Connect with us

Uncategorized

Samsung EGO revoluționează Mercedes-Benz Fashion Week Madrid (MBFWMadrid) cu prima defilare de modă în 5G din lume

Publicat

pe

Samsung-EGO-Innovation-Project_Yvan-Andreu_46A5724

 Acest spectacol unic a găzduit două defilări simultane: una în magazinul Samsung din El Corte Inglés situat în centrul Callao Plaza și cealaltă în pavilionul 14.1 al Târgului din Madrid (IFEMA). Cele două defilări au fost conectate prin rețeaua 5G a Vodafone și au  prezentat creațiile câștigătorului Samsung EGO Innovation, Yvan Andreu.

București, 6 februarie 2020 – Samsung a scris istorie încă o dată luându-și angajamentul de a îmbina industria de fashion cu tehnologia  prin intermediul primei defilări de modă în 5G, care a avut loc în Madrid.  Pavilionul 14.1 din cadrul Târgului IFEMA și Samsung Store din El Corte Inglés din Callao Plaza au fost conectate prin rețeaua 5G a Vodafone pentru a prezenta colecția AURA creată de ultimul câștigător al Samsung EGO Innovation, Yvan Andreu.

Industria de fashion a avut acces la ultimele inovații tehnologice în cadrul evenimentului, asfel încât designerii și-au putut expune creațiile în fiecare colț al lumii în timp real. Proiectul Samsung EGO Innovation a prezentat colecția câștigătorului sub forma unui concept inovator în cadrul Mercedes Benz Fashion Week Madrid (MBFWM): două defilări transmise simultan și în timp real. Acest lucru a fost posibil datorită smartphone-urilor Samsung Galaxy Note10+ 5G și a rețelei 5G de la Vodafone. Latența scăzută, care reprezintă diferența dintre momentul emiterii și momentul comunicării efective, a fost de doar 1 milisecundă, față de 1,5 sau 0,8 secunde în rețelele 4G.

Defilarea din magazinul Samsung din El Corte Inglés situat în centrul Callao Plaza din Madrid (creat special pentru acest eveniment), precum și cea din IFEMA au fost prezentate pe mai multe ecrane situate lateral unde spectatorii au putut vedea modelele din ambele spații în timp real, creând o atmosferă magică ce a făcut ca spațiul fizic prezent să se contopească cu digitalul, cu defilarea ce a rulat de la distanță pe ecrane. Datorită conexiunii 5G și a smartphone-urilor Galaxy Note10+ 5G, ambele defilări au fost perfect sincronizate, ceea ce a creat iluzia unui singur spațiu, demonstrând astfel, puterea tehnologiei 5G.

Luis de la Peña, Marketing Director of Information Mobile a Samsung Spania, a declarat: „În acest an am reușit să consolidăm legătura dintre fashion și tehnologie mai mult ca niciodată, aducând toată inovația necesară dezvoltării rețelelor 5G pe Catwalk. Această premieră reprezintă una dintre marile schimbări în stilul de viață al utilizatorilor. Ei pot descărca fișiere de 1 GB în mai puțin de o secundă, se pot bucura de un transfer de date de 1.000 de ori mai rapid, având posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive la aceieși sursă. În mod cert, această inovație magică va transforma colecția câștigătorului nostru, Yvan Andreu, într-o experiență unică în cadrul MBFWMadrid și va da startul unui nou început la nivel global, atât în lumea fashion-ului, cât și în cea a tehnologiei.”

Acest lucru a fost confirmat și de Eduardo López-Puertas, directorul general al IFEMA, organizator al Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, care a subliniat faptul că cea de-a 71-a ediție a MBFWMadrid  va rămâne cea mai tehnologizată ediție din întreaga sa carieră. Proiectul IFEMA pentru implementarea rețelei 5G de la Vodafone desfășurat în centrul expozițional, în pavilionul 14.1 deja operațional, a permis publicului să trăiască o experiență fără precedent. Această inițiativă a poziționat MBFWMadrid drept unul dintre cele mai fascinante evenimente de fashion de tip portal de pe scena internațională.

Samsung-EGO-Innovation-Project_Yvan-Andreu_46A5650

Tehnologie capabilă să proiecteze adevărata aură în lumea fashion

După cum a declarat Andreu, colecția sa AURA a luat naștere  în urma unei introspecții în căutarea esenței colecției sale. Acesta și-a dorit să găsească o modalitate de a putea măsura tot ceea ce este efemer, colecția reflectând astfel cele mai intime sentimente umane. Prin intermediul tehnologiei Samsung, a fost posibilă proiectarea unui dispozitiv care măsoară energia umană și proiectează o aură reală sau un fascicol luminos, care funcționează prin intermediul unor parametri ce detectează căldura corporală, canalizând gândurile, stările de spirit și sentimentele persoanei în cauză.

Colecția sa reprezintă combinația perfectă dintre îmbrăcămintea artizanală și tehnologie, alături de desing-ul minimalist cu un touch expresiv galactic, toate fiind realizate într-un mod aproape personalizat, demi-couture. „Aura îmbină emoțiile ființei umane și le transmite lumii fără a fi nevoie să articuleze un cuvânt. Acest lucru face ca limbajul să fie de neînțeles și invizibil, folosind tehnologia ca mediu și țesăturile ca pânză”, spune Yvan.

Pentru Samsung, asocierea dintre industria fashion și tehnologie reprezintă un univers promițător și plin de posibilități. Acesta este motivul pentru care compania, care mizează întotdeauna pe inovație și design, continuă să susțină cele mai talentate generații de noi creatori, ajutându-i să crească profesional și să le aducă proiectele la realitate. În acest sens, Samsung își reînnoiește angajamentul de a crea oportunități pentru industria de fashion și tehnologie în așa fel încât să producă schimbări care pot face viața oamenilor mai frumoasă.

Proiectul Samsung EGO Innovation îi recompensează pe cei mai inovatori creatori care îmbină tehnologia și fashion-ul în diferite modalități: de la țesături la design și prezentări. Prima ediție s-a desfășurat în septembrie 2013 alături de designerul canadian Ying Gao, ale cărui articole unice din cele patru colecții interactive au deschis un drum ilustrând esența acestui proiect viitorilor candidați. De atunci, proiectul s-a dezvoltat, de la prezentarea Masdar Coats de Rubén Gómez, o colecție de costume inspirate din orașele inteligente care adoptă moda, tehnologia și arhitectura pentru a deveni adăposturi portabile, până la colecții precum Hiperdry de Pepa Salazar, realizate dintr-o țesătură clorhidrică care își schimbă culoarea atunci când intră în contact cu apa și care transformă modelele în avatare, așa cum s-a întâmplat cu colecția ABRA de Abrahamsson. Pe 24 ianuarie 2019, cea de-a doisprezecea ediție a proiectului Samsung Ego Innovation a prezentat colecția Laurei Herrero.

Pe lângă susținerea tinerilor designeri, Samsung a lucrat alături de creatori cunoscuți la nivel național și internațional, precum Juanjo Oliva, The 2nd Skin, Alvarno, Maria ke Fisherman, Juan Vidal, Amaya Arzuaga, Ángel Schlesser și Jorge Vázquez pentru a crea colecții exclusiv pentru dispozitivele Samsung.

Callao_Yvan-Andreu_2

Samsung sprijnă designul spaniol și pariază pe cele mai noi inovații, explorând noi mijloace de colaborare și împingând moda spre noi culmi. Ca parte a angajamentului său de a explora noile tehnologii aplicate industriei de fashion, la sfârșitul lunii ianuarie 2020, Samsung a sponsorizat cea de-a paisprezecea ediție consecutivă a proiectului de inovație Samsung EGO la MBFWM, cel mai prestigios show de fashion din Spania.

Designeri și colecții premiate în anii anteriori:

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Millstone Developments alege centrul Bucureștiului pentru 3 noi proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață de peste 25 mil. €

Publicat

pe

 Randare Millstone2

 Millstone Developments anunță că plănuiește să dezvolte trei proiecte rezidențiale, în zona centrală a Bucureștiului. Valoarea de piață totală a acestora va depăși 25 de milioane de euro, iar lucrările vor începe în primăvara lui 2020. Fiecare proiect va avea între 20 și 40 de apartamente, cu prețuri de pornire de la 210.000 euro. 

“Ne continuăm evoluția pe piața locală cu aceleași valori: construcția de case cu stil atemporal, de calitate, cu un confort ridicat, în clădiri sustenabile. Sentimentul de comunitate este în centrul tuturor proiectelor noastre și credem că va fi un avantaj competitiv major. După un exit de succes din Flanders Residences, ne axăm pe zona centrală a Capitalei și suntem convinși că aceste trei noi proiecte vor fi un adevărat patrimoniu pentru Millstone Developments. Construim apartamente contemporane, care trec testul timpului prin stilul arhitectural.”, spune Horia Chioseaua, Founding Partner și Managing Director Millstone Developments.

Cele trei proiecte vor purta numele ariei în care se găsesc: Virgiliu 21-23, foarte aproape de Parcul Operei și zona Eroilor, Voievozi 63, în zona Calea Victoriei – Parcul Nicolae Iorga. Numele celui de-al treilea proiect va fi dezvăluit curând, fiind localizat în perimetrul Piața Universității – Biserica Armenească. Toate proiectele se găsesc în diferite faze ale autorizației de construire. Lucrările vor începe în primăvara anului 2020 pentru Virgiliu 21-23, iar startul celui de-al treilea proiect este planificat pentru începutul lui 2021.

Virgiliu 21-23 are 30 de apartamente (2, 3 și 4 camere), precum și 30 de locuri de parcare. Fiecare unitate va avea o logie sau o terasă, iar, la ultimul etaj, o terasă generoasă va înconjura apartamentele situate la acest nivel. Conceptul de boutique rezidențial este creat pentru familii care vor să investească într-o proprietate ce le va îmbunătăți simțitor viața urbană.

Voievozi 63 are 24 de apartamente (2, 3 și 4 camere, precum și duplexuri de 3 și 4 camere) și 38 de locuri de parcare. Este un proiect rezidențial exclusivist, datorită locației, arhitecturii și construcției, gândit pentru clienți pretențioși, cu venituri ridicate. Fiecare unitate va avea o terasă sau o logie, etajul superior va beneficia de o terasă ce-l va înconjura complet, iar apartamentele de la parter vor avea acces la o grădină privată. La parter vor exista, de asemenea, o cafenea și un spațiu de retail.

Al treilea proiect este și cel mai mare dintre cele 3, având 40 de apartamente și 48 de locuri de parcare. Unitățile de 2, 3 și 4 camere vor oferi sentimentul de comunitate restrânsă, datorită grădinilor private și spațiilor de joacă pentru copii. Proiectul va fi creat pentru cumpărătorul experimentat, care apreciază elementele de design și care își dorește să integreze modernul în stilul său de viață cotidian. Spații pentru retail și servicii publice se vor găsi la parterul clădirii. 

Pentru primele două clădiri, Millstone Developments a ales să lucreze cu AND Architects, cunoscutul birou de arhitectură din București, în timp ce al treilea proiect va fi creat de către KXL Architectural Bureau. 

Compania Millstone Developments a fost fondată în 2016 de către doi profesioniști de top din România – Johan Rogiers și Horia Chioseaua. Misiunea lor este de a realiza proiecte rezidențiale și de office, cu ambiția de a transforma compania într-un lider în zona dezvoltării de proiecte rezidențiale boutique durabile, ce îmbină stilul contemporan, confortul și calitatea. Mai multe informații despre companie și proiectele sale vor fi, în curând, disponibile pe www.millstone.com.ro.

 

 

 

Citeste in continuare

Uncategorized

Cauti pijamale pentru copii? Iata 3 modele numai bune pentru iarna

Publicat

pe

Iarna s-a instalat de ceva vreme! Daca inca esti in cautarea unor hainute adecvate pentru vremea rece, afla ca nu esti singura. Multe mamici inca isi completeaza si perfectioneaza garderoba de iarna pentru copilasi.

 

Deja stii ca un somn odihnitor este esential atat pentru dezvoltarea armonioasa, cat si pentru sanatatea micutului tau, de aceea trebuie sa ii asiguri un confort absolut pentru ora de culcare. Astfel, trebuie sa achizitionezi pijamale pentru copii care sa ii permita sa doarma linistit.

 

Te poti bucura de hainute de calitate daca te indrepti spre un magazin online precum Liloo.ro, unde vei gasi pijamale pentru copii la preturi incredibile, realizate conform standardelor impuse de medicii pediatrici din intreaga lume.

 

Realizate in Romania, exclusiv din bumbac natural, aceste articole de imbracaminte pun siguranta si confortul copilasilor pe primul loc. Astfel, in realizarea lor sunt folosite doar fibre naturale, vopsele ecologice pe baza de apa, dar si sisteme de inchidere care nu contin metale grele care sa intre in contact cu pielea micutilor.

 

Descopera, in cele ce urmeaza, trei modele de pijamale pentru copii care ii vor asigura micutului tau tot confortul de care are nevoie pentru un somn odihnitor.

 

1. Pentru fetite: Pijama cu imprimeu cu animalute de la ferma

 

Din garderoba unei mici printese nu poate lipsi o pijama minunata, cu o bluzita comoda si pantaloni lungi, realizata din bumbac alb, pufos si calduros, cu imprimeu adorabil.

Mansetele de culoare mov sunt elastice pentru a nu o jena pe fetita ta, iar modelul cu animalute colorate este realizat prin serigrafie (silk screen print) de inalta rezolutie, fiind rezistent la multiple spalari.

Multumita materialului si croielii lejere, aceste pijamalute pot fi purtate acasa, dar si luate la gradinita pentru ora de somn.

 

   2. Pentru baietei: Pijama din bumbac verde marin cu imprimeu Winnie de Plus

Realizate din bumbac moale, pufos si calduros, aceste pijamale pentru copii ii vor oferi voinicului tau somnul odihnitor de care are nevoie dupa o zi lunga de joaca.

Oferindu-i libertate totala de miscare, cel mic se va putea odihni in voie. Totodata, bumbacul ii va tine de cald pe toata durata noptii, prevenind transpiratia excesiva care poate aparea in timpul somnului.

Rezistenta acestor pijamale pentru copii este garantata de materialul de calitate, cusaturile trainice si de mansetele confortabile.

 

3. Unisex: Pijama cu model testoase

 

Gratie culorii simple si a modelului haios, cu testoase, norisori, ciupercute si stele colorate, aceste pijamale sunt potrivite atat pentru baietei, cat si pentru fetite. Bumbacul gros din care sunt confectionate le face perfecte pentru noptile lungi de iarna.

Marimilor destinate copilasilor mai mici de 3 ani li se adauga 2 capse. Astfel, pijamalutele beneficiaza de o deschidere mai buna la gat si de o imbracare mai usoara.

Pijamalele din magazinul Liloo.ro ofera un confort sporit copilasilor, multumita croielii comode, a mansetelor lejere si a bumbacului pufos din care sunt realizate. Bumbacul 100% natural lasa pielea sa respire, previne transpiratia aparuta in timpul noptii, mentine confortul termic si previne reactiile alergice.

 

Acum poti sa economisesti timp si bani comandand hainute din magazinul online Liloo.ro. Aici vei gasi cele mai confortabile si simpatice pijamale pentru copii, precum si multe alte hainute!

Citeste in continuare

Uncategorized

Ce ofera o firma serioasa de inchirieri auto?

Publicat

pe

In ziua de azi, sa apelezi la serviciile de inchirieri auto nu mai reprezinta o optiune costisitoare, ci chiar este o buna oportunitate de a economisi bani. Aceasta solutie este la indemana pentru tot mai multi oameni in situatiile cand masina personala este in service, pentru vacantele impreuna cu familia sau pentru calatoriile in scop de afaceri.

Cand este convenabil sa apelezi la inchirieri auto?

Un oras cu o retea de transport in comun bine dezvoltata te poate ajuta sa uiti de traficul aglomerat si de masina personala, insa acest lucru nu este deocamdata valabil pentru Romania.

In toate orasele mari din aceasta tara exista numeroase probleme cu privire la trafic si la transportul public in comun, de aceea tot mai multi soferi prefera sa evite costurile intretinerii unei masini personale si aleg sa apeleze la inchirieri auto atunci cand chiar au nevoie de o masina. De cele mai multe ori, cu siguranta ai constatat si tu ca nevoia de a avea un autoturism disponibil apare atunci cand vrei sa parasesti aglomeratia urbana pentru cateva zile sau pentru ocazii speciale.

Atunci cand cauti o firma care ofera servicii de inchirieri auto, vrei sa ai parte de profesionalism, experienta si, evident, de preturi bune. Pe toate acestea le poti gasi la FocusRent.ro, o companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata serviciilor de inchirieri auto.

Fara taxe surpriza

Un mare avantaj pe care il ai atunci cand inchiriezi de la o firma cum este FocusRent.ro este transparenta totala in privinta preturilor. Daca la alte companii care ofera servicii similare poti avea surprize sub forma unor taxe suplimentare descoperite abia cand este prea tarziu, la FocusRent.ro stii din start ca nu vei avea parte de costuri ascunse.

Pe langa lipsa taxelor surpriza, la FocusRent.ro ai incluse si toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta), pe care altfel ar fi trebuit sa le platesti tu. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care folosirea ocazionala a unei masini prin intermediul serviciilor de inchirieri auto ajuta la economisirea banilor, in defavoarea detinerii unei masini personale.

Ca o companie care respecta nu doar clientii sai, ci si pe ea insasi, FocusRent.ro ofera spre inchiriere numai masini care nu sunt mai vechi de 5 ani, toate acestea fiind supuse inspectiilor tehnice riguroase ale specialistilor inainte de a fi puse in circuit. Dintre masinile de inchiriat disponibile din clasa economy amintim: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf sau Skoda Octavia. Poti apela, de asemenea, si la masini din clasa SUV si 4×4, unde oferta include Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5 si Mercedes Benz GLE.

Grupuri mari de oameni? Inchiriaza un microbuz!

Pentru situatiile cand vrei sa transporti mai multe persoane decat incap intr-o masina obisnuita, ai si optiunea de a inchiria un microbuz. Poti alege intre VW Transporter si Mercedes Vito, ambele fiind de tipul 8+1, ideale pentru o calatorie cu o familie numeroasa sau cu un grup mai mare de prieteni.

Asadar, cand ai nevoie de inchirieri auto de calitate, intra pe site-ul FocusRent.ro si rezerva autoturismul dorit care te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit planurile. Doar aici ai garantia promptitudinii in preluarea rezervarilor, fie ca efectuezi o rezervare online sau prin intermediul call-center-ului disponibil non-stop. Lasa-i pe profesionisti sa te ajute facand ceea ce fac ei mai bine!

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv4 ore inainte

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(VIII)De ce România a ajuns groapa de gunoi a Europei? Iată afacerile murdare de cca. 30 de ani!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că la doar câteva zile după declanșarea noii ”prigoane” împotriva celor mai reputați medici...

Exclusiv2 zile inainte

DENUNȚ penal împotriva numiților: ILIE-DAN BARNA, KLAUS-WERNER IOHANNIS, THEODOR PALEOLOGU, VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ SI MIRCEA DIACONU

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni...

Eveniment2 zile inainte

Bluehost sau Dreamhost? – Ziarul Nationalul

Poate ai deja unul sau mai multe site-uri sau poate esti in cautarea unui prim furnizor de gazduire web. Nu...

Exclusiv3 zile inainte

„PNL a lăsat toți securiștii speciali cu pensii speciale și a votat o lege care nu se poate aplica iar cei care au pensii speciale și uriașe rămân cu ele pe spinarea fraierilor”

„Sunt atât de multe lucruri și mizerii care se întâmplă aceste zile, încât mi s-a părut frivol să scriu despre...

Exclusiv5 zile inainte

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(VI)/Catastrofele ecologice din Prahova si legaturile acestei grupari de crima organizata cu CONPET SA Ploiesti si statia de tratare mecano-biologică a deșeurilor (TMB)

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni...

Exclusiv5 zile inainte

Cum sa alegi cea mai buna protectie pentru a-ti proteja dispozitivul impotriva pericolelor cotidiene

Lichide varsate, umezeala si caderile sunt doar cateva dintre evenimentele nefericite care ar putea sa iti deterioreze pretiosul telefon. Daca...

Eveniment6 zile inainte

Silvano Bortolazzi -Cavaler al Ordinului de Merit al Republicii Italiene propus pentru Premiul Nobel Autor:Claudia Bota

Silvano Bortolazzi -Cavaler al  Ordinului de Merit al Republicii Italiene propus pentru Premiul Nobel Autor: Claudia Bota   Silvano Bortolazzi,...

Eveniment6 zile inainte

Refa-ti necesarul de produse de la o papetarie online!

Modul in care facem cumparaturile s-a schimbat in ultimii ani. Astfel, in prezent, din ce in ce mai multe persoane...

Eveniment6 zile inainte

Care sunt cele mai importante piese pentru drujbele Husqvarna?

Indiferent ca esti un profesionist in domeniul pomiculturii si silviculturii sau pur si simplu detii o casa inconjurata de un...

Exclusiv6 zile inainte

Ce avem noi aici? Un FOTOMODEL de „ȘORICIOAICĂ” avem… pentru că nu-i frumos să intri în mintea afumata de bautura…./PAMFLET

Marcel Ciolacu, astazi, dupa ce CCR a statuat ca nu exista conflict de natura constitutionala intre Parlament si Guvern in...

Uncategorized6 zile inainte

Millstone Developments alege centrul Bucureștiului pentru 3 noi proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață de peste 25 mil. €

   Millstone Developments anunță că plănuiește să dezvolte trei proiecte rezidențiale, în zona centrală a Bucureștiului. Valoarea de piață totală...

Eveniment6 zile inainte

Uleiul CBD ca si remediu naturist in tratamentele complementare

In ultimii ani tot mai multi sunt medicii care atunci cand vine vorba despre recomandarea unui tratament in diferite situatii...

Top Știri