Connect with us

Uncategorized

Totemurile digitale sunt extrem de avantajoase!

Publicat

pe

Serviciul de inchiriere totem digital consta in instalarea echipamentelor in puncte strategice in locuri precum targuri, expozitii si evenimente de mare amploare.

Inchirierea unui totem digital poate servi pentru a pune la dispozitie publicului evenimentului un dispozitiv capabil sa identifice punctele cheie si sa obtina cele mai eficiente rute.

Tocmai pentru a creste gradul de interactiune cu publicul dorit, propunem si varianta de totem cu touch.

Mai presus de orice alta intentie, inchirierea unui totem interactiv ofera organizarea si ilustrarea unor probleme geografice importante intr-o zona de eveniment, cum ar fi:

-Amplasarea toaletelor;

-Semnalizare de sectie;

-Amplasarea etapelor.

In zilele noastre exista o mare apreciere a interactiunilor tehnologice in mediul social, iar in acest sens, totemul interactiv prezinta un diferentiator foarte bine primit de oameni: posibilitatea de incarcare a dispozitivelor electronice precum notebook-uri, tablete si telefoane mobile.

Prin urmare, actul de inchiriere a unui totem interactiv pentru un eveniment devine si o atractie pentru oamenii din diferite medii, publicul va sti ca nu va trebui sa renunte la tehnologiile personale portabile in cazul unui deficit de baterie.

In plus, totemurile pot fi folosite pentru a oferi mici distrageri legate de principalele atractii ale evenimentelor precum diverse jocuri, inscrieri la extrageri cu premii, precum si alte activitati similare.

Firma inchirieretotemdigital.ro ofera inchiriere de totemuri de diferite modele pentru a raspunde nevoilor specifice ale fiecarui client, prezentand intotdeauna solutii care adauga si atrag publicul.

La inchirieretotemdigital.ro, clientul poate gasi modele de totem de incarcare, totem iPad si totem cu ecran tactil disponibile oricand pentru inchiriere. Folosit pe scara larga la evenimente pentru a alimenta dispozitive portabile, a efectua cercetari, a colecta date si a inregistra vizitatori, ele sunt, de asemenea, utilizate ca terminale de cercetare si demonstratie de produse in standuri. Totemurile digitale sunt disponibile in versiuni cu ecrane de toate marimile !

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Gartner estimeaza ca pana in 2026 10% dintre marile companii vor avea un program de zero-trust matur si masurabil

Publicat

pe

 

Analistii vor explora abordarile eficiente pentru implementarea arhitecturilor zero-trust in cadrul Gartner Security Summit & Risk Management Summits 2023, eveniment ce va fi organizat in Mumbai, India (13-14 februarie) si Dubai, Emiratele Arabe Unite (27-28 februarie) 

 

Zero-trust este cea mai importanta prioritate pentru majoritatea organizatiilor ca strategie critica de reducere a riscurilor, insa pana in prezent putine organizatii au finalizat cu succes implementari de modele zero-trust. Gartner estimeaza ca pana in 2026, 10% dintre companiile mari vor avea un program matur si masurabil de implementare a zero-trust, un procent in crestere de la o cota de mai putin de 1% cat reprezinta in prezent.

Gartner defineste zero-trust ca o paradigma de securitate care identifica in mod explicit utilizatorii si dispozitivele si le acorda acel nivel de acces potrivit, astfel incat afacerea sa poata functiona cu minim de frictiuni, in timp ce riscurile sunt diminuate.

„Multe organizatii si-au stabilit infrastructura cu modele de incredere implicite, mai degraba decat explicite, pentru a facilita accesul si operatiunile pentru lucratori si sarcinile de lucru. Atacatorii abuzeaza de aceasta incredere implicita in infrastructura pentru a implementa malware in retea si apoi pentru a se deplasa in interiorul retelei pentru a-si atinge obiectivele”, a declarat John Watts, VP Analyst la Gartner. „Zero-trust reprezinta o schimbare in gandirea abordarii acestor amenintari, solicitand o incredere evaluata in mod continuu, calculata explicit si adaptabila, intre utilizatori, dispozitive si resurse”, a completat John Watts.

Pentru a ajuta organizatiile sa-si completeze domeniul de aplicare al implementarilor zero-trust, este esential ca directorii de securitatea informatiilor (CISO) si liderii din domeniul managementului riscului sa inceapa prin a dezvolta o strategie zero-trust eficienta, care echilibreaza nevoia de securitate cu nevoile legate de conducerea afacerii.

„Acest lucru inseamna sa incepi cu definirea strategiei organizatiei si a unui domeniu de aplicare pentru programele de zero-trust”, a spus Watts. „Odata ce strategia este definita, CISO si liderii de management al riscului trebuie sa inceapa cu identitatea, element fundamental pentru zero-trust. De asemenea, trebuie sa imbunatateasca nu numai tehnologia, ci si oamenii si procesele pentru a construi si gestiona acele identitati. Cu toate acestea, CISO si liderii de management al riscului nu ar trebui sa presupuna ca zero-trust va elimina amenintarile cibernetice. Mai degraba, zero-trust reduce riscul si limiteaza impactul unui atac”, a subliniat Watts.

Analistii Gartner estimeaza ca pana in 2026, mai mult de jumatate dintre atacurile cibernetice vor viza zone pe care controalele zero-trust nu le acopera si nu le pot diminua.

„Suprafata companiei expusa la atacuri se extinde mai rapid, iar atacatorii vor lua in considerare rapid reorientarea si tintirea activelor si vulnerabilitatilor pozitionate in afara domeniului de aplicare a arhitecturilor zero-trust (ZTA)”, a declarat Jeremy D’Hoinne, VP Analyst la Gartner. „Acest lucru poate lua forma scanarii si exploatarii API-urilor destinate publicului sau tintirea angajatilor prin inginerie sociala, bullying sau exploatarea defectelor datorate crearii de catre angajati a propriilor lor „bypass-uri” construite pentru a evita politicile stricte de zero-trust”, a punctat Jeremy D’Hoinne.

Gartner recomanda organizatiilor sa implementeze arhitecturi zero-trust in primul rand pentru a imbunatati diminuarea riscurilor pentru activele cu cea mai critica importanta, deoarece in aceasta zona va fi inregistrata cea mai mare rentabilitate a diminuarii riscurilor. Cu toate acestea, zero-trust nu rezolva toate nevoile de securitate. CISO si liderii de management al riscurilor trebuie, de asemenea, sa desfasoare un program de management continuu al expunerii la amenintari (continuous threat exposure management – CTEM) pentru a inventaria mai bine si a optimiza expunerea lor la amenintarile de dincolo de sfera de aplicare a ZTA.

Clientii Gartner pot afla mai multe din „Predicts 2023: Zero Trust Moves Past Marketing Hype Into Reality”.

Aflati cum trebuie sa va pregatiti pentru orice atac de securitate cibernetica in e-book-ul Gartner 3 Must-Haves in Your Cybersecurity Incident Response Plan pus la dispozitie gratuit.

Despre Gartner Security & Risk Management Summit

Analistii Gartner prezinta rezultatele celor mai recente cercetari, precum si sfaturi pentru liderii de securitate si management al riscurilor in cadrul Gartner Security & Risk Management Summits 2023, eveniment care va avea loc in perioada 13-14 februarie in India, 27-28 februarie in Dubai, 28-29 martie la Sydney, 5-7 iunie la National Harbour, MD, 26-28 iulie la Tokyo si 26-28 septembrie la Londra. Urmariti stirile si actualizarile de la conferinte pe Twitter folosind #GartnerSEC.

Despre Gartner for Information Technology Executives

Gartner for Information Technology Executives ofera o perspectiva actionabila si obiectiva pentru CIO si liderii IT, pentru a-i ajuta sa-si conduca organizatiile prin transformarea digitala si sa conduca cresterea afacerii. Informatii suplimentare sunt disponibile la www.gartner.com/en/information-technology.

Urmariti stirile si actualizarile de la Gartner for IT Executives pe Twitter si LinkedIn. Vizitati IT Newsroom pentru mai multe informatii si analize.

Despre Gartner

Gartner, Inc. (NYSE: IT) ofera o perspectiva obiectiva si utila pentru directori si echipele lor. Indrumarile si instrumentele noastre de specialitate permit luarea unor decizii mai rapide si mai inteligente si o performanta mai buna in ceea ce priveste prioritatile esentiale ale unei organizatii. Pentru a afla mai multe, vizitati: gartner.com

Citeste in continuare

Uncategorized

Importanta fructelor in dieta

Publicat

pe

Fructele sunt o sursă importantă de nutrienți esențiali pentru sănătatea generală. Sunt o sursă bogată de vitamine, minerale, fibre și antioxidanți, care contribuie la prevenirea bolilor cronice și menținerea unei stări de sănătate optimă.

Fructele conțin vitamine esențiale precum vitamina C, vitamina A și vitamina E, care sunt importante pentru sistemul imunitar, precum și pentru întărirea oaselor, dinților și pielii. De asemenea, fructele sunt o sursă bună de vitamine din complexul B, care ajută la metabolismul energiei și la funcționarea sistemului nervos.

Fructele sunt, de asemenea, o sursă importantă de minerale, precum potasiul, calciul și magneziul, care sunt esențiale pentru sănătatea oaselor, mușchilor și a inimii.

Fibrele din fructe ajută la menținerea unei digestii sănătoase și la prevenirea constipației. De asemenea, fibrele sunt importante pentru controlul greutății corporale și pentru menținerea unui nivel sănătos al zahărului din sânge.

Antioxidanții din fructe, cum ar fi carotenoidele și flavonoidele, ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi și, prin urmare, contribuie la prevenirea bolilor cronice precum cancerul și bolile cardiovasculare.

Este important să se consume fructe proaspete în dieta zilnică, deoarece acestea sunt o sursă naturală de nutrienți și nu conțin aditivi sau conservanți artificiali. Consumul de fructe în fiecare zi poate fi o modalitate ușoară și delicioasă de a-ți atinge necesarul zilnic de vitamine, minerale și fibre.

Citeste in continuare

Uncategorized

TCL distins de ADG cu Premii pentru Tehnologii Inovatoare în timpul CES 2023

Publicat

pe

Ora 21:00

6 ianuarie, 2023 – TCL, lider pe piața de electronice de larg consum și unul dintre brandurile dominante în industria TV globală a fost recunoscut de ADG, în timpul CES 2023, pentru realizările tehnologice și contribuțiile sale în tehnologiile avansate pentru display.

Display Technology Innovation Gold Award a mers către TCL 4K Mini LED TV C845 și Eye Protection Innovation of the Year Award către TCL NXTPAPER 12 Pro.

Selectate de un juriu format din experți mondiali și publicații media influente, premiile au fost prezentate în cadrul 2022-2023 Global Top Brands Award sponsorizat de ADG, desfășurat pe 6 ianuarie în Las Vegas.

Dedicat Tehnologiilor Avansate

Prestigiosul premiu Display Technology Innovation Gold Award pentru televizorul TCL 4K Mini LED C845 reflectă devotamentul continuu al TCL pentru avansarea tehnologiilor Mini LED și de display care să ofere cea mai bună experiență home theatre, cu o claritate incredibilă, un contrast uimitor și culori aproape de realitate. Evoluțiile recente ale colaborărilor din industrie ale TCL pentru a depăși limitele performanței de display premium includ parteneriatul TCL cu TÜV pentru înființarea unui laborator Mini LED.

Cele mai recente progrese în tehnologiile NXTPAPER de la TCL au primit recunoaștere în 2023 prin câștigul la categoria Global Top Brands Eye Protection Innovation of the Year Award cu produsul TCL NXTPAPER 12 Pro. Ecranul îmbunătățit NXTPAPER 12 Pro oferă o experiență de vizionare imersivă. De asemenea, este cu până la 100% mai luminos decât predecesorul său, iar afișajul său asemănător hârtiei filtrează lumina albastră dăunătoare cu până la 61%[1] față de ecranele obișnuite, asigurând imagini incredibile fără a compromite sănătatea ochilor.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Uncategorized2 ore inainte

Gartner estimeaza ca pana in 2026 10% dintre marile companii vor avea un program de zero-trust matur si masurabil

  Analistii vor explora abordarile eficiente pentru implementarea arhitecturilor zero-trust in cadrul Gartner Security Summit & Risk Management Summits 2023,...

Exclusiv8 ore inainte

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

Defilarea pe care o face DNA de trei zile in dosarul mastilor achizitionate pe vremea Covid in care sunt vizati...

Social2 zile inainte

Deep Forest Fest 2023, ediţia IV-a pe platoul Feţeni, Râmnicu Vâlcea

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri între 14-16 iulie, atunci află că Deep Forest Fest 2023 îşi va...

vestiare metalice vestiare metalice
Social3 zile inainte

Uzina Mecanică Vâlcea – vestiare metalice la comandă

Un vestiar reprezintă un spațiu de depozitare care ne permite să ne așezăm lucrurile personale și hainele de exterior (geci,...

Administrație locală3 zile inainte

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan)

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan) Acrilic (de asemenea, cunoscut sub numele de plexiglas) și policarbonat (de asemenea, cunoscut sub numele de...

ferestre din PVC ferestre din PVC
Social4 zile inainte

Alegerea de ferestre din PVC potrivite pentru casa ta

Sa alegi cele mai bune ferestre din PVC pentru casa ta reprezinta de multe ori o sarcina deloc placuta, mai...

Seturi fitness Seturi fitness
Sport5 zile inainte

Top 7 exerciții pentru creșterea masei musculare în zona fesierilor

Exercițiile fizice sunt adesea asociate cu îmbunătățirea imaginii corpului, menținerea greutății și reducerea anxietății și depresiei. Noi toate punem mare...

Motocultor Motocultor
Social5 zile inainte

Motocultor Rotakt – ajutorul de care ai nevoie

Un motocultor este foarte util oricărui mic fermier deoarece pregătirea solului este una din principalele sarcini efectuate înainte de plantarea...

ferestre PVC ferestre PVC
Social5 zile inainte

Usi si ferestre PVC realizate pe comanda – WindowMAG

Tipul de usi si ferestre PVC reprezinta una dintre cele mai populare optiuni pentru izolarea termica a locuintei. Acestea sunt...

sistem de securitate sistem de securitate
Social7 zile inainte

Ce este un sistem de securitate pentru locuință și cum funcționează

Avansul tehnologic, dar și vremurile pe care le trăim, sunt factori care ne determină să ne protejăm locuința, bunurile, iar...

Pachet cazare Pachet cazare
Turism7 zile inainte

Pachet cazare pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare – Căciulata

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate...

Timisoara Timisoara
TurismO săptămână inainte

Timisoara – Ce poti vizita in orasul de pe Bega?

Dupa cum bine stii deja, Timisoara se numara printre cele mai frumoase orase ale tarii noastre. Ceea ce diferentiaza acest...

Top Știri