Connect with us

Afaceri locale

Solutia inteligenta pentru incalzire mai ieftina decat gazul

Brașovul MEU

Publicat

pe

Solutia inteligenta pentru incalzire mai ieftina decat gazul

Toata lumea isi doreste un sistem de incalzire eficient, dar mai ales economic, care sa aiba un consum cat mai mic. Cu toate ca majoritatea opteaza pentru centralele termice pe gaz, din lipsa de informatii privind alternativele, asta nu inseamna ca gazul este cel mai ieftin combustibil. In plus, gazul face parte din categoria energiei naturale epuizabile, ceea ce inseamna ca existenta acestor zacaminte este limitata si deci pretul in timp este si va fi in crestere. Asadar, inainte de a investi intr-un sistem de inclazire pe gaz, ar trebui sa luati in considerare mai multe aspecte.

Scumpirea gazelor ii face pe multi romani sa ia in calcul metode alternative de incalzire si sa renunte la centralele pe gaz, in iarna care vine. Desi bransamentul este gratuit conform ultimelor vesti, trebuie totusi sa obtinem in costurile de investitie si consum similare si alte beneficii pe care solutia traditionala cu centrala pe gaz si radiatoare nu le pot oferi:

Calitatea vietii crescute (sistemele noi de incalzire in pardoseala regleaza leucoite si limfocite, scad stresul si cresc starea de bine)

Confort termic al corpului sa fie cat mai aproape de ideal

Anulare riscuri de inundatie, explozii si incendii

Sa nu fie nevoie in 15 ani reinvestit pentru o noua centrala

Anulare costuri de intretinere si verificari

Din fericire pentru cei care cauta solutii inteligente, exista optiuni. Una dintre solutii ar fi sistemele AMASS, companie specializata pe solutii mai economice decat gazul aflata in piata de 12 ani, sisteme cu garantie de 25 de ani prduse in Danemarca si Germania

Consumul mediu orar este in jur de 12Wh/mp pentru case izolate termic normal. clientii AMASS obtinand consumuri de medie 500-600 ron medie luna iarna (octombrie-martie) pentru o casa de 140 mp izolata termic.

O alta solutie ar putea fi radiatorul cu roca vulcanica (Germania), datorita inertiei termice foarte mari si a automatizarii speciale, este mai eficient decat solutia pe gaz pentru ca functioneaza cateva minute pe ora. Astfel la o putere instalata de 2KW, acesta acopera in jur de 20-25 mp si  consumul este in jur de 2-3 ore/zi, in timp ce la centrala pe gaz consumul este de 8 ore /zi.

Sistemele de incalzire electrica in pardoseala sunt singurele sisteme de incalzire mai ieftine ca investitie si consum decat centrala termica pe gaz, datorita cumularii urmatorilor factori:

Inertia termica (cedarea treptata a caldurii): un sistem de incalzire pe acest principiu este mai economic;

Automatizarea inteligenta : functiile superioare ale termostatelor AMASS fac ca de exemplu sistemul sa nu consume curent daca deschideti geamul pentru aerisirea incaperii sau sa porneasca doar cu cate minute sunt necesare inainte ca sa ajunga la temperatura setata de dvs.;

Puterea instalata mai mica cu 20-30% fata de orice sistem cu radiatoare, conform normativelor de calcul diminueaza si investitia in bransament dar si consumul;

Energia electrica se produce in mod inepuizabil (eolian, solar, nuclear, etc) in comparatie cu gazul care este o resursa naturala epuizabila si importata.

Corpul omenesc, pentru a fi in confort maxim termic, necesita o anumita miscare a aerului cald pe verticala incaperii.

Specialistii au descris astfel o curba termica ideala pentru corpul omenesc. In functie de unde este pozitionata sursa de incalzire, plafon, pardoseala, radiator etc, fiecare sursa descrie o miscare a aerului cald pe verticala, specifica. Curba termica rezultata pentru sistemul de incalzire in pardoseala este aproape perfect suprapusa peste curba termica ideala a corpului omenesc ceea ce explica de ce ne simtim atat de bine intr-o camera in care avem incalzire in pardoseala.

Solutiile AMASS permit montajul solutiilor economice de incalzire su parchet, gresie, granit si orice tip de pardoseala care permite trecerea caldurii.

Expertii nostrii va stau la dispozitie pentru va ajuta sa alegeti corect sistemul de incalzire care vi se potriveste. Solicitati o cotatie de pret pe www.amass.ro.

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri locale

Profita si tu de beneficiile aduse de prezenta unui fiset metalic!

Publicat

pe

fiset metalic

Atunci cand afacerea ta incepe sa creasca, este important sa acorzi prioritate organizarii activitatilor intr-un mod cat mai eficient cu putinta. De aceea, un fiset metalic este solutia ideala pentru depozitarea actelor, documentelor si contractelor importante, pentru a obtine astfel un mediu de lucru cat mai placut si mai bine organizat!

Spre deosebire de clasicele piese de mobilier confectionate din lemn, PAL sau MDF, un fiset metalic iti va garanta o perioada extinsa de folosire, fara a se deteriora si fara a necesita eforturi speciale de intretinere si mentenanta.

Prin urmare, este important sa optezi pentru un fiset metalic de calitate, de la un distribuitor cu experienta in domeniu, precum www.officeclass.ro. Astfel, te vei bucura mai mult de calitatea si rezistenta in timp a materialelor din care acest mobilier specific este produs, ceea ce se traduce printr-o investitie inteligenta pe termen lung.

Tine cont si de faptul ca o astfel de piesa de mobilier acomodeaza cu succes atat documente, cat si obiecte, bunuri de valoare sau alte produse, in siguranta maxima!

fiset metalic

Care sunt avantajele esentiale?

Daca iei in calcul utilitatea si durata de viata, fisetul metalic reprezinta o investitie castigatoare pentru fiecare afacere, indiferent de stadiul de dezvoltare sau domeniul de activitate.

Aceste piese de mobilier pot fi exploatate mult timp dupa ce investitia este amortizata, iar pretul de pornire al unui model standard se situeaza in jurul valorii de 500 de Lei. Cu toate acestea, daca doresti sa profiti de caracteristici speciale, modele complexe sau unitati de mari dimensiuni, atunci probabil va trebui sa maresti suma.

Dat fiind faptul ca sunt concepute pentru diverse situatii de folosire si amplasare, modelele pot fi diferentiate in functie de dimensiuni, numar de polite, greutate maxima suportata pe fiecare raft sau materialul din care sunt confectionate. Din aceasta perspectiva, putem identifica mai multe tipuri de fiset:

 • Util in depozitarea instrumentelor, uneltelor sau aparatelor;
 • Util in depozitarea, stocarea si arhivarea bibliorafturilor, dosarelor si actelor;
 • Tratat cu vopsea ignifuga, fabricat din materiale termorezistente si beneficiind de tratamente anticorozive pentru depozitarea in conditii de siguranta a substantelor toxice sau periculoase;
 • Util in depozitarea in siguranta a medicamentelor si instrumentelor medicale;
 • Cu 1 pana la 10 rafturi, cu 1-2 usi si polite suplimentare.
 • Prevazut cu seif/caseta de valori;

Asadar, atunci cand se iveste necesitatea de a arhiva si clasifica diverse fise, documente sau acte importante, cea mai simpla si mai la indemana solutie este achizitionarea unui model potrivit! Gratie durabilitatii acestuia, dar si proiectarii ingenioase a spatiului interior, fisetul contribuie la depozitarea in conditii de siguranta a bunurilor valorice, precum si la organizarea spatiului de lucru!

Totodata, un fiset metalic garanteaza atat arhivarea facila, cat si identificarea rapida a unui document mai vechi, care poate fi astfel recuperat cu usurinta, neexistand practic riscul de a se pierde!

Asadar, daca esti de parere ca afacerea ta va avea doar de castigat de pe urma unui spatiu de lucru bine organizat, alege un fiset din metal de la OfficeClass si bucura-te de cele mai noi oferte si promotii! Descopera gama intreaga de produse si beneficiaza de calitate si profesionalism pe toate planurile!

Citeste in continuare

Afaceri locale

#Reset Plastic!

Publicat

pe

Pentru a proteja mediul înconjurător, Kaufland România a introdus în premieră în magazine un sistem nou de colectare a recipientelor goale de plastic, provenite de la produsele de igienă sau de curățenie. Acestea vor fi reciclate.

În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, la intrarea în magazine, clienții pot depune recipiente de:

– produse de îngrijire personală: șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid;

– produse de curățenie: detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor.

La fiecare 3 recipiente de plastic aferente produselor cosmetice și de curățenie* pe care le lași în broscuța din magazinele Kaufland în perioada 01 – 30 septembrie 2020primești o reducere de 50% la gama de detergenți pentru suprafețe Mr. Proper 1L.

Mergi apoi la Biroul de Informații și intră în posesia cuponului de reducere**, apoi ridică produsul de la raft și prezintă-l pentru scanare la casa de marcat.

* Nu sunt incluse în campanie produsele cosmetice și de curățenie ambalate în recipiente: metalice, de sticlă, Tetra Pak și carton, produsele de machiaj, deo stick, spray și pastă de dinți, perii, mănuși, bureți de vase, bureți de baie, spray-uri sau orice alte produse cosmetice sau de curățenie care nu sunt ambalate în recipiente de plastic.

** Valoarea cuponului este de 0,01 lei la casele de marcat.

Unde găsești instalația sub formă de broască țestoasă? 

În prezent, broscuța este disponibilă în următoarele magazine Kaufland:

 • București – Tei 
 • București – Rahova 
 • București – Pallady 
 • București – Pantelimon
 • Constanța – Obor
 • Iași – Păcurari
 • Timișoara – Elisabetin 

În curând, proiectul va fi extins și în alte orașe.

Publicul larg considera ca acest tip de recipiente implica un proces similar de reciclare similar PET-urilor, sticlelelor din plastic. Dar nu este asa.
Ambalajele de produse de igienă și curățenie aduse la instalația sub formă de broască țestoasă sunt sortate și reciclate prin intermediul unei firme specializate, printr-un proces amplu ce constă în trei etape:

sortarea materialelor la stația automată; pregătirea pentru reciclare; reciclarea propriu-zisă, prin termoformare.

Citeste in continuare

Afaceri locale

Localizare rapidă vopsitorie electrostatică în București

Publicat

pe

De

Analko Aluminium este în fruntea firmelor de vopsire în câmp electrostatic de înaltă tensiune. Echipamentele de vopsire electrostatică sunt de înaltă calitate și permit vopsirea rapidă a diferitelor produse. Astăzi, Analko Aluminium furnizează la prețuri competitive servicii complete pentru aplicarea materialelor de vopsit prin vopsire în câmp electrostatic, folosind echipamente de la producătorii mondiali. Specialiștii Analko te vor ajuta la selectarea materialelor și vor face ca procesul tehnologic de vopsire electrostatică să se facă cât mai rapid. Dacă ai nevoie de o vopsitorie electrostatică în București, o poți localiza rapid, în zona industrială din Jilava la periferia Bucureștiului: Com. Jilava Prel. Șoselei Giurgiului 33A Județul Ilfov, România.

Metode de vopsire în câmp electrostatic

În sistemele moderne de vopsire in camp electrostatic, se folosesc atât metode tradiționale de pulverizare, de exemplu, pneumatice și combinate, cât și specifice, de exemplu, pulverizarea sub influența forțelor centrifuge. Toate aceste metode asigură formarea prealabilă a unei torțe de vopsire formată din particule de materiale de vopsire dispersate în aer, conferind acestora energie cinetică inițială. În procesul de pulverizare, particule de materiale de vopsire, în contact cu electrodul cu care este echipat fiecare pulverizator electrostatic de vopsea, primesc o încărcare negativă de înaltă tensiune și se deplasează direcțional către produsul vopsit împământat, de-a lungul liniilor de forță ale câmpului electrostatic. Formarea suplimentară a unei torțe de vopsire omogenă se datorează repulsiei reciproce a particulelor încărcate asemenea materialelor de vopsire. Pe de altă parte, acțiunea forțelor câmpului electrostatic împiedică formarea de ceață din particulele materialelor de vopsit, ceea ce contribuie la o creștere a coeficientului de transfer de material către produsul care va fi vopsit.

Vopsitorie în câmp electrostatic – Avantaje

Coeficientul de transfer al materialelor de vopsire în produs, ajunge la 90-98%, reducerea pierderilor de materiale de vopsire care formează ceața, uniformitatea acoperirilor de vopsea rezultate, productivitate ridicată a procesului de vopsire electrostatică. Datorită productivității ridicate și costului economic scăzut, au fost dezvoltate multe tipuri de echipamente electrice de vopsire. Această tehnologie este cea mai utilizată pe scară largă în industria auto. Analko folosește echipamente automate de vopsire electrostatică cu sistem de pulverizare centrifugă. Această metodă de pulverizare se caracterizează prin formarea unui număr mare de micro-fluxuri de vopsit pe marginea pistolului de pulverizare.

Echipamentele de pulverizare pneumatice funcționează pe baza expunerii materialului de lucru la un flux de aer comprimat, rezultând în formarea unei torțe de vopsire. Această metodă tehnologică de aplicare a materialelor pentru vopsire se caracterizează prin utilizarea pompelor cu membrană de joasă presiune.

Echipamentul de pulverizare electrostatic de înaltă presiune este un dispozitiv în care modelul de pulverizare este format într-o duză cu fante. Dispersarea materialelor de vopsire se produce datorită presiunii excesive la ieșirea din duză. Această tehnologie de vopsire oferă un procent ridicat de transfer de materiale, comparativ cu metoda de vopsire pneumatică.

Echipamentul de acoperire cu pulbere electrostatică este cel mai popular tip de vopsire și înlocuiește treptat procesul de vopsire lichidă. Se folosește în industria auto și mecanică, și acest lucru se datorează protecției suplimentare a metalului împotriva coroziunii. Procesul de colorare se face în mai multe etape.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Social10 ore inainte

Fostul primar al comunei argeşene Corbi, Virgil Baciu, candidează ca independent la Camera Deputaţilor

După două mandate extrem de reușite ca primar al comunei Corbi, nonconformistul Virgil Baciu vrea să candideze, independent, pentru un...

Exclusiv18 ore inainte

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

,,Trebuie să evităm știri panicarde și descrierea unor situații extreme, care, sigur, teoretic, sunt posibile. Eu cred că autoritățile trebuie...

Eveniment2 zile inainte

Pop Engineering – un jucator de top pe piata de instalatii electrice industriale

In vremurile dificile pe care le parcurgem, putini sunt antreprenorii romani care fac tot posibilul din imposibil, cu succes, pentru...

Exclusiv2 zile inainte

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Viața în Brașov3 zile inainte

Spune-ti povestea cu ajutorul unor bratari personalizate!

Exista situatii, in viata, cand este greu sa iti transpui sentimentele in cuvinte. Fie ca este vorba de fericirea nemarginita...

Exclusiv3 zile inainte

Carmen Târnoveanu dăruiește publicului momente inedite la TVR International

Cea de-a treia ediție din sezonul 5 al emisiunii ”Dăruiește Românie!”, difuzată de TVR Internațional, aduce în casele telespectatorilor o...

Exclusiv3 zile inainte

Federația Română de Psihoterapie ia măsuri pentru îmbunătățirea sănătății mintale a romanilor

Din ce în ce mai mult în ultimii ani, sănătatea mintală a omenirii este din ce în ce mai afectată...

Exclusiv4 zile inainte

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Exclusiv5 zile inainte

MEDIMFARM S.A. Ploiesti anunta lansarea pe piata romaneasca a testelor “Standard Q Covid 19-Ag”

MEDIMFARM S.A. Ploiesti, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, in...

Uncategorized6 zile inainte

Federația Română de Psihoterapie ia măsuri pentru îmbunătățirea sănătății mintale a romanilor

Din ce în ce mai mult în ultimii ani, sănătatea mintală a omenirii este din ce în ce mai afectată...

Uncategorized6 zile inainte

Carmen Târnoveanu dăruiește publicului momente inedite la TVR International

Cea de-a treia ediție din sezonul 5 al emisiunii ”Dăruiește Românie!”, difuzată de TVR Internațional, aduce în casele telespectatorilor o...

Exclusiv7 zile inainte

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Proiectele de modificare a Legii privind organizarea judiciară şi a Legii privind Consiliul Superior al Magistraturii conţin propuneri ce constituie...

Top Știri