Connect with us

Eveniment

Fitnessmetabolic, antrenorul tau personal de acasa

Publicat

pe

Pandemia ne-a afectat pe toți!
Periodic au fost închise activitățile restaurantelor, sălilor de cinema, sălilor de fitness  și a altor activităţi ce au dus la distanțare socială și încetarea multor activități fizice necesare corpului uman pentru slăbirea, tonifierea sau menținerea unui corp sănătatos.
Nevoile ne-au forțat sa ne adaptăm, să găsim variante, să comunicăm, să socializăm, să facem mișcare și să lucrăm prin alte căi, prin intermediul diferitelor aplicații care ne ajută să ducem la bun sfârșit această nevoie de adaptare.

Nutriția echilibrată, conform unui plan alimentar metabolic balance personalizat, te ajută să scapi de kilogramele în exces, să înlături riscurile apariției îmbolnăvirilor descrise, să decizi asupra stării de sănătate, asupra vieții tale. Poți reveni astfel, in deplină siguranță, la activitatea fizica desfășurată anterior sau poți face orice tip mișcare iți dorești: alergare ușoară în aer liber, pilates, yoga, stretching, fitness, sport de echipă.

Alegerea unui stil de viață sănătos îți aparține, eu iți stau alături și îți ofer sfaturile de care ai nevoie. Scăderea ponderală îți redă energia pozitivă și încrederea în forțele proprii. Nu te expune riscului de a reveni la greutatea avută anterior, deoarece alimentația este adaptată profilului tău metabolic. Somnul va fi odihnitor, vei gestiona mai bine stresul zilnic și relațiile cu cei dragi, vei deveni model pentru ceilalți.

Alege ce este mai bun printr-o alimentație corectă, o nutriție echilibrată și mișcare, pentru un corp sănătos!

Sunt numeroase beneficii lucrând cu un Antrenor Personal. Persoane de orice vârstă și cu orice nivel de experiență pot obține rezultate mai bune și pot avea un stil de viață mai sănătos. Un Antrenor Personal îți va concepe un plan de antrenament unic, adaptat condiției tale fizice, nevoilor și obiectivelor tale. Unele avantaje ți le poate oferi doar un Antrenor Personal.

De ce aș avea nevoie de un personal trainer? De ce aș avea nevoie de un antrenor personal când mă pot antrena de unul singur? Cu siguranță pot alege cateva antrenamente de pe internet și să le fac în fiecare zi acasă.

Un Personal Trainer te ajută să îți definești scopul în sport. Antrenorul personal ia în considerare nivelul actual de fitness și planifică cu tine atingerea obiectivelor tale prin antrenamente.

Un Personal Trainer îți va crea un plan de antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bine decât un plan de antrenament standard. Deoarece Personal Trainerul îți va evalua condiția fizică, este capabil să adapteze programul pentru a se plia perfect pe nevoile tale, pentru a obține cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

Avem aplicații nișate pe comenzii on-line pe diferite domenii. Au explodat aplicațiile de comenzi online pentru meniul zilei, au apărut diverse aplicații cu interes nou și în zona de antrenamente fitness de acasă.
Fitnessmetabolic.ro, aplicație 100% românească, îți oferă asistență online, te ajută, te îndrumă și te învață cum să ai și să îți menții un corp sănătos și tonifiat, fiind antrenorul tău personal de care poți profita non-stop. Poți chiar să slăbești cu ajutorul aplicației, beneficiind de 12 antrenamente de niveluri diferite, pentru fiecare tip de metabolism sau pregătire sportivă, având astfel cel puțin 10 motive pentru care aplicația este o noutate pe piața românească. Aplicația fitnessmetabolic.ro joacă rolul unui „personal trainer” de care poți dispune oricând în căminul tău.
Poți face chiar economie pentru că aplicația aduce toate beneficiile unui antrenor personal la doar 1/10 din preț.

Tot ceea ce trebuie să faci este să instalezi această aplicație pentru antrenament de fitness de acasă și să te apuci de exerciții!

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Nu toate nunțile sunt la fel

Publicat

pe

Ilinca și Claudiu au visat la o nuntă românească autentică iar noi am acceptat provocarea. Cadrul modest al unui cămin cultural din Brașov a fost pânza perfectă a unui tablou de nuntă menit să reconstituie atmosfera arhaică de la începutul secolului trecut.

Într-un decor care a purtat cu succes patina vremii datorită baloților de fân, pânzelor de in și bucatelor autentice, provocarea oricărui dj de nuntă ar fi armonizarea cu tematica în contextul în care muzica trebuia să se audă autentic, nu tare.

Dar echipa Full Events s-a angajat cu multă creativitate într-o tematică atât de interesantă, atât prin programul muzical, cât și prin atmosfera redată de schela cu lumini.

Oferta dj-ului a fost pe măsura ineditului concept. Evenimentul a debutat cu muzică arhaică și s-a indreptat subtil spre muzica populară din zona Întorsurii Buzăului, conectând invitații la ritmuri mai moderne prin romanțe și tangouri.

Programul a fost o încântare: prin mijloace moderne, preț de câteva ore, dj-ul i-a transpus pe oaspeți în atmosfera unică a nunților domnești, în care haiduci și fecioare deopotrivă se prindeau cu patimă în hore amețitoare.

Nuntă în stil occidental – Will și Iulia

Una din cele mai interesante nunți ale sezonului a fost una multi-culturală.  În atmosfera selectă a unui restaurant din Poiana Brașov, mirii și-au marcat începutul vieții de familie printr-o petrecere în stil englezesc cu elemente de tradiție românească.

De altfel, misiunea dj-ului a fost ca muzica să acomodeze o atmosferă familiară pentru numeroșii oaspeți englezi, fără a exclude momentele specifice unei nunți românești, astfel încăt aceștia să guste din tradițiile autohtone.

Seara a început cu discursul cavalerilor de onoare, un obicei englezesc care a instalat o atmosferă familiară și prietenoasă. S-au spus povești și s-a râs mult într-un cadru relaxat.

Dj-ul a mers pe o tematică interanțională cu accente englezești și tușe traditional românești. Într-o atmosferă de dineu, oaspeții au extins ringul, dansând la mese și chiar pe terasă, bucurându-se mai degrabă de o sonorizare de calitate decât de volum.

Relaxarea și buna dispoziție a celor 60 de invitați au imprimat amintirea unui eveniment extrem de reușit la care ne-am bucurat să luăm parte.

Nuntă festival – Alex și Cosmina

Am marcat debutul toamnei printr-o nuntă-festival în care ne-am implicat cu un entuziasm pe măsura provocărilor.

Povestea acestei  nunți s-a scris într-una din cele mai dificile săli de evenimente din punct de vedere al acusticii din Brașov. Aleasă pentru a acomoda 2000 de invitați, locația a impus instalarea celor mai performante echipamente de sonorizare pentru nuntă și o schelă de lumini absolut grandioasă, care s-au livrat cu o zi înainte, cu ajutorul a două autoutilitare și cu extra efort și dedicare din partea echipei Full Events.

sonorizare de calitate este întotdeauna primul nostru obiectiv pentru un eveniment reușit. În acest caz, capacitatea sălii ne-a pus la încercare resursele dar satisfacția a fost pe măsura provocărilor. Am susținut cu brio prestația live a Grupului Diaton de la Focșani, reușind să instalăm o atmosferă demnă de un festival, alături de colaboratorii noștri la acest proiect.

Sonorizarea și jocul de lumini care au întreținut atmosfera au fost realizate cu linia L’Acoustics, 4 monitoare de scenă, 2 linii de întârzieri pentru anularea ecoului și o schelă de lumini de proporții, cu o lungime de 10 m și lățime de 5 m. Urmând tradiția nunților din Brașov, luminile arhitecturale au făcut și ele parte din decor, alături de fumul greu care a marcat dansul mirilor și artificiile de interior cu flacără rece.

A fost un eveniment de referință pentru noi: o nuntă cu amploare de festival, de care ne vom aminti cu mult drag.

Citeste in continuare

Eveniment

Deep Forest Fest – Festival de tradiţie la Rm. Vâlcea

Publicat

pe

Deep Forest Fest

Din dorinţa de a pune Râmnicu Vâlcea pe harta marilor festivaluri de muzică electronică ale României şi nu numai, a luat naştere Deep Forest Fest. Şi ce alt loc putea fi mai bun pentru un asemenea festival de muzică decât magicul cadru natural din Feţeni? Un loc minunat, înconjurat de pădure şi foarte aproape de oraş – numai bun pentru a găzdui un asemenea eveniment la care zeci de mii de oameni participă şi se distrează.

Prima ediţie care a avut loc în 2019 a fost una încununată de succes, mii de oameni fiind încântaţi de DJ-ii şi artiştii care au urcat pe scenă şi au creat o atmosferă electrizantă. Imediat au fost făcute planuri pentru o nouă ediţie, însă din cauza pandemiei ediţia cu numărul 2 a trebuit amânată cu un an, astfel că a avut loc în 2021.

Deep Forest Fest ediţia IV-a

După primele două ediţii, magia de la Deep Forest Fest a cuprins tot mai multă lume şi a început să se impună drept un festival de tradiţie, mai ales după succesul de care s-a bucurat o dată cu cea de-a treia ediţie ce a avut loc în 2022. DJ de renume naţional şi internaţional au făcut senzaţie pe scena amenajată pe platoul din Feţeni, iar mii de iubitori ai muzicii electronice au petrecut până în zori timp de trei zile în care şi-au creat amintiri de neuitat şi au legat prietenii cu alţi entuziaşti asemenea lor.

Împreună cu sponsorii oficiali şi partenerii care au susţinut acest vis devenit realitate, Deep Forest Fest va continua această tradiţie şi în anul 2023, atunci când va avea loc cea de-a 4-a ediţie a îndrăgitului festival de muzică electronică. Însă până atunci, vă invităm să aruncaţi o privire asupra momentelor deosebite care au avut loc în primele trei ediţii urmărind site-ul oficial şi paginile de Facebook şi Instagram.

Citeste in continuare

Eveniment

SMART ID DYNAMICS, furnizor de soluții inovative pentru automatizarea proceselor, participă la Expo Retail 2022 cu unele dintre cele mai moderne echipamente și soluții destinate sectorului Retail

Brașovul MEU

Publicat

pe

București, Octombrie 2022. Smart ID Dynamics, integrator de tehnologii de vârf și dezvoltator cu peste 12 ani de experiență în furnizarea de soluții de automatizare și mobilitate, este unul dintre noii expozanți ce participă la Expo Retail 2022 – Digital, Green & Tech, care se desfășoară în perioada 26- 27 Octombrie la București, în incinta Combinatului Fondului Plastic (Sala Senat).

Expoziția EXPO RETAIL – Digital, Green & Tech reprezintă unul din cele mai importante evenimente Business to Business din România, fiind dedicată atât tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru Retail, cât și pentru eCommerce, industria FMCG, logistică, sectoarele DIY și IT&C. Expozanții și partenerii organizatorului (publicația de business retail-FMCG.ro) sunt unii din cei mai importanți furnizori de tehnologie, echipamente, soluții și servicii pentru Retail, eCommerce și industria FMCG, cu accent pe soluții „verzi”.

La acest eveniment sunt așteptați peste 300 de manageri, care se pot înregistra GRATUIT ca vizitatori ai hub-ului de business, dacă se încadrează într-unul din următoarele profiluri: Directori IT sau de achiziții de tehnologie și echipamente din retail, Purchasing Manageri, Technical Buyeri sau Directori ai unor centre comerciale, magazine online sau a altor companii din FMCG/Food Service sau HoReCa, ce doresc să își upgradeze tehnologia sau să achiziționeze servicii noi pentru a-și îmbunătăți și eficientiza activitatea.

Expoziția EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech va avea loc la Combinatul Fondului Plastic din București și va găzdui aproximativ 40 de standuri, pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp. Prezența Smart ID se va face remarcată în cadrul acestui eveniment expozițional prin varietatea soluțiilor și echipamentelor prezentate. Smart ID Dynamics are în portofoliu aproximativ 3.000 de clienți, cu peste 250 de proiecte implementate, soluțiile software proprii fiind special proiectate pentru companii ce activează în principalele industrii: retail, logistică, producție, utilități și sănătate.

Răzvan Drăgoi, Deputy General Manager Smart ID, declară: “ Cu certitudine, Expo Retail este unul dintre evenimentele importante la care ne-am propus să participăm, începând cu finalul acestui an. Acesta va deschide noi orizonturi în promovarea portofoliului întregit Smart ID și, de asemenea, suntem încrezători în potențialul acestui eveniment expozițional pentru a atrage noi clienți și totodată a ne întări parteneriatele devenite o tradiție. Expo Retail reprezintă o primă apariție Smart ID cu portofoliul dezvoltat pe sectorul Retail prin intermediul soluțiilor proprii Smart Lockers și Sceptrum ERP.”

Smart ID furnizează partenerilor săi soluții proprietare, personalizate și complete de automatizare a proceselor, cu scopul optimizării costurilor și creșterii productivității. Pentru atingerea unui potențial maxim de expunere în cadrul acestui proiect, Smart ID a ales să participe cu unele dintre cele mai moderne echipamente destinate sectorului Retail, precum și soluții inovative, integrând noile tehnologii ce facilitează întrepătrunderea dintre comerțul on-line și cel tradițional.

Răzvan Drăgoi, Deputy General Manager Smart ID, declară: “ Pentru noi, acest prim pas al prezentării în piață după întregirea cu echipa din Brașov reprezintă un obiectiv foarte important: suntem o singură echipă, ai cărei membri susțin împreună toate direcțiile de dezvoltare și continuitatea proceselor existente. Valorizăm aportul fiecăruia dintre colegii noștri în realizarea acestui proiect și le mulțumim pentru implicare!”

În susținerea prezenței la Expo Retail 2022, Smart ID Dynamics va beneficia și de suportul unora dintre principalii parteneri în zona Retail. Aceștia vor fi alături de echipa Smart ID atât prin logistica soluțiilor și a echipamentelor expuse, cât și prin disponibilitatea de a oferi tot suportul necesar prezentării acestora la locație. Împreună cu echipa dedicată Smart ID, reprezentanții acestor parteneri vor oferi informații relevante tuturor vizitatorilor Expo Retail.

Pe perioada desfășurării acestui proiect, alături de soluțiile proprii nou integrate în portofoliul pentru Retail: Smart Lockers și Sceptrum ERP, Smart ID promovează echipamentele moderne dedicate sectorului Retail și soluțiile tehnologice specializate ale partenerilor noștri: Zebra Technologies, NCR, SES Imagotag și Cust2Mate. Acesta este unul dintre cei mai noi parteneri Smart ID, care s-a alăturat prin introducerea în portofoliul Smart ID a primelor cărucioare de cumpărături inteligente – Smart Cart Platform, cu Self CheckOut integrat.

Pe parcursul dezvoltării sale, Smart ID a demonstrat că este o companie cu o viziune clară de business, care evidențiază importanța îmbinării dintre procesele tradițional existente cu cele mai inovative tehnologii la nivel internațional. Această ideologie a ajutat compania să evolueze unitar, ca și echipă, dar și alături de parteneri: unii dintre ei nou integrați în business-ul Smart ID, alții deja tradiționali, care și-au valorizat suportul pe parcursul timpului.

Răzvan Drăgoi, Deputy General Manager Smart ID, apreciază: “Ne mândrim că am reușit să atragem de partea Smart ID parteneri puternici, ce reprezintă un real suport în scopul întregirii arsenalului de echipamente, soluții și automatizări Smart ID pentru revoluționarea Retailului. La această ediție Expo Retail  vom  participa  alături  de  parteneri  tradiționali  precum  Zebra (ET40/ET45, TC2X, TC5X, PS20, CC600 și CC6000), NCR (prin soluția NCR Self CheckOut), SES Imagotag (etichete electronice și soluția VUSION Rail) și Cust2Mate (Smart Cart Platform, cu Self CheckOut integrat). Pe această cale le mulțumim că ne sunt alături în acest demers și, de asemenea, suntem încrezători în evoluția parteneriatului nostru pe termen lung. Dorim ca împreună să reprezentăm în continuare unul dintre pilonii ce aduc schimbarea în Retail, prin integrarea noilor tehnologii cu orientarea nativă către retailer și chiar mai departe, către utilizatorul final.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

broker de credite broker de credite
Uncategorized2 zile inainte

Broker de credite: ajutorul de care ai nevoie atunci cand faci un credit bancar

Credit de nevoi personale, credit ipotecar, refinantare a creditului – indiferent de modalitatea de finantare de care ai nevoie sau...

ferestre termopan ferestre termopan
Social3 zile inainte

5 beneficii pentru ferestre termopan cu geam dublu

Gama de ferestre termopan si usile cu geam dublu se diferentiaza de restul datorita faptului ca sunt formate din doua...

Uncategorized3 zile inainte

Totemurile digitale sunt extrem de avantajoase!

Serviciul de inchiriere totem digital consta in instalarea echipamentelor in puncte strategice in locuri precum targuri, expozitii si evenimente de...

Haine sport Haine sport
Social4 zile inainte

Haine sport pentru sezonul rece

Îți place la nebunie să faci sport, și mai ales, să faci sport în natură? Nu ştii ce haine sport...

Ferestre termopan Ferestre termopan
Social4 zile inainte

Ferestre termopan, piesa cheie în amenajarea băii

Ferestre termopan sunt o alegere inspirată pentru a fi montate în baie atât din punct de vedere al funcționalității, cât...

Uncategorized5 zile inainte

Borcanele potrivite pentru camara ta

In plus fata de borcanele care pot fi umplute cu tot felul de preparate si inchise cu capac, exista si etichete tiparite...

Exclusiv5 zile inainte

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Motofierăstrău Motofierăstrău
Social5 zile inainte

Motofierăstrău electric sau pe benzină: pro şi contra

Alegerea unui motofierăstrău nu este întotdeauna un lucru uşor de făcut. Mai ales când există atât de multe modele pe...

Sport5 zile inainte

MS Diana a oferit croaziere cadou sportivilor premiați la Gala Canotajului Românesc 2022

2022 este considerat cel mai de succes din istoria Federației Române de Canotaj, cu 39 de medalii câștigate la competițiile...

Brasov Brasov
Turism6 zile inainte

Ce sa vizitezi intr-o vacanta in Brasov

Daca inca nu ai vizitat Brasov, atunci trebuie sa iti faci o lista cu cele mai interesante locatii existente pe...

calorifer calorifer
Social6 zile inainte

9 paşi să aerisești corect un calorifer

A venit momentul acela din an în care pornim centrala termică din casă pentru asigurarea confortului termic. Nu de multe...

călătorie călătorie
Turism6 zile inainte

Ce să nu lipsească din bagajul de călătorie

Înainte să plecăm într-o călătorie, cea mai mare frică a noastră, a tuturor, este să nu cumva să omitem ceva...

Top Știri