Connect with us

Social

Alege si tu ferestre si usi PVC la cele mai bune preturi de pe piata

Publicat

pe

Ferestrele din PVC sunt cele mai raspandite deoarece, fara indoiala, PVC-ul este cel mai folosit material pentru instalarea unei ferestre intr-o locuinta, fie este vorba de o constructie noua sau de schimbarea unor ferestre. Ferestrele din PVC au un pret accesibil si se integreaza cu usurinta in orice locuinta datorita varietatii de culori si de modele.

Drept urmare, achizitionarea unei ferestre din PVC este o optiune care iti permite sa iti echipezi locuinta cu ferestre izolante, la cele mai mici costuri. Ai posibilitatea de a opta pentru ferestre cu tamplarie PVC la comanda, care prezinta avantajul de a se integra perfect in orice spatiu, chiar si intr-o casa atipica sau mai veche, care nu prezinta dimensiuni standard atunci cand vine vorba de ferestre.

Cat costa o fereastra din PVC?

Pretul unei ferestre din PVC poate depinde de mai multi factori:

Dimensiunile: acestea variaza de la 60X60 cm la 600X600cm pentru suprafetele vitrate. Cele mai populare ferestre sunt cele cu dimensiunea de 100X125cm. Cu cat fereastra este mai mare, cu atat pretul este mai ridicat.

Directia de deschidere. Poate fi vorba despre o fereastra oscilo-batanta, de o fereastra franceza, culisanta, basculanta. Pretul fiecarui model in parte variaza in functie de compexitatea mecanismului.

Vitrificare. Exista ferestre cu vitrificare dubla sau cu vitrificare tripla, acestea din urma sunt cu minim 50% mai scumpe decat primele.

Culoarea ferestrelor din PVC. Cele mai populare si cele mai instalate sunt ferestrele de culoare alba, insa poti opta pentru o culoare la alegere, chiar si pentru o culoare care imita lemnul. Cu cat culoarea sau imitatia aleasa este mai sofisticata, cu atat pretul ferestrei este mai ridicat.

Ferestre din PVC: caracteristici si avantaje

Popularitatea ferestrelor si usilor din PVC se explica prin mai multi factori. Unul din ei este pretul accesibil. PVC-ul este un material conceput pe baza de sare de mare pe de o parte si din petrol pe de alta parte. Drept urmare, este vorba despre un material plastic. In cazul ferestrelor se foloseste, bineinteles, un PVC rigid.

PVC-ul are un aspect neted ceea ce permite obtinerea unor ferestre fara asperitati, usor de manipulat dar si de intretinut. Un burete cu putina solutie de curatare sau o laveta sunt de ajuns pentru a curata ferestrele din PVC. In plus, ferestrele din PVC se integreaza cu usurinta in orice tip de decor si asigura o izolare (termica si acustica deopotriva) mai eficienta a locuintei in care sunt instalate, toate acestea la un pret cat se poate de accesibil pentru toate buzunarele. Ferestrele din PVC protejeaza in mod eficient o locuinta de intemperii, fie ca este vorba de ploaie, de inghet, de zapada sau de vant.

Regasim o mare varietate de culori de ferestre si usi din PVC. Diferite nuante de maro, de bej, de gri sau chiar de verde, pentru ca fiecare utilizator in parte sa aleaga o culoare preferata. Specialistii te sfatuiesc sa alegi produse care sa se muleze pe nevoile tale, sa calculezi cu exactitatea latimea si inaltimea, directia de deschidere, o tamplarie menita sa confere o nota de rafinament cladirii sau locuintei.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Ce flori sunt potrivite pentru funerarii?

Publicat

pe

De

Livrare Flori Moldova

Florile sunt o modalitate excelentă de a vă aminti și de a onora memoria unei persoane dragi. Ele pot fi folosite în multe moduri, inclusiv ca parte a coroanelor funerare. Florile pentru coroanele funerare trebuie să fie neperisabile, ceea ce înseamnă că nu se vor ofili sau muri repede. Acest lucru minimizează probabilitatea ca florile să își piardă rapid prospețimea și frumusețea, ceea ce poate fi deosebit de important dacă plănuiți să le folosiți la un serviciu funerar sau la un alt eveniment în care prietenii și membrii familiei vor vizita locul.

Există multe tipuri de flori care sunt potrivite pentru coroanele funerare, inclusiv:

-Crinii asiatici (Lilium)

-Crin (Dianthus)

-Crisanteme (Chrysanthemum)

-Margarete.

Coroanele funerare sunt alcătuite din mai multe flori și plante diferite care pot fi folosite pentru a crea un omagiu de durată pentru cel decedat.

Atunci când alegeți florile pentru o coroană funerară, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont:

– Florile fără parfum sunt cele mai bune, deoarece nu vor interfera cu mirosul sicrielor sau al sicrielor.

– Evitați culorile strălucitoare, care ar putea provoca suferință sau distragere a atenției în timpul ceremoniei.

– Evitați florile mari, care ar acoperi alte elemente de pe coroana de flori, cum ar fi panglicile sau fundițele.

Florile pentru coroanele funerare trebuie alese cu grijă

Cele nepotrivite pot face ca slujba persoanei dragi să pară mai mult o sărbătoare decât o ocazie solemnă, ceea ce nu este niciodată intenția de a folosi flori în acest mod.

Iată câteva sugestii pentru alegerea florilor pentru coroanele funerare:

Florile folosite în coroanele funerare sunt de obicei selectate din următoarele categorii:

-Flori ceremoniale – aceste flori sunt, în general, destinate a fi folosite la înmormântări. Acestea includ trandafiri, crini, narcise și camelii.

-Simbolismul florilor – unele flori dețin semnificații simbolice care pot fi folosite pentru a reprezenta diferite aspecte ale vieții. De exemplu, un trandafir roșu este adesea folosit la înmormântări pentru că simbolizează dragostea și pasiunea, în timp ce crinii albi sunt populari pentru că reprezintă puritatea și inocența.

Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că acestea pot fi făcute din alte flori decât crinii și trandafirii tradiționali. Deși aceștia sunt cu siguranță frumoși, au devenit atât de obișnuiți încât și-au pierdut o parte din impact. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai unic, luați în considerare una dintre aceste flori alternative:

Ferigi: Ferigile sunt cunoscute pentru frunzele lor verzi luxuriante și frunzele elegante. Ele sunt deosebit de bune pentru a ascunde orice margini maro care ar putea apărea în centrul coroanei în timpul procesului de pregătire a acesteia. În plus, sunt cunoscute pentru că simbolizează viața după moarte.

Margarete: Margaretele simbolizează puritatea, inocența și noile începuturi – toate calitățile perfecte pentru o coroană funerară! De asemenea, sunt ușor de găsit în orice magazin online sau florărie.

Bujorii: Bujorii sunt cunoscuți pentru culorile lor incredibile; totuși, dacă doriți ceva mai discret pentru o coroană funerară, puteți opta pentru bujori albi în locul celor roșii obișnuite. Acestea vor oferi în continuare aceeași culoare vibrantă, fără a fi prea strălucitoare sau a distrage atenția de la slujbă!

Citeste in continuare

Social

De ce trebuie să vorbiți cu un terapeut: Beneficiile de a vorbi cu un profesionist

Publicat

pe

Ca oameni, cu toții ne confruntăm cu stresul și ne simțim uneori triști. Este normal. Cu toate acestea, pentru unii oameni, aceste sentimente pot deveni atât de copleșitoare încât au un impact negativ asupra vieții lor de zi cu zi. Dacă ai început să simți că tristețea, furia sau stresul tău te împiedică să trăiești viața pe care ți-o dorești, consilierea profesională poate fi exact ceea ce ai nevoie. Dacă alegi sau nu să explorezi aceste opțiuni ca adult depinde de tine, dar noi credem că nu este niciodată prea devreme sau prea târziu să primești ajutor atunci când lucrurile încep să devină dificile în viață. Chiar dacă terapia pare înfricoșătoare pentru unii oameni care nu știu prea multe despre ea, nu uita că există terapeuți buni care vor să te vadă reușind în viață și te pot ajuta în acest sens.

La ce să te aștepți când vorbești pentru prima dată cu un terapeut

Atunci când vizitați un terapeut pentru prima dată, s-ar putea să se întâmple câteva lucruri diferite. S-ar putea să primești un chestionar pe care să îl completezi înainte de programare sau pur și simplu să vorbiți despre ceea ce te confrunți și despre cum ai încercat să te descurci în trecut. Oricare ar fi prima dată, este util să vă pregătiți pentru programare alcătuind o listă de întrebări care v-au trecut prin minte. S-ar putea să doriți să îi întrebați despre experiența cu problema dvs., cât durează ședințele și cât de des vă veți întâlni (de exemplu, săptămânal sau lunar). De asemenea, ați putea dori să întrebați despre costuri sau despre ceea ce ar putea acoperi planul dumneavoastră de asigurare.

De ce este util să vorbiți cu un profesionist

S-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să luați în considerare căutarea unei terapii ca adult. Există multe motive pentru care aceasta este o idee bună, inclusiv: – S-ar putea să vă confruntați cu un stres copleșitor – Fie că este legat de locul de muncă sau din cauza unor probleme familiale, terapia vă poate ajuta să învățați cum să vă gestionați stresul mai eficient. – S-ar putea să vă luptați cu o schimbare dificilă sau cu un eveniment de viață – Terapia vă poate ajuta să vă adaptați la noi circumstanțe și să faceți față schimbărilor într-un mod sănătos, astfel încât acestea să nu vă afecteze negativ viața de zi cu zi. – S-ar putea să aveți probleme continue cu relațiile – De la prieteniile la relațiile romantice, terapia vă poate ajuta să identificați zonele cu probleme în legăturile dumneavoastră și să învățați noi abilități pentru a le aborda. – S-ar putea să vă simțiți deprimat sau anxios – Terapia vă poate oferi sprijin și instrumente care să vă ajute să vă ușurați depresia și anxietatea și să vă ajutați să vă simțiți mai fericit în viața de zi cu zi.

Ce este terapia cognitiv-comportamentală (CBT)?

CBT este un tip de psihoterapie care se concentrează pe identificarea și schimbarea gândurilor și comportamentelor negative care vă împiedică să trăiți o viață plină și fericită. Poate ați mai auzit expresia „blocat în rutină” și cam asta este ceea ce CBT încearcă să vă ajute să evitați. Este o metodă terapeutică utilă, care s-a dovedit a fi eficientă în tratarea multor probleme de sănătate mintală diferite. CBT include adesea „teme pentru acasă” pe care le faceți între ședințe. Dumneavoastră și terapeutul dumneavoastră puteți stabili obiective pentru ceea ce ați dori să realizați în timpul terapiei și apoi să propuneți activități care vă vor ajuta să atingeți aceste obiective. Acest tip de terapie online este adesea recomandat persoanelor care se luptă cu depresia și anxietatea. CBT vă poate ajuta să învățați diferite abilități de adaptare și să ieșiți din tiparele de gândire negative care însoțesc adesea aceste probleme.

Ce este consilierea?

Consilierea poate fi utilă pentru persoanele care se confruntă cu probleme specifice în viața lor, cum ar fi doliul, probleme de relații sau o tranziție stresantă în viață. Consilierea poate implica discuții despre sentimentele și gândurile dvs., identificarea problemelor și explorarea opțiunilor pentru a le aborda. De asemenea, poate include rezolvarea problemelor și stabilirea obiectivelor. Consilierea nu înseamnă să obțineți un diagnostic sau să fiți „reparat” până la sfârșitul ședințelor dumneavoastră. Este o explorare a ceea ce experimentați și a ceea ce ați putea dori să faceți în legătură cu aceasta. În același timp, este un spațiu sigur și de susținere pentru a vă împărtăși gândurile, sentimentele și experiențele cu un profesionist empatic și instruit care vă poate ajuta să vă explorați opțiunile și să obțineți sprijinul de care aveți nevoie.

Ce este psihoterapia?

Psihoterapia este un proces pe termen lung care vă permite să vă explorați experiențele și relațiile din trecut și din prezent, precum și modul în care vă simțiți și interacționați cu aceste experiențe. În acest fel, terapia vă poate ajuta să vă înțelegeți mai bine gândurile, sentimentele și comportamentul și să abordați orice probleme cu care vă confruntați în viața dumneavoastră. Psihoterapia nu este ceva ce se întâmplă în doar una sau două ședințe; este un proces care ar trebui să fie continuu și adaptat la nevoile și obiectivele dumneavoastră specifice. De asemenea, este posibil să aveți obiective și interese specifice pentru terapia dvs., cum ar fi tratarea depresiei, anxietății, traumei sau o problemă specifică de relaționare etc.

Ce este un tratament de sănătate mintală?

Tratamentul pentru sănătate mintală este procesul de explorare a gândurilor, sentimentelor și comportamentelor dumneavoastră. Acesta poate implica terapie prin discuții, TCC sau chiar folosirea atenției pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea mintală. Tratamentul pentru sănătate mintală este recomandat tuturor celor care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, chiar dacă nu îndeplinesc criteriile pentru un diagnostic. Terapia vă poate ajuta să învățați abilități de adaptare și să identificați și să abordați orice probleme cu care vă confruntați în viața dumneavoastră.

Cum pot găsi terapeutul potrivit pentru mine?

Găsirea terapeutului potrivit pentru dvs. poate fi o provocare, dar este important să vă documentați pentru a nu ajunge să vă alegeți cu cineva care nu vi se potrivește. Când începeți să căutați terapeuți, veți dori să vă asigurați că aveți în minte câteva criterii. Unele întrebări importante la care trebuie să vă gândiți includ: Ce tip de terapie doriți? Care sunt limitările bugetului și ale asigurării dumneavoastră? Unde locuiți? Cum este programul dumneavoastră? Înainte de a începe să dați telefoane, ar trebui, de asemenea, să faceți o listă cu întrebările pe care le aveți despre terapie în general și despre fiecare psiholog online potențial. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu terapeutul și că simțiți că acesta este potrivit pentru dumneavoastră. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că terapeutul are calificările potrivite pentru a vă ajuta cu problemele dumneavoastră.

Concluzie

Poate fi înfricoșător să te gândești să vorbești cu un terapeut, dar nu uita că aceștia sunt acolo pentru a te ajuta. Ei sunt profesioniști instruiți care doresc să vă simțiți mai bine și să trăiți o viață mai fericită. Terapia vă poate ajuta să vă depășiți provocările, să identificați problemele și să găsiți modalități de a vă atinge obiectivele. Există o mulțime de tipuri diferite de terapie și depinde de tine să decizi ce tip vrei să explorezi.

Citeste in continuare

Cultură

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021

Publicat

pe

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021

Cui nu-i place să mănânce mâncare delicioasă? Pun pariu că nu există o singură persoană pe această planetă căreia să nu-i placă să mănânce alimente bune și sănătoase. Bucătarii se asigură că ni se aduce mâncare delicioasă. Ei lucrează zi și noapte pentru a inventa rețete noi doar pentru a ne bucura de fiecare bucată.
Din moment ce sunteți aici, sunt sigur că și vouă vă place să vă răsfățați să mâncați mâncare delicioasă, iar acum doriți să aflați despre cei mai buni 10 bucătari din lume.
A deveni bucătar a devenit, de asemenea, una dintre cele mai profitabile și nobile profesii din lume. Pentru a deveni bucătar, trebuie să ai o minte foarte creativă; de asemenea, trebuie să cunoașteți esențialul industriei hoteliere și a ospitalității.
Noi, cei de la Gossipment, ne-am străduit din răsputeri să facem o listă cu ceea ce credem că poate fi considerat top 10 cei mai buni bucătari din lume.
Top 10 cei mai buni bucătari din lume:
alegerea celui mai bun bucătar este o muncă destul de dificilă, deoarece mâncarea este o chestiune subiectivă. Dacă unei persoane îi place gustul a ceva, cealaltă persoană s-ar putea să nu-i placă gustul. Am luat în considerare un factor atunci când facem această listă și acesta este versatilitatea. Așa că, fără a mai pierde timpul, haideți să aruncăm o privire la cei mai buni 10 bucătari din întreaga lume.
1. Wolfgang Puck
Bucătarul, restauratorul și animatorul austriac-american Wolfgang Puck este un rocker roller. Cu peste 30 de restaurante adăugate la repertoriul său, Puck este cunoscut pentru gătitul franțuzesc de astăzi în bucătăriile americane. El a gătit în general pentru nunta lui Kim Kardashian cu Chris Humphries în 2011. Puck este un judecător obișnuit al MasterChef și Hell’s Kitchen. De asemenea, a apărut în CSI, The Muse, The Simpsons și Las Vegas. Abia cărți și restaurante cunoscute!!
Restaurante:
Chinois pe Main
Postrio
Spago Las Vegas
SpagoIstanbuk
Spago Maui
Spago Beaver Creek
Postrio, Las Vegas.
Spago în stațiunea Marina Bay Sands din Singapore
Cărți:
Experiențe în bucătărie cu Wolfgang Puck (1991)
Bucătăria franceză curentă pentru bucătăria americană (1980)
Pizza, paste și asta este doar începutul (2000)
Cartea de gătit Wolfgang Puck (1986)
2. Jamie Oliver
Specialistul britanic în alimentație și restauratorul Jamie Oliver este unul dintre cei mai adorați bucătari din lume. El creează și face rețete de bază delicioase, este un activist funcțional pentru tinerii împovărați, a distribuit 26 de cărți de bucate, a avut 35 dintre programele sale TV și este tată a cinci copii. Cea mai apreciată carte de bucate 30-Minute Meals a doborât recordurile în 2010, vânzând peste 735.000 de exemplare în 10 săptămâni, transformându-se în cartea de non-ficțiune cu cea mai rapidă vânzare din Marea Britanie.
Restaurante:
Rețeaua de restaurante Jamie’s a intrat în organizație în mai 2019.
Cărți:
Bucătarul gol
Ceva pentru weekend
Întoarcerea bucătarului gol
Zile vesele cu bucătarul gol
Jamie’s Dinners
Jamie’s Kitchen
3. Heston Blumenthal
Este un bucătar pe care nu poți să nu-ți amintești. De la marginile sale întunecate și până la mâncărurile sale creative și unice, Heston Blumenthal este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume. El este un adept important al utilizării strategiilor logice în gătit și a primit diplome onorifice de la Reading, London Colleges și Bristol. Bucătarul britanic este, de asemenea, un vizitator regulat al MasterChef și al altor seriale TV.
Restaurante:
The Fat Duck
The Hind’s Head
The Crown La Bray
Dinner
Cărți:
Alte aventuri în căutarea perfecțiunii (2007)
Mâncarea de familie (2005)
Cartea de bucate pentru rața grăsă (2008)
În căutarea perfecțiunii (2006)
4. Ferran Adria
Rezumatul nu s-ar fi terminat fără bucătarul spaniol Ferran Adria. Adria a fost numit cel mai proeminent bucătar din lume, de obicei cu restaurantul său elBulli numit de mai multe ori cel mai bun restaurant de pe planetă. Și-a închis restaurantul cu trei stele Michelin în 2011 pentru a compune cărți de referință culinară și a meritat faptul că a făcut „spumă culinară” folosită de bucătari din întreaga lume.
Restaurante:
elBulli (închis în 2011)
Cărți:
Los secretos de El Bulli, 1997
El Bulli: el sabor del Mediterráneo, 1993
El Bulli 1994–1997 (cu JuliSoler și Albert Adrià)
El Bulli 1983–1993 (cu JuliSoler și Albert Adrià)
5. Marco Pierre White
Numit bucătar britanic, primul bucătar VIP, personaj TV și restaurator, Marco Pierre White este unul dintre cei mai apreciați bucătari din lume. La 32 de ani, s-a transformat în cel mai tânăr bucătar și primul bucătar britanic care a primit trei stele Michelin. White a antrenat, de asemenea, o parte dintre cei mai remarcabili bucătari ai lumii, precum Curtis Stone, Shannon Bennet și Gordon Ramsay.
Restaurante:
Marco Pierre White
London Steakhouse Co
Steakhouse, Bar și Grill
Cărți:
White Heat 25
White in Hell’s Kitchen
White Heat Days
6. Gordon Ramsay
Cunoscut cu dragoste ca fiind unul dintre cei mai aprinși bucătari din univers, temperamentul lui Gordon Ramsay l-a condus la faimă. El nu este un copil în ceea ce privește marele ecran care apare în Hell’s Kitchen, The F Word și The F Word, în plus față de aranjamentul american MasterChef, MasterChef Junior și Hotel Hell și formele americane din Hell’s Kitchen și Kitchen Nightmares.
Restaurante:
Gordon Ramsay
Pétrus
Labyrinth Grill (deja Foxtrot Oscar)
Savoy Grill
Cărți:
Pasiunea pentru aromă a lui Gordon Ramsay (1996)
Gordon Ramsay: rapid și delicios – 100 de rețete de gătit în 30 de minute sau mai puțin (2019)
Rețete care te vor apărea pentru totdeauna (2018)
7. Shannon Bennett
Cel mai popular pentru bucătăria sa cu motivație franceză, bucătarul australian Shannon Bennett și-a făcut un nume semnificativ la nivel internațional și național. Un vizitator obișnuit al Masterchef Australia și ambasadorul Audi este cel mai cunoscut pentru meniurile sale inventive în calitate de șef bucătar la restaurantul Melbourne, Vue de monde.
Restaurante:
Lui Bar
Bistro Vue
Vue Evenimente la Rialto
Shannon Bennett’s New York
Cărți:
28 de zile în Provence
My French Vue – Bistro care gătește acasă
Gătit peste tot în lume
My Vue Modern French Cookery
Shannon Bennett’s Paris
8. Thomas Keller
Primul bucătar american din această listă, Thomas Keller, este o putere. De asemenea, el este beneficiarul celui mai bun bucătar din America în 1997 și este un campion de durată în Top 50 Restaurante din lume anual. Acum deține șapte stele Michelin în total. De asemenea, a avut plăcerea să găzduiască pentru petrecerea de după Oscarurile Vanity Fair în 2018.
Restaurante:
în esență
The French Laundry
Bouchon
Cărți:
special numit acasă.
Bouchon Bakery (2002)
Under Tension: Cooking Sous Vide
9. Curtis Stone
Curtis Stone este unul dintre cei mai lăudați bucătari din Australia, ajungând la faimă după o apariție în The Celebrity Apprentice. Stone a început să gătească la patru ani sub îndrumarea bunicii sale. Profesia sa l-a văzut mutandu-se la Los Angeles și apărând la Surfing the Menu, Dinner in a Box, Saturday Kitchen și Good Food Live. Gazda sezonului principal al My Kitchen Rules din Australia este în prezent esența supermarketurilor Coles. Puteți citi mai multe despre el aici.
Restaurante:
Gwen, Los Angeles
Maude Restaurant, Beverly Hills
10. Emeril Lagasse
Marele părinte al stilului „New Orleans”, Emeril Lagasse este unul dintre cei mai importanți bucătari ai lumii. Se estimează că portofoliul său de mass-media, restaurante și produse produce o valoare estimată de 150 de milioane USD în fiecare an. De asemenea, el a fost un beneficiar al premiului National Best Recipe pentru formula sa „Turkey and Hot Sausage Chili” în 2003. Emeril a înființat Fundația Emeril Lagasse în 2002, care face ca educația să deschidă porțile copiilor defavorizați.
Cărți:
New Orleans Cooking (1993)
Emeril’s Creole Christmas (1997)
Louisiana Real and Rustic (1996)
Emeril’s TV Dinners (1998)

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Uncategorized14 ore inainte

TCL depășește limitele. Ecrane mai mari pentru o experiență mai captivantă

București, 17 mai 2022. Anul acesta, TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, lansează o...

Uncategorized16 ore inainte

Artroza Femuropatelară – cauze, simptome și tratament

Artroza femuropatelară apare atunci când cartilajul articular de la nivelul șanțului trohlear și de pe partea internă a rotulei se...

Eveniment2 zile inainte

Banometru și Dragoș Pătraru: două zile de prezentări și ședințe gratuite de consiliere financiară pentru timișoreni, pe 20 și 21 mai, la Iulius Town

  Echipa programului gratuit de sănătate financiară Banometru, alături de Dragoș Pătraru, Starea Nației, își anunță prezența în Timișoara, la...

Exclusiv2 zile inainte

„Asta e un text care ne avertizeaza ca ori avem de-a face cu niste escroci de mare anvergura ori cu niste prosti galonati care conduc dezastruos resursele, financiarul si juridicul”

„Dacă un polițist ar fi avut un salariu de funcție în cuantum brut mai mic cu 100 de lei decât...

Livrare Flori Moldova Livrare Flori Moldova
Social2 zile inainte

Ce flori sunt potrivite pentru funerarii?

Florile sunt o modalitate excelentă de a vă aminti și de a onora memoria unei persoane dragi. Ele pot fi...

Social2 zile inainte

De ce trebuie să vorbiți cu un terapeut: Beneficiile de a vorbi cu un profesionist

Ca oameni, cu toții ne confruntăm cu stresul și ne simțim uneori triști. Este normal. Cu toate acestea, pentru unii...

Eveniment5 zile inainte

Cum isi va folosi copilul tau pantofii?

Alegerea unei perechi de pantofi depinde si de contextul in care vor fi folositi. Daca este vorba de pantofi pentru...

Eveniment6 zile inainte

„Strategia Națională de Educație Parentală” reloaded sau pumnul de fier în mănușă de catifea

    Coșmarul numit Strategia Națională de Educație Parentală a reapărut în spațiul public românesc. Aceasta se poate regăsi pe...

EvenimentO săptămână inainte

Știrile oferă o nouă perspectivă

Un avantaj major al citirii de știri Transilvania zilnic este reprezentat de faptul că oamenii...

TurismO săptămână inainte

Alege Hotel Fortuna pentru cazare în Eforie Nord şi bucură-te de un sejur memorabil la mare

Cauţi o cazare ieftină în Eforie Nord, situată într-un cadru natural de excepţie, cât mai aproape de malul mării, dar...

UncategorizedO săptămână inainte

TCL câștigă iF Design Award 2022

Purificatoarele de aer Breeva Pro 400 Premium și Breeva Pro 700 Premium au fost apreciate pentru designul remarcabil și filosofia...

CulturăO săptămână inainte

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021 Cui nu-i place să mănânce mâncare delicioasă? Pun pariu că...

Top Știri