Connect with us

Eveniment

Iranul ameninţă că va captura o navă britanică după sechestrarea unui petrolier în Gibraltar

Brașovul MEU

Publicat

pe

Motto „Cântarul strâmb este urgisit de Domnul, şi cântărirea dreaptă este plăcerea Lui.Dacă vine mândria, va veni şi ocara, iar înţelepciunea este cu cei smeriţi.Neprihănirea poartă pe cei drepţi, iar strâmbătatea prăpădeşte pe cei vicleni.La nimic nu foloseşte bogăţia în ziua mâniei; numai dreptatea izbăveşte de moarte.Dreptatea netezeşte calea celui fără prihană, iar cel fără de lege va cădea prin fărădelegea lui.Dreptatea izbăveşte pe cei drepţi, iar cei vicleni vor fi prinşi prin pofta lor.” (Pildele lui Solomon, Capitolul al 11-lea, versetele 1-6)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi șaselea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

**********************************************************************************************************

Cine și care sunt familiile aliate cu primele 13, pe linii de sânge ale llluminati?

David Icke a scris în lucrarea intitulată  „Secretul Suprem” că există 13 familii care alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în Antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…]

Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt în ordine alfabetică:
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află întotdeauna „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de către marele public cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe aceștia nu este nicidecum să fie popularizați,cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii.

Illuminati urmărește captarea puterii oculte a liniilor de descoperire extrem de puternice din întreaga lume. Cu aceștia s-au căsătorit indienii americani ca să câștige rezidența puterii spirituale în spiritualitatea indo-americanilor din vârful piramidei. Pare oarecum ieșit dinbtipare, dar pentru ritualurile llluminati sunt folosiți diferiți indivizi care au statutul de „a fi rezervați”. Ei au făcut acest tipuri de lucruri pentru anii în care familiile puternice din întreaga lume participă și colaborează, la diferite nivele cu Illuminati.

Fiecare din aceste 13 familii ce conduc lumea de secole întregi au câte un domeniu sau o zonă de pe Pământ de care se ocupă, pentru a conduce această planetă. Aceste domenii se referă la finanţele globale, tehnologia militară, controlul minţii, religie şi mass-media. Comitetul celor 300 se foloseşte de multe instituţii binecunoscute, pentru a-şi îndeplini scopurile: Consiliul pentru Relaţii Externe (Council on Foreign Relations – CFR), Bilderberg, Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale, Mafia, CIA, NSA, Mossad, Secret Service, FMI, Federal Reserve etc.

Structura Illuminati a creat ţări artificiale pentru a-şi îndeplini scopurile. Exemple de ţări artificiale: SUA, Elveţia, Kuwait, URSS, Panama, Israel, Italia, Iugoslavia, Marea Britanie, multe ţări din Africa neagră, toate ţările arabe, toate statele din America Centrală şi de sud. Toate aceste ţări au fost create pentru a strânge bogăţie pentru familiile conducătoare Illuminati şi pentru simpatizanții lor înfocați, pentru a ascunde sau pentru a păstra bogăţiile, pentru a crea condiţiile necesare pentru a declanşa războaie.

Ca exemplu, Elveţia a fost creată ca un centru bancar pentru familiile Illuminati, pentru a-şi păstra fondurile lor în siguranţă, fără frica de a fi distruse de războaie şi departe de ochii curioşi.

Cazul din Nepal

Anumiți indivizi chiar participă la un nivel al unor afaceri cu iz necurat, ocult, așa cum ar fi diferitele familii ce au un cult pentru crimele de tip mafiot din întreaga lume. Familiile cu legături mafiote ar putea să nu se aboneze la filosofia ocultă, dar recunosc puterea și mirajul afacerilor. Unele familii puternice din întreaga lume participă pur și simplu la nivelul pe care îl au sau sunt pe deplin aspirați în sistemul acestei lumi, fiind dependenți de a merge împreună cu fluxul acestui sistem întunecat. Un exemplu în acest sens ar fi masacrul asupra familiei regale din Nepal.

Regele Nepalului guvernează un regat hindus destul de sărac. Imperiul britanic a făcut o treabă excelentă în încercarea de a face din Nepal că…să depindă de ei. Nepalului i-a fost acordat protecție britanică, iar familiile sale din conducere au primit educația specifică britanică, și un exemplul în acest sens sunt cei din tribul de război- gurkhii care au servit ca mercenari pentru gloria Imperiului britanic. În cazul în care regele Nepal se vă desprinde dimpreună cu toți consilierii săi și va lua o turnură anti-New World Order, tronul lui va fi luat prin intermediul unei revoluții sau invazii.

New World Order are capacitatea de a aranja Partidul Congresului Indian să aibe parte de acest tratament punitiv, prin „clasica” invadare sau printr-un alt factor de destabilizare, menit a pune control.

De altfel, MI6-ul britanic și CIA-ul american au staționat și au activi nenumărați agenți în această țară. Cu toate acestea, regula ” de aur ” între națiunile care vor colapsul Nepalului se axează pe acea posibilitate de a crea conflicte cum ar fi Războiul Rece și apoi de a aplica dialectică hegeliană. Multe națiuni din întreaga lume au fost forțate să se confrunte cu britanicii și americanii, din cauza Războiului Rece.

Hegel numește metoda sa cu termenul de dialectică sau cu expresia de „metoda speculativă” si o opune metodei metafizice -metoda vechii metafizici. Metoda dialectică este o metodă interioară filosofiei și, respectiv, obiectului ei de studiu: Absolutul. Metoda nu este altceva decât structura întregului înfățișat în pura sa esențialitate(Hegel, Fenomenologia spiritului, Editura Academiei, 1965, p 33). Toate celelalte metode, consideră Hegel, erau exterioare obiectului filosofiei, Absolutului,din moment ce erau abstracte și metafizice. Pe scurt, raționamentul lui Hegel este următorul: Lumea posedă raționalitate, o ordine, un mod ordonat de a fi. Ea nu este o îngrămădire haotică de obiecte. Ea este în permanentă mișcare și dezvoltare. Totul este dat de la bun început. Totul are o finalitate.

Revenind, secrete fabricate și conflictele internaționale controlate din umbră sunt o modalitate foarte bună de a elimina independența unora dintre națiunile mai mici. Regele Nepalului s-a temut timp de mulți ani de invazii venite fie din India, fie din China.

Cu toate acestea, dacă aruncăm un ochi pe situația sau poziția unei țări precum Elveția , putem observa cum anume aceasta a beneficiat de luxul de a nu fi nevoită „să-și ia partea” în ceea ce Illuminati au creat „prin haos la ordine”, nenumărate războaie, deoarece liniile de sânge au avut astfel controlul total asupra Elveției pentru multe secole. Nu este nevoie ca Elveția să participe la dialectica hegeliană. Iar explicația este cât se poate de simplă, dacă familiile sunt puternice, dar nu în clipa trecută ci în prezent. Illuminati „au privilegiul” de a da comanda pentru a fi chiar…distruse, cum ar fi fost „celebrul caz” a lui Howard Hugh.

Alte exemple celebre

Un exemplu în acest sens este modul în care Rothschildii au distrus progresiv familia imperială rusă a Romanovilor. Trebuie amintit faptul acesta, din moment ce Romanovii erau de asemenea pe o linie sângeroasă ocultă, și astfel IlIuminati au luat în secret copii din familia imperială pentru a servi ca „crescători pentru IlIuminati”, astfel încât Illuminati ar fi intenționat a metisa sângele ocult a Romanovilor cu… sângele lor.Evident, mulți dintre dumneavoastră chiar nu vor accepta aceste lucruri că fiind adevărate, însă destinul tragic și schimbarea cursului istoriei secolului al XX-lea stau mărturie în acest caz.

Acum, mai mult ca oricând, „răscolirea trecutului” face parte din datoria de a afla, de a cunoaște și a mărturisi Adevărul.Nu e nicio speculație, deoarece familiile care controlează Elveția se întorc în Veneția.

Un alt exemplu este dat de familiile fanariote din fostul Imperiu Otoman (sau Bizantin) care a avut linii puternice, durabile. Statul venețian și genovez  sau ceea ce reprezenta comerțul internațional a fost sub directa lor conducere. S-a demonstrat faptul că tocmai familiile dinastice ale acestor grupuri au tendința spre satanism (gnosticism) sau culte care nu sunt creștine. În această categorie, pot menționa familia Darius Socinus din Veneția.

Rețineți, de asemenea, că până și familia Warburgi care lucrează atât de strâns cu Rothschildii, sunt descendenți ai lui Abraham del Banco, un bancher vechi din Veneția. Warburgii, la rândul lor, sunt legate de familia Rosenberg din Kiev. Unele dintre vechile sale genealogii oculte aristocratice rusești au fost primii care au ajutat financiar pe Adolf Hitler, în favoarea partidului nazist.

Semnele puternice de diversificare a sângelui se identifică în nume diferite, dar unele dintre ele încă mai au destulă vizibilitate, iar oricine poate urmări „traseul” sau metamorfozarea numelor… moderne. De exemplu, familia Cabot din Boston sunt direct descendenți ai lui  Sebastian Cabot, care s-a născut la Veneția, acum mai bine de două  secole.Sebastian Cabot (care a fost tatăl lui John Cabot) a fost, la rândul său, descendent de la Giovanni Caboto din Genova. Giovannia Caboto a fost a membru al unei familii puternice din Genova. În epoca modernă, familia Cabot a fost activă în politică și agențiile de informații pentru New World Order. De exemplu, Thomas D. Cabot a înființat Radio Swan pe Insula cu același nume pentru CIA. Paul Cabot a fost director al lui J.P. Morgan & Co., alături de directorul alteia corporații care se intersectează cu puterea Illuminati.

Familiile dominante din Europa de Vest se leagă de William of Orange. Există un puternic element arab la „reconectarea” la Illuminati. Oamenii ca Sirdar Ikbal Ali Shah sunt foarte pricepuți cu magia neagră și alte practici oculte. Sirdar Ikball Ali Shah a scris cel puțin 70 de cărți despre magie și ocultism. Aceste familii urmăresc genealogiile lor, iar unii membri ai acestor familii oculte cunosc istoriile acestor familii.

Cred că o istorie a celor treisprezece familii llluminati este cheia înțelegerii istoriei. Multe din familiile care par a fi „aliate” cu familiile din vârf sunt de fapt legate într-un anumit moment, (pe)trecut din sfera temporală. Mai mult decât atât, majoritatea dintre familiile aliate sunt sclavii de lux ale acestor familii ce dețin controlul și puterea „absolută.” Unii oameni au încercat să pună pe Rothschild în această categorie, dar o astfel de gândire este de fapt una falimentară și duce la…promovarea consensului. Nu numai că ar exista prea mulți martori oculari care au venit din interiorul IlIuminatilor care pot depune mărturie că Rothschildii „sunt unii dintre cei de sus”, din „vârful piramidei „, dar se poate indica și exercitarea controlului și bogăției familiei Rothschild în multe alte domenii!

În loc de…concluzie

Cunoștințele și cercetarea mea este departe de a fi terminată.Dar, niciodată, cât timp si energie îmi va da Creatorul, nu ma voi limita și nu mă voi feri să mă documentez, să înțeleg și să realizez conexiuni în acest sinuos și tenebros subiect. Se poate face mult mai mult pentru a descoperi lucrurile rele ale acestei forțe distructive a întunericului care lucrează si colaborează asiduu pentru a discredita omenirea și pentru a distruge credința creștină.

Sper că articolele acestea pot servi lumii , deoarece reflectă pe deplin realitatea ascunsă a acestor malefici pe care nici Jekylls și Hyde nu o pot transpune, atunci cand rătăcesc pe fața pământului. Și astfel, văzând, cunoscând mai bine adversarii, creștinii vor evita numeroasele ascunzișuri spirituale care îneacă atât de mult societatea postmodernă,  o sluțesc și o asupresc pe nedrept.

Voi încheia acest capitol cu un caz celebru.În anii 1980 unul cei mai renumiți ucigași au fost un criminal în serie numit Ted (Theodore) R. Bundy. Nu este public, dar el a știut de ce a ucis atât de multe victime nevinovate. Ted Bundy i-a spus prietenei sale, Elizabeth Kendall, nominalizând această „forță” care l-a făcut să omoare. Confesiunea lui Bundy pentru ea a fost dată după arestarea lui finală din Florida. Elizabeth i-a scris mărturisirea, pe care o dădea ei la telefon. Ted a spus:” Nu am personalitate dublă. Nu am nimic. Îmi amintesc tot ce am făcut. Ca și lacul Sammamish. Am ieșit la Farrell pentru înghețată după ce am mâncat hamburgerii. Nu era ca și cum aș fi uitat sau nu mi-am amintit, dar a fost doar peste … plecat … forța nu mă mai împingea. Nu știu, înțelegeți-o. Forța m-ar consuma doar pe mine. „(Kendall, Elizabeth, Prințul Fantomă din Viața mea cu Ted Bundy. Seattle: Madrona Publishers, 1981, p.176)

„Forța” este termenul foarte înalt la nivelul sataniștilor care folosesc pentru a descrie puterea în care cred, pentru care ei cred și se lasă folosiți spre rău. Filmul „Star Wars” a folosit în mod surprinzător termenul de „forță”.Poate părea incredibil,dar „iluminaților” le folosește industria de entertainment care mereu e finanțată generos și se ridică până în acest moment.De altfel,”forța” nu este doar un concept abstract ci, așa cum fusese rezervat pentru folosirea esoterică a satanismului și a ocultului, acționează prin toate aceste mijloace, unelte.

Aceasta face parte din plan, iar nimeni și nimic nu poate contesta, iar ocultismul și obiectivele sale șle insuflă celor pasionați și interesați în gândire și scopuri, astfel încât totul să devină o „conspirație deschisă” ,unde publicul larg promovează unitatea spre vrăjitorie ca religia mondială și guvernul unic!

De aceea, ma delimitez de ceea ce răspândește propaganda Illuminati prin mass media controlată aproape în  întregime de aceste familii. Aceasta ne spune oficial că Bill Gates nu ar fi vreunul dintre cei mai bogați oameni din lume cu 54 miliarde dolari , devansat doar de către Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.De fapt acești miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deține incredibila sumă de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumătate din averea totală a lumii). Cu averea acestei familii poate fi hrănită și îmbrăcată  populația globului, in integralitate…

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : www.illuminatiofficial.org/,https://www.revolvy.com,www.youtube.com Sage and Savant,https://www.salon.com,https://www.amazon.co.uk/,www.jesus-is-savior.com,/www.collective-evolution.com/

 

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Remanierea a dezamorsat o posibilă demonstraţie de 10 august

Brașovul MEU

Publicat

pe

Ion Cristoiu a declarat pentru MEDIAFAX că remanierea miniştrilor Carmen Dan (Interne) şi Teodor Meleşcanu (Externe) era necesară, aparent într-o înţelegere cu preşedintele Iohannis.

„Era nevoie de această remaniere din două motive: cei trei miniştri, dar mai ales Carmen Dan, se anunţau ca pretext pentru o mare demonstraţie pe 10 august. O demonstraţie de protest în Piaţa Victoriei, având ca temă faptul că doi miniştri, unul care a sabotat alegerile din diaspora şi una care este responsabilă de violenţele de anul trecut sunt în continuare în funcţie. Din acest punct de vedere, conducerea PSD a concretizat un punct important din programul post-Dragnea, şi anume acela de a elimina orice pretext pentru ca PSD să fie demonizat, diabolizat ca în perioada Dragnea. Al doilea motiv a fost, într-adevăr, aparent o înţelegere cu Klaus Iohannis, de fapt şi Viorica Dăncilă voia să scape de Carmen Dan, considerată un om al lui Liviu Dragnea şi deţinătoarea unui port foarte puternic în structura puterii care nu aparţinea, prin Carmen Dan, echipei – echipă o numesc – echipei Viorica Dăncilă. Iar Teodor Meleşcanu era un impediment chiar pentru conducerea ALDE care o voia pe Ramona Mănescu din motive care ţin şi de imagine, am înţeles, şi de relaţii internaţionale. Din acest punct de vedere este greu de stabilit dacă Viorica Dăncilă s-a înţeles cu Klaus Iohannis să o roage să-i debarce pe cei doi, fiind sigur că va fi de acord, sau invers Klaus Iohannis a ieşit în spaţiul public. Oricum, din punctul de vedere al imaginii se înţelege că Viorica Dăncilă a transpus în practică o indicaţie a lui Klaus Iohannis”, a afirmat Ion Cristoiu.

În opinia sa, imaginea unui PSD care ar face jocurile lui Iohannis dăunează noii echipe de la la conducerea partidului.

“Nu cred, contrar agitaţiilor parţiale sau totale din PSD, că imaginea unui PSD predat lui Klaus Iohannis dăunează noii echipe. PSD nu a avut până acum un adversar în Klaus Iohannis, nici măcar pe vremea lui Liviu Dragnea. Dăunător, chiar devastator pentru Klaus Iohannis, este această imagine pentru Klaus Iohannis care, în faţa electoratului său tefelist, nu are voie să treacă drept autorul unui blat cu PSD. Din acest punct de vedere, faptul că nu au remaniat-o şi pe Ecaterina Andronescu….”, a explicat analistul politic.

Ion Cristoiu nu crede că va mai urma o altă remaniere sau restructurare a Guvernului deoarece Viorica Dăncilă nu şi-ar dori să deschidă prea multe fronturi de luptă în partid. În plus, a subliniat Ion Cristoiu, scopul acestei remanieri a fost de a dezamorsa o posibilă demonstraţie organizată sau dezorganizată care ar putea să aibe loc în 10 august.

“ Nu. Viorica Dăncilă este într-un proces din acesta, cum îi spun eu, dejist, adică de lucrătură, de politică deseori pe intrigă, şi care a mers până acum, şi nu are nevoie de declanşarea prea multor fronturi în PSD. Deocamdată a avut frontul anti-Dragnea, război pe care l-a câştigat mai ales prin scoaterea din joc a lui Carmen Dan, o piesă foarte importantă, repet, în structura puterii. Nu cred că are interesul acum să mai aibe un conflict major cu o echipă care ar putea să fie în spatele Ecaterinei Andronescu. A fost o remaniere, după părerea mea, foarte importantă în legătură cu 10 august 2018. Dacă ne gândim încă o dată la un lucru care scapă analiştilor şi anume că PSD sub conducerea Vioricăi Dancila încearcă să stîngă toate războaiele inutile sau războaiele care erau fără rost şi care au menţinut acea imagine a PSD-ului de monstru de partid, de ciumă roşie, ea încearcă să scape de această imagine şi în felul acesta scăpând şi de Carmen Dan, aducând la Externe pe cineva dorit de conducerea.. Tăriceanu, în felul acesta a şi dezamorsat o posibilă demonstraţie organizată sau dezorganizată care putea să aibe loc în 10ugust şi care să reia apoi tema ciumei roşii şi a urii faţă de PSD”, a susţinut analistul politic.

Cât priveşte decizia PSD de a avea candidat propriu la prezidenţiale, Ion Cristoiu spune că aceasta face parte dintr-o operaţiune subtilă de pregătire a Vioricăi Dăncilă ca viitor prezidenţiabil, după ce ea însăşi ar fi lucrat la imaginea unui PSD care nu va intra în turul al doilea al cursei pentru Cotroceni.

“Această decizie pe care eu am anunţat-o de 2-3 săptămâni, că va fi candidatul PSD şi va fi Viorica Dăncilă, trebuie explicată în contextul acelei decizii anume că obiectivul este intrarea în turul al doilea. Este una dintre cele mai subtile şi abile operaţiuni de imagine văzute până acum, adică prin comunicatori, ba chiar şi prin ea însăşi, Viorica Dăncilă a creat imaginea unui PSD care nu va intra în turul al doilea. Care erau argumentele, este greu de explicat pentru că alegerile au loc în noiembrie şi e greu de presupus că PSD nu va recupera handicapul de la 26 Mai. Plus că nu ştim dacă acela este scorul pe care îl are acum partidul, dacă nu cumva nu a fost fraudat scorul, dacă nu cumva baronii locali o parte din ei au lucrat împotriva lui Dragnea şi au redus moroarele. Prezidenţialele pentru un partid la PSD nu sunt egale cu europarlamentalele care sunt aşa un concurs de frumuseţe la sfârşitul căruia s-a dat o diplomă, nici măcar nu s-a dat un euro, un premiu”, a afirmat Ion Cristoiu.

Analistul politic a insistat pe rolul Gabrielei Firea în operaţiunea de desemnare a unui candidat PSD la prezidenţiale, şi anume de eliminare a lui Călin Popescu Tăriceanu din cursă.

“Mă întorc cu o precizare foarte importantă, că ea este însoţită de condiţia intrării în turul al doilea, ceea ce PSD oricum ar reuşit. Deci operaţiunea subtilă a fost pregătirea Vioricăi Dăncilă pentru a fi candidat, creând prima dată imaginea diversionistă, imaginea de partid care nu intră în turul al doilea. Şi pentru prima dată în postdecembrism, PSD şi-a pus drept obiectiv intrarea în turul al doilea, nu câştigarea alegerilor. Sigur că ele nu puteau fi câştigate, dar nu am auzit până acuma că un partid precum PSD să îşi pună obiectiv intrarea în turul al doilea, obiectivul e Preşedinţia. Tocmai pentru ca să între în joc Viorica Dăncilă. La întrebarea dumneavoastră răspunsul trimite la jocurile pe care le face Gabriela Firea pe care eu nu le înţeleg. Pe Gabriela Firea am înţeles-o anul trecut că a fost lidera puciştilor, scrisoare, era Liviu Dragnea. Acum ea reia acesta postură, dar de data aceasta condiţiile sunt neschimbate şi ea va avea drept principală pierdere nu mai obţine un nou mandat la Primăria Capitalei. Pentru că ea nu are nicio justificare. Repet, la Liviu Dragnea avea o justificare şi oricum nu a eşuat. Dar, de ce trimite la Gabriela Firea. Dacă aţi observat, cea care a insistat să aibă un candidat propriu, a fost Gabriela Firea. De vreo două săptămâni, Gabriela Firea, şi ea nu e singură, în spatele ei e o maşinărie, e un grup întreg, mai complicat, care avea drept principal scop, atenţie, scoaterea din joc a lui Tăriceanu. Calculele de la Cotroceni arată că două personalităţi îi pot pune mari probleme în turul al doilea lui Klaus Iohannis. Dacian Cioloş şi Călin Popescu Tăriceanu”, a afirmat jurnalistul.

Ion Cristoiu a prezentat şi scenariul în care PSD nu avea candidat propriu la prezidenţiale: o candidatură independentă a Gabrielei Firea şi ratarea turul doi de Tăriceanu.

“Dacă nu se anunţa că PSD-ul va avea candidat propriu, se contura următorul scenariu: Călin Popescu Tăriceanu era candidatul PSD ALDE Pro România, dar aşa cum lăsa să se înţeleagă, Gabriela Firea candida independent cu sprijinul unei mari părţi din PSD. În acel moment, Călin Popescu Tăriceanu nu intra în turul al II-lea deoarece voturile pesediste se duceau la Gabriela Firea, pe idea că e de-a lor. Tot ce a făcut ea astăzi a lucrat ca Tăriceanu să nu fie candidat unic. Dacă a fost la înţelegere cu Viorica Dăncilă, dacă a fost manipulată în sensul că ea crede ca va fi candidată. Ea nu are cum să fie candidate a PSD în veci. Mi-e imposibil să mi-o imaginez pe Viorica Dăncilă la un congres, aplaudând candidatura adversarei şi femeii Gabriela Firea şi apoi ea mergând prin ţară şi spunând votati-o pe Firea că e mai frumoasă decît mine, că e mai deşteaptă şi mai bună decât mine. Din punctul acesta de vedere, astăzi, nu ştiu, voi, nevoit, în înţelegere cu Viorica Dăncilă, împotriva Vioricăi Dăncilă, Gabriela Firea a reuşit două mari lovituri. Prima, să-l scoată din joc pe cel mai important adversar al lui Klaus Iohannis în turul al doilea şi anume Tăriceanu, foarte important, şi să justifice într-un fel candidatura Vioricăi Dăncilă. Toate sondajele, planurile arată că Viorica Dăncilă intră în turul al II-lea, împinsă de Klaus Iohanis”, a susţinut analistul politic.

Ion Cristoiu a mai spus că tot ceea ce se întâmplă acum în PSD trebuie văzut în perspectiva a două axiome: PSD ştie că nu va câştiga alegerile prezidenţiale şi are nevoie să rămână la guvernare până la alegerile parlamentare din 2020.

“Oricum, PSD ştie şi toţi ştim că pierde în turul al II-lea. Deci şi dacă ar fi Viorica Dăncilă şi dacă ar fi Maria Magdalena, şi Cleopatra, tot pierde, din simplul motiv că e la guvernare, nimeni nu va accepta ca puterea să fie a PSD şi la Preşedinţie şi dincolo. 2. PSD ştie că în 2020 pierde alegerile. Nu are cum. După 4 ani de guvernare, chiar 7 sau 8 ani, nu are cum. Şi-atunci, obiectivul nedeclarat al actualei conduceri e următorul: pe de o parte, conservarea puterii până în noiembrie, decembrie 2020. Deci înseamnă enorm pentru partid, dacă atunci sunt alegerile, şi pe de altă parte, chiar trecând în opoziţie obţinerea unui scor acceptabil în aşa fel încât în perioada următoare PSD să fie al doilea partid ca forţă în Parlament şi, sigur, din acest punct de vedere să aibă un cuvânt de spus. Deci tot ce se întâmplă acum trebuie să vedem din perspectiva acestor axiome, anume: 1. PSD ştie că nu are cum să câştige prezidenţialele şi atunci face o figură onorabilă, mai degrabă aduce pe conducătorul partidului, că oricum şi cu Dăncilă şi fără Dăncilă tot nu câştigă şi 2. Făcând jocurile lui Klaus Iohannis îşi asigură, crede că va putea să guverneze până în 2020, ceea ce liderii PSD au nevoie”, a conchis Ion Cristoiu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, la finalul CEx al PSD, modificările din Guvern, Ramona Mănescu fiind propunerea pentru Externe, Nicolae Moga pentru Interne, iar Mihai Fifor pentru funcţia de vicepremier pe Parteneriate Strategice. Liderul PSD a precizat că a luat decizia remanierii la cele două portofolii, Interne şi Externe, pentru că acest lucru va oferi mai multă credibilitatea Guvernului, şi nu pentru că aşa doreşte preşedintele Klaus Iohannis, cum a susţinut ministrul demisionar Carmen Dan.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anunţat că în CEx a fost dat un vot pentru ca partidul să aibă un candidat propriu la prezidenţiale. Ea a adăugat că a fost în favoarea unui mandatări a conducerii PSD de a intra în dialog imediat cu ALDE şi Pro România pentru o alianţă.

Citeste in continuare

Eveniment

PSD doreşte să aibă candidat propriu. Voi vorbi cu Tăriceanu despre o susţinere în turul doi

Brașovul MEU

Publicat

pe

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa de acesta sacra misiune si familiilor care recurg la aceste servicii pentru a-si aduce in tara decedatii.

Repatriere inseamna implicare fizica si emotionala, omenie si multa munca, empatie, respect, realizarea la termen si la superlativ a tuturor sarcinilor.

Ele debuteaza cu telefonul dat de cei care au suferit o pierdere greu de suportat. Se simt singuri, sunt disperati ca omul drag a murit departe si ei nu i-au fost aproape sa il tina de mana,  sa il incurajeze, sa ii inchida ochii si sa ii aprinda o lumanare si ar dori sa compenseze cumva acesta lipsa.

Ei vor sa poata mangaia un sicriu, sa stie trupul neinsufletit aproape, sa isi exprime respectul si recunostinta la catafalc, sa aiba un mormant in fata caruia sa isi descarce sufletul.

Multe dintre firmele de servicii funerare care asigura repatrieri, raspund la telefon non stop, fiindca sunt gata oricand sa ajute.

Apartinatorul simte ca isi descarca sufletul, stand de vorba cu agentul funerar, mai ales ca acesta are experienta necesara si stie sa asculte, fara sa intrerupa si sa incurajeze. Sigur, moartea cuiva apropiat este cumplit de grea, dar au patit-o si altii inaintea noastra si vor mai suferi si altii, de aceea trebuie sa ne calim, fiindca mortii au nevoie de actiunea si de stapanirea noastra.

Si ce am putea mai mult sa facem, decat sa solicitam unei firme cu experienta sa se ocupe de tot?

Sa nu credeti ca echipa din Romania se deplaseza in Spania, Grecia, Franta sau Italia, ci echipa din statele respective este pregatita si la un semn venit din tara demareaza actiunile de pregatire a corpului neinsufletit pentru repatriere.

Cand masina plecata din Romania sa preia sicriul soseste, totul va fi gata.

De ce trebuie sa privim cu respect si recunostinta munca unei echipe de la servicii funerare?

  1. Fiindca muncesc din greu ca noi sa ne linistim si sa-l primim pe cel drag. Alearga ca albinele si isi impart judicios sarcinile ca repatrierea sa nu intarzie. In timp ce unii iau in primire trupul neinsufletit si ii acorda toata atentia necesara, altii se ocupa de dosarul ce trebuie sa insoteasca transportul funerar si de pregatirea masinii care straluceste de curatenie de cate ori  primeste sicriul sa il aduca in tara.

2. Actioneaza cu respect fata de familia indurerata si fata de decedat. Decedatul este pregatit atent, imbalsamarea asigura conservarea pana la 10 zile.  Termenele sunt respectate, fiindca se munceste sustinut, ordonat, responsabil.

  1. Interventia lor este salutara aducerii in tara a romanilor care mor departe, fiindca sunt state care nu incredinteaza trupul neinsufletit, decat firmelor de pompe funebre specializate in repatrieri.

Si cum ar putea proceda altfel, daca sicriele speciale nu se gasesc decat in stocul firmelor respective si in plus numai specialistii cunosc legislatia funerara internationala?

Despre repatrieri numai de bine. Cinste cui le asigura si cinste cui le solicita, fiindca grija fata de morti si fata de mormintele lor definesc un  caracter nobil.

Citeste in continuare

Eveniment

Despre repatrieri numai de bine

Brașovul MEU

Publicat

pe

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa de acesta sacra misiune si familiilor care recurg la aceste servicii pentru a-si aduce in tara decedatii.

Repatriere inseamna implicare fizica si emotionala, omenie si multa munca, empatie, respect, realizarea la termen si la superlativ a tuturor sarcinilor.

Ele debuteaza cu telefonul dat de cei care au suferit o pierdere greu de suportat. Se simt singuri, sunt disperati ca omul drag a murit departe si ei nu i-au fost aproape sa il tina de mana,  sa il incurajeze, sa ii inchida ochii si sa ii aprinda o lumanare si ar dori sa compenseze cumva acesta lipsa.

Ei vor sa poata mangaia un sicriu, sa stie trupul neinsufletit aproape, sa isi exprime respectul si recunostinta la catafalc, sa aiba un mormant in fata caruia sa isi descarce sufletul.

Multe dintre firmele de servicii funerare care asigura repatrieri, raspund la telefon non stop, fiindca sunt gata oricand sa ajute.

Apartinatorul simte ca isi descarca sufletul, stand de vorba cu agentul funerar, mai ales ca acesta are experienta necesara si stie sa asculte, fara sa intrerupa si sa incurajeze. Sigur, moartea cuiva apropiat este cumplit de grea, dar au patit-o si altii inaintea noastra si vor mai suferi si altii, de aceea trebuie sa ne calim, fiindca mortii au nevoie de actiunea si de stapanirea noastra.

Si ce am putea mai mult sa facem, decat sa solicitam unei firme cu experienta sa se ocupe de tot?

Sa nu credeti ca echipa din Romania se deplaseza in Spania, Grecia, Franta sau Italia, ci echipa din statele respective este pregatita si la un semn venit din tara demareaza actiunile de pregatire a corpului neinsufletit pentru repatriere.

Cand masina plecata din Romania sa preia sicriul soseste, totul va fi gata.

De ce trebuie sa privim cu respect si recunostinta munca unei echipe de la servicii funerare?

  1. Fiindca muncesc din greu ca noi sa ne linistim si sa-l primim pe cel drag. Alearga ca albinele si isi impart judicios sarcinile ca repatrierea sa nu intarzie. In timp ce unii iau in primire trupul neinsufletit si ii acorda toata atentia necesara, altii se ocupa de dosarul ce trebuie sa insoteasca transportul funerar si de pregatirea masinii care straluceste de curatenie de cate ori  primeste sicriul sa il aduca in tara.

2. Actioneaza cu respect fata de familia indurerata si fata de decedat. Decedatul este pregatit atent, imbalsamarea asigura conservarea pana la 10 zile.  Termenele sunt respectate, fiindca se munceste sustinut, ordonat, responsabil.

  1. Interventia lor este salutara aducerii in tara a romanilor care mor departe, fiindca sunt state care nu incredinteaza trupul neinsufletit, decat firmelor de pompe funebre specializate in repatrieri.

Si cum ar putea proceda altfel, daca sicriele speciale nu se gasesc decat in stocul firmelor respective si in plus numai specialistii cunosc legislatia funerara internationala?

Despre repatrieri numai de bine. Cinste cui le asigura si cinste cui le solicita, fiindca grija fata de morti si fata de mormintele lor definesc un  caracter nobil.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv19 ore inainte

“Famiglia” de la DNA ST Ploiesti si incercarile actuale de musamalizare ale dosarului nr 214/P/2018

ROMAN FOILETON DNA ST Ploiesti SAGA By Incisiv de Prahova Saga procurorilor de la DNA ST Ploiesti deocamdata doar unii...

Exclusiv19 ore inainte

Băncile au continuat să încaseze la împrumuturile în derulare dobânzi calculate la referințe false, manipulate

Băncile au continuat și în trimestrul I să încaseze la împrumuturile în derulare dobânzi calculate la referințe false, manipulate, prin...

Exclusiv19 ore inainte

Șeful IGPFR a picat testul psihologic!

(Preluare National – Catalin Tache): Simțind că pentru ”tătuca” Ioan Buda a fost, este și va rămâne doar un ”manechin”...

Exclusiv19 ore inainte

Licu blocheaza dosarul lui Kovesi

Multa lume se intreaba ce se mai intampla cu dosarul de la SIIJ in care Laura Kovesi este inculpata pentru...

Exclusiv19 ore inainte

POLIȚIȘTII LOCALI VS GARDĂ DE CORP PENTRU PRIMARUL CISMARU NICULAE

A fost o  sedinta lunga…in cadrul Judecatoriei Motru….pana si judecatorul, nenea asta care decide si dispune ,, in numele legii”...

Exclusiv20 de ore inainte

MAI “crapa” de deontologie profesionala/Seful IPJ Gorj- sex cu amanta si musamalizari ordinare in instanta, ca razbunare

A fost o  sedinta lunga…in cadrul Judecatoriei Motru….pana si judecatorul, nenea asta care decide si dispune ,, in numele legii”...

Exclusiv2 zile inainte

Militianul paraditorilor de la DNA ST Ploiesti, muzica greceasca si dosarul fabricat directorului ziarului Incisiv de Prahova (I)

Politistul judiciar TOMA Ciprian de la DNA ST Ploisti este un politist obscur, din Campina, un „sifon” care a fost...

Eveniment2 zile inainte

Remanierea a dezamorsat o posibilă demonstraţie de 10 august

Ion Cristoiu a declarat pentru MEDIAFAX că remanierea miniştrilor Carmen Dan (Interne) şi Teodor Meleşcanu (Externe) era necesară, aparent într-o...

Afaceri locale2 zile inainte

Ce este un advertorial?

Pentru a obține o poziționare cât mai bună în căutările Google, orice site are nevoie de o vizibilitate cât mai...

Eveniment3 zile inainte

PSD doreşte să aibă candidat propriu. Voi vorbi cu Tăriceanu despre o susţinere în turul doi

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

Eveniment3 zile inainte

Despre repatrieri numai de bine

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

Eveniment3 zile inainte

Alan Turing, noul chip de pe bancnota de 50 de lire sterline. Geniul din Bletchley Park, primul gay care primeşte o asemenea onoare

Motto ” Pentru că regele Babilonului s-a oprit la o răspântie, unde încep două drumuri, şi stă să ghicească: scutură săgeţile,...

Top Știri