectual) n-a murit. Ci un pic (adica vreo douăzeci de ani) s-a odihnit pentru a reveni și mai pervers, mediocritatea șmecheră, aceeși care a inventat pseudo-comunismul implementat in fostul bloc comunist, revendicându-si ceea ce aparține, de drept, tuturor ca și cum li s-ar cuveni, substituind încă o dată valorile și inteligența. Deosebirea e că între șmecherii comuniști, care se mulțumeau să trăiasca ca niște trântori, fără să facă nimic (fără să producă) și fără să se lăcomească la averi, cei de astăzi sunt niște șmecheri hoți, penali, care nu vor să se îmbogățească din munca lor, ci furând munca altora și, în special, să deturneze și sustragă bunurile publice, respectiv taxele și impozitele pe care cetățeanul le achită și care sunt destinate funcționării statului. Ținta, așadar, nu mai este funcția politică și traiul fără muncă ci proprietățile și banii statului, pentru care se dau majoritatea bătăliilor între grupările mafiote, ascunse în spatele unor grupări politice.

Cazul „Microsoft” – nici cel mai elocvent și nici cel mai important prin prisma sumelor de bani sustrase, fiind umflat artificial de o presă aservită unor interese materiale -, arată exact care este scopul bătăliilor și faptul că se întâmplă exact ce-am „proorocit”. Contrar așteptărilor – prea mari de la un popor cu ADN-ul virusat de comunism, în care conștiința a fost atrofiată până la a nu mai reacționa – nu recuperarea banilor la bugetul de stat, așa cum ar fi logic, este scopul urmărit de SRI și DNA, ci eliminarea unor grupări de tip mafiot pentru a face lor altora, tot de tip mafiot. Tot mai mult se conturează faptul că aceste instituții, chiar dacă aparent sunt neutre, în fapt sunt angrenate și târâte în aceasta luptă dintre grupările mafiote ce doresc să pună mâna pe bunurile și banii țării, participând direct la operațiunea de reâmpărțire a ceea ce a mai rămas din banii furați de găștile politice, reâmpărțire care, din păcate, se face chiar cu sprijinul SRI și DNA.

Și totuși, deși este prezentată, deșănțat, ca fiind cea mai mare operațiune de corupție descoperită și instrumentată de SRI și DNA, cu un prejudiciu uriaș, afacerea „Microsoft”, cu cele în jur de 200 milioane euro – din care chiar jumătate să fi fost șpaga -, nu e decât o mică glumă și o găinărie față de alte hoții naționale și, in special, față de cât TVA se fură anual în România. Ne-ajunge aritmetica făcută în clasele primare (Doar n-om fi chiar atât de idioți!) ca să ne dăm seama că 200 milioane de Euro reprezintă doar 2,5% din 8 miliarde de Euro şi ca să constatăm că, în fapt, cazul „Microsoft” , în care s-a estimat un prejudiciu de doua sute de milioane Euro, este o simplă găinărie raportat la cât TVA se fură anual în România, adică peste opt miliarde Euro.

România a fost manipulată cu „Microsoft”, dimineața, la prânz și seara, încât mi s-a făcut silă. Indiferent de opinia altora, opinia mea este că „Microsoft” nu este altceva decât o perdea de fum groasă, creată și întreținută de crima organizată, în spatele căreia România este jefuită sistematic,        en-gros, într-un asemenea hal încât va urma, cu siguranță, falimentul statului, cu tot circul anticorupţie, de care, adevăratei mafii, cea care fură opt miliarde de Euro anual din TVA, nici nu-i pasă pentru ca nici n-o priveşte şi nici n-o vizează.

Oricum am privi cazul „Micosoft”, chiar și dacă am considera totalul celor 200 milioane Euro pe care statul i-a plătit către furnizorii de licențe, ca fiind prejudiciu, suma, ca volum, reprezinta doar o mică afacere en-detail pe lângă furăciunea en-gros a României, adica un procent de 2,5 % din totalul TVA furată anual în Romania, de peste opt miliarde Euro. Cu toate acestea, extrem de enigmatic pentru mine, instituțiile importante ale statului, precum SRI, DIICOT, DNA, Guvernul, Parlamentul,    mass-media, societatea civila și așa zisa opoziție (ce se mulțumește, se pare, pentru a accede la guvernare, doar pe erodarea celor aflați la putere) sunt extrem de tăcute și liniștite când vine vorba despre furtul de TVA, tratând cea mai gravă problemă fiscală a Romăniei cu o prea suspectă indiferență. Oare de ce ? Oare de ce pentru SRI, DNA, DIICOT, Guvern, Parlament, mass-media, societatea civilă și psudo opoziția din România 200 milioane Euro, înseamnă mai mult decât 8 miliarde de Euro? Doar că privește unele persoane devenite indizerabile pentru SRI și DNA și pentru cei care dau comenzi ? O fi cetățeanul naiv, dar că 200 milioane însemnă doar 2,5% din 8 miliarde, cu siguranță știe, iar în acest caz, faptul că SRI, DIICOT și DNA nu dau dovadă de aceeși insistență pentru depistarea celor care fură anual 8 miliarde de Euro din buzunarele cetățenilor și pentru înlăturarea celor ce-i protejează, ca şi în cazul „Microsoft”, lasă uriașe semne de întrebare cu privire la buna credință a acestor instituții și la ce înseamnă, în fapt, campania anticorupție raportată la nivelul real al corupției. E mai bine decât nimic, e mult mai mult decât fuseserăm obișnuiți, dar e mult prea puțin față de volumul uriaș al fraudelor financiare. Pentru că raportate la furtul de TVA, de opt miliarde Euro, anual, „Microsoft”, „ANRP” și alte „isprăvi ale” tademului SRI – DNA, sunt totuși sub 10% din ceea ce reprezintă furtul de TVA ceea ce elimină orice comentarii în acest sens.

Iar ca și complexitate, făcând o paralelă tehnică, singura deosebire între cele 200 milioane Euro furate în cazul „Microsoft” și cele 8 miliarde de Euro, furate în cazul TVA, o reprezintă mecanismul prin care sunt furați banii. In cazul „Microsoft” direct de la buget, iar in cazul TVA înainte de a ajunge la buget. De ce sunt tratate diferit? Are importanţă că unii sunt sustraşi de la buget şi alţii înainte să ajungă la buget ? Nu sunt şi într-un caz şi în celălalt, banii cetăţenilor?

Și dacă în cazul „Microsoft” știe deja tot mapamondul că, contribuția SRI și DNA a constat în a „convinge” creerii afacerii (Florică și Pescariu)  că-și pot păstra banii dacă-i denunță pe cei care erau adevăratul obiectiv politic (imorală înțelegerea de la inceput, dar nu cred că şi gratuită !), întrebarea, în cazul furtului TVA, e: Ce-au făcut SRI, DNA, ANAF, primul-ministru, Guvernul si Parlamentul pentru a opri furtul a peste opt miliarde Euro anual din banii pe care cetățenul îi plătește conștiincios pentru funcționarea statului, adica în cazul restului de 97,5% din prejudiciu, încă neinstrumentat de SRI şi DNA, care dispare anual în Romania, în drumul spre buget ? Răspunsul ? Cu mici excepții, ce s-au rezumat la câteva constatări, fără efecte în recuperarea sumelor, nimic ! Din contra, prin      non-combatul și nepăsarea de care dau dovadă, instituțiile statului, Guvernul și Parlamentul s-au transformat în protectorii grupărilor de crimă organizată care fura TVA în valoare de opt miliarde Euro anual. Și, pozând în salvatorii națiunii de corupți, vor să ne prostească cu un mizilic, adica cu o cacealma reprezentând doar 2,5% din adevărata furăciune din România?

Om fi scârțâind la multe dar nu și percepția realității, indiferent cum ne este prezentata. Adică la faptul că în timp ce SRI și DNA ne tot bombardeaza cu „Microsoft” și alte șmecherii neaoșe, corporațiile multinaționalele (ex TELEKOM)– în fața cărora SRI, DNA, ANAF, primul-ministru, Guvernul si Parlamentul stau, se pare, în genunchi -, devalizează România, organizând și dirijând jaful TVA (de ce nu compară instituțiile statului și, în special, Guvernul, SRI, DNA și ANAF, cât TVA colectează marile retailuri în Romania și cât din această sumă ajunge la bugetul de stat ca să vadă ce implicare au marile retailuri în devalizarea bugetului României?), încât 80% din TVA colectată de marile retailuri, de la cetățean, dispare prin intermediul unor societăți de tip fantomă. În contrapartidă, la ordinul corporațiilor, se  închid și falimentează, pe capete, comercianții români ce concurează marile retailuri internaționale, de parcă aceştia ar fi principalii vinovaţi de jaful TVA, reprezentată de procentul aproape nesemnificativ al TVA aferent adaosului practicat de micii comercianţi („Cruciada” anticomerciant român ar fi fost valabilă şi ar fi avut efect doar într-un singur caz: cel al taxării inverse). În loc să verifice cum dispare TVA în valoare de opt miliarde Euro anual, pe circuitele vânzător retailist – firmele fantomă prin care se aprovizionează, premierul și seful ANAF, , exact cum au procedat cu Garda Financiara, au mutat Antifrauda fiscala la ușile buticurilor ?.

Am avut si avem un guvern ipocrit care nu face altceva decât să slujească, fără perdea, interesele mafiei și crimei organizate, în special a celei ce fura TVA colectată de la cetățeanul român. Iar prin Codul fiscal, în afara diminuării cotei de TVA furată de hoți (adică vor fura 19% in loc de 20 sau 24%, adica nu vor mai fura opt miliarde de Euro anual ci șapte) nu s-a schimbat nimic. Achiziţiile intracomunitare, importurile, firmele fantomă şi marile retailuri (care rulează 80% din cashul României) vor face în continuare legea la furtul de TVA. Mecanismul de fraudă al TVA rămâne instituționalizat iar naivului i se oferă iluzia că va plăti mai puțin la hoții protejati de SRI, DNA, ANAF, de fosti prim-ministrii, Guvernul și Parlamentul României. E ca în filmele în care toți cetățenii, mizându-se pe naivitate și pe circuri de gen „Microsoft”, în care sunt sacrificați niște tâmpiți orbiți de lăcomie, sunt luați de proști! Se știe ca se fura opt miliarde de Euro anual din colectarea de către crima organizată a TVA. Se știu foarte bine mecanismele prin care se fură și că acestea sunt întreținute și protejate de actualul sistem de colectare al TVA pe care nimeni nu doreşte sa-l schimbe (fapt ce arată cine conduce, în fapt, România). Se știu domeniile și cine organizează și întreține furtul TVA și totuși nimeni nu face nimic, din contra. Toți și SRI și DNA și ANAF și Guvernul si Parlamentul și mass-media și societatea civilă, acceptă că e adevărat, sunt de acord că furtul TVA e cea mai gravă problemă a României – infinit mai gravă decât „Microsoft” sau „EADS” și totuși este tratată cu o uriașă suspectă indiferență, ca și cum ar fi normal să fie așa sau ca și cum n-ar exista nici o alternativă și suntem condamnați să ne resemnăm și să plătim circa 8 miliarde euro anual mafiei.

Deci, concluzia, nu cazul „Microsoft” și nici „EADS” sunt problema reală și gravă a României (chiar daca e vorba de câteva sute de milioane de Euro) ci hemoragia TVA, în valoare de peste opt miliarde de Euro anual, care ține Romania la periferia Europei, ca nivel de trai și dezvoltare, când, dacă și-ar fi colectat anual TVA, plătită de cetățean către bugetul de stat și ar fi administrat corect banii, România ar fi putut fi cel puțin la nivelul Cehiei și Poloniei, mult peste Ungaria. Peste pierderi de 200 milioane de Euro, precum afacerea „Microsoft” România poate trece, fără probleme. Peste pierderi de 8 miliarde de Euro, anual, mă îndoiesc că poate trece, la infinit.

Pentru acesta însă instituțiile statului, precum SRI, DIICOT și DNA, ar trebui să renunțe la a mai prezenta „iepurele ca fiind mistreț” și să treacă la un nivel real, adică să cerceteze adevărata corupţie instituţională, comisă de imbecilii guvernanți români care, de douăzeci de ani, protejează (din prostie şi din interes) mafia ce fură anual peste opt miliarde lei din colectarea TVA și să nu se mai ocupe de luptele dintre clanuri și de disputele politice sterile, situându-se când într-o tabără, când în alta, în funcție de interese, când țara este jefuită en-gros de mafie și crima organizată. Continuând tot așa, adică cu bilanțuri festiviste, neraportate la realitatea concretă, mă tem că nu e departe ziua în care nici dacă vom fi dispuși nu vom mai putea face nimic. Oricâte resurse are România, nimic nu-i precum în „Punguța cu doi bani„ adică o veșnică regenerare şi o veşnică funcţionare a administraţiei publice prin rutină. Până în prezent spectacolul oferit de SRI şi DNA reuşeşte să ascundă bine realitatea şi sa abată atenţia de la dezastrul fiscal al României, cauzat de furtul uriaş al TVA. Ce se va întâmpla însă când spectacolul – pentru că, totuşi, oricât l-am cosmetiza, nu-i decât un spectacol – se va sfârşi şi vom constata că România, fizic, nu mai există, fiind proprietatea unora care   ne-au cumpărat cu banii proveniţi din TVA, plătită de cetăţeni pentru funcţionarea unui stat fantomă şi a unei administraţii aservită total crimei organizate? (Ec Adrian Radu).

 

 

Exclusiv

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Brașovul MEU

Publicat

pe

Domnul Rizea Cocuță din Slănic, Str Piatra Verde, este in greva foamei în fața Primăriei!

Rizea Cocuța susține că a intrat, luni, în greva foamei după ce, în urmă cu doi ani, asociația de animale din care face parte a fost descalificată de la licitația organizată pentru închirierea unui islaz. Acum, pe rolul instanței se află un proces prin care se solicită anularea licitației, dar până la viitorul termen, în septembrie, cetățeanul susține că vacile lui trebuie să mănânce. Mâine, bărbatul este decis să aducă animalele la Primăria Slănic.

Rizea Cocuța are 11 animale și susține că nu are unde să-și ducă vacile la islaz, pe motiv că cel mai apropiat teren a fost închiriat în urmă cu doi ani.

„S-a făcut licitație în urmă cu doi ani, la care am participat. Pe noi, adică asociația din care fac parte, ne-a descalificat, în mod abuziv, spun eu, pentru că nu am avut numărul necesar de vaci, respectiv UVM (19,7 unități vacă mare care să pască pe un hectar). Problema este că după licitație, islazul a fost subînchiriat, iar aici sunt aduse oi, deși, conform contractului, pe islaz ar fi trebuit să fie numai vaci. Am dat în judecată și am cerut anularea licitației. Primarul orașului mi-a spus să duc vacile pe celelalte islazuri închiriate de către asociația din care fac parte, dar distanța până acolo este de 5 – 6 km. Eu nu am cum să merg pe islazurile recomandate de Primăria Slănic, pentru că acolo sunt alți oameni și nici nu pot aștepta până la toamnă, pentru că animalele trebuie să mănânce”, susține Rizea Cocuța.

Contactat telefonic, primarul orașului Slănic, Remus Moraru, susține însă că licitația a fost organizată de o comisie formată din mai mulți membri.

„Este un dosar pe rolul Tribunalului Prahova, prin care cetățeanul solicită anularea licitației pentru islazului din punctul Piatra Verde – Valea Pietrei. Termenul la dosarul prin care se solicită anularea licitației este 07.09.2020. Precizez că licitația a fost organizată de o comisie. Asociația din care face parte Rizea Cocuța mai are două islazuri, unul la Valea Muscelului, iar cel de-al doilea la Praja. Asociația a mai avut un islaz în 2015, dar terenul a fost retrocedat proprietarului de drept. Eu am încercat o mediere, încercând să-i explic cetățeanului aflat în grevă că termenul este în septembrie”, a explicat Remus Moraru, primarul orașului Slănic.

Cu vacile la Primărie

Primarul localității susține că soluția poate fi dată numai de instanță, iar Primăria nu poate interveni în acest caz, fiind vorba de o licitație prin care a fost desemnat un câștigător.

La rândul său, crescătorul de animale consideră că vacile sale nu pot aștepta ani de zile finalizarea unui proces, dar și că soluțiile propuse nu pot fi luate în considerare, dezvaluiau cei de la Observatorul Prahovean.

https://www.observatorulph.ro/viata-prahovei/2577162-un-crescator-de-animale-din-slanic-face-greva-foamei-aduc-vacile-la-primarie

Răspunsul celor din primărie a fost : DU-LE LA ABATOR!!

Protestul a avut loc, miercuri dimineață, la Slănic

În semn de protest, crescătorul de animale a intrat, luni, în greva foamei, iar miercuri dimineață și-a dus vacile să pască în curtea Primăriei.

 

„Bună sa va fie viața, tuturor.!Astazi,as vrea sa va povestesc una, mai ceva ca in filmele alea de humor negru.
Ajunge maica-mi acasă, o înștiințare de la primăria Slănic ,unde ,unchiului meu Ion Mocanu,i se cere să plătească o amendă de 100 de lei ,în termen de 5 zile pentru a evita „executarea forțată „.
Eu, nu prea stiu de glumă și apoi, unde-i lege nu-i tocmeală.
Invit edilul orașului, sau pe cine dracu a scris înștiințarea asta sa înceapă procedurile de executare forțată.
Adresa este in cartierul Grosani,la umbra unui brad in cimitir . Are o cruce mica de lemn la cap si se odihnește acolo de prin septembrie 2017…Aaaaa…Ce infracțiuni o fi comis ? Nu stiu. Era paralizat de ani buni , nu vorbea, scoatea doar niste sunete si nu ieșea nici măcar pînă la poarta, cel puțin cu 5 ani inainte de deces.
Ce sa va spun? Aș râde, dacă situația era de altă natură. Dar nu este …Nu va așteptați la dezinfectarea străzilor, la măști gratis, ajutor din partea primăriei sau competență a persoanelor care lucrează pentru „stat” ..astepati-va la amenzi sau solicitări de plata pe numele celor care nu mai sunt printre noi .
Acu’ ma gîndesc,…daca ăstuia i-a ajuns amendă acasă…dupa atatia ani de când e cu „țărână in gura „…nu e ca a si votat la alegerile de acum cîțiva ani?, precizeaza Anda Sterie‎ pe grupul RESPECT PENTRU CETATENII ORASULUI SLANIC de pe Facebook.

 

 

„Harababura” din Slanic

 

17 iulie – Slanicul in bezna

 

O lei investitii

27000 euro

Deși în construcția aferentă Băii Verzi din Slănic – amenajată cu fonduri europene în urmă cu circa 10 ani – există și toalete, Primăria Slănic, prin vocea edilului PNL Remus Moraru, a propus construirea unei noi anexe cu destinația WC-uri publice în incinta complexului turistic.

 

Un wc public de la Baia Verde din Slănic, construit de primărie la preț de apartament titra Prahova info.

https://prahovainfo.ro/actualitate/370-un-wc-public-de-la-baia-verde-din-sl%C4%83nic,-construit-de-prim%C4%83rie-la-pre%C8%9B-de-apartament.html?fbclid=IwAR0pspdc4_tvYTgOq6G5qfVPRcaiF9Atl1qrI1rS2IrUU4t0aPby7cCbToo

„Conform proceselor verbale de captura puse la dispoziție de către Primăria Slănic în baza legii 544/2001 în intervalul 2016-prezent, în Slănic au fost capturați de către hingheri 281 de câini la preturi de 200-250-300 lei/bucata. Oare de unde atât de mulți caini?!

BURSA SOCIALA COPIL 80 LEI
BURSĂ MEDICALA COPIL 100 LEI
BURSĂ COPIL ORFAN 100 LEI
Bani mai mulți pentru copii nu s-au găsit la primărie
În luna Aprilie când noi eram ținuți în case, fiind stare de urgenta iar ANSVSA BUCUREȘTI recomanda suspendarea activităților de capturare, firma fostului primar CHIROBOCEA lucra de zor în Slănic capturand 26 de caini cel puțin pe hartie, iar Primăria Slănic ignora solicitarea Prefecturii Prahova de alocare a resurselor pentru sterilizări gratuite, tocmai pentru ca era stare de urgenta!”

1 iulie 2020, ziua becurile aprinse

„Alo Politia oraș Slănic!
Domnul acesta nu isi ia amendă pentru parcare neregulamentara?
Că pe mine m-ati amendat in 2016 fix pentru același lucru!
Sau, fiind patronul de la Planetarium….si in fața hotelului primarului nu se pune?
Dinăuntru nu se vede…nu??”

Parc comuna primitiva Slănic

 

Mai vrea o „tura”

Poate pentru astfel de rezultate marete marca PNL:

 

„Așa era amenajat cel de-al III-lea lac, din locația ”Baia Verde”, înainte de a fi investite cele 4 (patru) milioane de euro !? L-ați văzut cum arată acum, după ce a înghițit cele patru milioane de euro !? Dacă nu !? Mergeți să-l vedeți !?” Vom reveni. (Cerasela N.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Brașovul MEU

Publicat

pe

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală. Și totuși… ,,Formula de calcul nu a fost comunicată corect Administrației Prezidențiale de către Ministerul Sănătății”. Chiar îl cred pe întâiul cititor de prompter al țării. ,,Informația corectă este următoarea: criteriul epidemiologic în funcție de care școlile se vor încadra în scenariile „verde”, „galben” sau „roșu” este numărul total de cazuri noi înregistrat în ultimele 14 zile raportat la 1000 de locuitori din localitatea în care se află școala, și nu media zilnică de îmbolnăviri pe ultimele 14 zile, așa cum a fost inițial comunicat de către Președintele României.”
Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie, se intreaba analistul Radu Teodor Soviani. (Paul D.).

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală Și totuși… ,,Formula de calcul nu a fost comunicată corect Administrației Prezidențiale de către Ministerul Sănătății''. Chiar îl cred pe întâiul cititor de prompter al țării. ,,Informația corectă este următoarea: criteriul epidemiologic în funcție de care școlile se vor încadra în scenariile „verde”, „galben” sau „roșu” este numărul total de cazuri noi înregistrat în ultimele 14 zile raportat la 1000 de locuitori din localitatea în care se află școala, și nu media zilnică de îmbolnăviri pe ultimele 14 zile, așa cum a fost inițial comunicat de către Președintele României.'' Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Publicată de Radu Teodor Soviani pe Joi, 6 august 2020

 

Articolul Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Exclusiv

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

Brașovul MEU

Publicat

pe

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri” – fara omul de „casa” din aceasta „operatiune”, primarul de la care au inceput marile „paradeli” ale prietenului sau procurorul Negulescu Mircea si ale protectoarei sale, Laura Codruta Kovesi.

Comandamentul „Statului Paralel” s-a aflat o buna perioada de timp in Comarnic unde „Zeita” intre intalnirile intime primea in „audienta” procurori, oameni de afaceri, primari, etc.
Printre acestia s-a aflat „omul de baza” al acestei operatiuni, primarul Dorian Botoaca de la aceea perioada.


Am precizat ca vom dezvalui in episoadele urmatoare cum Dorian Botoaca a fost utilizat de Negulescu si Kovesi in anumite dosare celebre si/sau care au fost motivele declansarii unei „vanatori de vrajitoare”, motivele si interesele obscure ale acestor dosare comandate de insusi Kovesi (in episoadele urmatoare).
„Motto: “Paralelu’ n-o dormitu, numa oțâr s-o hodinitu!”
In schimbul utilizarii primarului Dorian Botoaca de catre gasca de crima organizata de la DNA ST Ploiesti acesta a beneficiat si beneficiaza de protectia IPJ Prahova si a DNA ST Ploiesti, dosarele pe numele acestuia „zacand” prin sertarele celor doua institutii.
Noi prezentam opiniei publice modelul de candidat PNL la primarie:
Falsuri si furturi grosolane din bani publici efectuate de Dorian Botoaca in perioada cand acesta s-a aflat la conducerea primariei Comarnic
Am prezentat inregistrari audio-video prin care se demonstreaza aceste falsuri si furturi, in care Dorian Botoaca recunoaste personal „parandaratul”, spaga din care si-a construit o vila de 2 milioane de euro in Comarnic (pe numele unei terte persoane) dar pozeaza intr-un liberal „cinstit” si pentru ochii prostilor sta in „gazda” la Breaza.
Iata ce infractiuni grave mai acopera IPJ Prahova si DNA ST Ploiesti, infractiuni constatate si de alte institutii ale statului, nu ca o prezentam noi cu probe/documente si inregistrari audio/video.
Candidatul PNL la primaria Comarnic, cinstitul liberal Dorian Botoaca a achitat ilegal in anul 2012 „asigurari mixte cu viata, cu acumularea de capital si acoperire in caz de diagnosticare cu o afectiune medicala grava” incheiate pentru tot personalul si in cardasie cu operatorul SC GRAWE ROMANIA ASIGURARE SA au falsificat actele si au operat retroactiv.
Deci, cinstitul candidat liberal la Primaria Comarnic, Dorian Botoaca a incheiat politele de asigurare amintite, in 21.11.2012, in 26.11.2012 si in fals a operat modificari extizand durata retroactiv, respectiv de la data de 01.12.2011.
Asemenea tupeu penal nu am intalnit in viata noastra de jurnalisti de investigatii.


Toate aceste fapte infractionale sunt consemnate si in Raportul Curtii de Conturi dar, Dorian Botoaca beneficiaza de imunitatea oferita de IPJ Prahova si procurorii statului paralel, pentru motivele sus mentionate (cati colegi de partid a dat pe „topogan” acest candidat cinstit vom afla in acest serial).
Presedintele PNL Prahova – Iulian Dumitrescu – are o misiune grea in lupta sa de a elimina gasca penala din acest partid, gasca pe care a mostenit-o si pe care o coordoneaza „regele” din umbra, „regele” care conduce aceasta gasca a procurorului „Portocala” si care face tot posibilul ca alegerile locale sa fie pierdute pentru a reveni la conducerea formatiunii politice.
Astfel, liderului PNL Prahova i-au fost „servite” si „livrate” candidaturile pentru primarii a unor oameni patati ce fac parte din gasca „regelui” doar ca sa piarda alegerile.
Probleme grave penale si de imagine au mai multi candidati PNL la primariile din judetul Prahova ce vor fi dezvaluite separat de acest serial (ex Filipestii de Padure, Slanic, etc). Vom reveni. (Cristina T.).

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv15 ore inainte

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Domnul Rizea Cocuță din Slănic, Str Piatra Verde, este in greva foamei în fața Primăriei! Rizea Cocuța susține că a...

Social17 ore inainte

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Eveniment2 zile inainte

Descentralizarea învățământului va aduce un impact pozitiv Autor: Prof. Claudia Bota 

Descentralizarea învățământului va aduce un impact pozitiv Autor: Prof. Claudia Bota                  Politica...

Social2 zile inainte

Performanța vorbește de la sine!

Mai este foarte puţin până când oamenii vor avea din nou ocazia iasă la vot şi să pună ştampila pe...

agentii pariuri agentii pariuri
Sport2 zile inainte

Pariezi pe curse de caini in cadrul unei agentii pariuri? Iata ce detalii trebuie sa cunosti!

Daca ai trecut vreodata pragul unei agentii pariuri, atunci deja stii ca majoritatea locatiilor ofera si posibilitatea de a paria...

Exclusiv2 zile inainte

Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală. Și totuși… ,,Formula de calcul nu...

Exclusiv4 zile inainte

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Viața în Brașov4 zile inainte

Racoreste-ti zilele de vara cu aceste bauturi alcoolice! Iata ce sa alegi!

Temperatura din termometre creste de la o zi la alta, la fel sunt si momentele in care poftesti la un...

Eveniment4 zile inainte

ATEN propune solutii eficiente de digitalizare a primariilor

Solutii ATEN de informare a cetatenilor si organizare a zonelor de acces Bucuresti, Romania (4 august, 2020) –  ATEN International,...

Eveniment5 zile inainte

Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului România Noastră a anunţat refuzul de participare la alegerile locale 2020 împreună cu formaţiunea politică Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R)

În aceste zile când societatea românească se confruntă cu precampania electorală de strângere de semnături pentru alegerile locale 2020, când...

Exclusiv5 zile inainte

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

”Puciul cumetrilor” Hăpău – Predoiu a eșuat… În urmă cu ceva vreme, resetarea colaborării fie și strict interinstituționale dintre ”cele...

Sport5 zile inainte

Start înscrieri la RTP OPEN 2020, primul Grand Slam pentru jucătorii amatori de tenis din România

RTP dă startul înscrierilor la primul Grand Slam rezervat jucătorilor amatori de tenis din România. Cel mai mare turneu de...

Top Știri