Connect with us

Eveniment

Noul sediu al Biroului de avocatura Suciu&Suciu s-a deschis la Sibiu

Brașovul MEU

Publicat

pe

Sunteti din orasul Sibiu sau din imprejurimi? Aveti probleme de natura legala sau doriti consiliere? Aveti experienta in ceea ce priveste interactiunea cu cineva care va poate oferi consultanta juridica Sibiu? Nu va faceti probleme. Acum Biroul de avocatura Suciu&Suciu a deschis un sediu in Sibiu, pe strada Constantin Noica, nr.1. Pentru cei care nu stiu, prestigiosul birou de avocatura, originar din Medias, vine in intampinarea clientilor cu o experienta foarte mare, acumulata in anii de practica si interpretare a legilor. Cand vorbim de Biroul Suciu&Suciu, vorbim de cazuri castigate, consultanta de calitate si clienti multumiti.

Dar cine reprezinta Biroul de avocatura Suciu&Suciu? Avocatul Suciu Ioan Cristian si-a inceput cariera in anul 1998, iar avocatul Suciu Cosmin Ovidiu a debutat in anul 2004. Cei doi au devenit membri ai Baroului de Avocati Sibiu. Inainte de a avea propriul birou, cei doi avocati au lucrat alaturi de oameni de prestigiu din lumea justitiei precum Bettjnio Gheorghe Diamant si Vasile Luncean, acestia fiind cei care i-au initiat in aceasta profesie. Din anul 2009, avand la baza experienta acumulata, avocatii Suciu Cosmin Ovidiu si Suciu Ioan Cristian au hotarat sa abordeze profesia de avocat in propriul stil si astfel a luat nastere Biroul de avocatura Suciu&Suciu.

Cei doi avocati sunt deja recunoscuti, in primul rand pentru modul temeinic si serios in care pregatesc fiecare doar pentru proces. Nu le scapa niciun detaliu si, un lucru care ii diferentiaza de multi altii, este modul empatic in care lucreaza cu clientul. In plus, serviciile oferite de Biroul de avocatura Suciu&Suciu acopera mai multe domenii. Iata care sunt acestea: Drept civil si dreptul familiei; Drept comercial si societar; Drept penal; Drept de proprietate intelectuala, drepturi de autor si drepturi conexe; Drept de proprietate-intelectuala si Drept contraventional.

Indiferent daca vreti sa rezolvati problemele de familie, probleme de natura penala sau probleme cu societatea comerciala, avocatii va pot consilia sau, dupa caz, va pot reprezenta in instanta. Indiferent de gravitatea cazului, avocatii vor face tot ceea ce este necesar, astfel incat rezultatul sa fie unul care sa il multumeasca pe client.

In ceea ce priveste onorariile, trebuie sa stiti ca acestea nu sunt foarte mari si se aplica astfel:

– onorarii fixe (stabilite pe fiecare faza procesuala si instanta de judecata, respectiv instanta de fond, apel sau recurs);

– onorarii globale (stabilite pentru intregul proces, inclusiv pentru caile de atac);

– onorarii de succes (se achita la sfarsitul procesului, in functie de rezultatul stabilit si obtinut);

– onorarii mixte, respectiv prin imbinarea celor de mai sus, evident in functie de posibilitatile financiare ale clientului.

Onorariile se stabilesc in fucntie de dificultatea, amploarea si durata cazului; timpul si volumul de munca necesare pentru executarea mandatului primit sau activitatii solicitate de client; situatia financiara a clientului; natura, noutatea si dificultatea cazului; experienta profesionala a avocatilor. Pentru mai multe detalii, site-ul avocatisuciu.ro va sta la dispozitie sau puteti sa ii vizitati la noul sediu din Sibiu, de pe strada Constantin Noica, nr. 1, pentru a avea o discutie profesionala si la obiect.

Articolul Noul sediu al Biroului de avocatura Suciu&Suciu s-a deschis la Sibiu apare prima dată în Ziarul Nationalul.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Mathias Dachdecker firma de acoperisuri in Wien

Publicat

pe

De

Dacă ești în căutarea unei firme de Dachdecker de încredere în Wien, Mathias Dachdecker este soluția perfectă. Cu o experiență vastă în domeniu, compania oferă servicii de Dachsanierung, Spengler, Dach și Dachdeckerei la cele mai înalte standarde. Experții noștri se angajează să livreze soluții personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client, asigurând astfel o structură de înaltă calitate.

Firma noastră pune accent pe profesionalism, oferind servicii complete, inclusiv Fassadensanierung. Cu un portofoliu vast de clienți mulțumiți, Mathias Dachdecker se angajează să livreze rezultate pe măsura așteptărilor, fie că este vorba de repararea, recondiționarea sau instalarea unui nou acoperiș.

Dachsanierung este esențială pentru menținerea integrității clădirii tale în Wien. De la mici reparații la lucrări complexe, firma noastră abordează fiecare proiect cu seriozitate, oferind soluții de înaltă calitate la prețuri competitive.

Colaborând cu noi, beneficiezi de:

  • Profesionalism și experiență.
  • Servicii complete de Dach și Dachdeckerei.
  • Soluții de Fassadensanierung.
  • Asistență personalizată în funcție de nevoile tale.

Pentru servicii de înaltă calitate în Wien, accesează site-ul Mathias Dachdecker și contactează-ne pentru o ofertă personalizată. Firma noastră se mândrește cu rezultate remarcabile, fiind partenerul ideal pentru orice proiect de Dachsanierung, Spengler sau Dachdeckerei.

Citeste in continuare

Eveniment

BenQ SW272U a câștigat premiul TIPA 2024 pentru cel mai bun monitor foto profesional

Publicat

pe

De

Cel mai performant monitor 4K de 27 inch pentru fotografi, cu precizie superioară a culorilor și calibrare hardware

București, România – BenQ, producătorul de renume internațional de dispozitive de lifestyle digital, anunță că monitorul pentru fotografi SW272U a primit prestigiosul titlu de Cel mai bun monitor profesional pentru fotografii 2024 din partea TIPA (Technical Image Press Association). Acest lucru marchează o altă realizare semnificativă, după recunoașterea predecesorului său SW321C, în aceeași categorie. Premiul TIPA, acordat de Technical Image Press Association, care reprezintă 30 de publicații importante de fotografie din întreaga lume, are ca scop recunoașterea și onorarea celor mai bune produse de fotografie și imagistică la nivel global.

„Dispunând de o acuratețe excelentă a culorilor și de o calibrare hardware, acest nou monitor foto profesional de 27 inci oferit de BenQ continuă exemplul convingător al renumitei serii SW. Păstrând principalele atuuri ale modelului anterior SW321C, acesta oferă o acoperire de 99% Adobe RGB și 99% DCI-P3, cu un LUT 3D pe 16 biți, tehnologie de uniformitate BenQ și ICCsync. Panoul Fine-Coated, ce asigură o vizualizare fără reflexii şi un efect de textură, împreună cu software-ul Paper Color Sync, oferă performanțe screen-to-print de top în industrie, ca platformă de ultimă generație pentru editarea precisă a fotografiilor și un proofing fiabil. Fotografii vor aprecia conformitatea cu standardele Pantone Validated, SkinTone și Calman Verified. Gestionarea culorilor este implementată în mod inteligent prin stocarea internă a datelor de culoare, iar utilizatorii pot efectua cu ușurință calibrarea cu ajutorul software-ului Palette Master Ultimate.”, a menţionat TIPA.

Adaptat diverselor nevoi profesionale

BenQ oferă o gamă extinsă de dimensiuni și specificații menținând în același timp o precizie impecabilă a culorilor. Păstrând tradiția de la generația anterioara SW272U și SW321C, BenQ a dezvăluit cea mai recentă completare a seriei de monitoare pentru fotografi, cu modelul SW242Q. Cu un transfer rapid de date și o livrare de putere de până la 90W, acesta oferă compatibilitate cu dispozitivele Thunderbolt 3/4 prin USB-C. În plus, îmbunătățește procesele video cu suport HDR și formate multiple, oferind totodată un control de înclinare, rotire și pivotare pentru o mai mare flexibilitate.

Despre Technical Image Press Association (TIPA)

Câștigătorii premiilor TIPA 2024 au fost selectați în cadrul Adunării Generale anuale a TIPA, care a cuprins editori de la publicații din 14 țări de pe cinci continente, lideri în industria fotografică și de imagistică. Produsele susținute de premiile TIPA sunt cunoscute ca fiind cele mai excelente produse care au fost introduse pe piață în anul precedent.

Pentru mai multe informații despre TIPA, vă rugăm să vizitați www.Tipa.com . Pentru a afla mai multe despre monitoarele profesionale BenQ, vă rugăm să vizitați BenQ.ro.

Citeste in continuare

Eveniment

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

Publicat

pe

De

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile cu mașina, și pentru că majoritatea dintre noi călătorim cu mașina în mod frecvent, fie că este vorba despre drumuri lungi sau scurte de zi cu zi, în aceste călătorii, confortul și siguranța sunt prioritare, iar alegerea gadgeturilor potrivite pentru mașina dumneavoastră poate face diferența în experiența de conducere.

Unul dintre cele mai esențiale gadgeturi pentru mașină este camera auto DVR. NAVITEL RC3 Pro este o cameră auto cu înregistrare Full HD 1080p la un unghi de 135° pentru partea frontală, dar care dispune de înca două camere suplimentare, una pentru vizualizarea spate iar cealaltă pentru vizualizarea în interiorul masinii, și cu GPS încorporat. Această cameră vă permite să înregistrați în detaliu tot ceea ce se întâmplă pe drum cât și în interiorul mașinii, oferindu-vă o dovadă utilă în caz de accident sau incident.

Pentru a vă ghida în călătoriile dumneavoastră, navigația auto este esențială. NAVITEL E707 MAGNETIC este un navigator modern cu ecran tactil capacitiv de 7 inch, oferindu-vă informații detaliate despre traseul dumneavoastră și alegerea celor mai rapide rute. Cu ajutorul acestei navigații, puteți evita ambuteiajele și puteți ajunge la destinație în siguranță și fără stres.

Orice șofer trebuie să știe cât de mult contează este starea anvelopelor mașinii, presiunea din roți având un rol foarte important în siguranță drumurilor publice. Pentru un plus de siguranță și pentru a vă asigura că roțile mașinii dumneavoastră sunt întotdeauna la presiunea corectă, NAVITEL AIR 15 AL este compresorul de aer fără fir ideal. Cu un aspect elegant și un regulator automat de presiune, acest compresor vă permite să umflați roțile mașinii, asigurându-vă că sunteți mereu pregătit pentru drum și că veți putea rula în siguranță.

Nu se știe niciodată când poate să intervină o situație neprevăzută, iar pentru acest lucru, stația de alimentare portabilă NAVITEL NS150 de 60000 mAh poate să fie un camarad de încredere în special pentru cei care pleacă în natură, departe de agitația orașului dar care doresc să rămână conectați în continuare cu lumea modernă. NS150 vă va ajuta să vă încarcați gadgeturile oriunde v-ați afla, oferind în plus și posibilitatea de conectare la bateria mașinii în cazul în care s-a descărcat pentru a o putea porni. De asemenea, pentru dispozitivele mici precum un smartphone, puteți opta pentru o baterie portabilă, compactă și ușor de transportat într-un rucsac, precum sunt modelele Navitel PWR10 AL / PWR20 AL, de 10000 sau 20000 mAh, în funcție de necesitățile pe care le aveți.

În sfârșit, pentru a vă menține mașina curată și în ordine în timpul călătoriilor, aspiratorul portabil NAVITEL CL100 este alegerea ideală. Compact și puternic, acest aspirator vă permite să faceți curățenie rapidă în mașină sau în jurul casei, asigurându-vă că aveți mereu un mediu curat și plăcut în timpul călătoriilor.

NAVITEL vă oferă soluțiile perfecte pentru călătoriile dumneavoastră cu mașina. Investiți în confort și siguranță și bucurați-vă de fiecare călătorie fără griji cu NAVITEL – producător foarte important și consacrat în acest domeniu al comercializării de gadgeturi pentru autovehicule.

 

Pentru mai multe informații despre produsele sau serviciile NAVITEL, sunteți invitați să vizitați site-ul https://navitel.com/ro.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv4 ore inainte

Servicii profesionale de acoperișuri în Austria Inferioară cu TopDachService

Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere pentru servicii de Dachdecker, Dachsanierung sau Spengler în Oberösterreich, Top Dach Service...

Eveniment5 ore inainte

Mathias Dachdecker firma de acoperisuri in Wien

Dacă ești în căutarea unei firme de Dachdecker de încredere în Wien, Mathias Dachdecker este soluția perfectă. Cu o experiență...

UncategorizedO zi inainte

Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

București, 30 aprilie 2024 – Astăzi este ultima zi în care personalul din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar din România beneficiază...

Uncategorized2 zile inainte

Acer se angajează să colecteze 50 de tone de deșeuri de plastic din mediul înconjurător prin intermediul parteneriatului cu Plastic Bank

Colaborarea ajută la prevenirea pătrunderii în ocean a echivalentului a 2,5 milioane de sticle de plastic și sprijină mijloacele de...

Eveniment2 zile inainte

BenQ SW272U a câștigat premiul TIPA 2024 pentru cel mai bun monitor foto profesional

Cel mai performant monitor 4K de 27 inch pentru fotografi, cu precizie superioară a culorilor și calibrare hardware București, România...

Exclusiv2 zile inainte

WHITE TOWER (XXXI – b)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti! – Ziarul Incisiv de Prahova

Încă de la finele anului trecut am întreprins demersuri pentru a obține cifrele exacte privind dinamica pensionărilor în Poliția Română...

Uncategorized5 zile inainte

Inaugurarea Showroom-ului Caritabil Royal Charity

Craiova, 26 Aprilie 2024 – Asociația Incubatorul de Vise anunță cu entuziasm lansarea showroom-ului caritabil Royal Charity, un proiect menit...

Eveniment6 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Uncategorized6 zile inainte

Asociația Credu dezvăluie noile tendințe în sănătate și longevitate în România

Studiul Alegeri Sănătoase și Îmbătrânire Activă: O Analiză În Profunzime desfășurată în perioada Noiembrie 2023 – Aprilie 2024, cu Participarea...

cursuri engleza adulti cursuri engleza adulti
Uncategorized6 zile inainte

Iata 4 motive pentru care sa te inscrii la cursuri engleza adulti!

  Ti-ai dat seama ca ai intrat in rutina casa-munca-casa si simti nevoia sa investesti timp si in alte activitati?...

blefaroplastie nechirurgicala cu microplasma blefaroplastie nechirurgicala cu microplasma
Social6 zile inainte

Cum funcționează o blefaroplastie nechirurgicală cu aplicatorul Colibri?

Visezi la o privire mai tânără și mai luminoasă, dar te temi de bisturiu? Blefaroplastia nechirurgicală cu aplicatorul Colibri ar...

Uncategorized6 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Top Știri