Connect with us

Uncategorized

TCL laureat la Red Dot Awards, câștigător al premiului pentru design de produs 2022

Publicat

pe

CP - TCL laureat la Red Dot Awards, câștigător al premiului pentru design de produs 2022

Cele mai noi modele de televizoare TCL Mini LED și soundbaruri au fost apreciate pentru designul remarcabil

 TCL, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, a câștigat premiul Red Dot pentru design de produs, acordat pentru trei televizoare (inclusiv două modele noi din seria TCL C) și două noi soundbaruri. Aceste produse vor fi prezentate de TCL în cadrul Conferinței de presă dedicate consumatorilor europeni, care va avea loc pe 12 aprilie.

Un juriu alcătuit din experți recunoscuți la nivel internațional acordă premiul Red Dot produselor care prezintă un design revoluționar, de înaltă calitate și un grad de inovare sporit. Anul acesta, au fost evaluate înscrieri de produse din aproximativ 60 de țări, însă râvnitul sigiliu de calitate a fost acordat produselor de home theater TCL:

 

TCL OD Zero Mini LED 8K TV X925 PRO

TCL Mini LED 4K TV Seria C93

TCL Mini LED 4K TV Seria C83

TCL Soundbar C935U

TCL Soundbar P733W

Seriile TCL C93 și C83 ridică standardele în ceea ce privește designul și estetica în industria TV. Ambele serii premiate, C93 și C83, au un design subțire și elegant, care le permite să se potrivească perfect în orice locuință, nu doar ca televizoare care oferă o experiență captivantă de divertisment impresionantă în confortul casei, ci și ca o piesă de mobilier esențială, care face parte din estetica decorului și care îmbunătățește designul oricărei încăperi.

În același timp, televizorul TCL Mini LED 8K X925 PRO dispune de tehnologia OD Zero Mini LED și a fost, de asemenea, recunoscut de Red Dot pentru profilul său ultra-subțire și designul unic. Aceste premii Red Dot subliniază angajamentul TCL de a deveni cel mai bun jucător în domeniul televizoarelor Mini LED și de a oferi o experiență de divertisment captivantă, la care consumatorul este conectat prin cea mai înaltă tehnologie.

Totodată, cele mai recente soundbaruri de la TCL, C935U și P733W, care vor fi lansate în cursul acestui an, au primit distincții în cadrul Red Dot Awards 2022, ca recunoaștere a designului unic, cu accent pe tehnologia inovatoare cu reflector acustic.

„TCL este bucuros și onorat să primească aceste premii Red Dot pentru design de produs, cu distincție specială. Cu o ambiție amplificată de noul slogan al companiei „Inspire Greatness”, misiunea TCL este în continuare aceeași – de a face viața oamenilor mai ușoară și mai inteligentă, cu produse de calitate, la un preț competitiv, punând întotdeauna consumatorul pe primul loc”, a spus Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics.

Pentru al doilea an consecutiv, produsele TCL câștigă premiile Red Dot, o realizare demnă de remarcat, în contextul în care compania se extinde către noi piețe și continuă procesul de cercetare și dezvoltare de noi posibilități pentru toate aspectele și domeniile vieții cotidiene. În concordanță cu sloganul Red Dot „Câștigând este începutul” (Winning is the Beginning), TCL rămâne determinat să continue să inspire consumatorii să descopere excelența cu produse din ce în ce mai inovatoare și tehnologii avansate.

Pe 12 aprilie, TCL va prezenta în premieră publicului european toate aceste noi televizoare și soundbaruri premiate, precum și noua sa gamă completă de televizoare Mini LED și QLED, dar și alte soundbaruri și produse de uz casnic inteligente, care vor face în curând parte din ecosistemul companiei.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

TCL depășește limitele. Ecrane mai mari pentru o experiență mai captivantă

Publicat

pe

București, 17 mai 2022. Anul acesta, TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, lansează o nouă gamă de televizoare cu ecran mare, dotate cu tehnologii revoluționare. Prin intermediul acestora, compania își dorește să ofere experiențe de divertisment imersive, impresionante, la prețuri accesibile tuturor consumatorilor.

Datorită capacității de inovare și producție a companiei, atât seria TCL C, cât și seria P, includ acum un model cu diagonala de 75 inchi. De asemenea, pentru a oferi o experiență de vizionare remarcabilă pentru un public cât mai larg de consumatori, TCL lansează două noi televizoare cu diagonala de 85 inchi (seriile C73 și P73), precum și un televizor impresionant extra-large, cu o diagonală de 98 inchi (seria C73).

Aceste noutăți se înscriu în activitatea companiei, ghidată de noua deviză Inspire Greatness. Astfel, TCL își propune nu doar să inspire oamenii să atingă excelența, cât și să îi motiveze să își depășească limitele în toate domeniile vieții cotidiene.

Inovație XXL: televizoare concepute pentru experiențe de neuitat

Piața televizoarelor este în continuă evoluție, iar cu fiecare an, dimensiunea ecranelor devine din ce în ce mai mare. În 2022 se estimează că televizoarele cu ecran mare, de peste 60 de inchi, vor atinge o cotă de vânzări de 20%. În plus, evenimente sportive majore precum campionatul mondial de fotbal, FIFA World Cup, sau campionatele europene, UEFA Champions League sau Euro 2020, au determinat orientarea consumatorilor către televizoare cu diagonale cât mai mari, observându-se o tendință spre ecrane TV de 65 inchi, 75 inchi sau chiar mai mult, cu precădere în săptămânile dinaintea turneelor. Ecranele extra-large le permit utilizatorilor să se bucure de experiențe de vizionare impresionante, la un nivel cu mult mai ridicat față de un televizor obișnuit. Ecranele mari transpun consumatorul în mijlocul acțiunii, acesta bucurându-se de o experiență de vizionare imersivă, reală, ca și cum ar fi pe stadion, chiar în mijlocul meciului de fotbal.

În anul 2022, TCL face un nou pas spre îndeplinirea obiectivului companiei de a aduce în casele consumatorilor produse inovatoare, de înaltă performanță, la standarde de calitate ridicate, având obiectivul de a transforma acest proces într-unul democratic și accesibil pentru toți utilizatorii. Pentru a satisface cererea în creștere a acestora pentru ecrane mai mari la prețuri accesibile, cât și pentru a oferi experiențe de divertisment remarcabile în confortul casei, TCL își extinde oferta de televizoare cu ecrane de dimensiuni mari, având opțiuni în cadrul tuturor gamelor sale TV.

Datorită capacităților de inovare și producție ale companiei, TCL a reușit includerea unui model cu diagonala de 75 inchi în toate seriile C și P din acest an, ridicând astfel standardele în domeniu și oferind tuturor consumatorilor experiențe de vizionare impresionante. TCL face un pas mai departe și depășește limitele în universul TV, lansând două noi televizoare cu diagonala de 85 inchi (seria C73 și seria P73), precum și un model extra-large, cu ecran de 98 de inchi, pentru seria C73.

Prin intermediul acestei game XXL 2022, cu Google TV încorporat, TCL oferă acum nu doar televizoare dotate cu cele mai avansate funcții inteligente și tehnologii inovatoare, dar oferă cele mai mari televizoare de pe piață disponibile la prețuri accesibile. Televizoarele TCL vor fi elementul cheie al divertismentului în confortul casei, având o rezoluție excepțională 4K HDR și un design suplu, fără margini, pentru o imagine mai mare, mai clară și mai detaliată.

Ecrane XXL pentru o experiență cinematografică amplificată, în confortul casei

TCL a conceput special colecția de televizoare XXL fără cadru, pentru a optimiza experiențele de vizionare acasă, oferind o calitate excepțională filmelor, serialelor sau jocurilor sportive, în funcție de preferințele consumatorilor.

Seriile TCL sunt dotate cu tehnologia Dolby Atmos, care oferă un sunet clar, imersiv, și sunt compatibile cu Dolby Vision și HDR10+, ceea ce creează un moment captivant, indiferent de platforma de streaming sau de opțiunile de film Blu Ray. În plus, controlul vocal hands free, simplu și ușor de folosit, oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura din confortul canapelei de un adevărat moment demn de home cinema.

Mai mult, pentru că efectul imersiv al experienței cinematografice este strâns legat de calitatea excepțională a sunetului, TCL face un pas important în domeniul audio și aduce pe piață o gamă nouă de soundbaruri inovatoare. Acestea urmează a fi lansate în cursul anului 2022 și aduc împreună cele mai recente inovații tehnologice. Astfel, noile soundbaruri sunt accesoriul perfect pentru televizoarele XXL, oferind utilizatorilor ocazia de a evada din realitățile vieții cotidiene, prin crearea unor momente de imersiune completă.

Condus de impulsul de inovare și dorința de a răspunde în mod concret nevoilor consumatorilor, TCL va continua să ofere produse dotate cu cele mai noi și performante tehnologii, la prețuri accesibile. Rămâneți aproape pentru a afla mai multe detalii despre acestea, dar și noutăți despre viitoarele modele de televizoare cu ecran mare, care vor fi dezvăluite la IFA 2022. Ediția din acest an va avea loc în luna septembrie, chiar la timp pentru viitoarele evenimente sportive anunțate până la sfârșitul anului.

Citeste in continuare

Uncategorized

Artroza Femuropatelară – cauze, simptome și tratament

Publicat

pe

Artroza femuropatelară apare atunci când cartilajul articular de la nivelul șanțului trohlear și de pe partea internă a rotulei se uzează și se inflamează. Când cartilajul se uzează, acesta devine rugos, subțire iar, atunci când uzura este severă, osul subiacent se poate deteriora. Deplasarea oaselor de-a lungul acestei suprafețe aspre poate fi dureroasă. Pentru a înțelege mai exact ce înseamnă această afecțiune, care sunt cauzele și care sunt cele mai eficiente tratamente în prezent, am apelat la Dr. Mihai Râșcu, medic primar Ortopedie Traumatologie, specialist în chirurgie minim invazivă, șef departament Membru Inferior în cadrul clinicii Ortokinetic https://www.ortokinetic.ro/echipa-ortokinetic și medic coordonator al Federației Române de Gimnastică.

 1. Câteva cuvinte despre anatomia genunchiului.

Rotula este un os mic situat în fața genunchiului – locul unde se întâlnesc osul coapsei (femurul) și osul gambei (tibia). Are rol de protecție a genunchiului și conectează mușchii din partea din față a coapsei cu tibia.

Rotula se poziționează într-un șanț situat pe partea anterioară a extremității distale a femurului numită trohlee femurală sau șanțul trohleear. Când îndoim și îndreptam genunchiul, rotula se mișcă înainte și înapoi în interiorul acestui șanț.

O substanță alunecoasă numită cartilaj articular acoperă capătul distal al femurului, trohlea și partea interioară a rotulei. Cartilajul articular ajută oasele să alunece ușor unul peste celălalt atunci când realizăm mișcările de flexie și extensie la nivelul genunchiului.

 1. Care sunt cauzele de apariție a artrozei femuropatelare?
 • Displazia

Displazia apare atunci când rotula nu se potrivește corect în șanțul trohlear al femurului. Din această cauză, atunci când genunchiul se mișcă, există tensiuni crescute la nivelul cartilajului. Acesta începe să se deterioreze ducând la apariția artrozei femuropatelare.

 • Fractura genunchiului

Fracturile rotuliene afectează adesea cartilajul articular care acoperă și protejează partea interioară a osului. Chiar dacă osul rupt se vindecă, este posibil că suprafața articulației să nu mai fie netedă ca înainte de fractură. Acest lucru duce în timp la artroza femuropatelară.

 1. Care sunt simptomele artrozei femuropatelare?

Principalul simptom al artrozei femuropatelare este durerea. Deoarece articulația femuropatelară se află în fața genunchiului, durerea se va localiza în partea din față a genunchiului. Durerea poate fi prezentă și în repaus însă, de cele mai multe ori, este totuși provocată de activități fizice care pun presiune pe rotulă, cum ar fi poziția de stat în genunchi, ghemuirea, urcarea, coborârea scărilor și ridicarea de pe scaun. În plus, este posibil să apară o senzație de zgomote la nivelul rotulei numite crepitații atunci când îndoim și îndreptăm genunchiul. Acest zgomot poate fi uneori dureros și poate fi suficient de puternic pentru ca alte persoane să-l audă. Când artroza este avansată, rotula se poate bloca la mișcarea de îndreptare a genunchiului.

 1. Care este tratamentul artrozei femuropatelare?
 • Tratament conservator

Tratamentul artrozei femuropatelare este similar cu tratamentul artrozei genunchiului în general. Majoritatea cazurilor pot fi tratate fără intervenție chirurgicală. În cadrul clinicii Ortokinetic, https://www.ortokinetic.ro/clinica-de-genunchi-si-sold opțiunile non-chirurgicale includ:

 Medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), reduc atât durerea cât și umflarea genunchiului.

 Exercițiile fizice regulate pot scădea rigiditatea și pot întări musculatura care susține genunchiul. Pacienții care au artroză femuropatelară ar trebui să încerce să evite activitățile care pun presiune pe partea din față a genunchiului, cum ar fi poziția ghemuit. Dacă faceți în mod regulat exerciții cu impact ridicat la nivelul genunchilor, trecerea la activități cu impact redus vă pune mai puțin stres pe genunchi. Mersul pe jos și înotul sunt opțiuni bune cu impact redus asupra părții anterioare a genunchiului.

Modificarea activității. Trebuiesc evitate activitățile care provoacă accentuarea durerii precum urcarea sau coborârea scărilor 

 Pierdere în greutate. Scăderea în greutate cu doar câteva kilograme poate face o mare diferență în ceea ce privește presiunea pusă pe genunchi. Pierderea în greutate poate facilita mișcarea și menținerea independenței.

 Fizio și kinetoterapie. Exercițiile specifice pot îmbunătăți gradul de mișcare al genunchiului. Exercițiile de întărire a mușchilor cvadricepsului vor ajuta la scăderea presiunii pe rotulă la mișcarea de extensie (de îndreptare a genunchiului). Dacă un exercițiu provoacă durere, opriți exercițiul și discutați cu medicul sau cu kinetoterapeutul.

 Infiltrații cu cortizon. https://www.ortokinetic.ro/infiltratii-si-injectii-intraarticulare Cortizonul este un medicament antiinflamator puternic care poate fi injectat direct în genunchi.

 Infiltrații cu soluții vascoelastice. În timpul acestei proceduri, o substanță este injectată în articulație pentru a îmbunătăți calitatea fluidului articular. Eficacitatea acestui tratament variază de la 6 la 12 luni, în funcție de stadul artrozei.

 • Tratament chirurgical

Chirurgia devine o opțiune atunci când tratamentul conservator a eșuat.

La Ortokinetic, sub îndrumarea Dr.-ului Mihai Râșcu, medic primar Ortopedie Traumatologie, specialist în chirurgie minim invazivă, șef departament Membru Inferior, sunt disponibile mai multe tipuri de intervenții chirurgicale:

 • Condroplastia. Această procedură se face cu ajutorul artroscopiei – introducerea instrumentelor chirurgicale subțiri prin incizii mici în genunchi. În timpul unei condroplastii, chirurgul curăță suprafețele articulare degenerate, artrozice. Condroplastia reprezintă o opțiune chirurgicală pentru cazurile de artroză ușoară și moderată.
 • Repoziționarea rotulei. Părțile moi de pe ambele părți ale rotulei, care o stabilizează sunt fie strânse, fie alungite pentru a schimba poziția rotulei în șanțul trohlear.
 • Grefa de cartilaj.Cartilajul sănătos poate fi preluat dintr-o altă parte a genunchiului sau dintr-o bancă de țesut pentru a umple o gaură la nivelul cartilajul articular. Această procedură este, de obicei, luată în considerare numai pentru pacienții mai tineri, care au zone mici de deteriorare a cartilajului.
 • Transfer de tuberozitate tibială.Această procedură poate ajuta la ameliorarea durerii la pacienții cu artroza doar într-o parte a rotulei. Tendonul rotulian de sub rotulă se atașează la o proeminență osoasă din partea din față a tibiei proximale numită tuberozitatea tibială. Deplasarea tuberozității tibiale împreună cu inserția tendonului patelar spre medial va schimba poziția rotulei. După procedură, rotula trebuie să se miște mai ușor în trohleea femurală, reducând presiunea asupra zonelor artritice și ameliorând durerea.
 • Proteza femuropatelară.În timpul acestei înlocuiri „parțiale” a genunchiului, suprafețele osului și ale cartilajului deteriorate sunt îndepărtate și înlocuite cu componente metalice și din polietilenă (plastic). Aceste componente sunt de obicei fixate de os cu ciment. Intervenția chirurgicală de înlocuire femuropatelară nu poate fi efectuată dacă există artroza care implică și alte zone ale genunchiului. În acest caz, este indicată o proteză totală de genunchi.
 • Proteza totală de genunchi.Într-o înlocuire totală a genunchiului, toate suprafețele cartilajului genunchiului sunt refăcute. Capătul femurului și tibiei sunt acoperite cu o proteză metalică. Un distanțier din plastic este plasat între aceste componente pentru a crea o suprafață plană netedă. În plus, rotula în sine este de obicei refăcută cu un „buton” din polietilenă.

Care sunt rezultatele tratamentelor artrozei femuropatelare?

Pentru majoritatea pacienților, tratamentul pentru artroza femuropatelară are succes în ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției genunchiului. Rezultatele variază, totuși, în funcție de factorii specifici pacienților și de tipul de tratament.

Cuvinte-cheie / tags: durere de genunchi, ortopedie, artroza femuropatelara, Dr. Mihai Râșcu, ortokinetic, cartilaj, genunchi, rotula.

Citeste in continuare

Uncategorized

TCL câștigă iF Design Award 2022

Publicat

pe

Purificatoarele de aer Breeva Pro 400 Premium și Breeva Pro 700 Premium au fost apreciate pentru designul remarcabil și filosofia minimalistă

TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, a primit premiul iF Design Award 2022 pentru design de produs, distincție acordată pentru cele două purificatoare de aer Breeva Pro 700 Premium și Breeva Pro 400 Premium. În contextul în care importanța calității aerului din locuințe și a beneficiilor pe care le aduc purificatoarele de aer portabile au crescut semnificativ în majoritatea statelor Europene, cele două dispozitive TCL practice și elegante răspund în mod concret și direct dorințelor reale ale consumatorilor. Seria Breeva Pro va fi disponibilă începând cu luna septembrie 2022, mai întâi în Europa, urmând a fi extinsă și pentru alte piețe spre finalului anului.

iF Design Award, o recunoaștere a potențialului de inovare și funcționalitate a designului produselor TCL

Un juriu independent, format din experți în design de produs renumiți la nivel internațional, a desemnat câștigătorii iF Design Award 2022, având la bază un set obiectiv de standarde de evaluare, luând în considerare cinci perspective: idea, forma, funcționalitatea, elementele de diferențiere și impactul produselor. Pentru aproape 70 ani, iF Design Award a fost recunoscut ca un arbitru al calității excepționale și al designului remarcabil. Fiind unul dintre cele mai importante premii în domeniul designului din lume, marca iF este recunoscută la nivel mondial ca reprezentând garanția serviciilor de design impresionante. Anul acesta, 10.776 de produse au fost înscrie în cursa pentru iF DESIGN AWARD 2022.

„Faptul că TCL a câștigat iF Design Award vine ca o recunoaștere a potențialului companiei de a aduce pe piață un nivel înalt de inovare și funcționalitate prin designului produselor TCL. Pe măsură ce compania se extinde și către alte categorii de produse, ne propunem să continuăm să ușurăm și să îmbunătățim viața oamenilor, prin intermediul produselor noastre inteligente și al experiențelor premium pe care acestea le oferă”, a spus Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics.

Breeva Pro 700 și 400 Premium: un design minimalist, care se potrivește în orice locuință

Seria TCL Breeva Pro este o combinație perfectă între stil și funcționalitate, cu un desgin minimalist premiat și tehnologii brevetate de purificare a aerului. Atât Breeva Pro 400 Premium, cât și Breeva Pro 700 Premium, au un design nou, inovativ, cu linii drepte, elegante, și finisaje suple pe lateralele și pe spatele dispozitivelor, care se potrivesc perfect din punct de vedere estetic în marea majoritate a locuințelor și încăperilor.

Breeva Pro 700 și 400 Premium: purificatoarele de aer cu sistemul de filtrare de înaltă performanță breevaShieldTM

Proiectate pentru încăperi de până la 84 de metri pătrați și 42 de metri pătrați, aceste două purificatoare de aer TCL au o rată de livrare a aerului curat (Clear Air Delivery Rate / CADR) înaltă și foarte eficientă. Mai mult, acestea includ sistemul performant de filtrare în 5 trepte breevaShield TM, inclusiv un filtru TRUE HEPA H13: eficiența de filtrare a acestuia este mai mare de 99,97% pentru particule de 0,3 μm precum praf, polen, acarieni, bacterii sau PM2,5 (particule fine 2,5). În plus, numeroși anioni negativi sunt generați prin ionizarea cu înaltă tensiune pentru a acumula și a sedimenta particulele minuscule din aer, cu scopul de a proteja consumatorul de toxine și praf, iar razele UV distrug ADN-ul și ARN-ul bacteriilor și microorganismelor pentru a obține efectul de sterilizare.

Datorită senzorului dublu de înaltă precizie (cu un senzor de praf laser care detectează în timp real concentrația de particule în aerul înconjurător și un senzor VOC pentru a detecta concentrația de compuși organici volatili în aer, cum ar fi formaldehida, fumul sau mirosurile provenind de la animale de companie), seria Breeva Pro măsoară continuu calitatea aerului din interior și reglează automat nivelul de purificare. Pentru a asigura o gestionare rapidă și ușoară a dispozitivului, pe panoul de control și pe aplicația TCL Home este afișat un indicator tricolor al calității aerului în funcție de nivelul acesteia în timp real.

Seria Breeva Pro este, de asemenea, foarte silențioasă. Nivelul său de zgomot în modul de repaus este de până la 26 dB, mai mic decât sunetul unei șoapte. În același timp, funcționează cu un consum redus de energie și acceptă stingerea luminii panoului de control pentru a minimiza efectul luminii în timpul perioadelor de repaus.

Aceste purificatoare de aer Breeva pot fi controlate prin aplicația TCL Home pentru a programa curățarea sau pentru a verifica istoricul datelor privind calitatea aerului și durata de viață a filtrului, totul fiind posibil de la distanță și direct de pe un smartphone. Breeva Pro 700 Premium și Breeva Pro 400 Premium sunt, de asemenea, compatibile cu Google Assistant și Amazon Alexa.

 

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Uncategorized13 ore inainte

TCL depășește limitele. Ecrane mai mari pentru o experiență mai captivantă

București, 17 mai 2022. Anul acesta, TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, lansează o...

Uncategorized15 ore inainte

Artroza Femuropatelară – cauze, simptome și tratament

Artroza femuropatelară apare atunci când cartilajul articular de la nivelul șanțului trohlear și de pe partea internă a rotulei se...

Eveniment2 zile inainte

Banometru și Dragoș Pătraru: două zile de prezentări și ședințe gratuite de consiliere financiară pentru timișoreni, pe 20 și 21 mai, la Iulius Town

  Echipa programului gratuit de sănătate financiară Banometru, alături de Dragoș Pătraru, Starea Nației, își anunță prezența în Timișoara, la...

Exclusiv2 zile inainte

„Asta e un text care ne avertizeaza ca ori avem de-a face cu niste escroci de mare anvergura ori cu niste prosti galonati care conduc dezastruos resursele, financiarul si juridicul”

„Dacă un polițist ar fi avut un salariu de funcție în cuantum brut mai mic cu 100 de lei decât...

Livrare Flori Moldova Livrare Flori Moldova
Social2 zile inainte

Ce flori sunt potrivite pentru funerarii?

Florile sunt o modalitate excelentă de a vă aminti și de a onora memoria unei persoane dragi. Ele pot fi...

Social2 zile inainte

De ce trebuie să vorbiți cu un terapeut: Beneficiile de a vorbi cu un profesionist

Ca oameni, cu toții ne confruntăm cu stresul și ne simțim uneori triști. Este normal. Cu toate acestea, pentru unii...

Eveniment5 zile inainte

Cum isi va folosi copilul tau pantofii?

Alegerea unei perechi de pantofi depinde si de contextul in care vor fi folositi. Daca este vorba de pantofi pentru...

Eveniment6 zile inainte

„Strategia Națională de Educație Parentală” reloaded sau pumnul de fier în mănușă de catifea

    Coșmarul numit Strategia Națională de Educație Parentală a reapărut în spațiul public românesc. Aceasta se poate regăsi pe...

EvenimentO săptămână inainte

Știrile oferă o nouă perspectivă

Un avantaj major al citirii de știri Transilvania zilnic este reprezentat de faptul că oamenii...

TurismO săptămână inainte

Alege Hotel Fortuna pentru cazare în Eforie Nord şi bucură-te de un sejur memorabil la mare

Cauţi o cazare ieftină în Eforie Nord, situată într-un cadru natural de excepţie, cât mai aproape de malul mării, dar...

UncategorizedO săptămână inainte

TCL câștigă iF Design Award 2022

Purificatoarele de aer Breeva Pro 400 Premium și Breeva Pro 700 Premium au fost apreciate pentru designul remarcabil și filosofia...

CulturăO săptămână inainte

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021 Cui nu-i place să mănânce mâncare delicioasă? Pun pariu că...

Top Știri