Connect with us

Sport

Pariurile de tipul peste/ sub (over/ under)

Brașovul MEU

Publicat

pe

Parierea pe over/ under (peste/ sub un anumit numar de goluri) poate fi un mod distractiv de a paria pe un meci, dar nu numai, in sensul ca poate fi si extrem de profitabil. Nu numai că oferă un mod diferit de a paria, dar oferă și un mod unic de a va gandi la evolutia unei partide si de a lua unele decizii cu privire la evoluatia scorului. Binenteles ca jucatorii cu experienta care sunt obisnuiti sa joace la pariuri live stiu despre ce este vorba, insa pentru a efectua un astfel de pariu pre meci nu trebuie sa fii neaparat un parior experimentat.  Pariul peste/ sub un anumit numar de goluri/ puncte înseamnă a paria pe totalul punctelor/ marcate într-un meci pentru a fi peste sau sub un anumit numar.

Pro

Un prim avantaj este ca pariul over/ under oferă cote foarte uniforme, generand astfel  o platformă constantă, dar totuși profitabilă. Așa cum am menționat anterior, pariul peste/ sub poate fi privut mai detasat, distractiv chiar, deoarece aproape orice alt tip de pariuri sportive implică pariori pe o echipa impotriva celeilalte, in timp ce acest tip de pariu trebuie vazut ca un tot unitar, in sensul ca ambele echipe contribuie la spectacolul sportiv si la numarul de goluri/ puncte ce ve vor inscrie intr-un meci. Într-un pariu peste/ sub, pariorul va trebui sa studieze tendinta ambelor formatii de a inscrie sau nu puncte (goluri), iar acest fapt poate fi o modalitate foarte atrăgătoare pentru unele persoane de a urmări sportul și de a paria.

De asemenea, rentabilitatea medie a investiției din pariurile peste/ sub a fost si este plină de satisfacții, fiind o investiție excelentă pentru pariori. Dacă aceste tendințe continuă, pariul peste/ sub ar trebui  să continue să fie o parte vitală a portofoliului unui parior sportiv de succes. La 1xbet pariuri profunzimea ofertei de pariuri este cu adevarat impresionanta, iar pe over/ under veti gasi, cu siguranta, cele mai bune cote.

Contra

Fara indoiala ca un pariu de tip over/ under implică ceva noroc. Pentru pariorii care doresc să se bazeze doar pe propriile abilități pentru a câștiga, pariul peste/ sub ar putea să nu fie cea mai buna alegere. Elemente precum starea vremii, manierea de arbitraj, eliminarile etc. pot avea un impact mare asupra numărului total de puncte/ goluri marcate la sfârșitul unui joc. Iar, spre deosebire de pariurile clasice 1 x 2, over/ under nu are niciun efect real asupra importantei partidei respective si victoria vreunei echipe. Acest lucru îl face supus la un hazard sporit.

Mult succes!

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

Pariezi pe curse de caini in cadrul unei agentii pariuri? Iata ce detalii trebuie sa cunosti!

Publicat

pe

agentii pariuri

Daca ai trecut vreodata pragul unei agentii pariuri, atunci deja stii ca majoritatea locatiilor ofera si posibilitatea de a paria pe curse de caini. Sistemul curselor de ogari este simplu de inteles, iar adrenalina este garantata. Acestea se desfasoara la un interval de cateva minute, iar rezultatul va fi aflat pe loc, motiv pentru care vei avea sansa de a paria pe mai multe evenimente intr-un interval relativ scurt de timp.

Cursele de ogari pe care le gasesti in cadrul oricarei agentii pariuri se aseamana foarte mult cu intrecerile de cai. Practic, pista ovala sau rotunda va avea 6 sau 8 caini care vor porni de pe un culoar diferit. Numerele de concurs si culorile pe care cainii le poarta te vor ajuta sa ii diferentiezi. Ca in cazul unei curse reale de caini, acesti ogari virtuali vor urmari o instalatie mobila de care este agatat un iepure mecanic.

In cadrul fiecarei agentii pariuri stradale exista curse de caini, insa sistemul acestor curse poate fi putin diferit de la o agentie la alta. Astfel, ai posibilitatea de a paria pe curse de ogari live, preinregistrate sau virtuale. Diferentele intre aceste tipuri de curse sunt minore, insa fiecare tip de cursa vine cu avantaje si dezavantaje.

Daca te pasioneaza cursele de caini si doresti sa te bucuri de cat mai multe sanse de pariere, trebuie sa stii ca in cadrul fiecarei agentii pariuri Get’sBet, cursele de ogari ruleaza zilnic din 5 in 5 minute, in intervalul orar 10.00 – 22.00.

Ce fel de pariuri sunt disponibile pentru cursele de caini?

In functie de regulile fiecarei agentii si tipul de cursa pe care il ofera, ai posibilitatea de a plasa pariuri simple si chiar pariuri speciale pe evenimentle de acest tip. Iata cateva exemple de pariuri simple pe care le poti avea la dispozitie:

– pariul pe castigator: acesta este cel mai simplu tip de pariu. Trebuie doar sa anticipezi care caine va termina cursa pe primul loc, iar cotele sunt afisate la inceputul cursei in dreptul fiecarui ogar;

– pariul pe locurile 1-2: daca nu ai incredere ca favoritul tau va castiga cursa, atunci poti paria ca va termina intrecerea pe primele doua locuri. Evident, cota finala va fi mai mica decat la pariul pe castigator, insa sansele de castig vor creste;

– pariul de tip “podium”: in termeni foarte simpli, trebuie sa alegi un caine care crezi ca va termina cursa in primii 3;

– pariul de tip “forecast”: acest pariu este putin mai dificil, intrucat va trebui sa alegi primii doi caini in ordinea corecta a trecerii liniei de finish;

– pariul de tip “reverse forecast”: va trebui sa selectezi primii doi caini care vor trece linia de sosire, insa nu va fi necesar sa indici si ordinea corecta;

– pariul de tip “tricast”: aceasta optiune de pariere ofera cote foarte mari, insa este deosebit de dificila. Va trebui sa alegi primii 3 caini care vor trece linia de sosire si va trebui sa anticipezi si ordinea corecta;

– pariul de tip “reverse tricast”: va fi necesar sa selectezi cei 3 caini care vor ocupa podiumul, insa fara a indica si ordinea.

Unele agentii pariuri stradale mai pot pune la dispozitie si optiuni speciale de pariere pe curse de caini. Printre acestea se pot afla pariuri de tipul “par/impar”, cainele nu termina cursa in primele 2 locuri sau cainele selectat nu va ocupa un loc pe podium.

Citeste in continuare

Sport

Start înscrieri la RTP OPEN 2020, primul Grand Slam pentru jucătorii amatori de tenis din România

Publicat

pe

RTP dă startul înscrierilor la primul Grand Slam rezervat jucătorilor amatori de tenis din România. Cel mai mare turneu de tenis pentru amatori din România, pune la bătaie premii în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Dacă ai visat vreodată să joci tenis la un Grand Slam, acum ai această şansă. De azi te poţi înscrie la primul Grand Slam pentru amatori, cu tablou de 128 de jucători în proba de simplu. Te aşteaptă premii fabuloase, organizare impecabilă, arbitraj, puncte, bună dispoziţie şi un turneu de vis. Înscrierile se fac prin email la office@tenispremium.ro

RTP OPEN 2020 se va desfăşura la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti pe parcursul a două zile, 5 şi 6 septembrie 2020. Pe 5 septembrie se vor disputa toate meciurile din primul tur în sistem clasic, două seturi din trei. Arbitrajul va fi electronic, iar scorul se poate urmări în timp real pe site-ul oficial al RTP. A doua zi, pe 6 septembrie se vor disputa meciurile din turul doi până în finală inclusiv. Finala RTP OPEN 2020 se va transmite video live pe pagina de Facebook a Romanian Tenis Premium.

Câştigătorul RTP OPEN 2020 primeşte 2000 de puncte RTP, trofeul turneului, 800 lei caşh, 200 lei Voucher RTP, plus cutia cu şosete de la Laboratorul de şosete.

Toţi cei 128 de jucători participanţi la primul Grand Slam, vor primi premii în bani, puncte RTP şi voucher RTP.

Cine pierde în primul tur îşi recuperează jumătate din taxa de participare, 50 lei cash şi 50 lei sub formă de Voucher RTP şi primeşte 200 de puncte RTP.

Toate meciurile vor fi arbitrate, RTP asigurând mingi de joc, apă, snikers, banane pentru toţi jucătorii la fiecare meci jucat.

Înscrierile la RTP Open 2020 se fac în perioada 31 iulie – 21 august 2020. Dacă sunt doar 128 de jucători, toţi acced pe tabloul principal. Dacă vor fi înscrişi mai mult de 128 de jucători, accederea pe tabloul principal se va face în funcţie de clasament. Calificările se vor disputa pe 30 august 2020 iar tabloul nu poate fi mai mare de 128 de jucători. În cazul în care sunt 128 de jucători în calificări, doar primi 96 în ordinea clasamentului, vor accede pe tabloul principal iar 32 vor veni din calificări.Taxa de participare este de 200 lei şi se poate achita prin bancă.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP OPEN

Suma de plată: 200 lei.

Citeste in continuare

Eveniment

Vedeta electrică face furori și în 2020, întorcându-se acasă cu încă o Cupă

Publicat

pe

Locul 1 la Clasa Electrică, locul 22 in Clasamentul General

Pentru al treilea an consecutiv, prima mașină electrică de curse din România face performanță în cadrul competițiilor de automobilism sportiv. Aflată la a 3-a etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Total 2020, mașina echipei Kaufland e-Rally Team înregistrează un nou record: cea mai bună poziție de până acum, din cadrul celor 30 participări la campionatele sportive de viteză.

Condusă de Sorin Ghisoi, respectat în lumea motorsportului datorită rezultatelor sale la competițiile de viteză pe traseu montan, mașina transformată din termică în electrică de catalanul Marc Areny și echipa lui rămâne, în continuare, fără concurență, întorcăndu-se acasă cu încă o cupă de Locul 1, câștigată la Clasa Electrică.

Dacă în ultimii 2 ani a participat la numeroase evenimente de super rally și viteză în coastă, reușind să termine cu bine toate traseele, fără niciun abandon și fără niciun accident, de data aceasta, simpatica electrică de curse, strunită cu măiestrie de Sorin Ghisoi, a reușit performanța de a surclasa 66 de mașini de viteză, situându-se, în mod surprinzător, pe locul 22 în clasamentul general, dintr-un total de 88 mașini înscrise la cea de-a 3-a etapă a CNVC, care a avut loc la Râșnov în prioada 31 iulie-1 august 2020.

Parcurgând spectaculosul traseu de 3,75 km, pe care pilotul brașovean mărturisește că îl știe pe de rost de mai bine de 20 de ani, Sorin Ghisoi recunoaște că i-a lipsit adrenalina din teren: „Chiar dacă a fost o competiție cu restricții, ne-am bucurat de fiecare metru de probă. Ne-am luptat pentru  fiecare secundă câștigată și ne-am bucurat că încă reușim să facem cunoscut faptul că această energie alternativă nepoluantă poate fi folosită cu succes și în motorsport, nu doar la automobilele de stradă, care este clar că reprezintă viitorul. Eu sper în continuare că vom avea mai multe mașini electrice în competițiile sportive în viitor” încheie simpaticul pilot.

Printre vedetele care au încercat anul trecut senzațiile tari ale primului bolid electric de curse din România se numără tenismena Ana Bogdan, luptătorul MMA Ion Pascu (Bombardierul), polițistul Marian Godină, jurnalistul Cătălin Striblea și alții.

Următoarea participare a mașinii electrice de curse la o competiție sportivă va avea loc pe 21 august 2020 la Super Rally-ul de la Deva, care va fi transmis live pe site-ul Federației Române de Automobilism Sportiv, fras.ro.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Social10 ore inainte

Fostul primar al comunei argeşene Corbi, Virgil Baciu, candidează ca independent la Camera Deputaţilor

După două mandate extrem de reușite ca primar al comunei Corbi, nonconformistul Virgil Baciu vrea să candideze, independent, pentru un...

Exclusiv18 ore inainte

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

,,Trebuie să evităm știri panicarde și descrierea unor situații extreme, care, sigur, teoretic, sunt posibile. Eu cred că autoritățile trebuie...

Eveniment2 zile inainte

Pop Engineering – un jucator de top pe piata de instalatii electrice industriale

In vremurile dificile pe care le parcurgem, putini sunt antreprenorii romani care fac tot posibilul din imposibil, cu succes, pentru...

Exclusiv2 zile inainte

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Viața în Brașov3 zile inainte

Spune-ti povestea cu ajutorul unor bratari personalizate!

Exista situatii, in viata, cand este greu sa iti transpui sentimentele in cuvinte. Fie ca este vorba de fericirea nemarginita...

Exclusiv3 zile inainte

Carmen Târnoveanu dăruiește publicului momente inedite la TVR International

Cea de-a treia ediție din sezonul 5 al emisiunii ”Dăruiește Românie!”, difuzată de TVR Internațional, aduce în casele telespectatorilor o...

Exclusiv3 zile inainte

Federația Română de Psihoterapie ia măsuri pentru îmbunătățirea sănătății mintale a romanilor

Din ce în ce mai mult în ultimii ani, sănătatea mintală a omenirii este din ce în ce mai afectată...

Exclusiv4 zile inainte

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Exclusiv5 zile inainte

MEDIMFARM S.A. Ploiesti anunta lansarea pe piata romaneasca a testelor “Standard Q Covid 19-Ag”

MEDIMFARM S.A. Ploiesti, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, in...

Uncategorized6 zile inainte

Federația Română de Psihoterapie ia măsuri pentru îmbunătățirea sănătății mintale a romanilor

Din ce în ce mai mult în ultimii ani, sănătatea mintală a omenirii este din ce în ce mai afectată...

Uncategorized6 zile inainte

Carmen Târnoveanu dăruiește publicului momente inedite la TVR International

Cea de-a treia ediție din sezonul 5 al emisiunii ”Dăruiește Românie!”, difuzată de TVR Internațional, aduce în casele telespectatorilor o...

Exclusiv7 zile inainte

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Proiectele de modificare a Legii privind organizarea judiciară şi a Legii privind Consiliul Superior al Magistraturii conţin propuneri ce constituie...

Top Știri