Connect with us

Uncategorized

HONOR redefinește viitorul fotografiei pe smartphone cu sistemul de cameră Falcon și inteligența artificială

Publicat

pe

HONOR rămâne în fruntea inovației în industria smartphone-urilor, concentrându-se pe evoluția camerei foto. Prin integrarea tehnologiei AI și prin implementarea unor îmbunătățiri semnificative atât la nivel hardware, cât și software, HONOR își propune să doteze smartphone-urile cu capacități de fotografiere de nivel profesional.

Seria HONOR Magic6 este echipată cu un sistem de camere Falcon profesionale cu funcții AI, o cameră periscop Telephoto de 180MP și o serie de funcții inovatoare în industrie, inclusiv senzorul HDR personalizat cu o gamă dinamică ultra-large și o diafragmă variabilă ultra-large. Exploatând întregul potențial al sistemului de cameră, HONOR valorifică puterea tehnologiei AI pentru a oferi o experiență fotografică remarcabilă. Mai mult, seria HONOR Magic6 este echipată cu HONOR AI Motion Sensing ce le permite utilizatorilor să surprindă momente în mișcare cu o definiție ultra clară.

Sistemul de camere Falcon HONOR

Lansat odată cu seria HONOR Magic5, sistemul de camere HONOR Falcon a fost supus unei optimizări extinse, marcând un salt semnificativ în experiența de captură foto din industrie. Această evoluție tehnologică a pus bazele pentru noua serie HONOR Magic6, care dispune acum de un sistem de camere Falcon îmbunătățit. Cu actualizări notabile în privința gamei dinamice, sensibilității la lumină, viziunii long-range și vizibilității în condiții dinamice, seria HONOR Magic6 redefinește viteza de fotografiere. Introducerea SMA (Shape Memory Alloy), care integrează funcționalitățile de autofocalizare (AF) și stabilizare optică a imaginii (OIS), asigură o viteză de focalizare excepțională, potrivită pentru orice scenariu de fotografiere. Cu îmbunătățiri suplimentare la nivelul algoritmului și sistemului de cameră Falcon, HONOR Magic6 Pro devine un instrument de încredere pentru capturile în scenarii de mare viteză. Această evoluție le permite fotografilor să surprindă esența momentelor în diferite distanțe focale și în scenarii în mișcare, cu ușurință și precizie. 

Algoritmul “Sport Portrait” oferă abilitățile unei camere profesionale

Noul HONOR Magic6 Pro vine echipat cu algoritmul “Sport Portrait”. Acestă funcție oferă fotografilor posibilitatea de a realiza cu ușurință fotografii de tip portret cu efecte bokeh, chiar și în scenarii dinamice, obținând un efect comparabil cu cel al unui aparat foto profesional. Din punct de vedere tehnic, acest algoritm permite camerei să capteze mai multe cadre și să le îmbine într-o singură imagine, optimizând cadrele portret și de fundal înainte de obținerea rezultatului final. Prin utilizarea unei focalizări rapide și precise, precum și prin detectarea mișcării, algoritmul surprinde portretul în mișcare cu detalii clare. Datorită estimării adâncimii binoculare și segmentării portretelor sportive, fundalul este ajustat cu precizie cu un efect natural de bokeh, folosind simultan obiectivele wide și telephoto. În final, imaginea este calibrată și mai multe cadre sunt îmbinate pentru reda informații realiste despre lumină și umbre. 

„HONOR explorează noi orizonturi ale inovației în fotografia pe smartphone și se angajează să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență de captură. Suntem convinși că următoarea mare tendință în fotografia pe smartphone va fi fotografia sportivă, iar progresul și ambițiile noastre în acest domeniu al inteligenței artificiale reprezintă un salt semnificativ, oferindu-le utilizatorilor noștri posibilitatea de a se bucura de o experiență fotografică de nivel profesional direct de pe smartphone.”, a declarat Dr. Weilong Hou, expert tehnic, Imaging al HONOR Device Co, Ltd. 

Fotografii clare cu pachetul HONOR Telephoto

Pentru captarea clară a momentelor în timpul evenimentelor sportive desfășurate în spații mari, fotografii profesioniști preferă în general teleobiectivele datorită capacității lor de a oferi o perspectivă de prim-plan. Pentru a aduce capacitățile profesionale de fotografie sportivă pe smartphone-uri, HONOR a îmbunătățit semnificativ teleobiectivul. Echipat cu o remarcabilă cameră Periscope Telephoto de 180MP, cu o diafragmă wide de f/2,6 și cu cel mai mare senzor telephoto de 1/1,49 inch din industrie, seria HONOR Magic6 oferă o îmbunătățire de 400% a capacității de detectare a luminii în comparație cu produsele de vârf ale altor jucători de pe piață, asigurând capturi clare ale obiectelor îndepărtate.

Pe lângă capacitățile de zoom, teleobiectivul suportă un zoom optic de 2.5, un zoom de 5X/10X în senzor și o rezoluție superioară de 100X. Utilizatorii pot captura subiecte de aproape sau de la distanță cu o mare precizie, păstrând sharpness-ul, claritatea și adâncimea în fiecare imagine. Dotat cu acest pachet excepțional telephoto, HONOR le permite utilizatorilor de smartphone să experimenteze pe deplin beneficiile zoom-ului optic și să captureze fotografii extraordinare în orice scenariu de fotografiere, indiferent de nivelul de dificultate.

Primul senzor HDR personalizat din industrie cu capacități de gamă dinamică ultra-large

HONOR introduce primul senzor HDR personalizat din industrie, cu o gamă dinamică ultra-large. Cu un remarcabil senzor HDR de 1/1,3 inch, seria HONOR Magic6 oferă o îmbunătățire remarcabilă de 800% a gamei dinamice. Această îmbunătățire semnificativă asigură o acuratețe superioară a culorilor și a luminozității. De asemenea, HONOR introduce revoluționarul sistem de îmbunătățire a imaginilor High Dynamic Range cu un algoritm de expunere automată (AE). Funcția permite tranziții line, de la scene luminoase în aer liber, la interioare slab luminate sau la schimbări bruște ale condițiilor de iluminare.

Controlul suprem al luminii: cea mai mare diafragmă variabilă din industrie  

HONOR lansează modelul cu diafragmă variabilă ultra-large în sistemul de cameră Falcon, iar sistemul inteligent reglează automat diafragma în timpul fotografierii obișnuite, permițând în același timp utilizatorului să preia controlul cu ajutorul modului profesional, setând diafragma între f/1,4 și f/2,0. Această caracteristică inovatoare le permite utilizatorilor flexibilitatea de a personaliza adâncimea de câmp, conform preferințelor lor.

AI Motion Sensing, actualizat pentru toate gamele

Seria HONOR Magic6 aduce îmbunătățiri semnificative pentru funcția AI Motion Sensing. Această tehnologie avansată depășește limitele predecesorului său, care se baza pe 270.000 de imagini pentru antrenarea AI în identificarea săriturilor, mersului și alergării. Versiunea actualizată utilizează acum un set vast de date de antrenament de 8.000.000 de imagini, care acoperă 10 scenarii diferite, rezultând în capabilități AI și mai inteligente. Camera poate capta acum o gamă variată de sporturi și activități, cuprinzând 10 tipuri de sporturi. Fie că este vorba de captarea momentului de stropire a apei, a mișcării grațioase a unui dansator, a artelor marțiale sau a momentelor de scrimă, camera dă dovadă de o precizie remarcabilă în identificarea mișcărilor.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Publicat

pe

De

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024. Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Helena Paparizou, Dubioza Kolektiv, Gianluca Vacchi și zeci de alți artiști de top sunt așteptați la această ediție a festivalului.

În prima seară de festival, legendarul DJ norvegian Alan Walker va crea o atmosferă electrică pe mainstage. Tot vineri, 28 iunie, pe scena principală de pe Stadionul Ion Oblemenco vor urca și Andia, David Ciente și Stefania. The Motans împreună cu Orchestra Operei Române Craiova vor prezenta proiectul artistic The Motans Symphonic, creat special pentru Festivalul IntenCity, iar Vanotek și Kiss FM vor completa lineup-ul primei seri de festival.

În seara de 29 iunie, dedicată muzicii balcanice, publicul va dansa pe hiturile renumitei interprete Helena Paparizou, solista care a adus primul trofeu Eurovision în Grecia. Spectatorii nu vor putea rezista unei serii de concerte pe ritmuri frenetice, pe mainstage fiind așteptați Damian Drăghici & Brothers, Dubioza Kolektiv, Kočani Orkestar, Omar Arnaout, Orchestra Tharmis și Kiss FM.

Duminică, 30 iunie, celebrul duo Dimitri Vegas & Like Mike va oferi un show de neratat pe scena principală, iar atmosfera memorabilă a ultimei seri de festival va fi completată de Connect-R, Gianluca Vacchi și Subcarpați. O experiență muzicală care nu poate fi ratată este cea oferită de Y do I împreună cu Opera Română Craiova, care vor prezenta un proiect unic, în care mixul renumitului duo va fuziona cu grandoarea uneia dintre cele mai apreciate lucrări din muzica cultă. Ca în fiecare seară de festival, Kiss FM va menține entuziasmul la cote înalte.

Vibe efervescent la Sala Polivalentă

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă. La Craiova sunt așteptați zeci de artiști din industria muzicală din România, dar și nume internaționale.

Vineri se va dansa până la primele ore ale dimineții cu Addytzu, Ben Goav, Byga, Constanza Pucheta, CTC, Gabrian, Hvnds, Tomi & Kesh și Vlad Flueraru.

În a doua zi de festival pe scena de la Sala Polivalentă urmează show-urile oferite de Holy Molly, JBLK, Lora, M.G.L., Pascal Junior, Sllash & Doppe, Speak și Ve.Re b2b Liviu Nina, iar seturile și ritmurile dinamice continuă duminică, 30 iunie, când pe scenă vor urca Aero, Bad and Boujee, Chicks Luv Us, Edw4rd, Hobbit, Ian, Mary Mesk, Minionu’, Petre Stefan și Zo.

Pentru ediția de anul acesta sunt pregătite noi surprize, genuri muzicale și activități pentru spectatori, iar scena va include elemente de butaforie impresionante. Unul dintre cele mai importante festivaluri din România, IntenCity aduce împreună stiluri emblematice de muzică, într-o experiență cu adevărat unică.

Biletele și abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova. Începând din 16 mai, abonamentele acces general au prețul de 200 de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului este 700 de lei. Biletele pentru o zi de festival pot fi achiziționate cu 80 de lei.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority

Partener media: Kiss FM

 

Programul pe zile:

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

ALAN WALKER

ANDIA

DAVID CIENTE

STEFANIA

THE MOTANS & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (THE MOTANS SYMPHONIC)

VANOTEK

KISS FM

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

ADDYTZU

BEN GOAV

BYGA

CONSTANZA PUCHETA

CTC

GABRIAN

HVNDS

TOMI & KESH

VLAD FLUERARU

 

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

HELENA PAPARIZOU

DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS

DUBIOZA KOLEKTIV

KOČANI ORKESTAR

OMAR ARNAOUT

ORCHESTRA THARMIS

KISS FM

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

HOLY MOLLY

JBLK

LORA

M.G.L.

PASCAL JUNIOR

SLLASH & DOPPE

SPEAK

VE.RE B2B LIVIU NINA

 

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

CONNECT-R

GIANLUCA VACCHI

SUBCARPAȚI

Y DO I & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (TEHNOPERA)

KISS FM

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

AERO

BAD AND BOUJEE

CHICKS LUV US

EDW4RD

HOBBIT

IAN

MARY MESK

MINIONU’

PETRE STEFAN

ZO

Citeste in continuare

Uncategorized

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Publicat

pe

De

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta

București, România – 15 mai 2024 – Samsung Electronics, lider mondial în tehnologie, este partenerul oficial al competiției de tenis „Future Open by Samsung Galaxy AI”, un turneu pentru profesioniști care se va desfășura în perioada 12-26 mai la Clubul Sportiv North Tennis din București (în parcul Herăstrău).

Turneul, deschis gratuit tuturor pasionaților de tenis, reprezintă o oportunitate unică pentru jucătorii profesioniști de a acumula experiență și puncte. În cadrul acestui eveniment, câștigătorii vor avea ocazia să acumuleze un total de 15 puncte, atât pentru turneul feminin, cât și pentru cel masculin. Anul acesta vor intra pe teren aproximativ 208 de jucători în cadrul turneului (88 bărbați, 120 femei), care se vor întrece în meciuri de simplu (feminin și masculin) și dublu pe parcursul celor 2 săptămâni. Printre sportivii care vor concura se numără și Nicholas David Ionel și Filip Cristian Jianu, unii dintre cei mai cunoscuți tenismeni din clasament.

„Acest turneu ITF este dedicat promovării dezvoltării sportului și a tinerilor sportivi în România și reprezintă o platformă ideală atât pentru dezvoltarea tinerilor sportive, cât și a jucătorilor care urmăresc să își îmbunătățească clasamentul ATP/WTA sau să își construiască drumul în cariera profesionistă de tenis. Totodată ne propunem ca, în parteneriat cu Samsung, să le oferim spectatorilor experiența live a unui turneu de tenis internațional spectaculos și bine organizat, în Romania.” declară Patrick Grigoriu, Directorul turneului.

Intrarea la turneu este gratuită. Programul meciurilor poate fi urmărit pe site-ul https://www.itftennis.com/.

Surprize și activități cu prietenii și familia la zona Samsung

Participanții la turneu sunt invitați să descopere zona de lounge Samsung special amenajată pentru pauzele dintre meciuri și momentele de relaxare cu prietenii și familia. Aceștia vor avea ocazia să descopere și să testeze funcțiile Galaxy AI de pe noua serie Galaxy S24 pe întreg parcursul turneului. În plus, în perioadele 16-18 mai și 23-26 mai, vizitatorii zonei Samsung se vor putea bucura de diverse activități și surprize organizate de compania sud-coreană.

Prin implicarea în acest eveniment, Samsung își propune să susțină sportul românesc și tinerii sportivi români aflați în punctul de a-și construi o carieră profesionistă în tenis. Acesta este doar unul din multele demersuri pe care compania le realizează în misiunea sa de a încuraja tinerii să adopte un stil de viață mai sănătos sau să își urmeze cu încredere pasiunile, cu sprijinul tehnologiei de ultimă generație.

 „Susținem sportul românesc și încurajăm cât mai mulți tineri să își dezvolte cât mai devreme un stil de viață activ și echilibrat. Smartphone-urile Samsung, cu noile funcții Galaxy AI, nu doar că ne ajută să economisim timp pentru activitățile importante din viața noastră, ci contribuie și la optimizarea rezultatelor pe care le atingem, la prevenirea accidentărilor sau la realizarea unor programe de antrenament personalizate. Ca partener oficial al turneului, ne propunem să le arătăm oamenilor cum sportul și tehnologia lucrează împreună pentru a îmbunătăți viața și a inspira următoarea generație de campioni.” declară Tiberiu Dobre, Vicepreședinte și Head of Mobile eXperence Division la Samsung Electronics România & Bulgaria.

Open Always Wins

De-a lungul anilor, prin produsele și serviciile sale, Samsung a încurajat oamenii să se implice și să își îmbunătățească viața pas cu pas, indiferent de vârsta lor, prin integrarea unor schimbări mici, dar de impact. De la monitorizarea calității somnului și integrarea mai multor oportunități de mișcare ușoară în stilul de viață, până la performanță sportivă la competiții de nivel european sau internațional. Pentru Samsung, sportul nu este doar o activitate fizică, ci o oportunitate de dezvoltare personală și socială, un prim pas către o viață mai armonioasă pe care fiecare dintre noi, la nivel individual, îl poate realiza mai ușor cu sprijinul tehnologiei.

Anul acesta, Samsung Electronics este totodată și partener oficial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice la nivel mondial, un parteneriat cu o tradiție de aproape 40 de ani. Cu această ocazie, brandul a lansat campania „Open Always Wins”, prin care își exprimă convingerea că deschiderea le permite oamenilor posibilități infinite și capacitatea de a realiza lucruri extraordinare.

Viziunea „Open Always Wins” va fi centrul programului său pentru Paris 2024 și va contura toate demersurile brandului înspre a sprijini tinerii în parcursul lor de a se apropia de sport sau chiar a face performanță în domeniu. Puteți afla mai multe despre campanie AICI.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

Nunta în momente magice

Publicat

pe

De

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales

Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de fotografi talentați și pasionați din București, specializată în a surprinde momentele magice ale nunții voastre.

De ce Lights and Tales?

 • Experiență: Echipa are o vastă experiență în fotografierea nunților, surprinzând cu succes emoțiile autentice și detaliile unice ale fiecărui eveniment.
 • Stil: Stilul lor fotografic este unul modern și elegant, cu o atenție deosebită la lumină și compoziție.
 • Creativitate: Fiecare nuntă este unică, iar Lights and Tales abordează fiecare eveniment cu creativitate și prospețime, oferindu-vă fotografii memorabile.
 • Profesionalism: Echipa este formată din profesioniști dedicați, care vor fi alături de voi pe tot parcursul zilei nunții, pentru a surprinde toate momentele importante.
 • Comunicare: Lights and Tales pune accent pe o comunicare deschisă și transparentă cu clienții săi, asigurându-vă că nevoile și dorințele voastre sunt respectate.

Ce oferă Lights and Tales?

Echipa oferă o gamă variată de pachete de servicii foto pentru nunți, adaptate nevoilor și bugetului fiecărui cuplu. Pachetele includ:

 • Fotografierea pregătirilor miresei și mirelui
 • Fotografierea ceremoniei civile și religioase
 • Fotografierea recepției
 • Ședință foto after-wedding
 • Album foto personalizat
 • Galerie online cu fotografiile de la nunta

Blogul Nuntilor este convins că Lights and Tales este alegerea perfectă pentru a surprinde cele mai frumoase momente ale nunții voastre. Alegeți Lights and Tales și creați amintiri de neuitat! FOTOGRAF BUCURESTI

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv6 ore inainte

Penitenciarul Ploiești câmp de război! – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Eveniment2 zile inainte

Kingston lansează noi pachete Workflow pentru a răspunde mai bine nevoilor creatorilor

Mai multe cititoare Hub centralizat cu mai multe posibilități de personalizare București, România – 17 mai 2024 – Kingston Digital...

Cultură2 zile inainte

Servicii Profesionale de Reparații Acoperișuri – Anunturi-Reparatii-Acoperis.ro

Bine ați venit pe Anunțuri-Reparații-Acoperiș.ro – Soluția dvs. pentru reparații de calitate la acoperișuri! De ce să alegeți serviciile noastre?...

Administrație locală3 zile inainte

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

Uncategorized3 zile inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
Turism3 zile inainte

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

Uncategorized3 zile inainte

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta București,...

Administrație locală4 zile inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Eveniment4 zile inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Eveniment4 zile inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Eveniment4 zile inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Administrație locală4 zile inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Top Știri