Connect with us

Sport

Top 7 exerciții pentru creșterea masei musculare în zona fesierilor

Publicat

pe

Seturi fitness

Exercițiile fizice sunt adesea asociate cu îmbunătățirea imaginii corpului, menținerea greutății și reducerea anxietății și depresiei. Noi toate punem mare preț pe imaginea corpului nostru, iar nişte seturi fitness de calitate ajută la rândul lor la crearea acestei imagini. De asemenea, atunci când arătăm bine, ne și simțim bine, iar asta ne crește considerabil stima de sine. În plus, sportul ne ajută atât în îmbunătățirea condiției fizice, cât și în redarea încrederii.

Una dintre zonele pe care toate vrem să o îmbunătățim este cea a fesierilor. Există multe metode prin care îți poți crește masa musculară în această zonă, însă cum știi care sunt cele mai potrivite exerciții și care te vor ajuta cel mai mult? Ei bine, îți vom da o mână de ajutor în acest sens, iată top 7 exerciții care îți vor crește masa musculară din zona fesierilor:

1.   GENUFLEXIUNI

Deși ți se pot părea niște exerciții banale, genuflexiunile au un rol foarte important atunci când vine vorba de creșterea masei musculare în zona fesierilor. Fie că ești la început sau practici diferite sporturi de mult timp, te poți baza întotdeauna pe acest tip de exerciții. De asemenea, atunci când faci inflexiuni, pentru a adăuga puțină intensitate, există posibilitatea de a implica și greutăți atunci când exersezi. Dacă ești la început însă, nu te forța cu greutăți, începe cu genuflexiuni simple până te obișnuiești cu exercițiul.

2.   RIDICĂRI DE BAZIN CU CONTRACȚIE VOLUNTARĂ A FESIERILOR

Pentru acest tip de exercițiu vei avea nevoie și de puțină recuzită, mai exact de o saltea sau de un covoraș. Pentru a face acest exercițiu trebuie să stai întinsă pe spate, mai apoi, va trebui să îți ridici bazinul și să menții această poziție timp de câteva secunde. După cele câteva secunde menținute în poziție îți cobori bazinul și rămâi din nou întinsă pe podea. Fă aceste exerciții în repetate rânduri, în acest mod fesierii se contractă și mușchii lucrează. Este un exercițiu foarte eficient, simplu, care se poate practica cu sau fără greutăți.

3.   PRESĂ PENTRU UMERI

Pentru început trebuie să stai cu picioarele lipite și să faci un pas cu piciorul drept înainte. Apoi, coboară-ți corpul astfel încât genunchiul drept să fie direct peste glezna dreaptă, iar șoldul stâng să fie direct peste genunchiul stâng. Contractă-ți mușchii feselor și împinge în picioare, ridicând brațele deasupra capului.  Dacă alegi să îl faci fără greutăți, strânge-ți brațele în timp ce te ridici, concentrându-te pe încărcarea puterii și a tensiunii în umeri. După ridicarea presei, trebuie să te menții sus câteva secunde, apoi să cobori ușor.

4.    GENUFLEXIUNI PLIOMETRICE 180

Stai cu picioarele puțin mai late decât nivelul umerilor.  Dacă dorești să adaugi greutate, folosește o ganteră sau un alt obiect greu (cum ar fi o sticlă mare de apă) și ține-l în fața pieptului.  Apoi, împinge genunchii spre exterior și coboară într-o poziție ghemuită.  Strânge-ți mușchii feselor și împinge călcâiele pentru a sări în sus și a te răsuci la 180 de grade în aer.  Aterizează cu picioarele puțin mai late decât lățimea umerilor și repetă.

5. GENUNCHI ÎNALȚI

Trebuie să stai în picioare, în timp ce le ții depărtate la lățimea umerilor. Apoi du genunchiul drept spre piept, urmat de genunchiul stâng spre piept, în timp ce îți strângi fesierii de fiecare parte.  Repetă cât de repede poți timp de 30 de secunde.

6. FANDARE LATERALĂ PONDERATĂ

Stai cu picioarele unite și fă un pas mare cu piciorul drept îndreptat spre dreapta.  Ținând spatele plat, umerii ridicați și piciorul stâng întins, îndoaie genunchiul drept și coboară fundul spre sol (nu lăsa genunchiul drept să treacă de glezna dreaptă). Folosind fesierii, împinge călcâiul pentru a reveni la poziția inițială.  Repetă și cu piciorul stâng.  Poți adăuga și greutăți pentru un plus de intensitate.

7. FANDARE DE MERS

Pune piciorul drept înainte și coboară corpul astfel încât genunchiul drept să fie direct peste glezna dreaptă, iar șoldul stâng să fie direct peste genunchiul stâng.  Apoi, strânge mușchii feselor și împinge pentru a sta pe piciorul drept, ridicând genunchiul stâng spre piept.  Așează piciorul stâng pe pământ în fața ta și repetă exercițiul pe partea opusă.  Pentru o provocare suplimentară, adăugă greutăți.  Repetă exercițiul de cât mai multe ori!

Ai nevoie de seturi fitness care să te ajute să lucrezi eficient!

Atunci când încep să practici un sport, trebuie să îți și reînnoiești garderoba cu noi modele de seturi fitness! Pentru a ajunge la rezultatele dorite nu trebuie doar să lucrezi, ci trebuie să lucrezi eficient! Unique Gym Wear îţi sare în ajutor în acest sens! Pe www.uniquegymwear.ro găsești o multitudine de seturi fitness și articole vestimentare care te vor ajuta să devii cea mai bună versiune a ta. Acestea îţi oferă mobilitate şi îţi permit să te mişti în voie atunci când faci exerciţii fizice, oferindu-ţi, de asemenea, un aspect de invidiat. Aruncă o privire pe site și alege-ți preferatele.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

Asociația Club Sportiv (ACS) LIFEGAMES București a organizat cu succes, în parteneriat cu Asociația Municipală de Volei București, in premieră Cupa și Supercupa AMVB, U13 feminin, parte a Campionatului Asociației Municipale de Volei București, desfășurat în perioada 15-16 iunie la Școala Gimnazială nr. 116 din București.

Publicat

pe

De

Echipe participante:

 1. CSS 5 București
 2. ACS LIFEGAMES București
 3. LPS Mircea Eliade
 4. ACS Lumina Wolves Sports București
 5. CSM București – direct calificată în Supercupă (fiind câstigătoarea Campionatului AMVB si vicecampioană națională în anul 2023-2024)

Rezultate:

SÂMBĂTĂ:

ACS Lumina Wolves Sports București vs. CSS 5 București: 3-1

LPS MIRCEA ELIADE – ACS LIFEGAMES București: 1-3

DUMINICĂ:

ACS LIFEGAMES București vs. ACS Lumina Wolves Sports București: 3-2

CSM București vs. ACS LIFEGAMES București: 3-1

CUPA AMVB – câstigătoare ACS LIFEGAMES București si finalistă in SUPERCUPA AMVB

SUPERCUPA AMVB – câstigatoare CSM București

Înainte de premierea locului 1 a Cupei AMVB, ediția I-a, Laurențiu Lică, fost mare jucător de volei și actual antrenor al CSM Corona Brașov Volei, a transmis un mesaj de susținere pentru aceste două competiții și, implicit, pentru voleiul juvenil. Mesajul său a subliniat importanța dezvoltării și promovării tinerelor talente în sport, încurajându-i pe toți participanții să continue să se dedice cu pasiune și perseverență acestui sport minunat.

Cu ocazia organizării în premieră a Cupei și Supercupei, formația noastră a realizat premiere semnificative la nivel sportiv, municipal și național, în raport cu sporturile de echipă  (volei, handbal, baschet) pentru copii și juniori, categoria U13 feminin, în weekend –ul 15-16.06.2024. Acestea sunt:

 1. Prima echipă care a organizat consecutiv (în parteneriat) două competiții diferite.
 2. Prima echipă care a participat la două competiții diferite în două zile consecutive.
 3. Prima echipă care a câștigat în aceeași zi două trofee la două competiții diferite;
 4. Prima echipă care a asigurat sportivilor și tuturor participanților din sală și tribune, următoarele:

Tricoul unic al competițiilor, semnat de majoritatea participanților, care va fi înrămat și pus pe unul dintre pereții viitorului Complex Sportiv ACS Lifegames București.

Platforma selfie 360 și spyder-ul evenimentului pentru fotografierea și imortalizarea tuturor echipelor participante.

Podiumul destinat în exclusivitate câștigătorului primei ediții a Cupei/Supercupei AMVB.

Cele mai multe și frumoase premii, cu adevărat unice prin felul lor de a fi, pentru toate echipele participante (cupe mari, înalte, medalii similare celor oferite la Divizia A1 Feminin).

Tricouri personalizate pentru toți participanții cu mesajul competițiilor: Cupa și Supercupa AMVB, Ediția I-a, 15-16.06.2024.

Cu alte cuvinte, toți participanții (arbitrii, sportivii, voluntarii, partenerii, sponsorii, părinții, etc.) au intrat în istorie! Am fost toți martorii unui eveniment cu adevărat unic și magic prin desfășurarea sa aparte, prin implicarea emoțională a copiilor și antrenorilor și prin modul de desfășurare. Acest moment a evidențiat nu doar talentul și dedicația participanților, ci și puterea comunității și importanța susținerii reciproce.

Emoțiile trăite și lecțiile învățate vor rămâne în amintirile tuturor celor prezenți, contribuind la dezvoltarea și întărirea legăturilor dintre participanți și antrenori. Evenimentul a demonstrat încă o dată că, prin pasiune și colaborare, se pot crea momente de neuitat care inspiră și motivează pe toată lumea.

Detalii suplimentare:

Având în vedere că pentru aceste competiții sala a fost închiriată pentru un număr limitat de ore, coroborat cu programul jocurilor, audiența a fost de peste 300 de participanți, stabilind astfel un adevărat record municipal.

Pentru mai multe informații, contactați ACS LifeGames Volei la:

E-mail: contact@acslifegamesbucuresti.ro

Telefon: +40 0755 121 001 (Ștefan Tolbaru)

Parteneri

Citeste in continuare

Sport

Kinetoterapie vs. Fizioterapie – Află care este diferența și cum te pot ajuta

Publicat

pe

De

Multe persoane pun egal între kinetoterapie și fizioterapie. Tu o faci? Sau știi deja care este diferența dintre ele și care ar putea fi cea mai potrivită pentru tine?

Dacă știi, citind următoarele rânduri îți poți reaminti sau poți afla lucruri noi despre cele două forme de tratament. Dacă nu știi care este diferența, poți afla din următoarele rânduri.

Află mai multe despre aceste terapii și cum te pot ajuta să te recuperezi și să-ți menții sănătatea.

Cu ritmul alert al vieții moderne, multe persoane se confruntă cu dureri și tot soiul de simptome ale diferitelor afecțiuni medicale. Ori, pur și simplu, petrec foarte multe ore muncind și își doresc să găsească o metodă de relaxare. Sau intervin accidente soldate cu fracturi, entorse etc. Pentru toate acestea există metode de tratament invazive, dar și non-invazive. Este important să înțelegem opțiunile de tratament disponibile pentru a ne recupera cât mai repede și pentru a preveni recidivele.

Cele două metode, kinetoterapia și fizioterapia sunt două tehnici noninvazive de tratament. Dar hai să vedem care este diferența, precum și alte informații pe care credem noi că vrei să le afli.

Ce este kinetoterapia?

Kinetoterapia este o formă de terapie care se concentrează pe mișcare și exerciții fizice pentru a trata și preveni afecțiunile fizice. Kinetoterapeuții, specialiști în kinetoterapie, dezvoltă programe personalizate de exerciții pentru a restabili mobilitatea, forța și funcția corpului.

  Ce presupune kinetoterapia?

Kinetoterapia implică evaluarea detaliată a pacientului și elaborarea unui plan de tratament personalizat. Acesta poate include exerciții de întindere, forță și coordonare, precum și tehnici de masaj terapeutic și manipulare articulară.

Ce tratează kinetoterapia?

Kinetoterapia tratează o gamă variată de afecțiuni: dureri de spate și gât, reabilitare postoperatorie, afecțiuni musculare și articulare, probleme de postură, reabilitare sportivă, probleme respiratorii (prin exerciții de respirație).

În ce situații este contraindicată kinetoterapia?

Deși kinetoterapia poate fi benefică pentru multe persoane, există situații în care poate fi contraindicată, și anume:

 • Leziuni sau fracturi nedezvoltate
 • Afecțiuni cardiovasculare severe
 • Infecții active sau inflamații severe

Ce este fizioterapia?

Fizioterapia, cunoscută și sub numele de terapie fizică, se referă la un set de mai multe tehnici și modalități de recuperare, cum ar fi terapia manuală, terapia cu laser sau ultrasunete, masaj, utilizarea celor mai importante resurse (apa, lumina, electricitatea) pentru a trata afecțiuni și pentru a facilita recuperarea.

Ce presupune fizioterapia?

Fizioterapeuții evaluează și diagnostichează afecțiunile pacientului, apoi dezvoltă un plan de tratament care poate include terapie manuală, terapie cu aparat, exerciții și educație privind prevenirea recidivelor.

Ce tratează fizioterapia?

Terapia fizică abordează bolile sistemului nervos, ale musculaturii, articulațiilor și multe alte afecțiuni.

Are contraindicații fizioterapia?

De asemenea, există situații în care fizioterapia poate fi contraindicată:

 • Infecții sau inflamații severe
 • Riscuri de leziuni suplimentare în timpul tratamentului

Dacă te confrunți cu diferite probleme fizice și ai nevoie de recuperare medicală sau muncești foarte mult și simți nevoia unei modalități de relaxare, consultă un specialist în kinetoterapie la Bucuresti, din cadrul Cabinetului de recuperare medicală Fiziolife Medica pentru evaluare și tratament personalizat. Dacă nu te poți deplasa la sediul cabinetului, există posibilitatea efectuării tratamentului chiar în confortul casei tale. De aceea, accesează www.fiziolife.ro și alege profesioniștii care știu ce fac.

După ce ai înțeles mai bine diferența dintre kinetoterapie și fizioterapie, care dintre aceste terapii ți se pare cea mai potrivită? Important este să reții că fizioterapia include mai multe tehnici, fiind o abordare complexă de tratament.

Citeste in continuare

Sport

Sfaturi pentru alegerea hainelor potrivite în funcție de tipul de antrenament

Publicat

pe

De

seturi fitness

În lumea sportului, alegerea hainelor potrivite poate juca un rol crucial în performanțele tale și în confortul pe care îl resimți în timpul antrenamentelor. Fie că ești pasionată de alergare, yoga, tenis sau fitness, fiecare activitate fizică are propriile cerințe în ceea ce privește echipamentul pe care trebuie să îl folosești. În rândurile următoare îți vom oferi câteva sfaturi utile, care te vor ajuta cu siguranță să te ghidezi în alegerile pe care le vei face, în funcție de tipul de antrenament pe care îl practici.

ALERGARE

Când vine vorba de alergare, confortul este esențial. Optează pentru materiale moi și respirabile, care permit evaporarea transpirației și mențin corpul uscat. O pereche de pantaloni scurți sau colanți dintr-un material elastic, dar care să îți permită să te miști în voie, îți vor oferi libertatea de mișcare de care ai nevoie. De asemenea, alege un tricou sau un top care are la rândul său capacitatea de a absorbi umiditatea.

YOGA ȘI PILATES

Flexibilitatea și libertatea de mișcare sunt prioritare în aceste activități. Optează pentru haine din materiale moi, elastice și care se mulează pe corp. O bustieră sport confortabilă și flexibilă, împreună cu o pereche de colanți care îți permit să realizezi chiar și cele mai solicitante poziții de yoga, sunt opțiunile ideale. Asigură-te că alegi haine care nu se ridică în timpul practicării exercițiilor și care îți oferă o acoperire adecvată.

TENIS ȘI ALTE SPORTURI DE ACEST FEL

În acest tip de activități, mobilitatea și rezistența materialului sunt aspecte esențiale. Alege haine sport care permit o gamă largă de mișcare, fără a te restricționa. Un tricou cu mâneci scurte sau o cămașă polo, împreună cu pantaloni scurți sau fuste cu croială lejeră, sunt alegeri potrivite pentru a te simți confortabil și a te putea concentra pe joc.

FITNESS ȘI ANTRENAMENTE CU GREUTĂȚI

Atunci când faci antrenamente intense cu greutăți sau exerciții cardio, ai nevoie de seturi fitness care să ofere susținere și să gestioneze eficient transpirația. Optează pentru bustiere sport de înaltă calitate, care îți vor asigura o susținere adecvată pentru sâni. Colanții pe care îi vei purta vor trebui să fie la rândul lor din materiale compresive, care să susțină mușchii și să îmbunătățească circulația sângelui. Topul pe care îl vei purta va trebui să fie unul calitativ, care să nu rețină umiditatea și să îți ofere toată susținerea și mobilitatea de care ai nevoie.

ACTIVITĂȚI ÎN AER LIBER

Dacă practici sporturi în aer liber, cum ar fi alpinismul, ciclismul sau alergarea în natură, e important să iei în considerare și condițiile meteo. În zilele reci, alege straturi de îmbrăcăminte termice și izolante, care să îți păstreze căldura corporală. Un strat exterior rezistent la apă și vânt te va proteja împotriva intemperiilor. Pe de altă parte, în zilele calde, optează pentru haine potrivite, care să nu rețină umezeala și să permită o bună ventilație, cum ar fi tricourile cu plasă și pantalonii scurți cu material respirabil.

Unde găsești unele dintre cele mai calitative haine fitness?

Dacă și tu îți doreşti să ai parte de cele mai eficiente și plăcute antrenamente, indiferent de tipul de sport pe care îl faci, Investește în haine de calitate, pentru a te bucura de antrenamentele tale și pentru a-ți atinge obiectivele într-un mod confortabil și eficient.

Dacă vrei să te simţi bine şi confortabil când faci sport, aruncă o privire în magazinul online UniqueGymWear.ro şi alege modelul care ţi se potriveşte cel mai bine!

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Turism8 ore inainte

Obtine cea mai buna solutie de inchiriere auto

Serviciile de inchirieri auto sunt elemente esentiale ale turismului modern, in fiecare zi in tara sosesc sute de turisti care...

Uncategorized3 zile inainte

Metropolitan Life primește Certificarea „Great Place To Work 2024”, pentru al doilea an consecutiv

București, 17 iulie 2024 – Metropolitan Life, unul dintre cei mai importanți jucători din piața asigurărilor de viață din România,...

Social4 zile inainte

Adidași prea uzați? Redă-le viața cu o curățare profesională!

Alergi prin parc, te antrenezi la sală, porți adidașii zi de zi și lista poate continua! Nu e de mirare...

Uncategorized5 zile inainte

Cum reușește masajul erotic să întărească relația de cuplu

Libidou scăzut? Magnetism pierdut? Cu siguranță îți dorești să reaprinzi flacăra intimității și să cauți strategii pentru a-ți consolida relația....

Uncategorized6 zile inainte

Cum să alegi cardul de memorie potrivit pentru fotografie sportivă?

Fotografia sportivă este o profesie solicitantă și alertă. Ca să fii un maestru, ai nevoie de echipamentul potrivit, care îți...

Exclusiv6 zile inainte

Managementul defectuos în cadrul IGPR: Oscarul irosit și implicațiile abuzurilor

Sindicatul Diamantul a dezvăluit că la IGPR, abuzurile privind acordarea Oscarurilor au atins cote alarmante. ” Eminentele cenusii” din IGPR...

Uncategorized6 zile inainte

Un mic ghidul complet pentru redesignul unui site web

Redesignul site-ului web poate aduce beneficii semnificative afacerii dumneavoastră, îmbunătățind atât funcționalitatea, cât și estetica. O interfață modernă și prietenoasă...

UncategorizedO săptămână inainte

Review Zyxel NWA50AX

Zyxel NWA50AX este un punct de acces (AP) Wi-Fi 6 robust și accesibil, destinat micilor afaceri și birourilor de acasă....

UncategorizedO săptămână inainte

Vara culturală 2024: JazzUP și ArtUP, concerte senzoriale, artă subacvatică și experiențe memorabile în țară

Între 8 iulie și 5 septembrie, festivalurile JazzUP și ArtUP oferă publicului o serie de experiențe culturale, de la jazz...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung Galaxy Z Fold6 și Z Flip6 ridică Galaxy AI la noi înălțimi pe piața de mobile

Descoperă noul Galaxy AI, amplificat de designul pliabil unic al seriei Galaxy Z și de ecosistemul Galaxy Noile Galaxy Buds3...

Administrație localăO săptămână inainte

Aqurate atinge pragul primelor 100 de magazine online clienți, vizează o nouă rundă de finanțare seed

Aqurate, platformă SaaS care crește conversiile din eCommerce prin personalizare bazată pe Inteligenţă Artificială (AI), a ajuns, după primele șase luni...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Noile Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vin cu soluții inteligente pentru bunăstarea utilizatorilor

Cele mai recente produse de tip Wearables de la Samsung le oferă oamenilor noi experiențe inteligente conectate și contribuie la...

Top Știri