Connect with us

Uncategorized

Dyson lansează CleanTrace, instrumentul care încorporează realitatea augmentată și oferă date despre locul în care s-a efectuat curățenia în timp real

Publicat

pe

  • Pe măsură ce oamenii se pregătesc pentru curățenia anuală de primăvară, Dyson dezvăluie o nouă modalitate de a face curățenie în profunzime. Dyson CleanTrace este un instrument care incorporează realitatea augmentată (AR) și care se asigură că nicio suprafață nu este ignorată.
  • Studiul aprofundat al comportamentelor de curățare arată că utilizatorii supraestimează, în mod obișnuit, timpul investit în curățenie și subestimează cât de bine își curăță locuința.
  • Aspiratorul Dyson CleanTrace™ și Dyson Gen5detectTM fac echipă pentru a face vizibil invizibilul, identificând suprafețele neglijate.

Curățarea locuinței poate fi o sarcină ingrată. Pe măsură ce oamenii încep curățenia de primăvară, s-ar putea să neglijeze anumite suprafețe insesizabile cu ochiul liber sau, din greșeală să aspire de două ori același loc, reducând eficiența și pierzând timp.

Inspirându-se din modul de curățare sistematică a aspiratorului robot Dyson 360 Vis NavTM, Dyson CleanTrace™ ajută utilizatorii să aspire mai eficient, oferindu-le vizualizări AR, în timp real, cu locul în care au curățat și cu suprafețele pe care le-au ratat, eliminând astfel presupunerile față de zonele pe care utilizatorul nu mai ține minte dacă le-a curățat sau nu.

Dyson CleanTrace™ reunește o combinație de tehnologii pentru cea mai puternică, inteligentă și completă curățare. Tehnologia LiDAR, prezentă pe telefonul utilizatorului, permite aplicației Dyson CleanTrace™ să cartografieze camera și să suprapună traseele de curățare cu ajutorul AR, arătând unde s-a curățat și ce s-a omis. Când s-a finalizat curățenia, utilizatorul poate scana camera cu telefonul pentru a identifica golurile, astfel încât să nu fie ratat niciun loc. Tehnologia existentă în Dyson Gen5detect detectează apoi acustic și numără particulele de praf, arătând dovada unei curățări în profunzime.

Ne-am dat seama că am putea cu toții să învățăm câte ceva de la abordarea eficientă de curățare a aspiratoarelor robotizate. Spre deosebire de majoritatea oamenilor care fac curățenie, roboții Dyson știu unde se află în cameră, unde au fost și unde mai au de mers. Cu Dyson CleanTrace™, adăugăm acest nivel suplimentar de inteligență de curățare la aspiratorul Gen5detect. Acesta oferă posibilitatea de a vedea unde s-a curățat și unde nu, ceea ce, împreună cu tehnologia de detectare a particulelor din dotare, oferă dovada că suprafețele sunt, cu adevărat, curate”, spune Charlie Park – vicepreședinte al departamentului de inginerie, Dyson Home.

Inginerii Dyson își propun să găsească permanent noi modalități de eficientizare a curățeniei. Pe lângă testele extinse în laborator, inginerii  studiază comportamentele umane și obiceiurile de curățenie, precum și neajunsurile pe care oamenii le raportează. Aceștia au petrecut sute de ore observând mnodul în care oamenii fac curățenie în locuințe, studiind cât durează fiecare sesiune de curățenie, eficiența procesului, diferitele unghiuri și modele de aspirare, chiar și de câte ori un utilizator pune jos aspiratorul, în timpul unei sesiuni. Toate acestea contribuie la dezvoltarea inovației în tehnologia de îngrijire a suprafețelor.

Cercetările Dyson arată că utilizatorii supraestimează, în mod regulat, timpul pe care îl petrec facând curățenie. Datele arată că aproximativ 80% din sesiunile de curățenie durează mai puțin de 10 minute. Cu toate acestea, oamenii susțin că aspiră în medie 24 de minute pe sesiune. În plus, consumatorii sunt, fără voia lor, ineficienți. Aceștia aspiră, de mai multe ori, în aceleași zone și ratează cu totul alte locuri, demonstrând necesitatea tehnologiei Dyson CleanTrace™.

Dyson CleanTrace™ va fi disponibil din iunie 2024.

Despre Dyson

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China, Polonia și Filipine. Compania înființată în anul 1993 s-a dezvoltat constant de-a lungul anilor, iar astăzi are un sediu global în Singapore la recent renovata stație electrică St James și două campusuri tehnologice în Marea Britanie care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și aerodromul HULLAVINGTON RAF restaurat. La acestea se adaugă 10 centre de inginerie și cercetare din întreaga lume. Dyson rămâne o companie de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă globală formată din 6.000 de ingineri. Produsele Dyson sunt vândute în 85 de piețe la nivel internațional, în peste 250 de magazine Dyson Demo, precum și online, prin intermediul unor instrumente digitale de pionierat și experiențe virtuale.

 

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Publicat

pe

De

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024. Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Helena Paparizou, Dubioza Kolektiv, Gianluca Vacchi și zeci de alți artiști de top sunt așteptați la această ediție a festivalului.

În prima seară de festival, legendarul DJ norvegian Alan Walker va crea o atmosferă electrică pe mainstage. Tot vineri, 28 iunie, pe scena principală de pe Stadionul Ion Oblemenco vor urca și Andia, David Ciente și Stefania. The Motans împreună cu Orchestra Operei Române Craiova vor prezenta proiectul artistic The Motans Symphonic, creat special pentru Festivalul IntenCity, iar Vanotek și Kiss FM vor completa lineup-ul primei seri de festival.

În seara de 29 iunie, dedicată muzicii balcanice, publicul va dansa pe hiturile renumitei interprete Helena Paparizou, solista care a adus primul trofeu Eurovision în Grecia. Spectatorii nu vor putea rezista unei serii de concerte pe ritmuri frenetice, pe mainstage fiind așteptați Damian Drăghici & Brothers, Dubioza Kolektiv, Kočani Orkestar, Omar Arnaout, Orchestra Tharmis și Kiss FM.

Duminică, 30 iunie, celebrul duo Dimitri Vegas & Like Mike va oferi un show de neratat pe scena principală, iar atmosfera memorabilă a ultimei seri de festival va fi completată de Connect-R, Gianluca Vacchi și Subcarpați. O experiență muzicală care nu poate fi ratată este cea oferită de Y do I împreună cu Opera Română Craiova, care vor prezenta un proiect unic, în care mixul renumitului duo va fuziona cu grandoarea uneia dintre cele mai apreciate lucrări din muzica cultă. Ca în fiecare seară de festival, Kiss FM va menține entuziasmul la cote înalte.

Vibe efervescent la Sala Polivalentă

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă. La Craiova sunt așteptați zeci de artiști din industria muzicală din România, dar și nume internaționale.

Vineri se va dansa până la primele ore ale dimineții cu Addytzu, Ben Goav, Byga, Constanza Pucheta, CTC, Gabrian, Hvnds, Tomi & Kesh și Vlad Flueraru.

În a doua zi de festival pe scena de la Sala Polivalentă urmează show-urile oferite de Holy Molly, JBLK, Lora, M.G.L., Pascal Junior, Sllash & Doppe, Speak și Ve.Re b2b Liviu Nina, iar seturile și ritmurile dinamice continuă duminică, 30 iunie, când pe scenă vor urca Aero, Bad and Boujee, Chicks Luv Us, Edw4rd, Hobbit, Ian, Mary Mesk, Minionu’, Petre Stefan și Zo.

Pentru ediția de anul acesta sunt pregătite noi surprize, genuri muzicale și activități pentru spectatori, iar scena va include elemente de butaforie impresionante. Unul dintre cele mai importante festivaluri din România, IntenCity aduce împreună stiluri emblematice de muzică, într-o experiență cu adevărat unică.

Biletele și abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova. Începând din 16 mai, abonamentele acces general au prețul de 200 de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului este 700 de lei. Biletele pentru o zi de festival pot fi achiziționate cu 80 de lei.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority

Partener media: Kiss FM

 

Programul pe zile:

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

ALAN WALKER

ANDIA

DAVID CIENTE

STEFANIA

THE MOTANS & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (THE MOTANS SYMPHONIC)

VANOTEK

KISS FM

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

ADDYTZU

BEN GOAV

BYGA

CONSTANZA PUCHETA

CTC

GABRIAN

HVNDS

TOMI & KESH

VLAD FLUERARU

 

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

HELENA PAPARIZOU

DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS

DUBIOZA KOLEKTIV

KOČANI ORKESTAR

OMAR ARNAOUT

ORCHESTRA THARMIS

KISS FM

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

HOLY MOLLY

JBLK

LORA

M.G.L.

PASCAL JUNIOR

SLLASH & DOPPE

SPEAK

VE.RE B2B LIVIU NINA

 

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

CONNECT-R

GIANLUCA VACCHI

SUBCARPAȚI

Y DO I & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (TEHNOPERA)

KISS FM

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

AERO

BAD AND BOUJEE

CHICKS LUV US

EDW4RD

HOBBIT

IAN

MARY MESK

MINIONU’

PETRE STEFAN

ZO

Citeste in continuare

Uncategorized

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Publicat

pe

De

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta

București, România – 15 mai 2024 – Samsung Electronics, lider mondial în tehnologie, este partenerul oficial al competiției de tenis „Future Open by Samsung Galaxy AI”, un turneu pentru profesioniști care se va desfășura în perioada 12-26 mai la Clubul Sportiv North Tennis din București (în parcul Herăstrău).

Turneul, deschis gratuit tuturor pasionaților de tenis, reprezintă o oportunitate unică pentru jucătorii profesioniști de a acumula experiență și puncte. În cadrul acestui eveniment, câștigătorii vor avea ocazia să acumuleze un total de 15 puncte, atât pentru turneul feminin, cât și pentru cel masculin. Anul acesta vor intra pe teren aproximativ 208 de jucători în cadrul turneului (88 bărbați, 120 femei), care se vor întrece în meciuri de simplu (feminin și masculin) și dublu pe parcursul celor 2 săptămâni. Printre sportivii care vor concura se numără și Nicholas David Ionel și Filip Cristian Jianu, unii dintre cei mai cunoscuți tenismeni din clasament.

„Acest turneu ITF este dedicat promovării dezvoltării sportului și a tinerilor sportivi în România și reprezintă o platformă ideală atât pentru dezvoltarea tinerilor sportive, cât și a jucătorilor care urmăresc să își îmbunătățească clasamentul ATP/WTA sau să își construiască drumul în cariera profesionistă de tenis. Totodată ne propunem ca, în parteneriat cu Samsung, să le oferim spectatorilor experiența live a unui turneu de tenis internațional spectaculos și bine organizat, în Romania.” declară Patrick Grigoriu, Directorul turneului.

Intrarea la turneu este gratuită. Programul meciurilor poate fi urmărit pe site-ul https://www.itftennis.com/.

Surprize și activități cu prietenii și familia la zona Samsung

Participanții la turneu sunt invitați să descopere zona de lounge Samsung special amenajată pentru pauzele dintre meciuri și momentele de relaxare cu prietenii și familia. Aceștia vor avea ocazia să descopere și să testeze funcțiile Galaxy AI de pe noua serie Galaxy S24 pe întreg parcursul turneului. În plus, în perioadele 16-18 mai și 23-26 mai, vizitatorii zonei Samsung se vor putea bucura de diverse activități și surprize organizate de compania sud-coreană.

Prin implicarea în acest eveniment, Samsung își propune să susțină sportul românesc și tinerii sportivi români aflați în punctul de a-și construi o carieră profesionistă în tenis. Acesta este doar unul din multele demersuri pe care compania le realizează în misiunea sa de a încuraja tinerii să adopte un stil de viață mai sănătos sau să își urmeze cu încredere pasiunile, cu sprijinul tehnologiei de ultimă generație.

 „Susținem sportul românesc și încurajăm cât mai mulți tineri să își dezvolte cât mai devreme un stil de viață activ și echilibrat. Smartphone-urile Samsung, cu noile funcții Galaxy AI, nu doar că ne ajută să economisim timp pentru activitățile importante din viața noastră, ci contribuie și la optimizarea rezultatelor pe care le atingem, la prevenirea accidentărilor sau la realizarea unor programe de antrenament personalizate. Ca partener oficial al turneului, ne propunem să le arătăm oamenilor cum sportul și tehnologia lucrează împreună pentru a îmbunătăți viața și a inspira următoarea generație de campioni.” declară Tiberiu Dobre, Vicepreședinte și Head of Mobile eXperence Division la Samsung Electronics România & Bulgaria.

Open Always Wins

De-a lungul anilor, prin produsele și serviciile sale, Samsung a încurajat oamenii să se implice și să își îmbunătățească viața pas cu pas, indiferent de vârsta lor, prin integrarea unor schimbări mici, dar de impact. De la monitorizarea calității somnului și integrarea mai multor oportunități de mișcare ușoară în stilul de viață, până la performanță sportivă la competiții de nivel european sau internațional. Pentru Samsung, sportul nu este doar o activitate fizică, ci o oportunitate de dezvoltare personală și socială, un prim pas către o viață mai armonioasă pe care fiecare dintre noi, la nivel individual, îl poate realiza mai ușor cu sprijinul tehnologiei.

Anul acesta, Samsung Electronics este totodată și partener oficial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice la nivel mondial, un parteneriat cu o tradiție de aproape 40 de ani. Cu această ocazie, brandul a lansat campania „Open Always Wins”, prin care își exprimă convingerea că deschiderea le permite oamenilor posibilități infinite și capacitatea de a realiza lucruri extraordinare.

Viziunea „Open Always Wins” va fi centrul programului său pentru Paris 2024 și va contura toate demersurile brandului înspre a sprijini tinerii în parcursul lor de a se apropia de sport sau chiar a face performanță în domeniu. Puteți afla mai multe despre campanie AICI.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

Nunta în momente magice

Publicat

pe

De

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales

Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de fotografi talentați și pasionați din București, specializată în a surprinde momentele magice ale nunții voastre.

De ce Lights and Tales?

  • Experiență: Echipa are o vastă experiență în fotografierea nunților, surprinzând cu succes emoțiile autentice și detaliile unice ale fiecărui eveniment.
  • Stil: Stilul lor fotografic este unul modern și elegant, cu o atenție deosebită la lumină și compoziție.
  • Creativitate: Fiecare nuntă este unică, iar Lights and Tales abordează fiecare eveniment cu creativitate și prospețime, oferindu-vă fotografii memorabile.
  • Profesionalism: Echipa este formată din profesioniști dedicați, care vor fi alături de voi pe tot parcursul zilei nunții, pentru a surprinde toate momentele importante.
  • Comunicare: Lights and Tales pune accent pe o comunicare deschisă și transparentă cu clienții săi, asigurându-vă că nevoile și dorințele voastre sunt respectate.

Ce oferă Lights and Tales?

Echipa oferă o gamă variată de pachete de servicii foto pentru nunți, adaptate nevoilor și bugetului fiecărui cuplu. Pachetele includ:

  • Fotografierea pregătirilor miresei și mirelui
  • Fotografierea ceremoniei civile și religioase
  • Fotografierea recepției
  • Ședință foto after-wedding
  • Album foto personalizat
  • Galerie online cu fotografiile de la nunta

Blogul Nuntilor este convins că Lights and Tales este alegerea perfectă pentru a surprinde cele mai frumoase momente ale nunții voastre. Alegeți Lights and Tales și creați amintiri de neuitat! FOTOGRAF BUCURESTI

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Uncategorizedo oră inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Uncategorized5 ore inainte

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta București,...

Administrație locală23 de ore inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Eveniment24 de ore inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

EvenimentO zi inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

EvenimentO zi inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Administrație localăO zi inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Eveniment2 zile inainte

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Exclusiv3 zile inainte

De ce să investești în sisteme de interfonie și ce avantaje îți oferă?

Locuiești la casă și îți dorești să te bucuri de un nivel înalt de siguranță, indiferent dacă te afli în...

Exclusiv3 zile inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Social3 zile inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Uncategorized4 zile inainte

Nunta în momente magice

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de...

Top Știri