Connect with us

Uncategorized

AGON by AOC lansează noul monitor pentru gaming de 32″, cu 240 Hz, HDR și timp de răspuns GtG de până la 1 ms

Publicat

pe

București, 23 martie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, lansează cel mai nou model din seria AGON 5: AG325QZN/EU de 31,5″ (80 cm). Monitorul dispune de un panou Fast VA, care poate funcționa la o rată de reîmprospătare de 240 Hz și are un raport de contrast impresionant de 3000:1, tonuri negre profunde, culori bogate și o certificare DisplayHDR 400. Modelul oferă imagini acaparante, iar capacitatea de reacție rapidă, cu un timp de răspuns GtG de până la 1 ms și MPRT de 0,5 ms, reflectă faptul că este construit pentru a fi folosit în jocuri competitive. Datorită dimensiunilor sale impunătoare, AG325QZN/EU se potrivește unor scenarii multiple de utilizare, de la PC-uri de gaming la configurații de couch-gaming sau simulatoare dedicate.

Mai mult spațiu de desfășurare

În timp ce jucătorii de titluri FPS preferă ecrane de dimensiuni mai mici (27″ sau chiar 24″) pentru a se concentra mai bine asupra întregii acțiuni, gaming-ul competitiv acoperă o gamă variată de genuri, în care un ecran de 32″ poate oferi un avantaj. Titlurile de acțiune/RPG, jocurile de luptă, jocurile de strategie în timp real sau jocurile de simulare pot beneficia de o dimensiune mai mare a ecranului pentru a afișa mai bine detaliile complexe și pentru a crea o atmosferă mai captivanta.

Ecranul de 31,5″ oferă mai mult spațiu de desfășurare, păstrând în același timp aspectul obișnuit de 16:9, ceea ce face ca tranziția să fie ușoară pentru jucători. AG325QZN/EU dispune de o rezoluție QHD (2560×1440), care reprezintă un balans optim între detalii bogate și frame rate ridicat. GPU-urile moderne pot atinge mult mai ușor 240 fps la o rezoluție QHD în multe jocuri, în comparație cu ecranele 4K. Datorită combinației dintre rata de reîmprospătare ridicată și rezoluția QHD, AG325QZN/EU este un monitor de de care gamerii se pot bucura o perioadă îndelungată.

Răspuns rapid pentru acțiune rapidă

Monitorul utilizează un panou Fast VA, care oferă timpi de răspuns rapizi (până la 1 ms GtG și 0,5 ms MPRT) și diferite opțiuni de reglaj precum modul overdrive în mai multe trepte, astfel încât jucătorii pot modifica cu precizie capacitatea de reacție a monitorului în funcție de preferințele lor, pentru a obține o experiență fără ghosting. Suportul Adaptive-Sync asigură mișcare fără efectele de tearring sau stuttering. În timp ce pe un monitor de 60 Hz, utilizatorul va vedea un nou cadru la fiecare 16 ms, acest lucru este redus la doar 4 ms pe un monitor cu rată de reîmprospătare de 240 Hz. Cu un timp scurt între cadre, jucătorii se vor simți mai conectați la joc și le va permite să reacționeze mai rapid la acțiunile adversarilor.

Un monitor flexibil

În afara orelor de joc, dimensiunea mare a ecranului de 31,5″ se pretează și pentru sarcinile productive zi cu zi. Suprafața mare a ecranului le permite utilizatorilor să deschidă și să utilizeze simultan mai multe ferestre ale aplicațiilor. Datorită certificării VESA DisplayHDR 400, AG325QZN/EU poate reda conținutul HDR din videoclipuri și jocuri. Ecranul are unghiuri largi de vizualizare (178/178°), iar luminozitatea de vârf de 400 nits permite utilizarea sa în spații interioare luminoase. De asemenea, sunt incluse un hub USB 3.2 cu 4 porturi și un port USB upstream către PC, oferind utilizatorilor posibilitatea să conecteze perifericele direct la monitor.

La fel ca și alte modele AGON 5, noul monitor prezintă un design elegant, unghiular și cu margini foarte subțiri. Suportul metalic ergonomic cu reglaje pentru înclinare (-5/23°), înălțime (150 mm), pivotare (-20/20°) și rotire (90°) permite o utilizare confortabilă pentru orice persoană, în orice ocazie.

Preț și disponibilitate

Monitorul AGON AG325QZN/EU va fi disponibil începând cu luna aprilie la prețul recomandat de 2849 lei.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

Publicat

pe

De

  • D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei
  • Compania estimează că veniturile generate de portofoliul William Grant & Sons vor ajunge la 55 milioane lei în primele 12 luni
  • D.G. Import țintește dublarea volumelor generate de portofoliul William Grant & Sons în primii trei ani

București, 18 aprilie 2024 – B.D.G. Import, singura companie cu acționariat 100% românesc din top 3 importatori de băuturi spirtoase din țară, anunță adăugarea brandurilor William Grant & Sons în portofoliul său, începând din această lună.

Compania estimează o cifră de afaceri generată de portofoliul William Grant & Sons de până la 55 de milioane de lei în primele 12 luni. B.D.G. Import își propune să dubleze volumele generate de portofoliul William Grant & Sons în primii trei ani.

B.D.G. Import, deja la al 30-lea an de activitate în piață, a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 de milioane de lei.

William Grant & Sons este o distilerie independentă, de familie, cu sediul central în Marea Britanie, fondată de William Grant în 1887. Astăzi, compania continuă tradiția și moștenirea lăsată de William Grant de a distila, îmbutelia și distribui unele dintre cele mai renumite brand-uri premium de whisky scoțian, precum și alte brand-uri de băuturi alcoolice consacrate la nivel mondial.

Cu un portofoliu diversificat care include deja unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume, echipa B.D.G. este mândră de performanțele obținute în decursul celor 30 de ani de existență. Având în vedere performanța, în termeni de volum si valoare, în creștere de-a lungul anilor și câștigând cote de piață în aproape toate categoriile de băuturi spirtoase, B.D.G. Import marchează o piatră de hotar importantă în călătoria sa prin parteneriatul cu William Grant & Sons, ce are ca rezultat adăugarea unei game diverse de whisky și gin premium în portofoliul său.

B.D.G. IMPORT va reprezenta exclusiv în România branduri renumite de whisky scoțian care includ Glenfiddich single malt, The Balvenie single malt, Monkey Shoulder blended malt și Grant’s blended whisky, alături de Hendrick’s super premium Gin și Tullamore D.E.W. Irish whiskey.

Prin asocierea cu o companie care promovează principii și valori similare, B.D.G. IMPORT are încredere că va continua să ofere clienților săi calitate și valoare, așa cum i-a obișnuit în cei 30 de ani de activitate. „Suntem încântați să primim prestigioasele branduri William Grant & Sons în portofoliul nostru”, a declarat Petru Berciu, Fondator & Managing Partner B.D.G. IMPORT. „Acest parteneriat reprezintă un angajament comun față de excelență și satisfacția clienților. Așteptăm cu nerăbdare să reintroducem aceste branduri excepționale pe piața românească și să continuăm să modelăm piața băuturilor spirtoase din România. Atât B.D.G. IMPORT, cât și William Grant & Sons împărtășesc valori esențiale de inovare și cultură de pionierat, iar această colaborare este o potrivire naturală.”

Doug Bagley, Chief Commercial Officer, William Grant & Sons a adăugat: „William Grant & Sons caută activ oportunități de dezvoltare în Europa de Est. Experiența și expertiza B.D.G. Import in dezvoltarea categoriilor de băuturi premium și super – premium, precum și entuziasmul acestei echipei se aliniază perfect cu devotamentul nostru pentru construirea de branduri puternice.”

Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung Electronics prezintă un stil de viață conectat și noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Publicat

pe

De

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice și noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătățirile pe care le aduce în stilul de viață al utilizatorilor inc

București, România – 17 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat astăzi noua sa gamă premium de bucătărie și stil de viață în cadrul EuroCucina 2024, într-o continuare a eforturilor pentru o viață conectată acasă. Evenimentul, organizat la Milano, este unul dintre cele mai mari evenimente internaționale și are loc în perioada 16-21 aprilie la Rho Fiera Milano. Samsung va folosi acest eveniment pentru a demonstra modul în care conectivitatea între multiple electrocasnice – precum și caracteristicile inovatoare ale noilor produse încorporate – pot schimba viața de zi cu zi a utilizatorilor.

Sunt entuziasmat să arăt participanților ce am creat la EuroCucina, după evenimentul global de lansare ‘Bine ați venit la BESPOKE AI’ de acum două săptămâni. Noi credem că conectivitatea între aparate va îmbunătăți viața consumatorilor. În plus, ne dorim ca utilizatorii să descopere specificațiile variate ale noilor produse încorporate. Sper ca vizitatorii de la stand să se bucure de aceste noutăți pe care Samsung le aduce la EuroCucina”, declară Moohyung Lee, Vicepreședinte Executiv și Head of the Customer Experience Team, Digital Appliances (DA) Business din cadrul Samsung Electronics.

Standul Samsung la EuroCucina îi invită pe vizitatori în două zone principale: Bespoke AI și Premium Built-in Kitchen. Samsung va dezvălui în zona premium Built-in Kitchen trei noi produse încorporate, adaptate stilurilor de viață europene și dotate cu caracteristici inovatoare.

Extinderea conectivității între electrocasnice

Experiența la standul Samsung începe cu zona Bespoke AI, care ilustrează extinderea conectivității. Aici se este evidențiată conectivitatea nu doar în bucătărie, ci și în restul casei, facilitând o viață mai simplă și mai intuitivă pentru utilizatori.

Samsung evidențiază experiența îmbunătățită și realizată prin intermediul mai multor ecrane. AI Family Hub™ și AI Home ― un ecran de 7 inci integrat în Bespoke AI Laundry Combo™ și Anyplace Induction ― sunt componente cheie ale acestei abordări. Prin intermediul acestor ecrane, utilizatorii pot obține informații utile despre dispozitiv sau pot primi apeluri direct pe Bespoke AI Laundry Combo™ în timp ce fac spală rufe. Dar cel mai important aspect este că ecranele permit electrocasnicelor să se conecteze și să controleze alte dispozitive, oferind utilizatorilor o mai mare comoditate prin intermediul ecosistemului SmartThings.

De exemplu, acestea includ funcția SmartThings 3D Map View, care oferă o perspectivă tridimensională a casei și localizează electrocasnicele Samsung conectate în toată locuința. Acest lucru simplifică operațiile precum oprirea dispozitivelor conectate și verificarea consumului lor de energie.

În zona respectivă sunt pregătite diverse scenarii pentru viața reală. Într-un mod specific, precum modul SmartThings Energy Away, SmartThings oprește automat electrocasnicele și dispozitivele selectate atunci când utilizatorii sunt plecați de acasă. Mai mult, sunt introduse și soluții de economisire a energiei bazate pe SmartThings Energy. Cu Optimal Charging, aspiratorul robot se încarcă doar până la 60% în orele de vârf, în timp ce Optimal Scheduling programează automat ciclul mașinii de spălat vase în orele cu consum redus.

Experiența permite utilizatorilor să facă mai puțin efort și să beneficieze de mai multe posibilități. Prin intermediul procesului Calm Onboarding, Samsung facilitează parcursul utilizatorilor către ecosistemul SmartThings încă de la început. Atunci când utilizatorii achiziționează produsul folosind contul Samsung, SmartThings urmărește automat livrarea și se conectează la dispozitiv fără intervenția utilizatorului la instalare. Cu sprijinul Samsung Knox, experiența de viață conectată este securizată în mod fiabil.

Produse incorporabile pentru stiluri de viață diverse

Pe piața europeană, Samsung și-a consolidat poziția prin lansarea modelelor încorporate, inclusiv frigidere, mașini de spălat vase, plite cu inducție și cuptoare, și prin introducerea de caracteristici inovatoare precum gătitul AI Pro. În zona Premium Built-in Kitchen, Samsung prezintă trei produse noi care îi vor consolida prezența pe piața produselor încorporate. Acestea includ capacități aplicate de inteligență artificială și funcționalități îmbunătățite, oferind consumatorilor o flexibilitate mare în configurarea bucătăriilor lor încorporate.

Combina frigorifica BRB6500D este primul model incorporabil cu o lățime mai mare decat cea standard. Utilizând compatibilitatea sa Wi-Fi, utilizatorii pot reduce consumul lor de energie cu până la 10% prin intermediul modului SmartThings AI Energy. De asemenea, utilizatorii pot monitoriza consumul lor de energie și pot estima facturile lunare de energie. În cazul în care aceste facturi depășesc țintele prestabilite, modul de economisire a energiei poate ajuta utilizatorii să economisească energie prin ajustarea vitezei compresorului și a frecvenței ciclului de dezghețare. În ceea ce privește menținerea alimentelor proaspete, sistemul Twin Cooling™ se asigură că acestea rămân mai proaspete pentru mai mult timp, schimbând temperatura și umiditatea în frigider și congelator cu ajutorul evaporatoarelor și ventilatoarelor independente.

Anyplace Induction, prezentată anterior la evenimentul global de lansare „Welcome to BESPOKE AI” permite utilizatorilor să gătească flexibil pe toată suprafața plitei. Această flexibilitate este posibilă datorită celor 22 de bobine rectangulare care acoperă extensiv plita, reducând zonele moarte și oferind o suprafață de gătit mai mare decât cea a unei plite de inducție Samsung convenționale cu 4 inele. Funcția de Detectare Inteligentă ajută utilizatorii să plaseze vasele de gătit unde doresc, iar inducția folosește 76 de senzori pentru recunoaște inteligent mărimea, capacitatea, forma vasului și pentru a afișa locațiile pe ecranul AI Home. Acest lucru le permite utilizatorilor să aleagă zonele de gătit și să seteze temperaturile în funcție de ceea ce gătesc. În plus, Anyplace Induction include și caracteristici precum sticla anti-zgârieturi, cu un rating superior de duritate Mohs de 8, făcând-o durabilă și ușor de întreținut. Produsul va fi disponibil în Europa începând cu a doua jumătate a anului 2024.

 

Noua mașină de spălat vase DW7700B Energy Efficient de la Samsung, expusă la EuroCucina 2024, este cel mai recent model care oferă eficiență superioară în spălarea vaselor. Echipată cu etichete energetice A/B, mașina de spălat vase dispune de sistemul WaterJet Clean™, care oferă curățare intensivă din fiecare unghi, îmbunătățind astfel eficiența energetică. Funcționează la un nivel de zgomot de doar 41 dB atunci când este utilizată programul Extra Silence. Prin conectivitatea SmartThings, utilizatorii pot economisi energie suplimentară. Modul SmartThings AI Energy monitorizează proactiv consumul de energie și prezice utilizarea sa în curs. Utilizatorii pot activa modul de economisire a energiei dacă factura lunară de electricitate pare să depășească ținta lor. Apoi, mașina de spălat folosește până la 23% mai puțină energie cu programul Pots & Pans, reducând temperatura spălării principale și a clătirii cu apă fierbinte, în timp ce prelungește durata ciclului. Ușa culisantă Kitchen Fit™ asigură integrarea armonioasă a lavalierului în bucătăriile moderne, permițând deschiderea completă a ușii fără a fi necesară tăierea plintei de dedesubt, astfel încât linia de jos a ușii să continue fără probleme la ușile cabinetelor din bucătărie.

Calitate și colaborare acum și în viitor

Samsung se străduiește să mențină calitatea produselor și să asigure rezultate superioare. În acest sens, a dezvoltat tehnologii care reflectă acest angajament în caracteristicile produselor, cum ar fi AI Ecobubble™, care reduce consumul de energie al mașinii de spălat, și filtrul și ciclul Less Microfiber™, care reduc emisiile de microplastice în apa evacuată din mașina de spălat.

În cadrul acțiunilor sale continue, Samsung își prezintă munca sa recentă vizitatorilor la EuroCucina 2024. Comania s-a concentrat pe colaborările care utilizează SmartThings Energy. Samsung a participat activ la proiecte care vizează crearea unei locuințe cu emisii nete zero. SmartThings Energy integrează aceste proiecte pentru a oferi un control și monitorizare consolidate a consumului de energie în gospodărie. De asemenea, poate sincroniza cu programe precum Răspunsul la Cerere (DR), ajustând automat modul de funcționare al electrocasnicelor conectate atunci când este declanșat un eveniment DR. Samsung își asumă angajamentul de a-și extinde colaborările la nivel global pentru a ajuta utilizatorii să aibă un stil de viață eficient din punct de vedere energetic.

Citeste in continuare

Uncategorized

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

Publicat

pe

De

București, 17 aprilie 2024 ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa la ediția din acest an a East European Comic Con, desfășurat la Romexpo, între 19-21 aprilie 2024. La standul dedicat ECHO School, participanții vor avea ocazia să afle direct de la specialiștii din industrie ultimele noutăți în game development și detalii despre programele de licență, precum și sfaturi pentru îmbunătățirea portofoliului în artă și animație.

Prezent de peste 50 de ani pe 4 continente, Comic Con este cunoscut ca fiind un punct de întâlnire pentru pasionații de entertainment, jocuri video și benzi desenate. Ediția din București de anul acesta aduce împreună actori din seriale și filme de renume mondial, precum Harry Potter, Game of Thrones, The Originals și The Witcher.

Participarea ECHO School la Comic Con 2024 oferă ocazia pasionaților de jocuri video să exploreze oportunitățile educaționale și posibilitățile de carieră în domeniu. Sub îndrumarea experților din industrie, participanții vor avea ocazia să afle informații despre programele de facultate, admitere sau structura portofoliului în cadrul sesiunilor de Q&A de la standul școlii.

Activitățile pregătite de ECHO School includ:

  • Sesiuni de analiză aportofoliilor în artă și animație

Sâmbătă, 20 aprilie, între orele 14:00 și 16:00, respectiv duminică, 21 aprilie, între 12:00 și 14:00, ECHO School oferă artiștilor emergenți oportunitatea de a primi feedback constructiv pe lucrările lor. În cadrul acestor sesiuni, reprezentanți recunoscuți din industrie, precum George Munteanu, Game Art Director la  Gameloft și Adrian Cruceanu, Art Director în cadrul KillHouse Games și owner RavenBit Studio, vor fi prezenți pentru a analiza portofoliile și a oferi sfaturi valoroase și direcții pentru îmbunătățirea lucrărilor prezentate.

  • Artist in action

În a doua zi de eveniment, de la ora 11:00, vizitatorii vor avea șansa de a urmări un artist digital în acțiune, lucrând direct de la standul ECHO. Activitatea va fi proiectată pe un ecran, permițând tuturor participanților să urmărească procesul creativ și tehnica folosită în diverse programe de design.

ECHO School invită toți pasionații de jocuri video să viziteze standul la East European Comic Con 2024, pentru a descoperi oportunitățile pe care programul le oferă și pentru a face primii pași spre o carieră de succes în game development.

Pentru mai multe informații despre ECHO School și programele de studiu, vă rugăm să consultați website-ul https://echo-school.ro/ .

Despre ECHO School

ECHO School oferă primele programe de licență din România dedicate pregătirii viitoarei generații de creatori de jocuri video. În colaborare cu parteneri de top din domeniu, ECHO School oferă programe de studiu avansate în game development, combinate cu o abordare practică, pentru a forma specialiști competenți în designul și ingineria jocurilor. Cu o viziune inovatoare și o pasiune pentru excelență, ECHO School reprezintă viitorul educației în industria de dezvoltare de jocuri din România.

Contact de presă:

Teodora Moldovan

Teodora.moldovan@dbopeople.ro

+40748111054

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Uncategorized9 ore inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Uncategorized11 ore inainte

Samsung Electronics prezintă un stil de viață conectat și noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice și noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătățirile pe care le aduce în stilul de viață...

Afaceri localeO zi inainte

Servicii Profesionale de Acoperișuri în Austria

HausDachdecker este partenerul de încredere pentru servicii complete de acoperișuri în Austria. Cu o echipă experimentată și specializată, ne concentrăm...

EvenimentO zi inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

UncategorizedO zi inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

fabrica termopane fabrica termopane
Social3 zile inainte

Iata cum fabrica de termopane cu care colaborezi iti influenteaza nivelul de eco-eficienta a unei cladiri

Nivelul de eco-eficienta a unei cladiri este un criteriu vital pe care orice dezvoltator imobiliar trebuie sa il aiba in...

Exclusiv3 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Afaceri locale3 zile inainte

Soluții Profesionale pentru Renovarea Acoperișurilor Vechi

Dachsanierung Altbau este un proces esențial pentru proprietarii de clădiri mai vechi, care se confruntă adesea cu numeroase probleme legate...

Eveniment3 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Uncategorized6 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Uncategorized7 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

ExclusivO săptămână inainte

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Top Știri