Connect with us

Exclusiv

„Diaspora se întoarce în țărișoară… acum nu le mai puțim, nu mai suntem corupți, proști, bisericoși și hoți”

Brașovul MEU

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

”STS a spart Signal-ul” titram pe 7 noiembrie anul trecut, atunci când dezvăluiam că ”Scandalul Signal poate începe și va fi unul devastator la nivelul sistemului, acolo unde un raport contrainformativ absolut incendiar ar putea duce la îngenuncherea definitivă a Serviciului de Telecomunicații Speciale. (Reamintim ca Incisiv de Prahova a dezvaluit si printr-o ancheta propie aceleasi aspecte).
Serviciu care nici nu a fost bine lăsat să își revină din pumni după Caracal, că tocmai ce este din nou înghesuit în corzile sistemului în urma unui scandal de spionaj fără precedent în România postdecembristă. Pentru că pur și simplu în altă parte s-a ajuns la concluzia că STS-ul ar avea codurile Signal! Și drept urmare, convorbirile unor nume grele din sistem ar fi putut fi astfel monitorizate, ceea ce a produs o iritare extremă. Asta chiar dacă datele astfel obținute bineînțeles că nu vor putea fi niciodată folosite legal, în vreo instanță, ca și în cazul celor de pe WhatsApp, în lipsa unei eventuale percheziții informatice a telefoanelor propriu-zise”.
Mai mult decât atât, spiritele s-au inflamat la acea vreme și după ”paranoia” unora dintre cei care s-au simțit vizați de informația șoc a ”spargerii Signal”-ului de către STS, cum că la mijloc nu ar putea fi vorba doar de o eventuală ”mână criminală”, fie ea și a unui puternic grup de interese. Ci că ar putea fi de fapt o întreagă strategie pusă în aplicare încă din momentul promovării ”Dragon”, propria aplicație de mesagerie instant a Serviciului de Telecomunicații Speciale. Și care, deși a fost anunțată ca fiind strict un fel de ”internet intern” doar al angajaților STS a tulburat deja apele în restul sistemului încă dinainte de instalarea acestei controversate aplicații. Instalare care în ultimele zile aproape că a ajuns obligatorie la nivelul anumitor servicii secrete în frunte cu Serviciul de Protecție și Pază, acolo unde în mod absolut surprinzător, se forțează în chiar aceste zile instalarea obligatorie a ”Dragon”-ului și ”Signal”-ului pe toate telefoanele ”inteligente” ale angajaților!
Comunicăm doar pe ”Dragon” și ”Signal”!
După ”lovitura” din 7 noiembrie s-a încercat punerea cu orice preț a ”batistei” pe ”țambalul” STS, astfel că promotorii acestei strategii au abandonat instant planul de extindere a ”Dragon”-ului și la nivelul altor servicii secrete. Numai că tocmai când acest subiect părea deja uitat, scandalul ”Dragon- Signal” nu doar că a revenit în mod absolut surprinzător, dar el se extinde și la nivelul altor servicii secrete mai ceva decât coronavirusul care tinde să paralizeze o țară întreagă. Iar o mișcare cel puțin stranie, dacă nu chiar halucinantă de-a dreptul, mai ales ținând cont de faptul că în restul sistemului se știa foarte bine că relațiile dintre generalul Lucian Pahonțu și Ionel Bălan nu sunt chiar cele mai cordiale din lume a avut loc zilele trecute la nivelul Serviciului de Protecție și Pază.
Acolo unde ”garda pretoriană” a generalului care conduce SPP-ul încă din anul 2005 forțează mii de angajați să treacă imediat pe ”aplicațiile STS-ului”! Și cu toate că agitația este tot mai mare și oamenii refuză să își ”predea” telefoanele pentru aplicarea celor două aplicații, aceștia sunt deja presați în ședințe informative ad-hoc să își instaleze ”de îndată” nu doar ”Dragon”-ul, dar și ”Signal”-ul! Fără nicio explicație tehnică! Mai mult chiar se vorbește deja de luarea acestei măsuri ”de urgență” și pentru telefoanele personale ale sepepiștilor, nu doar pentru cele de serviciu! Iar ”bomboana” de pe colivă este documentarea intesivă a anunțului de ultimă oră că ”de acum înainte vom comunica orice, dar absolut orice numai pe Dragon și Signal”!!! Și asta în condițiile în care încă din noiembrie la nivelul sistemului dădea deja frisoane informația că ”STS-ul a spart Signal”-ul! Iar acum conducerea SPP-ul a decis brusc ca ”secretizarea informativă” să fie predată tocmai celor două aplicații de care până acum fugeau ca de tămâie…
”Iconița” verde, dată pe cea albastră…
Culmea este însă că presiunea ”prea ca la țară” exercitată neoficial de către conducerea SPP-ului pentru instalarea ”Dragon” și ”Signal” are tocmai un efect advers, oamenii refuzând pe capete să se conformeze ”ordinului pe unitate”, mai ales că responsabili de impunerea noilor reguli sunt tocmai „ceiștii” colonelului” Dumitru Voroneanu, ceea ce ridică și mai multe semne de întrebare. Principala misiune a acestora fiind tocmai asigurarea ”protecției interne” a propriei structuri, mai ales la nivelul comunicării între Secțiunile serviciului! De asemenea ridică mari semne de întrebare și care ar putea fi motivele acestei ”urgențe” ca peste noapte orice cadru SPP să folosească atât în timpul serviciului, cât și ”pe persoană fizică” doar ”Dragon” și ”Signal”. Adică tocmai cele două aplicații despre care în tot sistemul se știe că ar fi ”în custodia STS”, mai ales după ce cam toată ”lumea bună” a sistemului renunțase deja de multă vreme la ”iconița” verde a WhatsApp-ului. Iar acum li se bagă pe gât cea albastră, a ”Signal”-ului…
Prea mic pentru războiul IT?
Culmea este că ”Signal”-ul este preluat și la nivelul altor servicii secrete, deși această măsură nu face decât să irite spiritele. Mai ales ofițerii care desfășoară misiuni contrainformative sau sub acoperire fiind pur și simplu șocați de deciziile anumitor șefi, fiind convinși că practic își predau astfel ”securizarea” convorbirilor secrete către STS!
Un serviciu care, totuși, pare prea mic pentru un război atât de mare precum este cel … IT! Unde, în perioada imediat următoare sunt în joc miliarde bune de euro pentru implementarea obligatorie a celor două dispoziții ale Comisiei Europene cu privire la ”interoperabilitatea structurilor”. Astfel că în acest moment inițiații sistemului- până și mulți dintre aceștia fiind bulversați de deciziile din ultimele zile privind obligativitatea adoptării aplicațiiilor ”Dragon” și ”Signal”!- consideră că doar două variante de lucru sunt posibile. Iar prima ar fi ca STS-ul să vrea astfel să-și impună hegemonia pe mulți ani de acum înainte asupra ”controlului IT” în tot sistemul și joacă prin urmare ”la rupere”, după ce în ultima clipă ar fi racolat aliați neașteptați precum generalul Pahonțu. Iar lucrurile s-ar complica și mai serios dacă apoi s-ar trece la un eventual ”next level” al planului, și anume extinderea celor două aplicații și către restul ”beneficiarilor legali” ai STS-ului. Mai ales că, să nu uităm, aceșta sunt Președinția, Parlamentul, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, autoritatea publică locală și centrală, autoritatea judecătorească, Înalta Curte de Casație și Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii, Curtea de Conturi sau Curtea Constituțională! În schimb, în cea de a doua variantă de lucru STS-ul nu ar reprezenta decât ”suspectul de serviciu” ideal, ca și în cazul Caracal, atunci când va ”bubui” orice scandal public cu privire la ”vulnerabilitatea telecomunicațiilor” într-un scandal cu puternic impact mediatic. Și când în sfârșit se va putea trece la ”faza finală” a ”absorbirii” STS-ului în cadrul Ministerului Comunicațiilor ca și o simplă Direcție, actuala ”fișă a postului” urmând să fie preluată de o cu totul altă structură… Astfel că ”revolta anti-STS” din sistem ori este una cu adevărat spontană, ori una minuțios organizată în vederea instaurării ”bipolarismului”…

Exclusiv

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

Brașovul MEU

Publicat

pe

Sper ca se va cenzura ineptia proiectului de lege privind generic “carantinarea” intrucat incalca din star art.20 din Constitutie, respectiv nu raspunde ceruntelor imperative ale considerentelor Deciziei CCR nr.458/2020 si ale altora publicate!
In proiect nu sunt introduse masuri de protectie a sanatatii fizice graduale si mai putin restrictive cum ar fi purtarea mastii, distantarea fizica …ce trebuie stabilite prin lege nu prin ordin sau norme infralegale, iarbin caz de infeficienta dovedita stiintific in caz extrem sa se prevada impunerea carantinei/izolarii ca masura privativa temporar de libertate si restrictiva de alte dreptruri fundamentale clar definite nu lasate la voia intamplarii!

Carantinarea bunurilor este o prostie fara o reglementare clara precisa si concreta a efectelor! Nu se reglementeaza procedura distrugerii sau decontaminarii respectiv nu exista procedura cu privire la identificarea contaminarii bunului in ce consta aceasta suspiciune de contaminare primara…

Definitia masurilor de sanatate publica este ciudata si neclara adica cum sa stabilesti masuri specifice de prevenire, limitare si raspuns aplicate in vederea impiedicarii raspandirii bolii! Pai prin aceasta lege se va preveni impiedicarea raspandirii nu raspandirea deci guvernantii au alte scopuri cu epidemia! Cat ii duce minte pe acesti politruci! Au confundat zadarnicirea combaterii fapta penala unde sensul este clar dar in proiectul de lege sensul este altul normat!
Mai sper ca Presedintele care are obligatii constitutionale majore sa nu promulge o lege stramba restrictiva de drepturi cuvatat mai mult cu cat DNA se poate autosesiza ca atunci cand s-a sesizat cu urmarire penala in rem pe OUG 13/2017, cand lumea era deja in strada!
Acum ce va fi, se intreaba retoric experti; SRI, col (R) Ion Dedu? (Cristina T.).

 

Citeste in continuare

Afaceri locale

Cum te poate ajuta o agentie SEO pentru managementul reputatiei online?

Publicat

pe

De

DCA

Crearea unei reputatii puternice in mediul online este un lucru esential in ziua de astazi. Activitatea de servicii si optimizare SEO determina reputatia unui brand sau persoane prin intermediul forumurilor, legaturilor externe cu alte website-uri, platforme de bloggeri, influenceri, social media etc.

Valoarea actiunilor SEO nu se mai rezuma doar la obtinerea de trafic prin motorul de cautare. In prezent, numeroase servicii de optimizare SEO implica actiuni de pozitionare superioara a unui continut puternic pozitiv, in defavoarea continutului negativ.

Bunele practici SEO dedicate managementului reputatiei online

Natura obiectivului vizat determina totalitatea actiunilor necesare pentru a aplica o strategie personalizat, persistenta si permanent imbunatatita.

Cele mai bune practici pentru implementarea unui management al reputatiei adecvat si care sa genereze rezultate vizibile in online, implica urmatoarele actiuni:

  • Definirea brand-ului personal, identificarea necesitatilor si dezvoltarea strategiei de promovare, crearea unui magazin online si plasarea numelui de brand pe principalele retele de socializare relevante si care sa propulseze catre clientii tinta informatia pe care o cauta;
  • Mentinerea continutului de calitate, a unei activitati sociale diversificate si utilizarea acestora drept instrumente pentru diferite mesaje sociale;
  • Extinderea informatiilor pozitive prin postarea continutului de calitate in publicatii cheie pentru ceea ce produce brand-ul in cauza;
  • Corelarea tuturor metodelor de promovare platita si organica pentru cresterea vizibilitatii prin servicii SEO sau Google Adwords.

Online vs. offline

Peste 50% dintre utilizatorii care cerceteaza informatii online renunta la un anumit produs sau serviciu daca are o reputatie negativa, iar aproximativ 40% sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru cele care au feedback pozitiv in mediul online.

Acest lucru este rezultatul intelegerii din partea companiilor a importantei stabilirii pentru produse doar acele standarde inalte de calitate, dar si importanta informatiei transmise pe diferite canale media.

In tot acest proces, clientii companiilor pot raspunde prin achitarea unor preturi mai ridicate, dar care le garanteaza beneficii si rezultate optime, pe termen mediu si lung.

Gratie posibilitatilor nelimitate de a-si exprima parerea, de a efectua o recenzie produselor achizitionate sau de a oferi feedback pentru serviciile prestate de o companie, oamenii se vor folosi de toate aceste drepturi digitale pentru a comunica experienta lor si altor persoane interesate.

Managementul reputatiei online este componenta importanta a succesului companiei tale

Acesta semnifica un proces complex de creare, optimizare si impunere a credibilitatii si a unei imagini pozitive in mediul digital.

Pe masura ce utilizatorii descopera noi metode si spatiul adecvat pentru postarea de comentarii si scrierea review-urilor, miza afacerii creste odata cu evolutia acestui fenomen.

Acest lucru ar putea sa insemne inclusiv faptul ca business-ul tau poate fi prezent intr-o parte a internetului, fara ca tu sa stii. Pentru a-ti proteja reputatia, acest lucru inseamna ca ea sa existe si sa fie in controlul tau si sub atenta ta administrare in mod constant.

In afara de clienti si parteneri actuali si viitori, reputatia online este de interes major pentru jurnalisti, bloggeri, angajati si viitori angajati.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/marketing-social-media/cum-te-poate-ajuta-o-agentie-seo-pentru-managementul-reputatiei-online

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Citeste in continuare

Exclusiv

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Brașovul MEU

Publicat

pe

Ion Țiriac nu se mai dă dus din camera de masaj de la complex ”Stejarii”

Toate îi merg din plin magnatului care se bucură de venirea la putere a ”guvernului meu”. Mai ales că, după cum deja se vorbește la cel mai înalt nivel al sistemului, procurorii lui Bologa nici măcar nu vor îndrăzni să scoată capul de sub birouri atunci când va fi declanșată cea mai amplă operațiune de exproprieri de la Revoluție încoace. Iar după cum sunt modificate în aceste zile pe culoarele Ministerului Transporturilor „traseele” proiectelor de mare infrastructură se pare că varianta de lucru că Ion Țiriac va fi unul dintre marii beneficiari ai exproprierilor, alături de afaceristul Jean Valvis, chiar că nu mai poate fi ignorată.

Până când însă îi vor intra banii în conturi, mai ales pentru terenurile poziționate strategic în nordul Capitalei și mai ales în jurul Aeroportului Otopeni, miliardarul ajuns la 82 de ani își petrece cea mai mare vreme a timpului la complexul ”Stejarii”, cel aflat la o aruncătură de băț de adevăratul sediu operativ central al SRI. Dar nu cu fiul său Ion Ion, cel care își face și el din nou veacul tot acolo… Unde de altfel a și reușit să obțină favorul ca Sorana Cîrstea să se poată antrena din nou pe terenurile de tenis ale celui mai ”galonat”complex rezidențial din România…

Ion Ion Țiriac s-a zbătut ca Sorana Cîrstea să se poată antrena din nou pe terenul de tenis

Nu-l mai iei de acolo!

Și asta pentru că Ion Țiriac Senior nu se mai dă  dus de la una dintre modernele camere de masaj ale complexului. Iar dependența acestuia de maseuza favorită capătă deja conotații comice, miliardarul fiind dispus la orice, numai să nu mai beneficeze și alți clienți de serviciile respectivei maseuze. Cea pe care ”rezidenții” sau ”detașații” de la ”Satejarii” o văd deja pe cai mari, la cât se ține Ion Țiriac de capul ei…

Se ocolesc strategic…

Culmea este însă că atunci când Țiriac își mai răpește ceva timp probabil pentru a-și superviza afacerile, în locul său la ”Stejarii” apare Ion Ion. Acesta imitând comportamentul tatălui său, dar față de tenismena Sorana Cîrstea. Astfel că prezența unuia dintre membrii familei Țiriac la Complexul ”Stejarii” este practic una permanentă. Pentru că deși se ocolesc strategic să dea ochii unul cu altul, când este acolo seniorul după maseuză, când juniorul după sportivă…

Oricum, în ce proiect – al susținerii detașării de la Bruxelles a europarlamentarului globalist Siegfred Mureșan drept noul premier al României – este implicat până în gât Ion Țiriac în ultima vreme, rămâne un mister cum de îl lasă ”protecția internă” de care beneficiază să facă asemenea ”erori”, precum afișarea, fie și în medii extrem de ”securizate”, ce-i drept, cu maseuza de care nu se mai desparte… Sau, de ce nu, poate tocmai de aceea, unii mizând deja pe un mariaj „de ultimă oră”…

 

 

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Eveniment4 minute inainte

Cele mai scumpe rochii din istoria modei

Covorul rosu al multor premii sunt adevarate spectacole in care se vad minuni stilistice . In spatele acelor momente in...

Exclusiv18 ore inainte

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

Sper ca se va cenzura ineptia proiectului de lege privind generic “carantinarea” intrucat incalca din star art.20 din Constitutie, respectiv...

DCA DCA
Afaceri localeO zi inainte

Cum te poate ajuta o agentie SEO pentru managementul reputatiei online?

Crearea unei reputatii puternice in mediul online este un lucru esential in ziua de astazi. Activitatea de servicii si optimizare...

Eveniment2 zile inainte

Scrisoare deschisă adresată președintelui Camerei Deputaților Ciolacu Ion-Marcel, președintelui Senatului României Cazanciuc Robert-Marius şi în atenţia Președintelui României Klaus Werner Iohannis și premierului României Ludovic Orban

În aceste zile când se văd de departe cel mai odios atac la adresa drepturilor omului în România post-revoluţionară, un...

Eveniment2 zile inainte

De ce continutul este cea mai importanta parte a marketingului digital?

O strategie puternica de marketing digital este formata din ami multe componente diferite. De la retelele de socializare la motoarele...

Eveniment2 zile inainte

Ce sa iei in considerare inainte de a rezerva un zbor cu avionul?

  Chiar daca de abia astepti sa pleci in urmatoarea calatorie de afaceri sau de vacanta, este intotdeauna o idee...

Eveniment2 zile inainte

Foloseste strategiile de link building pentru a atrage mai multi vizitatori pe site

internet browser Link building permite site-ului tau sa aduca mai mult trafic prin niste legaturi plasate pe site-uri terte. Cel...

Cultură3 zile inainte

Gherzan Cătălin, PER: „Educaţia online nu va fi niciodată nici măcar 30% din modul în care trebuie făcută educaţia”

Gherzan Cătălin, candidatul PER la primăria municipiului Piteşti şi patron al unei grădiniţe private în Piteşti, a acordat un interviu...

Viața în Brașov4 zile inainte

Alege cele mai bune perne pentru tine si familia ta!

Atunci cand vine vorba de sanatatea ta si a familiei tale, nu este loc de compromisuri! Pentru ca somnul joaca...

raschetare parchet raschetare parchet
Afaceri locale4 zile inainte

Raschetarea parchetului – tot ce ar trebui sa stii

Pardoseala de lemn raschetata manual ofera un aer casual si neconventional oricarui spatiu. Prin raschetarea parchetului, pardoseala va capata o...

Eveniment4 zile inainte

Alege fondul de ten in functie de pielea ta

Este ceva care ni s-a intamplat si de obicei ni se intampla tuturor, fara exceptie. Si adevarul este ca uneori...

Eveniment4 zile inainte

Top cele mai bune diete de slabit

De aceea, in fiecare an, US News & World Report evalueaza cele mai populare diete si le claseaza pe categorii....

Top Știri