Cutremur în showbiz după ce procurorii DIICOT i-au deschis, în urmă cu ceva timp, dosar penal pentru deținere și consum de droguri lui Dan Badea, noul prezentator al show-ului ”iUmor” de la Antena 1. Potrivit unor surse judiciare citate de cancan.ro, Dan Badea a trebuit să vină în fața reprezentanților legii și să dea explicații după ce aceștia au descoperit că prezentatorul deținea substanțe interzise.

După ce Dan Badea s-a prezentat la audieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus soluția de renunțare la urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri în vederea consumului propriu.

 

De altfel, Dan Badea a anunțat, în urmă cu ceva vreme, că va deveni tătic. “Era în preajma zilei mele de naştere (n.r. 27 iulie). Ea a venit cu o cutiuţă aşa… mai erau două săptămâni până la aniversare şi mi-a spus ori o deschid acum, ori aştept. Ce om normal la cap ar fi aşteptat. Am deschis. Înăuntru era un body, pe care eu i l-am făcut cadou la Crăciunul trecut, cu mesajul acesta de hai să ne apucăm de treabă şi testul acela. Am început să ţip prin casă şi să fac ca toate alea de bucurie. Te trec toate emoţiile în secunda aia. Viaţa noastră s-a schimbat foarte mult în bine. Acum mă simt că am un scop, altul decât hai să mergem în vacanţă. E băieţel. La începutul lunii martie se va naşte. Este zodia Peşti. Am intrat în faza aia în care căutăm căruţ, pătuţ. Mi-am mutat casa la supermarket-ul de bebeluşi. Căutăm un nume special. Am spus că am putea chiar să alegem Dan, pentru că pe mine în buletin mă cheamă Robert Cristian. La botez mi s-a spus Dănuţ”, a povestit Dan Badea.