Connect with us

Uncategorized

Kingston Digital extinde gama de SSD-uri externe

Publicat

pe

 • Dimensiuni reduse
 • Performanță USB 3.2 Gen 2

București, România  – 5 septembrie 2023 – Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a anunțat astăzi SSD-ul extern XS1000, o soluție de backup incredibil de elegantă şi de mici dimensiuni. XS1000 se alătură lui XS2000 ca o nouă ofertă din portofoliul de SSD-uri externe Kingston. Ambele unități sunt extrem de compacte și cântăresc sub 29 de grame, oferind portabilitate ridicată.

Kingston XS1000 aduce viteze de citire de până la 1.050 MB/s1 și capacități mari de până la 2TB2 , oferind spațiu suficient pentru stocarea a nenumărate fotografii, videoclipuri și fișiere. Unitatea este livrată cu un cablu USB-C®3 la USB-A și menține compatibilitatea retroactivă pentru a asigura o conectivitate perfectă cu dispozitivele vechi. Mică precum un breloc de chei, unitatea XS1000 servește drept companion de încredere pentru backup-uri, garantând accesul continuu la documentele importante.

„Clienții noștri sunt în căutarea unui spațiu de stocare convenabil, rapid și fiabil, la un preț accesibil. Odată cu lansarea lui XS1000, aceştia nu trebuie să mai caute altceva, deoarece acum oferim mai multe opțiuni pentru stocare externă”, a declarat Liny Cheliyan, Business Manager – Prosumer Flash și SSD, Kingston, EMEA. „Am proiectat această unitate pentru a fi elegantă și compactă, măsurând doar jumătate din dimensiunea unui SSD standard. Acest lucru asigură o portabilitate de neegalat, ceea ce o face să fie cea mai bună alegere pentru cei care caută o combinație între comoditate și performanță de top disponibilă pe piaţă.”

XS1000 este disponibil în capacități de 1TB și 2TB și beneficiază de o garanție limitată de cinci ani4 cu asistență tehnică gratuită.

 

XS1000 SSD – caracteristici și specificații:

 • Cea mai bună portabilitate: Compactă și cântărind puțin sub 29 g, această unitate SSD vă permite să vă luați fișierele cu dvs. în deplasare fără efort.
 • Back-up pentru toate fișierele: Transferați și stocați documentele, fotografiile și videoclipurile.
 • Creșterea capacității de stocare: Extindeți-vă biblioteca digitală cu capacități mari, de până la 2 TB2 , pentru a păstra momentele prețioase.
 • Suport USB 3.2 Gen 2: Atingeți viteze de citire de până la 1.050 MB/s1cu compatibilitate retroactivă cu USB 3.2 Gen 1, asigurând o conectivitate perfectă cu dispozitivele vechi.
 • Interfață: USB 3.2 Gen 2
 • Viteză1: Până la 1.050 MB/s la citire, 1.000 MB/s la scriere
 • NAND: 3D
 • Capacități2: 1TB, 2TB
 • Dimensiuni: 54 x 32.58 x 13.5mm
 • Greutate: 7g
 • Material carcasă: Metal + plastic
 • Temperatura de funcționare: 0°C~40°C
 • Temperatura de depozitare: -20 ° C ~ 85 ° C
 • Garanție/Suport4: Garanție limitată de 5 ani cu suport tehnic gratuit
 • Compatibil cu5: Windows® 11, 10, macOS® (v.10.15.x +), Linux (v. 4.4.x +), Chrome OS™, Android™, iOS/iPadOS® (v.13+).
Tabel de compatibilitate
  USB 3.2 Gen 2
Windows® 11
Windows® 10
macOS (v. 10.15.x +)
Linux (v. 4.4.x +)
Chrome OS™
Android™
iOS/iPadOS® (v.13+)

 

XS1000 SSD extern
Număr de serie Capacitate
SXS1000/1000G 1TB
SXS1000/2000G 2TB

 

1 Pe baza testelor interne. Viteza poate varia în funcție de hardware-ul, software-ul și utilizarea gazdei. Este necesar un dispozitiv gazdă USB 3.2 Gen 2 pentru viteze optime.

2 O parte din capacitatea listată pe un dispozitiv de stocare flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru stocarea datelor. Prin urmare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea menționată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de memorie flash de la Kingston.

3 USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum.

4 Garanția limitată se bazează pe 5 ani sau pe „SSD Life Remaining”, care poate fi găsită cu ajutorul Kingston SSD Manager. Un produs nou, nefolosit, va afișa o valoare a indicatorului de uzură de o sută (100), în timp ce un produs care și-a atins limita de rezistență a ciclurilor de ștergere a programului va afișa o valoare a indicatorului de uzură de unu (1). Pentru detalii, consultați Kingston.com/wa.

5 Compatibilitatea cu dispozitivele Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iOS/iPadOS și Android poate varia și depinde în mare măsură de software-ul/hardware-ul gazdă (vă rugăm să consultați site-ul de asistență al producătorilor gazdă pentru capabilități). Pentru dispozitivele Android/iOS/iPadOS poate fi necesar un cablu OTG suplimentar (nefurnizat de Kingston).

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Urmăriți Kingston și pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LPP și Kingston Technology Company, Inc, fac parte din același grup

corporativ (Kingston). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din

lume. De la big data, laptop-uri și PC-uri, la dispozitive bazate pe IoT, cum ar fi tehnologia inteligentă și

purtabilă, până la proiectare și producție, Kingston ajută la furnizarea de soluții folosite pentru a trăi, a

lucra și pentru a te distra. Cei mai mari producători de PC-uri din lume și companii de găzduire în cloud

depind de Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită

în fiecare zi. Ne străduim pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a satisface nevoile clienților

noștri și pentru a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre cum Kingston Is With

You, vizitează Kingston.com

###

Kingston și sigla Kingston sunt mărci comerciale înregistrate ale Kingston Technology Corporation. IronKey este o marcă comercială înregistrată a Kingston Digital, Inc. Kingston FURY și sigla Kingston FURY sunt mărci comerciale ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Publicat

pe

De

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024. Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Helena Paparizou, Dubioza Kolektiv, Gianluca Vacchi și zeci de alți artiști de top sunt așteptați la această ediție a festivalului.

În prima seară de festival, legendarul DJ norvegian Alan Walker va crea o atmosferă electrică pe mainstage. Tot vineri, 28 iunie, pe scena principală de pe Stadionul Ion Oblemenco vor urca și Andia, David Ciente și Stefania. The Motans împreună cu Orchestra Operei Române Craiova vor prezenta proiectul artistic The Motans Symphonic, creat special pentru Festivalul IntenCity, iar Vanotek și Kiss FM vor completa lineup-ul primei seri de festival.

În seara de 29 iunie, dedicată muzicii balcanice, publicul va dansa pe hiturile renumitei interprete Helena Paparizou, solista care a adus primul trofeu Eurovision în Grecia. Spectatorii nu vor putea rezista unei serii de concerte pe ritmuri frenetice, pe mainstage fiind așteptați Damian Drăghici & Brothers, Dubioza Kolektiv, Kočani Orkestar, Omar Arnaout, Orchestra Tharmis și Kiss FM.

Duminică, 30 iunie, celebrul duo Dimitri Vegas & Like Mike va oferi un show de neratat pe scena principală, iar atmosfera memorabilă a ultimei seri de festival va fi completată de Connect-R, Gianluca Vacchi și Subcarpați. O experiență muzicală care nu poate fi ratată este cea oferită de Y do I împreună cu Opera Română Craiova, care vor prezenta un proiect unic, în care mixul renumitului duo va fuziona cu grandoarea uneia dintre cele mai apreciate lucrări din muzica cultă. Ca în fiecare seară de festival, Kiss FM va menține entuziasmul la cote înalte.

Vibe efervescent la Sala Polivalentă

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă. La Craiova sunt așteptați zeci de artiști din industria muzicală din România, dar și nume internaționale.

Vineri se va dansa până la primele ore ale dimineții cu Addytzu, Ben Goav, Byga, Constanza Pucheta, CTC, Gabrian, Hvnds, Tomi & Kesh și Vlad Flueraru.

În a doua zi de festival pe scena de la Sala Polivalentă urmează show-urile oferite de Holy Molly, JBLK, Lora, M.G.L., Pascal Junior, Sllash & Doppe, Speak și Ve.Re b2b Liviu Nina, iar seturile și ritmurile dinamice continuă duminică, 30 iunie, când pe scenă vor urca Aero, Bad and Boujee, Chicks Luv Us, Edw4rd, Hobbit, Ian, Mary Mesk, Minionu’, Petre Stefan și Zo.

Pentru ediția de anul acesta sunt pregătite noi surprize, genuri muzicale și activități pentru spectatori, iar scena va include elemente de butaforie impresionante. Unul dintre cele mai importante festivaluri din România, IntenCity aduce împreună stiluri emblematice de muzică, într-o experiență cu adevărat unică.

Biletele și abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova. Începând din 16 mai, abonamentele acces general au prețul de 200 de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului este 700 de lei. Biletele pentru o zi de festival pot fi achiziționate cu 80 de lei.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority

Partener media: Kiss FM

 

Programul pe zile:

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

ALAN WALKER

ANDIA

DAVID CIENTE

STEFANIA

THE MOTANS & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (THE MOTANS SYMPHONIC)

VANOTEK

KISS FM

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

ADDYTZU

BEN GOAV

BYGA

CONSTANZA PUCHETA

CTC

GABRIAN

HVNDS

TOMI & KESH

VLAD FLUERARU

 

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

HELENA PAPARIZOU

DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS

DUBIOZA KOLEKTIV

KOČANI ORKESTAR

OMAR ARNAOUT

ORCHESTRA THARMIS

KISS FM

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

HOLY MOLLY

JBLK

LORA

M.G.L.

PASCAL JUNIOR

SLLASH & DOPPE

SPEAK

VE.RE B2B LIVIU NINA

 

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

CONNECT-R

GIANLUCA VACCHI

SUBCARPAȚI

Y DO I & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (TEHNOPERA)

KISS FM

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

AERO

BAD AND BOUJEE

CHICKS LUV US

EDW4RD

HOBBIT

IAN

MARY MESK

MINIONU’

PETRE STEFAN

ZO

Citeste in continuare

Uncategorized

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Publicat

pe

De

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta

București, România – 15 mai 2024 – Samsung Electronics, lider mondial în tehnologie, este partenerul oficial al competiției de tenis „Future Open by Samsung Galaxy AI”, un turneu pentru profesioniști care se va desfășura în perioada 12-26 mai la Clubul Sportiv North Tennis din București (în parcul Herăstrău).

Turneul, deschis gratuit tuturor pasionaților de tenis, reprezintă o oportunitate unică pentru jucătorii profesioniști de a acumula experiență și puncte. În cadrul acestui eveniment, câștigătorii vor avea ocazia să acumuleze un total de 15 puncte, atât pentru turneul feminin, cât și pentru cel masculin. Anul acesta vor intra pe teren aproximativ 208 de jucători în cadrul turneului (88 bărbați, 120 femei), care se vor întrece în meciuri de simplu (feminin și masculin) și dublu pe parcursul celor 2 săptămâni. Printre sportivii care vor concura se numără și Nicholas David Ionel și Filip Cristian Jianu, unii dintre cei mai cunoscuți tenismeni din clasament.

„Acest turneu ITF este dedicat promovării dezvoltării sportului și a tinerilor sportivi în România și reprezintă o platformă ideală atât pentru dezvoltarea tinerilor sportive, cât și a jucătorilor care urmăresc să își îmbunătățească clasamentul ATP/WTA sau să își construiască drumul în cariera profesionistă de tenis. Totodată ne propunem ca, în parteneriat cu Samsung, să le oferim spectatorilor experiența live a unui turneu de tenis internațional spectaculos și bine organizat, în Romania.” declară Patrick Grigoriu, Directorul turneului.

Intrarea la turneu este gratuită. Programul meciurilor poate fi urmărit pe site-ul https://www.itftennis.com/.

Surprize și activități cu prietenii și familia la zona Samsung

Participanții la turneu sunt invitați să descopere zona de lounge Samsung special amenajată pentru pauzele dintre meciuri și momentele de relaxare cu prietenii și familia. Aceștia vor avea ocazia să descopere și să testeze funcțiile Galaxy AI de pe noua serie Galaxy S24 pe întreg parcursul turneului. În plus, în perioadele 16-18 mai și 23-26 mai, vizitatorii zonei Samsung se vor putea bucura de diverse activități și surprize organizate de compania sud-coreană.

Prin implicarea în acest eveniment, Samsung își propune să susțină sportul românesc și tinerii sportivi români aflați în punctul de a-și construi o carieră profesionistă în tenis. Acesta este doar unul din multele demersuri pe care compania le realizează în misiunea sa de a încuraja tinerii să adopte un stil de viață mai sănătos sau să își urmeze cu încredere pasiunile, cu sprijinul tehnologiei de ultimă generație.

 „Susținem sportul românesc și încurajăm cât mai mulți tineri să își dezvolte cât mai devreme un stil de viață activ și echilibrat. Smartphone-urile Samsung, cu noile funcții Galaxy AI, nu doar că ne ajută să economisim timp pentru activitățile importante din viața noastră, ci contribuie și la optimizarea rezultatelor pe care le atingem, la prevenirea accidentărilor sau la realizarea unor programe de antrenament personalizate. Ca partener oficial al turneului, ne propunem să le arătăm oamenilor cum sportul și tehnologia lucrează împreună pentru a îmbunătăți viața și a inspira următoarea generație de campioni.” declară Tiberiu Dobre, Vicepreședinte și Head of Mobile eXperence Division la Samsung Electronics România & Bulgaria.

Open Always Wins

De-a lungul anilor, prin produsele și serviciile sale, Samsung a încurajat oamenii să se implice și să își îmbunătățească viața pas cu pas, indiferent de vârsta lor, prin integrarea unor schimbări mici, dar de impact. De la monitorizarea calității somnului și integrarea mai multor oportunități de mișcare ușoară în stilul de viață, până la performanță sportivă la competiții de nivel european sau internațional. Pentru Samsung, sportul nu este doar o activitate fizică, ci o oportunitate de dezvoltare personală și socială, un prim pas către o viață mai armonioasă pe care fiecare dintre noi, la nivel individual, îl poate realiza mai ușor cu sprijinul tehnologiei.

Anul acesta, Samsung Electronics este totodată și partener oficial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice la nivel mondial, un parteneriat cu o tradiție de aproape 40 de ani. Cu această ocazie, brandul a lansat campania „Open Always Wins”, prin care își exprimă convingerea că deschiderea le permite oamenilor posibilități infinite și capacitatea de a realiza lucruri extraordinare.

Viziunea „Open Always Wins” va fi centrul programului său pentru Paris 2024 și va contura toate demersurile brandului înspre a sprijini tinerii în parcursul lor de a se apropia de sport sau chiar a face performanță în domeniu. Puteți afla mai multe despre campanie AICI.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

Nunta în momente magice

Publicat

pe

De

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales

Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de fotografi talentați și pasionați din București, specializată în a surprinde momentele magice ale nunții voastre.

De ce Lights and Tales?

 • Experiență: Echipa are o vastă experiență în fotografierea nunților, surprinzând cu succes emoțiile autentice și detaliile unice ale fiecărui eveniment.
 • Stil: Stilul lor fotografic este unul modern și elegant, cu o atenție deosebită la lumină și compoziție.
 • Creativitate: Fiecare nuntă este unică, iar Lights and Tales abordează fiecare eveniment cu creativitate și prospețime, oferindu-vă fotografii memorabile.
 • Profesionalism: Echipa este formată din profesioniști dedicați, care vor fi alături de voi pe tot parcursul zilei nunții, pentru a surprinde toate momentele importante.
 • Comunicare: Lights and Tales pune accent pe o comunicare deschisă și transparentă cu clienții săi, asigurându-vă că nevoile și dorințele voastre sunt respectate.

Ce oferă Lights and Tales?

Echipa oferă o gamă variată de pachete de servicii foto pentru nunți, adaptate nevoilor și bugetului fiecărui cuplu. Pachetele includ:

 • Fotografierea pregătirilor miresei și mirelui
 • Fotografierea ceremoniei civile și religioase
 • Fotografierea recepției
 • Ședință foto after-wedding
 • Album foto personalizat
 • Galerie online cu fotografiile de la nunta

Blogul Nuntilor este convins că Lights and Tales este alegerea perfectă pentru a surprinde cele mai frumoase momente ale nunții voastre. Alegeți Lights and Tales și creați amintiri de neuitat! FOTOGRAF BUCURESTI

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv6 ore inainte

Penitenciarul Ploiești câmp de război! – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Eveniment2 zile inainte

Kingston lansează noi pachete Workflow pentru a răspunde mai bine nevoilor creatorilor

Mai multe cititoare Hub centralizat cu mai multe posibilități de personalizare București, România – 17 mai 2024 – Kingston Digital...

Cultură2 zile inainte

Servicii Profesionale de Reparații Acoperișuri – Anunturi-Reparatii-Acoperis.ro

Bine ați venit pe Anunțuri-Reparații-Acoperiș.ro – Soluția dvs. pentru reparații de calitate la acoperișuri! De ce să alegeți serviciile noastre?...

Administrație locală3 zile inainte

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

Uncategorized3 zile inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
Turism3 zile inainte

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

Uncategorized3 zile inainte

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta București,...

Administrație locală4 zile inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Eveniment4 zile inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Eveniment4 zile inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Eveniment4 zile inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Administrație locală4 zile inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Top Știri