Connect with us

Eveniment

Iranul ameninţă că va captura o navă britanică după sechestrarea unui petrolier în Gibraltar

Brașovul MEU

Publicat

pe

Motto „Cântarul strâmb este urgisit de Domnul, şi cântărirea dreaptă este plăcerea Lui.Dacă vine mândria, va veni şi ocara, iar înţelepciunea este cu cei smeriţi.Neprihănirea poartă pe cei drepţi, iar strâmbătatea prăpădeşte pe cei vicleni.La nimic nu foloseşte bogăţia în ziua mâniei; numai dreptatea izbăveşte de moarte.Dreptatea netezeşte calea celui fără prihană, iar cel fără de lege va cădea prin fărădelegea lui.Dreptatea izbăveşte pe cei drepţi, iar cei vicleni vor fi prinşi prin pofta lor.” (Pildele lui Solomon, Capitolul al 11-lea, versetele 1-6)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi șaselea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

**********************************************************************************************************

Cine și care sunt familiile aliate cu primele 13, pe linii de sânge ale llluminati?

David Icke a scris în lucrarea intitulată  „Secretul Suprem” că există 13 familii care alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în Antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…]

Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt în ordine alfabetică:
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află întotdeauna „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de către marele public cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe aceștia nu este nicidecum să fie popularizați,cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii.

Illuminati urmărește captarea puterii oculte a liniilor de descoperire extrem de puternice din întreaga lume. Cu aceștia s-au căsătorit indienii americani ca să câștige rezidența puterii spirituale în spiritualitatea indo-americanilor din vârful piramidei. Pare oarecum ieșit dinbtipare, dar pentru ritualurile llluminati sunt folosiți diferiți indivizi care au statutul de „a fi rezervați”. Ei au făcut acest tipuri de lucruri pentru anii în care familiile puternice din întreaga lume participă și colaborează, la diferite nivele cu Illuminati.

Fiecare din aceste 13 familii ce conduc lumea de secole întregi au câte un domeniu sau o zonă de pe Pământ de care se ocupă, pentru a conduce această planetă. Aceste domenii se referă la finanţele globale, tehnologia militară, controlul minţii, religie şi mass-media. Comitetul celor 300 se foloseşte de multe instituţii binecunoscute, pentru a-şi îndeplini scopurile: Consiliul pentru Relaţii Externe (Council on Foreign Relations – CFR), Bilderberg, Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale, Mafia, CIA, NSA, Mossad, Secret Service, FMI, Federal Reserve etc.

Structura Illuminati a creat ţări artificiale pentru a-şi îndeplini scopurile. Exemple de ţări artificiale: SUA, Elveţia, Kuwait, URSS, Panama, Israel, Italia, Iugoslavia, Marea Britanie, multe ţări din Africa neagră, toate ţările arabe, toate statele din America Centrală şi de sud. Toate aceste ţări au fost create pentru a strânge bogăţie pentru familiile conducătoare Illuminati şi pentru simpatizanții lor înfocați, pentru a ascunde sau pentru a păstra bogăţiile, pentru a crea condiţiile necesare pentru a declanşa războaie.

Ca exemplu, Elveţia a fost creată ca un centru bancar pentru familiile Illuminati, pentru a-şi păstra fondurile lor în siguranţă, fără frica de a fi distruse de războaie şi departe de ochii curioşi.

Cazul din Nepal

Anumiți indivizi chiar participă la un nivel al unor afaceri cu iz necurat, ocult, așa cum ar fi diferitele familii ce au un cult pentru crimele de tip mafiot din întreaga lume. Familiile cu legături mafiote ar putea să nu se aboneze la filosofia ocultă, dar recunosc puterea și mirajul afacerilor. Unele familii puternice din întreaga lume participă pur și simplu la nivelul pe care îl au sau sunt pe deplin aspirați în sistemul acestei lumi, fiind dependenți de a merge împreună cu fluxul acestui sistem întunecat. Un exemplu în acest sens ar fi masacrul asupra familiei regale din Nepal.

Regele Nepalului guvernează un regat hindus destul de sărac. Imperiul britanic a făcut o treabă excelentă în încercarea de a face din Nepal că…să depindă de ei. Nepalului i-a fost acordat protecție britanică, iar familiile sale din conducere au primit educația specifică britanică, și un exemplul în acest sens sunt cei din tribul de război- gurkhii care au servit ca mercenari pentru gloria Imperiului britanic. În cazul în care regele Nepal se vă desprinde dimpreună cu toți consilierii săi și va lua o turnură anti-New World Order, tronul lui va fi luat prin intermediul unei revoluții sau invazii.

New World Order are capacitatea de a aranja Partidul Congresului Indian să aibe parte de acest tratament punitiv, prin „clasica” invadare sau printr-un alt factor de destabilizare, menit a pune control.

De altfel, MI6-ul britanic și CIA-ul american au staționat și au activi nenumărați agenți în această țară. Cu toate acestea, regula ” de aur ” între națiunile care vor colapsul Nepalului se axează pe acea posibilitate de a crea conflicte cum ar fi Războiul Rece și apoi de a aplica dialectică hegeliană. Multe națiuni din întreaga lume au fost forțate să se confrunte cu britanicii și americanii, din cauza Războiului Rece.

Hegel numește metoda sa cu termenul de dialectică sau cu expresia de „metoda speculativă” si o opune metodei metafizice -metoda vechii metafizici. Metoda dialectică este o metodă interioară filosofiei și, respectiv, obiectului ei de studiu: Absolutul. Metoda nu este altceva decât structura întregului înfățișat în pura sa esențialitate(Hegel, Fenomenologia spiritului, Editura Academiei, 1965, p 33). Toate celelalte metode, consideră Hegel, erau exterioare obiectului filosofiei, Absolutului,din moment ce erau abstracte și metafizice. Pe scurt, raționamentul lui Hegel este următorul: Lumea posedă raționalitate, o ordine, un mod ordonat de a fi. Ea nu este o îngrămădire haotică de obiecte. Ea este în permanentă mișcare și dezvoltare. Totul este dat de la bun început. Totul are o finalitate.

Revenind, secrete fabricate și conflictele internaționale controlate din umbră sunt o modalitate foarte bună de a elimina independența unora dintre națiunile mai mici. Regele Nepalului s-a temut timp de mulți ani de invazii venite fie din India, fie din China.

Cu toate acestea, dacă aruncăm un ochi pe situația sau poziția unei țări precum Elveția , putem observa cum anume aceasta a beneficiat de luxul de a nu fi nevoită „să-și ia partea” în ceea ce Illuminati au creat „prin haos la ordine”, nenumărate războaie, deoarece liniile de sânge au avut astfel controlul total asupra Elveției pentru multe secole. Nu este nevoie ca Elveția să participe la dialectica hegeliană. Iar explicația este cât se poate de simplă, dacă familiile sunt puternice, dar nu în clipa trecută ci în prezent. Illuminati „au privilegiul” de a da comanda pentru a fi chiar…distruse, cum ar fi fost „celebrul caz” a lui Howard Hugh.

Alte exemple celebre

Un exemplu în acest sens este modul în care Rothschildii au distrus progresiv familia imperială rusă a Romanovilor. Trebuie amintit faptul acesta, din moment ce Romanovii erau de asemenea pe o linie sângeroasă ocultă, și astfel IlIuminati au luat în secret copii din familia imperială pentru a servi ca „crescători pentru IlIuminati”, astfel încât Illuminati ar fi intenționat a metisa sângele ocult a Romanovilor cu… sângele lor.Evident, mulți dintre dumneavoastră chiar nu vor accepta aceste lucruri că fiind adevărate, însă destinul tragic și schimbarea cursului istoriei secolului al XX-lea stau mărturie în acest caz.

Acum, mai mult ca oricând, „răscolirea trecutului” face parte din datoria de a afla, de a cunoaște și a mărturisi Adevărul.Nu e nicio speculație, deoarece familiile care controlează Elveția se întorc în Veneția.

Un alt exemplu este dat de familiile fanariote din fostul Imperiu Otoman (sau Bizantin) care a avut linii puternice, durabile. Statul venețian și genovez  sau ceea ce reprezenta comerțul internațional a fost sub directa lor conducere. S-a demonstrat faptul că tocmai familiile dinastice ale acestor grupuri au tendința spre satanism (gnosticism) sau culte care nu sunt creștine. În această categorie, pot menționa familia Darius Socinus din Veneția.

Rețineți, de asemenea, că până și familia Warburgi care lucrează atât de strâns cu Rothschildii, sunt descendenți ai lui Abraham del Banco, un bancher vechi din Veneția. Warburgii, la rândul lor, sunt legate de familia Rosenberg din Kiev. Unele dintre vechile sale genealogii oculte aristocratice rusești au fost primii care au ajutat financiar pe Adolf Hitler, în favoarea partidului nazist.

Semnele puternice de diversificare a sângelui se identifică în nume diferite, dar unele dintre ele încă mai au destulă vizibilitate, iar oricine poate urmări „traseul” sau metamorfozarea numelor… moderne. De exemplu, familia Cabot din Boston sunt direct descendenți ai lui  Sebastian Cabot, care s-a născut la Veneția, acum mai bine de două  secole.Sebastian Cabot (care a fost tatăl lui John Cabot) a fost, la rândul său, descendent de la Giovanni Caboto din Genova. Giovannia Caboto a fost a membru al unei familii puternice din Genova. În epoca modernă, familia Cabot a fost activă în politică și agențiile de informații pentru New World Order. De exemplu, Thomas D. Cabot a înființat Radio Swan pe Insula cu același nume pentru CIA. Paul Cabot a fost director al lui J.P. Morgan & Co., alături de directorul alteia corporații care se intersectează cu puterea Illuminati.

Familiile dominante din Europa de Vest se leagă de William of Orange. Există un puternic element arab la „reconectarea” la Illuminati. Oamenii ca Sirdar Ikbal Ali Shah sunt foarte pricepuți cu magia neagră și alte practici oculte. Sirdar Ikball Ali Shah a scris cel puțin 70 de cărți despre magie și ocultism. Aceste familii urmăresc genealogiile lor, iar unii membri ai acestor familii oculte cunosc istoriile acestor familii.

Cred că o istorie a celor treisprezece familii llluminati este cheia înțelegerii istoriei. Multe din familiile care par a fi „aliate” cu familiile din vârf sunt de fapt legate într-un anumit moment, (pe)trecut din sfera temporală. Mai mult decât atât, majoritatea dintre familiile aliate sunt sclavii de lux ale acestor familii ce dețin controlul și puterea „absolută.” Unii oameni au încercat să pună pe Rothschild în această categorie, dar o astfel de gândire este de fapt una falimentară și duce la…promovarea consensului. Nu numai că ar exista prea mulți martori oculari care au venit din interiorul IlIuminatilor care pot depune mărturie că Rothschildii „sunt unii dintre cei de sus”, din „vârful piramidei „, dar se poate indica și exercitarea controlului și bogăției familiei Rothschild în multe alte domenii!

În loc de…concluzie

Cunoștințele și cercetarea mea este departe de a fi terminată.Dar, niciodată, cât timp si energie îmi va da Creatorul, nu ma voi limita și nu mă voi feri să mă documentez, să înțeleg și să realizez conexiuni în acest sinuos și tenebros subiect. Se poate face mult mai mult pentru a descoperi lucrurile rele ale acestei forțe distructive a întunericului care lucrează si colaborează asiduu pentru a discredita omenirea și pentru a distruge credința creștină.

Sper că articolele acestea pot servi lumii , deoarece reflectă pe deplin realitatea ascunsă a acestor malefici pe care nici Jekylls și Hyde nu o pot transpune, atunci cand rătăcesc pe fața pământului. Și astfel, văzând, cunoscând mai bine adversarii, creștinii vor evita numeroasele ascunzișuri spirituale care îneacă atât de mult societatea postmodernă,  o sluțesc și o asupresc pe nedrept.

Voi încheia acest capitol cu un caz celebru.În anii 1980 unul cei mai renumiți ucigași au fost un criminal în serie numit Ted (Theodore) R. Bundy. Nu este public, dar el a știut de ce a ucis atât de multe victime nevinovate. Ted Bundy i-a spus prietenei sale, Elizabeth Kendall, nominalizând această „forță” care l-a făcut să omoare. Confesiunea lui Bundy pentru ea a fost dată după arestarea lui finală din Florida. Elizabeth i-a scris mărturisirea, pe care o dădea ei la telefon. Ted a spus:” Nu am personalitate dublă. Nu am nimic. Îmi amintesc tot ce am făcut. Ca și lacul Sammamish. Am ieșit la Farrell pentru înghețată după ce am mâncat hamburgerii. Nu era ca și cum aș fi uitat sau nu mi-am amintit, dar a fost doar peste … plecat … forța nu mă mai împingea. Nu știu, înțelegeți-o. Forța m-ar consuma doar pe mine. „(Kendall, Elizabeth, Prințul Fantomă din Viața mea cu Ted Bundy. Seattle: Madrona Publishers, 1981, p.176)

„Forța” este termenul foarte înalt la nivelul sataniștilor care folosesc pentru a descrie puterea în care cred, pentru care ei cred și se lasă folosiți spre rău. Filmul „Star Wars” a folosit în mod surprinzător termenul de „forță”.Poate părea incredibil,dar „iluminaților” le folosește industria de entertainment care mereu e finanțată generos și se ridică până în acest moment.De altfel,”forța” nu este doar un concept abstract ci, așa cum fusese rezervat pentru folosirea esoterică a satanismului și a ocultului, acționează prin toate aceste mijloace, unelte.

Aceasta face parte din plan, iar nimeni și nimic nu poate contesta, iar ocultismul și obiectivele sale șle insuflă celor pasionați și interesați în gândire și scopuri, astfel încât totul să devină o „conspirație deschisă” ,unde publicul larg promovează unitatea spre vrăjitorie ca religia mondială și guvernul unic!

De aceea, ma delimitez de ceea ce răspândește propaganda Illuminati prin mass media controlată aproape în  întregime de aceste familii. Aceasta ne spune oficial că Bill Gates nu ar fi vreunul dintre cei mai bogați oameni din lume cu 54 miliarde dolari , devansat doar de către Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.De fapt acești miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deține incredibila sumă de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumătate din averea totală a lumii). Cu averea acestei familii poate fi hrănită și îmbrăcată  populația globului, in integralitate…

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : www.illuminatiofficial.org/,https://www.revolvy.com,www.youtube.com Sage and Savant,https://www.salon.com,https://www.amazon.co.uk/,www.jesus-is-savior.com,/www.collective-evolution.com/

 

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

ABC Fitness Convention 8th Edition – Fitness & Health Marathon

Publicat

pe

abc fitness convention

Ești pasionat de fitness, aerobic, nutriție, terapii complementare și în general de un stil de viață sănătos? Dacă răspunsul este DA, atunci acest eveniment este creat special pentru tine.

În weekend-ul 9-10 noiembrie 2019, noi, ABC Fitness School sărbătorim 8 ani de activitate prin organizarea unui maraton de Fitness și Sănătate – 2 zile pline de experiențe unice, de clase de aerobic-fitness, seminarii din domeniul nutriției, psihologiei și sportului de performanță susținute de traineri internaționali cu experiență.

De asemenea, pentru instructorii de fitness și aerobic-fitness ce doresc să se perfecționeze am pregătit 4 workshop-uri:

  • DANCE AEROBIC MIX
  • STEP DANCE
  • FUNCTIONAL TRAINING
  • KETTLEBELL

De asemenea, am pregătit concursuri pentru copii (pe categorii de vârstă) și unul pentru adulți. În plus, toți participanții vor fi înscriși la o tombolă cu premiu un CITY BREAK la Roma.

Despre ce este vorba pe scurt: 8 clase de aerobic-fitness, 16 seminarii cu teme de actualitate, 4 clase de sport pentru copii, 4 workshop-uri.

Nu te-am convins? Uite cum a fost anul trecut:

Unde aflu toate detalii și cum mă înscriu?

Intri pe www.fitnessconvention.ro – acolo ai toate informațiile necesare și un formular de înregistrare.

Despre ABC Fitness School poți afla detalii pe acest link: https://abcfitness.ro/

Citeste in continuare

Eveniment

EchipamentCuratenie.ro – aliatul tau de nadejde in orice afacere ai avea

Brașovul MEU

Publicat

pe

In ziua de azi, tot mai multe persoane aleg sa urmeze calea antreprenoriatului, deoarece isi doresc sa castige mai multi bani, sa isi dezvolte o afacere proprie, sa lucreze ceva care chiar sa le faca placere si sa isi stabileasca, pe cont propriu, programul de lucru. Nu este de condamnat acest lucru, ba dinpotriva – are destule avantaje pe care merita sa le iei in considerare. Daca vrei sa pornesti o afacere si ai nevoie de un start bun, atunci iti recomand sa apelezi la EchipamentCuratenie.ro – avand o experienta de 12 ani in domeniu, site-ul este unul dintre brand-urile puternice de pe piata din Romania, dedicat solutiilor complete si inteligente de igienizare si curatare a spatiilor si vine cu produse variate, profesionale, dedicate oricarui tip de afacere, la preturi foarte accesibile.

Daca v-am facut curiosi, atunci trebuie sa aruncati o privire pe site, peste gama lor de produse Tork. Aceasta cuprinde urmatoarele: cosuri de gunoi, produse de curatenie, detergenti profesionali, odorizante de camera, dezinfectanti de maini, sapun Tork lichid, spuma sau crema, uscatoare de maini, consumabile de hartie, dispensere, dozatoare, aspiratoare profesionale si asa mai departe. Aspiratoarele pot fi de lichid si praf, cu injectie / extractie, monodiscuri sau de curatat si aspirat pardoseli dure. Indiferent de produsele pe care le alegeti, nu trebuie sa va faceti griji de buget, deoarece acesta nu va fi afectat in niciun fel – site-ul ofera preturi accesibile la toata gama lor de produse sau pachete promotionale de produse, care va pot salva bani frumosi.

Tot mai multe firme de curatenie aleg sa achizitioneze produse de pe EchipamentCuratenie.ro, deoarece s-au convins pe parcurs ca acestea sunt eficiente cu adevarat  si ca isi merita investitia. Dar nu trebuie sa detii neaparat o firma de curatenie ca sa achizitionezi produsele lor – nu conteaza domeniul in care activezi, deoarece curatenia si igienizarea sunt lucruri indispensabile in orice context. Incearca produsele lor cu incredere si nu iti va parea rau de alegerea facuta. Afacerea ta va avea de castigat si cu siguranta iti vei atrage clienti fideli, care vor apela mereu la serviciile tale stiind ca folosesti doar echipamente si produse profesionale. Verifica pe site lista lor de produse, acolo gasesti informatii complete despre ele, astfel incat sa poti sa alegi ce crezi ca ti se potriveste cel mai mult tie si afacerii tale.

Curatenia este importanta – fie ca ne aflam la birou sau acasa, este primordial sa traim intr-un spatiu curat si igienizat. De aceea exista EchipamentCuratenie.ro, sa furnizeze cele mai bune produse de curatenie, la preturi accesibile. In acest fel, cu ajutorul lor, putem trai intr-un mediu proprice. Echipa lor de tehnicieni este disponibila oricand ai intrebari sau nelamuriri, in legatura cu produsele lor. Asadar, daca vrei sa afli mai multe, poti sa ii contactezi ca sa afli informatii noi si corecte direct de la sursa, cum s-ar spune. Cu siguranta o sa va faca placere sa colaborati cu ei, indiferent de afacerea pe care o manageriati in prezent, deoarece sunt oameni profesionisti, cu experienta, gata sa te ajute oferindu-ti cele mai bune solutii.

Citeste in continuare

Eveniment

Protejarea mediului inconjurator o prioritate pentru toti

Brașovul MEU

Publicat

pe

Populatia globului creste mereu, iar dezvoltarea industriala face ca satele sa se schimbe in orase, iar orasele sa se extinda cat mai mult si sa devina adevarate metropole. Spatiul unde se construiesc noile cladiri iau cat mai mult din natura. Ca urmare a acestei actiuni, spatiile verzi se micsoreaza, iar reziduurile care rezulta in urma procesului de industrializare sunt daunatoare vietii omului, animalelor si plantelor. Fiecare dintre noi poate contribui la salvarea naturii, asigurand conditii de viata locuitorilor de maine ai planetei. Trebuie sa fie o actiune comuna a tuturor pentru salvarea naturii, indepartand si oprind pericolul contaminarii cu deseurile aruncate. Trebuie sa intelegem ca strada nu este cosul nostru de gunoi.

Un prim pas pentru un stil de viata mai responsabil, incepe printr-o reorganizare atat acasa, cat si la locul de munca. Se stie ca, in activitatile sale, omul produce o serie de deseuri menajere, iar unele dintre ele ar trebui colectate si sortate pe categorii pentru a putea fi reciclate. Colectate separat, ambalajele pot fi reciclate, rezolvandu-se astfel partial o problema grava a efectului de sera si ar contribui la salvarea anumitor plante, animale sau alte materiale de fabricare, la economisirea unor resurse naturale cum ar fi petrolul, care este folosit la crearea multor obiecte din plastic. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, este necesar sa achizitionati cosuri colectare selectiva.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online, care comercializeaza cosuri gunoi, eurocontainere si pubele de cea mai buna calitate, este Sanito.ro.  Pe site-ul magazinului online Sanito.ro, veti descoperi o gama variata de produse, pentru multiple utilizari. Sanito.ro are o experienta in domeniu de peste 13 ani si colaboreaza cu multe institutii si firme din Romania, fiind un furnizor serios si apreciat. Echipa de specialisti de la Sanito.ro, va sta la dispozitie si va poate oferi informatii complete si de specialitate despre toate produsele existente in magazin. Pentru a proteja natura si pentru a colecta corect, puteti achizitiona, atat pentru uz casnic, cat si pentru birou, cosuri gunoi care vor satisface cerintele dumneavoastra. Cu un design modern si de foarte buna calitate, de forma rotunda, cosul de gunoi Limpio, este foarte rezistent, fabricat din otel inoxidabil, ce poate fi utilizat atat pentru acasa, cat si pentru birou. Este realizat din otel si dispune de pedala si o galeata din plastic in interior. Acest cos are urmatoarele dimensiuni: 20 litri / diametru 29 si inaltime de 44,5 cm. .

De asemenea, poti alege cosuri de gunoi Horsens. Acest set pentru colectare selectiva este realizat din otel inoxidabil, atat de necesar pentru acasa, cat si pentru birou. Setul de reciclare HORSENS, are un design compact, prevazut cu trei cosuri de gunoi individuale pentru o sortare mai usoara a deseurilor. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru a satisface cerintele de separare a deseurilor. Fiecare dintre cele trei pubele este echipata cu suport pentru sacul de gunoi, pentru o inlocuire si o colectare usoara. Aceasta statie de reciclare are un design modern si elegant, fiind ideala atat pentru companii, cat si pentru locuinte. Dimensiunile relativ reduse il fac de neinlocuit in oricare spatiu, avand 3 x 50/60 litri si 70 x 30 x 70 cm.

Reciclarea deseurilor a ajuns sa fie o problema de maxima importanta pentru salubrizare si de aceea s-a impus la gasirea de solutii pentru introducerea cosurilor speciale in circuitul productiv. Aceste masuri de protectie a mediului sunt doar cateva din solutiile pe care trebuie sa le implementam urgent. Depinde numai de noi cat de mult iubim acest pamant si daca dorim sa-l lasam curat pentru generatiile viitoare.

Recomand cosurile de gunoi comercializate de catre Sanito.ro, atat  pentru calitate, cat si preturile fara concurenta.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

abc fitness convention abc fitness convention
Eveniment4 ore inainte

ABC Fitness Convention 8th Edition – Fitness & Health Marathon

Ești pasionat de fitness, aerobic, nutriție, terapii complementare și în general de un stil de viață sănătos? Dacă răspunsul este...

Exclusiv19 ore inainte

Jurnalista Sorina Matei face dezvaluiri teribile despre un important judecator din Romania

(Preluare Inpolitics): Am avut un eveniment spectaculos și grav, totodată, după dezvăluirile Rise Project privind afaceri neprincipiale ale unui politician...

Exclusiv2 zile inainte

EXCLUSIV/Iata cate ceva despre gasca lui Orban din sfere ale puterii PSD…/Oare nu or fi stiut PSD – isti despre relatiile oculte ale lui Orban propus premier acum!

Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului avertizeaza intr-un comunicat emis luni. AJADO il distruge pe Iohannis: „Intentia declarata a Presedintelui...

Eveniment3 zile inainte

EchipamentCuratenie.ro – aliatul tau de nadejde in orice afacere ai avea

In ziua de azi, tot mai multe persoane aleg sa urmeze calea antreprenoriatului, deoarece isi doresc sa castige mai multi...

Exclusiv4 zile inainte

ANAF să ceară acordul deținutului Sorin Blejnar de a îl pune pe afișele ,,fără contrabandă”

O a doua chestiune observată la metrou (pe lângă cea cu emag-Mihai Șora despre care am scris) este următoarea: au...

Eveniment4 zile inainte

Protejarea mediului inconjurator o prioritate pentru toti

Populatia globului creste mereu, iar dezvoltarea industriala face ca satele sa se schimbe in orase, iar orasele sa se extinda...

Uncategorized5 zile inainte

Tabla din inox – utilizata in medii care au contact cu apa

Tabla din inox – utilizata in medii care au contact cu apa   Astazi va vom oferi cateva detalii despre...

Exclusiv5 zile inainte

Bomba lui Valeriu Stoica: USR ar putea deveni noul PSD

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

Eveniment6 zile inainte

Ce trebuie sa stii despre Biletul Zilei la pariurile sportive?

Pentru a paria pe „biletul zilei” va trebui in primul rand sa va faceti o strategie cat mai buna, astfel...

Exclusiv7 zile inainte

BOMBA: SIIJ cerceteaza judecatoarele din Sibiu care au legalizat succesiunea Forumului German condus de Iohannis dupa organizatia hitlerista Grupul Etnic German

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

Eveniment7 zile inainte

Ce trebuie consumat daca tineti Dieta Rina

Dieta Rina este o dieta apreciata pentru eficienta sa, de aceea este important sa o aveti in vedere. Ea va...

ExclusivO săptămână inainte

Cum taman o colaboratoare a Securității ca politie politica cu dosar de retea, nobody pe planeta, ajunge șefa USR București?

(Preluare National – Valentin Boeru): Tensiunea a ajuns la cote mari. Ambii jucători își vor etala cărțile pentru a se...

Top Știri