Connect with us

Exclusiv

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XIV)/Mafia Deseurilor din Prahova/Pamflet

Brașovul MEU

Publicat

pe

Citam dintr-un Raport al unui ofiter „pensionar”, dar nu coleg cu cei de la APM, cel putin culoarea ochilor difera…
Interesante sunt valurile de informatii care parvin, in serii, de la diversi cetateni, agentii si organizatii, bine documentate si care atesta urmatoarea stare de fapt, cu care domnul nou director se va confrunta, incepand de la primele ore ale preluarii mandatului, intrucat fostul director, celebrul domn Florin Diaconu, ameninta, continuu, in stanga si in dreapta, cu plangeri catre DNA, pe numele doctorului Nica Bogdan.
In data de 5 martie a.c. urmeaza sa se desfasoare un nou termen in procesul agentiei, cu grupul Rompetrol, eveniment vital pentru activitatea punctului de lucru VEGA-Rompetrol, dar si pentru locuitorii municipiului Ploiesti, atat de afectati de situatiile reprezentate de poluarile dese accidentale, atat ale aerului, prin depasirea limitelor maxime admise la noxele emanate in atmosfera, cat si la produsii si compusii deversati, prin canalele de deversare, in paraul Dambu si de aici, in raurile Teleajen si Prahova, afectand si chiar compromitand intregul bazin hidrografic Ialomita. Pana atunci, insa, locuitorii orasului Ploiesti si, in special, cei din zona din imediatele sectoare si zone locuible ale rafinariie VEGA ( Str. Poenitei etc ) sunt expusi unor mari riscuri de sanatate. De asemena, revarsarile paraului Dambu, in ariile strabatute de strazile care converg zonei, afecteaza intreaga comunitate.
O pasarica mica-mica ne-a soptit ca domnul Florin Diaconu a sustras toate documentele din agentie, care faceau referire sau aveau legatura cu dosarul Rompetrol, la indicatiile unor persoane din mediul extern APM Prahova, pentru a-l expune pe noul director, unor situatii limita, fara iesire, care sa-l compromita, in perioada urmatoare si care sa ii certifice slabele capacitati manageriale, directorale si de profesie, in noua pozitie in care a fost instalat. Sa speram, totusi, ca dr. Bogdan Nica, in continuare, se va baza pe sprijinul specialistilor si inspectorilor din cadrul agentiei si, de asemenea, pe sprijinul ofiterilor din APM Prahova, pentru a se plasa intr-o pozitie care sa-i confere posibilitatea de a se apara si de a contracara actiunile grupului Rompetrol, in instanta. Grupul care sustine interesele oculte ale outsourcing-ului Rompetrol este condus din liderul de acum de necontestat, Florin Diaconu. Acesta este foarte nemultumit de naveta zilnica pe care o efectueaza, la Buzau si inapoi, catre Ploiesti, ca urmare a retrogradarii sale si exportarii la noul loc de munca din acest oras. Ba chiar este nemultumit si afirma catre prietentii si adevaratii sai colegi si parteneri de nelegiuiri, ca “… la Buzau, nu merge nimic. Sunt doar doi-trei agenti economici si nu se poate face nimic, nu iese nimic!…” Interesanta abordare, nu?
Ca o concluzie desprinsa in pamfletul nostru, Florin Diaconu impreuna cu gasca planuiesc ca APM Prahova sa piarda procesul cu Rompetrol Rafinare S.A., bazandu-se pe sprijinul si pe intreaga participare si influenta, in mediile necesare, a intregului lor sistem de relatii, in care ii utilizeaza, in principal, pe YUBI, Robert Ianau, angajat Rompetrol, project manager, responsabil operatiuni de ecologizare batalul Vega, Felicia Andrei, director HSEQ, Corina Rugina, responsabil HSEQ, Felicia Crudu Tesloveanu, director Rompetrol Rafinare si altii, intre care mentionam, deocamdata, doar pe stimabila doamna Gratiela Leocadia Gavrilescu si legaturile acesteia, asta doar asta, apropo de interviul dat dlui Alex Dima-jurnalist PRO TV, pe care o tara intreaga l-a vizionat, duminica seara, la o ora de maxma audienta:
“ lispa de…. indolenta…”, ca sa intelegem, si noi, cetatenii, adevarata dimensiune de educatie a acestui ministru si, acum, parlamentar roman.
Stimati cititori, in cadrul detaliat, in fond, nu putem sa nu il mentionam, din nou, pe domnul Florin Diaconu, intrucat acesta este coordnatorul nu din umbra, ci la vedere, al respectivului grup organizat care, de acum incolo, nu il mai saboteaza si nu ii submineaza actul de conducere si nu erodeaza doar planurile si obiectivele noului director al agentiei de mediu din Ploiesti, ci lupta efectiv, clandestin si subteran, cu autoritatile care l-au investit pe dr. Nica Bogdan. Deci frontul real si teatrul adevarat al operatiunilor s-a mutat in afara APM Prahova.
Tot o pasarica, dar alta, de data asta de pe alt palier, ne-a spotit, foarte bine documentat, ca in data de 3 martie, deci acum doua zile, domnul Robert Ianau, alaturi de colegii sai Felicia Andrei, Corina Rugina, Felicia Crudu Tesloveanu etc, s-au deplasat la Restaurantul CENTRAL din Ploiesti, destul de discret, intr-o anumita zona, pentru a discuta cu Florescu Danut (actionar Ecomaster si OilDepoil), la intalnire participand si directorul general al firmei Ecomaster, Diana Theodor. Scopul intalnirii initiate de Robert Ianau si echipa mentionata, a fost reprezentat de initierea unor masuri si operatiuni ilegale, de acoperire si de musamalizare a LUCARILOR NECONFORME, EFECTUATE, PLATITE SI INCASATE, lucrari care nu au corespuns din punct de vedere tenhic, calitativ, ingineresc si nici din punctul de vedere al conformitatii ecologice si al normelor de mediu etc.
Dupa intalnire, formula in cauza a discutat si cu reprezentantii altor firme, cei trei celebri specialisti, nu CEI 3 MUSCHETARI! , cunoscuti si documentati jurnalistic si de institutiile cu competenta, fiind suspectati si de activitati ilegale in domeniile antreprenoriatului, executiei-constructiilor etc.
Unii dintre ei exceleaza insa, prin cvasi ne-performante realizate in sectorul mediu inconjurator, incasand sume mari de la depunatorii care dispun in GROAPA DE GUNOI care le apartine, langa localitatea Strejnic, Judetul Prahova, pentru pseudo servicii ecologice, furandu-ne si inselandu-ne pe noi, cetatenii, si pacalind autoritatile, de mai multe ori: nu efectueaza serviciul, sunt platiti, sunt indestulati la niveluri maximizate, nu fiscalizeaza intregul spectrul de asa-zise activitati prestatoare, nu rezolva problemele de mediu, accentuand efectele si consecintele dezastrelor ecologice in Judetul Prahova, pentru ca nu oricine poate detine si exploata o asemena groapa de gunoi-deseuri, fara aprobarea si mantuirea domnului director Florin Diaconu, cel care decide totul, in materie de mediu si petrol.
In plus ne-a ma fost soptit si ca in groapa cu pricina, pe filierele coordonate din afara, tocmai de la Buzau, de catre Florin Diaconu, urmeaza ca acest grup de crima organizata sa deverseze si sa arunce, sa ingroape deseuri industriale foarte periculoase, reprezentate de gudroane acide si deseuri periculoase, care vor fi ascunse illegal, fara proceduri preaabile de autorizare pentru transport, dispunere sau tratare, aspecte care pot intregi, mai precis, tabloul catastrofei ecologice din judet.
Si cum prima dragoste a lui Florin Diaconu nu se uita niciodata, nu putem nici noi, la randul nostru, sa nu revenim la Rompetrol unde, in prezent exista o puternica si avansata stare de temere si insecuritate, dupa ce postul PRO TV a relatat, in fond, ceea ce noi, grupul nostru de presa a sesizat, in premiera, astfel incat mijlocul de televiziune a marcat accentuat si a confirmat tot ce noi am scris si publicat, urmand, in continuare, noi serii de dezvaluiri, intrucat suntem asaltati cu informatii despre catastrofele ecologice si grupurile de crima organizata.
Dupa plecarea personajului care a oferit, conferit, asigurat, la cea mai avansata nisa posibila, local dar si la nivelele centrale, protectie acestor grupuri care functioneaza dupa principii mafiote, fostul director Florin Diaconu a deposedat atat agentii economici pe care i -a amenintat, presat si santajat, cat si APM Prahova, de importante sume care se cuveneau, ca urmare a aplicarii unor masuri si amenzi, cf prev si disp legale in vigoare, de aliniere la normele si standardele de mediu, amenzi, autorizari etc.
In schimb s-a indestulat dansul si aceste clanuri care detin propietati si mijloace auto marci si modele noi, achzitionate prin mecanismenele complexe descrise si care isi petrec vacante si concedii de lux, in formulele in cauza, care le-au consacrat.
Si, cand grupul mafiot nu putea gasi sprijin politic si institutional local, avea o LINIE VERDE, direct la Bucuresti, pe care, inca o utilizeaza, exploateaza si valorifica, si in prezent, expunand inalti functionari guvernamentali si ministeriali: MIRCEA FECHET (secretar de stat in Ministerul Mediului, originar din Bacau), Teodor Dulceata (secretar general adjunct), cativa de pe la Garda Nationala de Mediu, Gratiela Leocadia Gavrilescu (parlamentar roman si fost ministru al mediului ), YUBI (legatura acesteia, expulzat din CONPET S.A. Ploiesti, un consilier ALDE, om de casa al domnului YUBI, etc.
Si po… Vestea noastra continua, data viitoare. Dar, totusi nu ne putem opri, intrucat autoritatile din Iasi tocmai ne-au sesizat ca, la drum de seara, domnul Florin Diaconu, unde credeti ca s-a deplasat si cand a poposit? Dar pentru ce a plecat, Domnia Sa, la Bacau? Pentru ca, din Bacau este originar Stimabilul Domn Costel Alexe, actualul ministru al mediului si punctul forte al expertilor acestuia, tot in Bacau isi are originile.
Ne referim la domnul MIRCEA FECHET, secretar de stat, fost consilier local. Deci, la drum de seara, Florin Diaconu s-a deplasat, discret si elegant, sambata seara, in judetul Bacau, pentru a antama noua strategie ‘nationala’ de mediu, dupa ce a fost demis de la conducerea Agentiei de Protectie a Mediului Prahova. Cu cine credeti ca s-a intalnit, intr-un loc asigurat si bine ascuns, zic cei de la Iasi? Cu stimabilul domn Fechet Mircea, exact secretarul de stat de la MEDIU. Interesant, nu? Mai ales ca cei doi au baut pana dincolo de miezul noptii, numai tuica si cognac.
Stimati cititori,
Dumnevoastra nu vi s-a parut ca duminica seara, la PRO TV, cand jurnalistul Alex Dima a prezentat emisiunea Romania te iubesc / Judete la stapani, azi Prahova, ca Florin Diaconu era, macar in parte sau usor, marcat de efectul consumului …. nu de noxe sau pulberi in atmosfera…? Noua asa ni s-a parut. Daca nu a fost asa, ne cerem scuze
Vom reveni. (Cristina T.).
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Articolul Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XIV)/Mafia Deseurilor din Prahova/Pamflet apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Exclusiv

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

Brașovul MEU

Publicat

pe

Sper ca se va cenzura ineptia proiectului de lege privind generic “carantinarea” intrucat incalca din star art.20 din Constitutie, respectiv nu raspunde ceruntelor imperative ale considerentelor Deciziei CCR nr.458/2020 si ale altora publicate!
In proiect nu sunt introduse masuri de protectie a sanatatii fizice graduale si mai putin restrictive cum ar fi purtarea mastii, distantarea fizica …ce trebuie stabilite prin lege nu prin ordin sau norme infralegale, iarbin caz de infeficienta dovedita stiintific in caz extrem sa se prevada impunerea carantinei/izolarii ca masura privativa temporar de libertate si restrictiva de alte dreptruri fundamentale clar definite nu lasate la voia intamplarii!

Carantinarea bunurilor este o prostie fara o reglementare clara precisa si concreta a efectelor! Nu se reglementeaza procedura distrugerii sau decontaminarii respectiv nu exista procedura cu privire la identificarea contaminarii bunului in ce consta aceasta suspiciune de contaminare primara…

Definitia masurilor de sanatate publica este ciudata si neclara adica cum sa stabilesti masuri specifice de prevenire, limitare si raspuns aplicate in vederea impiedicarii raspandirii bolii! Pai prin aceasta lege se va preveni impiedicarea raspandirii nu raspandirea deci guvernantii au alte scopuri cu epidemia! Cat ii duce minte pe acesti politruci! Au confundat zadarnicirea combaterii fapta penala unde sensul este clar dar in proiectul de lege sensul este altul normat!
Mai sper ca Presedintele care are obligatii constitutionale majore sa nu promulge o lege stramba restrictiva de drepturi cuvatat mai mult cu cat DNA se poate autosesiza ca atunci cand s-a sesizat cu urmarire penala in rem pe OUG 13/2017, cand lumea era deja in strada!
Acum ce va fi, se intreaba retoric experti; SRI, col (R) Ion Dedu? (Cristina T.).

 

Citeste in continuare

Afaceri locale

Cum te poate ajuta o agentie SEO pentru managementul reputatiei online?

Publicat

pe

De

DCA

Crearea unei reputatii puternice in mediul online este un lucru esential in ziua de astazi. Activitatea de servicii si optimizare SEO determina reputatia unui brand sau persoane prin intermediul forumurilor, legaturilor externe cu alte website-uri, platforme de bloggeri, influenceri, social media etc.

Valoarea actiunilor SEO nu se mai rezuma doar la obtinerea de trafic prin motorul de cautare. In prezent, numeroase servicii de optimizare SEO implica actiuni de pozitionare superioara a unui continut puternic pozitiv, in defavoarea continutului negativ.

Bunele practici SEO dedicate managementului reputatiei online

Natura obiectivului vizat determina totalitatea actiunilor necesare pentru a aplica o strategie personalizat, persistenta si permanent imbunatatita.

Cele mai bune practici pentru implementarea unui management al reputatiei adecvat si care sa genereze rezultate vizibile in online, implica urmatoarele actiuni:

  • Definirea brand-ului personal, identificarea necesitatilor si dezvoltarea strategiei de promovare, crearea unui magazin online si plasarea numelui de brand pe principalele retele de socializare relevante si care sa propulseze catre clientii tinta informatia pe care o cauta;
  • Mentinerea continutului de calitate, a unei activitati sociale diversificate si utilizarea acestora drept instrumente pentru diferite mesaje sociale;
  • Extinderea informatiilor pozitive prin postarea continutului de calitate in publicatii cheie pentru ceea ce produce brand-ul in cauza;
  • Corelarea tuturor metodelor de promovare platita si organica pentru cresterea vizibilitatii prin servicii SEO sau Google Adwords.

Online vs. offline

Peste 50% dintre utilizatorii care cerceteaza informatii online renunta la un anumit produs sau serviciu daca are o reputatie negativa, iar aproximativ 40% sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru cele care au feedback pozitiv in mediul online.

Acest lucru este rezultatul intelegerii din partea companiilor a importantei stabilirii pentru produse doar acele standarde inalte de calitate, dar si importanta informatiei transmise pe diferite canale media.

In tot acest proces, clientii companiilor pot raspunde prin achitarea unor preturi mai ridicate, dar care le garanteaza beneficii si rezultate optime, pe termen mediu si lung.

Gratie posibilitatilor nelimitate de a-si exprima parerea, de a efectua o recenzie produselor achizitionate sau de a oferi feedback pentru serviciile prestate de o companie, oamenii se vor folosi de toate aceste drepturi digitale pentru a comunica experienta lor si altor persoane interesate.

Managementul reputatiei online este componenta importanta a succesului companiei tale

Acesta semnifica un proces complex de creare, optimizare si impunere a credibilitatii si a unei imagini pozitive in mediul digital.

Pe masura ce utilizatorii descopera noi metode si spatiul adecvat pentru postarea de comentarii si scrierea review-urilor, miza afacerii creste odata cu evolutia acestui fenomen.

Acest lucru ar putea sa insemne inclusiv faptul ca business-ul tau poate fi prezent intr-o parte a internetului, fara ca tu sa stii. Pentru a-ti proteja reputatia, acest lucru inseamna ca ea sa existe si sa fie in controlul tau si sub atenta ta administrare in mod constant.

In afara de clienti si parteneri actuali si viitori, reputatia online este de interes major pentru jurnalisti, bloggeri, angajati si viitori angajati.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/marketing-social-media/cum-te-poate-ajuta-o-agentie-seo-pentru-managementul-reputatiei-online

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Citeste in continuare

Exclusiv

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Brașovul MEU

Publicat

pe

Ion Țiriac nu se mai dă dus din camera de masaj de la complex ”Stejarii”

Toate îi merg din plin magnatului care se bucură de venirea la putere a ”guvernului meu”. Mai ales că, după cum deja se vorbește la cel mai înalt nivel al sistemului, procurorii lui Bologa nici măcar nu vor îndrăzni să scoată capul de sub birouri atunci când va fi declanșată cea mai amplă operațiune de exproprieri de la Revoluție încoace. Iar după cum sunt modificate în aceste zile pe culoarele Ministerului Transporturilor „traseele” proiectelor de mare infrastructură se pare că varianta de lucru că Ion Țiriac va fi unul dintre marii beneficiari ai exproprierilor, alături de afaceristul Jean Valvis, chiar că nu mai poate fi ignorată.

Până când însă îi vor intra banii în conturi, mai ales pentru terenurile poziționate strategic în nordul Capitalei și mai ales în jurul Aeroportului Otopeni, miliardarul ajuns la 82 de ani își petrece cea mai mare vreme a timpului la complexul ”Stejarii”, cel aflat la o aruncătură de băț de adevăratul sediu operativ central al SRI. Dar nu cu fiul său Ion Ion, cel care își face și el din nou veacul tot acolo… Unde de altfel a și reușit să obțină favorul ca Sorana Cîrstea să se poată antrena din nou pe terenurile de tenis ale celui mai ”galonat”complex rezidențial din România…

Ion Ion Țiriac s-a zbătut ca Sorana Cîrstea să se poată antrena din nou pe terenul de tenis

Nu-l mai iei de acolo!

Și asta pentru că Ion Țiriac Senior nu se mai dă  dus de la una dintre modernele camere de masaj ale complexului. Iar dependența acestuia de maseuza favorită capătă deja conotații comice, miliardarul fiind dispus la orice, numai să nu mai beneficeze și alți clienți de serviciile respectivei maseuze. Cea pe care ”rezidenții” sau ”detașații” de la ”Satejarii” o văd deja pe cai mari, la cât se ține Ion Țiriac de capul ei…

Se ocolesc strategic…

Culmea este însă că atunci când Țiriac își mai răpește ceva timp probabil pentru a-și superviza afacerile, în locul său la ”Stejarii” apare Ion Ion. Acesta imitând comportamentul tatălui său, dar față de tenismena Sorana Cîrstea. Astfel că prezența unuia dintre membrii familei Țiriac la Complexul ”Stejarii” este practic una permanentă. Pentru că deși se ocolesc strategic să dea ochii unul cu altul, când este acolo seniorul după maseuză, când juniorul după sportivă…

Oricum, în ce proiect – al susținerii detașării de la Bruxelles a europarlamentarului globalist Siegfred Mureșan drept noul premier al României – este implicat până în gât Ion Țiriac în ultima vreme, rămâne un mister cum de îl lasă ”protecția internă” de care beneficiază să facă asemenea ”erori”, precum afișarea, fie și în medii extrem de ”securizate”, ce-i drept, cu maseuza de care nu se mai desparte… Sau, de ce nu, poate tocmai de aceea, unii mizând deja pe un mariaj „de ultimă oră”…

 

 

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

EvenimentO oră inainte

Cele mai scumpe rochii din istoria modei

Covorul rosu al multor premii sunt adevarate spectacole in care se vad minuni stilistice . In spatele acelor momente in...

Exclusiv20 de ore inainte

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

Sper ca se va cenzura ineptia proiectului de lege privind generic “carantinarea” intrucat incalca din star art.20 din Constitutie, respectiv...

DCA DCA
Afaceri localeO zi inainte

Cum te poate ajuta o agentie SEO pentru managementul reputatiei online?

Crearea unei reputatii puternice in mediul online este un lucru esential in ziua de astazi. Activitatea de servicii si optimizare...

Eveniment2 zile inainte

Scrisoare deschisă adresată președintelui Camerei Deputaților Ciolacu Ion-Marcel, președintelui Senatului României Cazanciuc Robert-Marius şi în atenţia Președintelui României Klaus Werner Iohannis și premierului României Ludovic Orban

În aceste zile când se văd de departe cel mai odios atac la adresa drepturilor omului în România post-revoluţionară, un...

Eveniment2 zile inainte

De ce continutul este cea mai importanta parte a marketingului digital?

O strategie puternica de marketing digital este formata din ami multe componente diferite. De la retelele de socializare la motoarele...

Eveniment2 zile inainte

Ce sa iei in considerare inainte de a rezerva un zbor cu avionul?

  Chiar daca de abia astepti sa pleci in urmatoarea calatorie de afaceri sau de vacanta, este intotdeauna o idee...

Eveniment2 zile inainte

Foloseste strategiile de link building pentru a atrage mai multi vizitatori pe site

internet browser Link building permite site-ului tau sa aduca mai mult trafic prin niste legaturi plasate pe site-uri terte. Cel...

Cultură3 zile inainte

Gherzan Cătălin, PER: „Educaţia online nu va fi niciodată nici măcar 30% din modul în care trebuie făcută educaţia”

Gherzan Cătălin, candidatul PER la primăria municipiului Piteşti şi patron al unei grădiniţe private în Piteşti, a acordat un interviu...

Viața în Brașov4 zile inainte

Alege cele mai bune perne pentru tine si familia ta!

Atunci cand vine vorba de sanatatea ta si a familiei tale, nu este loc de compromisuri! Pentru ca somnul joaca...

raschetare parchet raschetare parchet
Afaceri locale4 zile inainte

Raschetarea parchetului – tot ce ar trebui sa stii

Pardoseala de lemn raschetata manual ofera un aer casual si neconventional oricarui spatiu. Prin raschetarea parchetului, pardoseala va capata o...

Eveniment4 zile inainte

Alege fondul de ten in functie de pielea ta

Este ceva care ni s-a intamplat si de obicei ni se intampla tuturor, fara exceptie. Si adevarul este ca uneori...

Eveniment4 zile inainte

Top cele mai bune diete de slabit

De aceea, in fiecare an, US News & World Report evalueaza cele mai populare diete si le claseaza pe categorii....

Top Știri