Connect with us

Eveniment

TCL a prezentat cele mai noi și inovatoare produse ale companiei, consolidându-și poziția de top în domeniul tehnologic

Publicat

pe

 TCL a vorbit despre cele mai recente upgrade-uri ale companiei, cea mai recentă tehnologie QD-Mini LED, noi dispozitive care susțin tehnologia Dolby Atmos FlexConnect, noua serie de electrocasnice, precum și cele mai inovatoare produse NXTPAPER

București, 29 august 2023. TCL, al doilea cel mai mare producător de televizoare la nivel mondial și lider în domeniul dispozitivelor electronice de consum, a susținut o conferință de presă online, dedicată publicului global. În cadrul evenimentului, TCL a prezentat cele mai impresionante rezultate ale companiei din prima jumătate a anului 2023 și a dezvăluit, în premieră, inovații spectaculoase în domeniul tehnologiei Mini LED, noi serii de televizoare cu ecran mare, prima experiență de sunet imersivă cu Dolby Atmos® FlexConnect și cele mai recente inovații din domeniul tehnologiilor smart home.

Un început impresionant pentru 2023

TCL a prezentat, în exclusivitate, principalele repere ale activității companiei și rezultatele incredibile obținute de-a lungul anului 2023, eforturi dedicate exclusiv misiunii de a dezvolta tehnologii inovatoare, proiectarea unor produse actuale, adaptate celor mai înalte standarde, îndeplinirea angajamentelor în materie de sustenabilitate, precum și colaborarea cu actori cheie din domeniul sportive care aduc publicul larg mai aproape de misiunea TCL.

TCL rămâne o companie de top în universul TV, ocupând primul loc global în domeniul televizoarelor cu ecrane cu diagonala de 98 inchi și primul loc global în domeniul televizoarelor cu Google TV, continuând să observe creșteri impresionante în primul semestru al anului 2023. Livrările de televizoare TCL QD-Mini LED au crescut cu 114,5% , iar cele ale Gamei QLED continuă să cucerească publicul la nivel global, cu o creștere a livrărilor de 69,9%.

Mai mult, angajamentul TCL de a oferi ecrane mai mari, de o calitate superioară, este confirmat de livrările de televizoare din seria XL Collection, care au crescut, de asemenea, cu 67,8%.

În plus, dezvoltarea noilor serii de televizoare TCL este completată de evoluții impresionante și în domeniul aparatelor de larg consum. Datorită investițiilor în cercetare și dezvoltare și tehnologiei din spatele aparatelor de aer condiționat, TCL a atins o poziție de lider în industrie, cu 13 milioane de unități AC2 vândute doar anul trecut.

Noile game de produse inovatoare ale companiei nu impresionează doar clienții și utilizatorii TCL. Experții din industrie au acordat TCL numeroase premii, inclusiv CES Innovation AwardMWC Global Mobile Award, Red Dot Design Award și cele mai recente trei premii ale Expert Imaging and Sound Association (EISA), inclusiv premiul pentru EISA HOME THEATER MINI LED TV 2023-2024, dovadă a devotamentului TCL de a depăși limitele tehnologiei de display.

Recunoașterea internațională vine ca reconfirmare a capacității TCL de a aduce pe piață produse inovatoare și a depăși limitele industriei. În spirit de recunoștință, TCL își manifestă grija față de mediu și angajamentul față de asigurarea sustenabilității, prin lansarea Carbon Neutrality Whitepaper, document ce stabilește scopul companiei de a realiza operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050.

Redefinirea experienței premium Home Theatre

TCL a anunțat lansarea noului televizor emblematic QD-Mini LED 4K X955 cu diagonala de 98 inchi, având peste 5000 de zone de reglare locală a luminii (full array local dimming) și o luminozitate maximă de 5000 de nits, creat din dorința de a stabili noi standarde de performanță audio-vizuală. Această realizare a fost posibilă datorită eforturilor constante ale TCL și performanțele companiei în depășirea limitelor tehnologiei Mini LED, aducând, în premieră, o creștere cu 27,5% a luminozității, cu 33% a unghiurilor de focalizare și cu 210% a preciziei de control al luminii.

În completarea acestui model revoluționar X955, TCL a prezentat, de asemenea, cele mai recente modele ale seriei de televizoare cu diagonala de 98 inchi, XL Collection: televizorul QD-Mini LED C955, cu peste 2000 de zone de reglare locală a luminii (local dimming zones) și luminozitate maximă de 2000 nits; televizorul QD-Mini LED C755 (disponibil sub numele de C805 în Europa); și televizorul 4K UHD P745.

Transformă propria canapea în cel mai bun scaun de cinema cu Dolby Atmos FlexConnect

TCL va aduce, în premieră, cea mai captivantă experiență audio pentru viitoarea serie de televizoare din 2024. Noile modele vor fi dotate cu Dolby Atmos FlexConnect, cea mai recentă inovație a Dolby în domeniul audio. Dolby Atmos FlexConnect îmbină perfect sistemul de sunet al unui televizor cu difuzoare wireless pentru a oferi o experiență de sunet Dolby Atmos mai intensă și mai captivantă. Acesta optimizează sunetul într-un mod inteligent, astfel încât acesta se poate adapta oricărei încăperi, indiferent de modul în care sunt dispuse difuzoarele, oferind libertatea de a plasa unul sau mai multe difuzoare wireless oriunde în cameră.

Odată calibrat, sistemul aduce împreună toate dispozitivele conectate și difuzoarele televizorului, oferind cea mai bună performanță a sunetului și creând o experiență de sunet impresionantă, la calitate Dolby Atmos, adaptată casei utilizatorului.

Locuințe mai confortabile și un stil de viață conectat

Pornind de la ideea că o experiență remarcabilă depășește universul divertismentului și trebuie completată de asigurarea confortului, TCL își demonstrează, încă o dată, dedicarea față de dezvoltarea tehnologiilor inovatoare din spatele aparatelor de aer condiționat. TCL continuă să actualizeze și să îmbunătățească în permanență seriile FreshIN și GentleCool, iar în 2023 introduce pe piață primul AC FreshIN+ 2.0 AC.

În plus față de asigurarea unei calități ridicate a aerului, TCL oferă  publicului tehnologii de refrigerare remarcabile și soluții de spălătorie cu sistem de economisire a energiei, perfecte pentru crearea unui mod de viață ușor și confortabil.

Experiențe de vizionare accesibile ușor și rapid cu telefoanele TCL NXTPAPER

Sub deviza companiei „Inspire Greatness”, TCL continuă să ofere utilizatorilor oportunitatea de a își construi propriul univers de tehnologie conectat, ușor de folosit și adaptat tuturor dorințelor. În ceea ce privește produsele mobile, TCL a creat tehnologia premiată NXTPAPER pentru smartphone-urile The TCL 40 NXTPAPER și TCL 40 NXTPAPER 5G. Cele două telefoane oferă cel mai înalt confort al ochilor din industrie și sunt certificate hardware de TÜV pentru un nivel scăzut de lumină albastră.

În plus, un senzor integrat ajustează automat luminozitatea display-ului și temperatura culorii în funcție de oră și mediu, pentru a oferi experiențe vizuale adaptate și lumină difuză pe timp de noapte. Ecranul anti-glare a fost obținut prin crearea unei texturi cu efect mat, asemănător unei coli de hârtie, cu certificare anti-reflexie TÜV. Interfața de utilizare NXTPAPER este special concepută pentru a oferi utilizatorilor flexibilitate și oportunitatea de a alege între o paletă largă de culori sau o experiență alb-negru, pentru a se potrivi preferințelor individuale.

Mai mult, utilizatorii vor putea avea în propriul buzunar un ecran NXTPAPER, subțire cât o coală de hârtie, ca parte a unei experiențe smartphone Android integrate, opțiune valabilă până acum doar pentru anumite tablete și laptopuri TCL.

Realitate extinsă la un nivel superior

TCL a căutat continuu să atingă noi culmi ale inovației în domeniul realității augmentate (AR). Acum, compania pregătește versiunea îmbunătățită a TCL RayNeo X2, primii ochelari AR din lume cu tehnologie binoculară cu ghid de undă optic Micro-LED full-color.

După debutul spectaculos de la CES 2023, ochelarii AR se bucură acum de o serie de upgrade-uri impresionante, care îi fac ușor de folosit, ducând utilizatorul la îmbinarea dintre real și virtual. Display-ul îmbunătățit, cu imagini remarcabile, cu o luminozitate de 1,000 de nits, combinat cu lentile care blochează lumina puternică, ofertă utilizatorilor o experiență impresionată, cu imaginii AR vii, chiar și în lumina directă a soarelui. Dotările software introduc noi funcții precum ghidarea vocală (voice-guided navigation) pentru căutări de destinații mai facile și mai inteligente, sau urmărirea facială în timp real pentru o comunicare mai rapidă și mai cuprinzătoare. Inelul RayNeo discret permite navigarea intuitivă a conținutului, fără a mai fi nevoie de atingerile constante ale tâmplei. În plus, noii ochelari oferă un confort sporit, datorită pernuțelor pentru nas îmbrăcate și sistemul de distribuție a greutății într-un mod echilibrat.

TCL este bucuros să anunțe că ochelarii RayNeo X2 vor fi disponibili pe piață în curând, începând cu lansarea în China chiar în săptămânile următoare, urmat de o lansare pe plan internațional.

Pentru și mai multe detalii privind cele mai recente produse ale companiei, vă invităm să accesați press kit-ul TCL, disponibil la link-ul https://tcl-eu.com/global-launch2023/. 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Image4Life – Transformă Momentul Tău Special în Amintiri Veșnice

Publicat

pe

De

Fiecare cuplu își dorește ca ziua nunții lor să fie perfectă și memorabilă, iar pentru a realiza acest lucru, este esențial să angajați profesioniști pentru fotografierea și filmarea evenimentului. Echipa de fotografi și videografi de la Image4Life este alegerea ideală pentru a transforma momentul vostru special în amintiri veșnice. Cu o abordare creativă și pasiune pentru ceea ce fac, acești profesioniști vă vor surprinde cu imagini și clipuri video care vă vor emoționa și bucura pentru tot restul vieții.

Pasiune pentru Artă și Detaliu

Cu Image4Life, veți beneficia de experiența și talentul unei echipe de specialiști care pun pasiune în fiecare aspect al fotografiei și filmării de nuntă. Ei nu doar capturează momentele cheie, ci și emoțiile, gesturile și detaliile care fac din ziua voastră de nuntă o experiență unică. De la privirile îndrăgostite la zâmbetele sincere și gesturile de tandrețe, fiecare moment este imortalizat cu măiestrie.

Stil Unic și Creativitate

Fiecare cuplu are o poveste de dragoste unică, iar echipa Image4Life înțelege acest lucru. Ei colaborează cu voi pentru a crea un plan personalizat care să reflecte stilul vostru și viziunea voastră pentru ziua nunții. Cu un portofoliu variat care include fotografii și videoclipuri de la nunți din diferite medii și culturi, echipa Image4Life este pregătită să răspundă tuturor preferințelor voastre.

Echipament de Ultimă Generație

Calitatea imaginilor și a clipurilor video este esențială pentru a păstra amintirile de nuntă. De aceea, Image4Life utilizează echipament de ultimă generație, camere profesionale și tehnologie de editare avansată pentru a vă oferi rezultate de înaltă calitate. Fiecare cadru și secvență video sunt prelucrate cu atenție pentru a se potrivi cu tonalitatea și atmosfera evenimentului vostru.

Echipă Profesională și Prietenoasă

Pe lângă abilitățile lor tehnice remarcabile, echipa Image4Life este cunoscută și pentru abordarea lor prietenoasă și profesionistă. Ei lucrează discret în timpul nunții voastre, astfel încât voi și invitații să vă puteți bucura pe deplin de momentele speciale. Cu o comunicare eficientă și atenție la detaliu, acești profesioniști vă vor face să vă simțiți în largul vostru în fața camerei.

Galeria Online – Amintiri la Distanță de Un Clic

După eveniment, veți avea acces la o galerie online personalizată, unde puteți explora și descărca toate imaginile și videoclipurile de la nunta voastră. Această platformă vă permite să partajați ușor amintirile cu prietenii și familia și să le păstrați pentru totdeauna.

Dacă sunteți în căutarea unei echipe de fotografi și videografi de nuntă cu experiență, pasionați de ceea ce fac și dornici să vă ofere amintiri de neuitat, Image4Life este alegerea potrivită. Vizitați site-ul lor oficial pentru a vedea portofoliul lor impresionant și pentru a obține mai multe informații despre serviciile lor. Cu Image4Life, veți avea parte de o experiență de nuntă unică și veți păstra amintiri de neuitat pentru totdeauna.

FOTOGRAF BUCURESTI – FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI

 

 

Citeste in continuare

Eveniment

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Publicat

pe

De

  • Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații și exerciții

București, 19 septembrie 2023 – Macromex, unul dintre jucătorii principali din industria alimentară românească, integrează în Horeca Culinary School un curs specializat pe preparatele sous-vide, care va pregăti, până la finele acestui an, 100 de specialiști gata de a fi integrați direct în piața muncii.

„În general, 30% dintre cursanți intră direct în piața muncii după absolvire, sau chiar până în absolvire, ca urmare a practicii desfășurate în diferite restaurante partenere din București și împrejurimi. Estimăm că alți 30% se integrează pe parcurs, majoritatea cursanților noștri fiind deja angajați în alte domenii, când se înscriu la curs. Ceilalți, fie se integrează gradual, fie își deschid propriul business în domeniul Horeca”, declară Liviu Trașcă, Business Development Director, Macromex.

image00003

În medie, grupele au până la 20 de cursanți, ce urmează pregătirea timp de aproximativ 4 luni. Modulul de produse congelate și sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații și exerciții.

Macromex acordă proiectului susținere financiară și prin produse, informații și suport de curs, alături de informații relevante de la specialiștii proprii. Horeca Culinary School pune la dispoziție un laborator dotat cu echipamente de top, aliniate standardelor mondiale, în cadrul singurei școli din România acreditata World Chefs.

În 2022, Macromex a lansat platforma digitală horeca.macromex.ro, ce regrupează toate soluțiile eficiente și este un produs complex, menit să sprijine afacerile HoReCa. Platforma aduce un ajutor real pentru business și pentru sustenabilitate, rețetele la cheie și sfaturile despre eficiența operațională.

În plus, Bocado este o altă inițiativă a companiei, o platforma de comenzi online B2B dedicată clienților HoReCa ce reduce timpul de comandă și optimizează gestiunea fluxului de aprovizionare.

Macromex este liderul industriei de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate, cu un portofoliu extins de branduri precum Edenia, Corso, La Strada, Azuris şi branduri partenere: Philadelphia, La Lorraine, Farm Frites Dr. Oetker (Inedit, Paula), Mars, Haagen Dasz. Viziunea companiei este de a crea în România o industrie Horeca matură, condusă de inspirație, eficiență si profitabilitate. Astfel, Macromex își asumă misiunea de a furniza soluții pentru fiecare tip de business prin consiliere, portofoliul de produse și tehnologie. Mai multe informații sunt disponibile pe horeca.macromex.ro.

image00014

 

Citeste in continuare

Eveniment

THE GUY ARTS MEDIA: Povestea Vizuală a Iubirii

Publicat

pe

De

Fiecare nuntă este o poveste de dragoste unică, iar Madalina și Adelin, cei doi artiști vizuali din Galați, transformă aceste povești în amintiri de neuitat prin intermediul fotografiei și videografiei. Cu pasiunea lor pentru artă și pentru capturarea emoțiilor autentice, echipa foto-video de nuntă THE GUY ARTS MEDIA este alegerea perfectă pentru a imortaliza momentele tale speciale.

Povestea Din Spatele Obiectivului

Noi suntem Mădălina și Adelin, un cuplu de fotografi și videografi din Galați. Povestea noastră a început în urmă cu câțiva ani, dintr-o simplă joacă. Prima dată când am pus mâna pe o cameră și am început să capturăm imagini și videoclipuri, nu ne-am gândit că această pasiune ne va conduce către o carieră în domeniu. Totul a pornit din dorința de a împărtăși cu prietenii și familia noastră momentele frumoase din viața noastră.

Ulterior, prietenii noștri au început să ne ceară să le capturăm momentele speciale ale evenimentelor lor. Nu voiau o echipă tipică de fotografi sau videografi de nuntă, ci căutau ceva special, ceva care să surprindă autenticitatea și bucuria din acele clipe. Așa că ne-am transformat pasiunea în muncă și am decis să oferim o experiență unică cuplurilor proaspăt căsătorite.

O Călătorie a Iubirii, Capturată în Imagini

Până astăzi, am avut privilegiul să lucrăm cu zeci de cupluri din diferite locuri ale țării, contribuind la transformarea nunților lor în evenimente memorabile. Cu sediul în Galați, suntem mereu dornici să explorăm noi destinații și să capturăm frumusețea diverselor culturi. Ne bucurăm de fiecare moment și iubim ceea ce facem, iar asta se reflectă în calitatea lucrărilor noastre.

Ce ne face cu adevărat unici? Suntem atenți la detalii și ne străduim să surprindem fiecare moment într-un mod unic și autentic. Punctualitatea și corectitudinea sunt valori pe care le respectăm întotdeauna, iar comunicarea cu clienții noștri este esențială pentru a înțelege exact ce își doresc. Dar, mai presus de toate, este pasiunea noastră cea care ne definește. Fiecare cadru, fiecare secundă pe care o capturăm este plină de dragoste și dedicație pentru arta noastră.

Portofoliu și Colaborare

Aruncă o privire asupra portofoliului nostru și vei vedea că fiecare fotografie și videoclip spune o poveste unică. Dacă îți dorești ca evenimentul tău special să fie imortalizat într-un mod autentic și artistic, suntem aici pentru tine. Site-ul nostru oficial conține mai multe informații despre serviciile noastre și contactul nostru. Cu Mădălina și Adelin la conducere, vei avea parte de o experiență foto-video de neuitat care îți va trezi emoțiile de fiecare dată când vei privi amintirile. Haideți să lucrăm împreună pentru a crea povești frumoase și pentru a transforma fiecare moment într-o amintire eternă!

FOTOGRAF GALATI – FOTOGRAF NUNTA GALATI

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Social2 ore inainte

Magia Crăciunului Prinsă în Fotografii de Poveste: Studio Foto Crăciun București cu Alex Pasarelu

Magia Crăciunului surprinsă în fotografii de poveste la Sedinta foto Craciun În fiecare an, sărbătoarea Crăciunului aduce cu ea nu...

Uncategorized6 ore inainte

Care este starea apiculturii în România și de ce avem nevoie de o legislație clară cu privire la etichetare și originea produselor apicole

România ocupă locul 1 în Europa la producția de miere, lucru care impune dezvoltarea unui cadru legislativ care să protejeze...

ferestrele ferestrele
Social23 de ore inainte

De ce ar trebui sa iti schimbi ferestrele: 3 indicii evidente

Cand vine vorba de confort, mereu acordam importanta fiecarui detaliu. De la dusumeaua pe care pasim, pana la materialul asternuturilor...

Ferestre PVC antracit Ferestre PVC antracit
SocialO zi inainte

Ferestre PVC antracit – moderne si elegante

De cativa ani incoace, ferestrele antracit au batut toate recordurile de popularitate cand vine vorba de alegerea culorii de ferestre....

Social4 zile inainte

Mituri şi adevăruri despre sănătatea sistemului reproducător

Sănătatea sistemului reproducător este deosebit de importantă pentru doamnele şi domnişoarele de orice vârstă. De-a lungul timpului, s-au creat numeroase...

Uncategorized4 zile inainte

Creați o primă impresie memorabilă cu invitațiile de nuntă perfecte

Invitatii  nunta  reprezintă un aspect esențial în organizarea unei nunți perfecte. Ele sunt primele lucruri pe care le primesc invitații...

Exclusiv5 zile inainte

Recrutăm candidați pentru Școlile de Agenți de Poliție de Frontieră: se oferă salariu atractiv de aproximativ 0,3% din șpaga

Pe fundalul acestui zgomot, de drone kamikaze, lucrează polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă la granița cu Ucraina. Îi...

călătorie călătorie
Turism5 zile inainte

Cum să planifici o călătorie cu un buget redus chiar la noi în țară

Când ai bugetul strâmt, pare că dorința de a explora frumusețea țării noastre e și mai aprigă. Iar în acest...

Uncategorized5 zile inainte

Xiaomi anunță lansarea globală a seriei Xiaomi 13T

[București, 26 Septembrie 2023] – Xiaomi a dezvăluit astăzi cele mai recente smartphone-uri din seria Xiaomi 13T, proiectate pentru clienții...

Exclusiv6 zile inainte

TikTok investește în lupta împotriva dezinformării

București, 26 septembrie 2023 – TikTok publică al doilea raport al platformei sub Codul UE de Bune Practici privind Dezinformarea,...

Administrație locală6 zile inainte

Samsung Romania da startul celei de-a treia editii a competitiei Solve for Tomorrow pentru tineri inovatori

Competiția se va desfășura în perioada septembrie 2023 – februarie 2024. Tinerii se pot înscrie, individual sau în echipe formate...

Uncategorized6 zile inainte

MGT serbează anul acesta 25 de ani de activitate pe piaţa din România

MGT Educațional, unul dintre jucătorii importanți de pe piața distribuției de soluții și echipamente IT, sărbătorește astăzi un sfert de...

Top Știri