Connect with us

Eveniment

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

Publicat

pe

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane realme 12 și realme 12+. Pornind de la succesul modelelor realme 12 Pro+ și realme 12 Pro, renumite pentru impactul pozitiv avut în gama mid-range de telefoane, noile modele vor duce tradiția mai departe oferind specificații la fel de interesante, dar la un preț mai atrăgător.

Modelul realme 12 Pro+ a obținut numeroase distincții încă din primele zile de la lansare. S-a poziționat în Top 2 cele mai bine vândute modele de pe Amazon Italia în perioada promoțională, iar la categoria “Cele mai interesante noutăți de pe Amazon Italia” a ocupat locul 1 și locul 2 prin modelul realme 12 Pro, pe o durată de doua zile. De asemenea, ambele modele au înregistrat o creștere în vânzări cu 800% față de seria precedent, realme 11 Pro, în Italia.

Succesul acestor produse se aliniază cu filosofia de bază a produselor realme: „Calitate mai presus de cantitate”. Această etică pune accentul pe prioritizarea experienței utilizatorului mai presus de simpla afișare a unor specificații. În plus, aceste completări așteptate cu nerăbdare sunt pregătite să redefinească experiența smartphone-urilor din gama medie și să ridice ștacheta experienței în acest segment.

realme va introduce pe noile modele realme 12 și realme 12+ un mod nou de a interacționa cu telefonul. Prin AI Air Gesture, utilizatorii vor putea controla fără atingere telefonu, doar prin simple mișcări ale mâinii. Această inovație se dovedește a fi deosebit de valoroasă atunci când utilizatorii sunt implicați în activități în care atingerea fizică a dispozitivului lor nu este practică, cum ar fi mâncatul, gătitul sau curățenia.

AI Air Gestures de la realme reprezintă un progres semnificativ în tehnologia de interacțiune cu utilizatorul, oferind o experiență de utilizare mai accesibilă și mai intuitivă. realme s-a concentrat în mod constant pe tehnologia AI, având echipe dedicate de cercetare și dezvoltare pentru a-și îmbunătăți produsele cu funcții bazate pe AI.

realme 12+ este echipat cu platforma MediaTek 7050, asigurând performanțe ridicate în sarcini complexe, iar sistemul de camere foto include un senzor principal Sony LYT 600 cu OIS de 50MP, zoom in-sensor de 2X, oferind flexibilitate sporită de fotografiere pentru a surprinde cu precizie subiecții aflați la distanțe diferite.

Mai mult, pentru prima dată în segment, realme 12+ introduce tehnologia Rainwater Smart Touch, care oferă utilizatorilor un confort și o precizie mai mare în timpul utilizării, în cazurile în care apa atinge ecranul, de exemplu atunci când plouă. În plus, pielea vegană premium este utilizată și pe acest, fiind singurul telefon din segment cu piele vegană de înaltă calitate și durabilă.

Tot o premieră este și butonul de power dinamic.  realme 12 îi poate ajuta pe utilizatori să personalizeze butonul de pornire pentru a accesa rapid diverse funcții, cum ar fi modul avion, lansarea rapidă a portofelului și comenzi rapide pentru aplicații terțe, răspunzând astfel diverselor scenarii zilnice.

Mai multe detalii vor fi dezvăluite la lansarea oficială de pe 21 mai.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

STIHL și HORNBACH anunță un parteneriat strategic: Produsele premium STIHL sunt disponibile pentru prima dată într-un magazin de bricolaj din România

Publicat

pe

De

București, 30 mai 2024 – STIHL România, sucursală a grupului STIHL, lider global în furnizarea de utilaje premium pentru grădinărit și silvicultură, anunță un parteneriat strategic cu HORNBACH, un renumit brand german de bricolaj, pentru a aduce produsele de înaltă calitate într-un mediu nou și accesibil. Această colaborare reprezintă o premieră în România, oferind consumatorilor oportunitatea de a achiziționa utilaje premium STIHL direct din magazinul HORNBACH din Balotești, începând de astăzi, 30 mai. În următoarele șase luni, brandul își va extinde prezența și în locațiile din Militari, Berceni, Brașov și Constanța.

Într-un context dinamic, marcat de o creștere a cererii pentru utilaje cu acumulator de înaltă performanță și a interesului pentru produse premium, STIHL a luat decizia strategică de a accesa un nou canal de distribuție, prin parteneriatul cu HORNBACH, deschizând noi oportunități pentru consumatori. Această inițiativă nu numai că oferă acces extins la produsele STIHL, dar aduce și o gamă diversificată de utilaje și accesorii premium grădinarilor pasionați într-un mediu mai accesibil.

Suntem mândri de acest proiect și suntem de părere că a decurs natural, în linie cu nevoile pieței. Ne bucurăm de parteneriatul cu HORNBACH, prin prisma similitudinilor dintre cele două companii: ambele sunt afaceri de familie, branduri germane premium, calitatea fiind elementul comun. Astfel, avem încredere că vor fi satisfăcuți chiar și cei mai exigenți cumpărători.” – a declarat Simona Anca-Măntescu, general manager Andreas STIHL Motounelte România.

Radu Oniga, CEO HORNBACH România, a adăugat: „Suntem încântați de implementarea acestui parteneriat strategic cu Andreas STIHL Motounelte România. Conform unui studiu intern, aproximativ 60% dintre clienții noștri dețin case cu grădini, iar cererea pentru produse de înaltă calitate este în continuă creștere. Astfel, prin acest parteneriat, adăugăm un nou brand în portofoliul nostru și răspundem direct nevoilor clienților noștri, oferindu-le acces la unele dintre cele mai calitative produse disponibile pe piață.”

Magazinul HORNBACH din Balotești a fost selectat pentru implementarea inițială a acestui proiect, oferind o experiență de cumpărare inedită și memorabilă. O zonă dedicată brandului STIHL în secțiunea de Grădină a magazinului permite clienților să exploreze și să achiziționeze produsele preferate într-un mod convenabil. Sortimentul actual cuprinde 76 de utilaje, predominant pe acumulator și electrice, împreună cu 67 de accesorii complementare. Printre produsele disponibile se numără:

MSA 300: Cel mai puternic motoferăstrău cu acumulator de la STIHL, proiectat special pentru operațiuni profesionale.

Sistemul AS de utilaje cu acumulatori: Perfect pentru lucrări ocazionale de grădinărit, aceste utilaje compacte sunt ușor de manevrat și foarte versatile.

Despre STIHL
Grupul STIHL dezvoltă, produce și distribuie utilaje cu acumulatori, electrice și pe benzină pentru silvicultura și agricultura profesională, precum și pentru întreținerea grădinilor și a spațiilor verzi, pentru sectorul construcțiilor și pentru proprietarii privați de grădini. Gama de produse este completată de soluții și servicii digitale. Produsele sunt comercializate prin intermediul distribuitorilor autorizați și al magazinelor online proprii STIHL, care vor fi extinse la nivel internațional în următorii ani – incluzând 44 de sucursale de vânzări și marketing, aproximativ 120 de importatori și mai mult de 55.000 de distribuitori de servicii în peste 160 de țări. STIHL produce în fabrici proprii din șapte țări: Germania, SUA, Brazilia, Elveția, Austria, China și Filipine. Din 1971, STIHL este cea mai vândută marcă de motoferăstrău din lume. Compania a fost fondată în 1926 și are sediul în Waiblingen, lângă Stuttgart. În calitate de afacere de familie sustenabilă, STIHL dorește să faciliteze munca oamenilor în și cu natura. În 2023, STIHL a realizat o cifră de afaceri la nivel mondial de 5,27 miliarde de euro, cu un număr de 19.805 angajați.

Despre HORNBACH
Grupul HORNBACH este un concern DIY independent, condus de o familie, sub egida HORNBACH Holding AG & Co. KGaA, care este listat la Bursa de Valori din Frankfurt, a generat vânzări nete de 6,2 miliarde de euro în anul financiar 2023/24 (data bilanțului: 29 februarie 2024). Acest lucru face ca Grupul HORNBACH să fie unul dintre cei mai mari cinci retaileri de articole de bricolaj și grădinărit din Europa. Fondată în 1877, compania de retail operează în prezent 169 de magazine de bricolaj și centre de grădinărit, două magazine specializate și magazine online în nouă țări europene. În prezent, HORNBACH România deține 9 magazine fizice, în București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca și Constanța, și magazinul online.

Citeste in continuare

Eveniment

Cele mai bine vândute dispozitive Navitel: Navitel R600, R66 2K și AR280 Dual

Publicat

pe

De

Navitel, lider în domeniul soluțiilor de navigație și tehnologie auto, anunță că modelele sale de camere de bord Navitel R600, R66 2K și AR280 Dual sunt printre cele mai bine vândute produse din portofoliul companiei. Aceste dispozitive performante au devenit rapid favoritele utilizatorilor datorită combinației de calitate, fiabilitate și tehnologie avansată.

Navitel R600: Performanță de top și claritate excepțională

Navitel R600 se remarcă prin rezoluția video digitală reală de 1080P full HD și rezoluția imaginii de 12Mpx, oferind utilizatorilor imagini clare și detaliate. Unghiul larg de vizualizare de 170° permite capturarea unei zone extinse, asigurând o acoperire optimă în timpul conducerii. G-sensorul integrat detectează mișcările bruște, protejând automat înregistrările esențiale în caz de accident. Funcția de înregistrare în buclă continuă elimină pauzele între fragmentele video, garantând capturarea fiecărui moment. Modul de noapte asigură o operare eficientă în condiții de lumină scăzută, iar afișarea timpului și datei pe video oferă o referință utilă pentru fiecare înregistrare. Alte funcții includ recunoașterea rapidă a cardului Micro SD/SDHC și înregistrarea automată la pornirea motorului.

Navitel R66 2K: Design elegant și tehnologie de vârf

Navitel R66 2K, cunoscut pentru designul său modern și elegant, măsoară doar 75 mm х 46,5 mm х 34,5 mm, ceea ce îl face discret în orice vehicul. Factorul său de formă în forma de tub îi conferă un aspect sofisticat, potrivit pentru orice tip de mașină. Microbateria instalată asigură salvarea corectă a setărilor camerei, inclusiv data, ora și parola Wi-Fi, chiar și atunci când alimentarea este oprită. Corpul camerei permite o rotație de 360°, oferind flexibilitate în capturarea imaginilor atât din fața, cât și din interiorul vehiculului. Cu o rezoluție de 2K (2560×1440P), R66 2K oferă o calitate uimitoare a imaginii, atât ziua cât și noaptea. Funcția de înregistrare în buclă suprascrie automat cele mai vechi fișiere neprotejate, eliminând necesitatea intervenției manuale și asigurând că fiecare moment important este capturat.

Navitel AR280 Dual: Siguranță completă și calitate superioară

Navitel AR280 Dual este o cameră de bord versatilă și performantă, echipată cu funcția Night Vision și o cameră frontală Full HD, oferind o vizibilitate de 140°. Camera secundară spate HD completează setul, asigurând o acoperire completă pentru o siguranță sporită. Senzorul modern GC2053 asigură capturarea imaginilor detaliate în condiții de lumină scăzută, oferind o calitate superioară pe timp de noapte. Rezoluția de 1920×1080 la 30 fps-uri și tehnologia de compresie H.264 garantează înregistrări de înaltă calitate și fișiere de dimensiuni mici, economisind spațiu pe cardul de memorie. G-sensorul integrat detectează accelerarea bruscă și frânările de urgență, salvând automat înregistrările critice. Modul avansat de parcare detectează vibrațiile și începe înregistrarea imediat ce vehiculul este parcat, oferind o protecție suplimentară atunci când mașina este staționată.

Aceste trei modele de camere de bord Navitel nu doar că oferă o calitate și o performanță superioară, dar au și demonstrat o popularitate imensă printre utilizatori, devenind rapid cele mai bine vândute produse ale companiei. Utilizatorii apreciază combinația de funcționalități avansate, ușurința în utilizare și designul atrăgător, care transformă fiecare călătorie într-o experiență mai sigură și mai plăcută.

Navitel – Partenerul tău de încredere în tehnologia auto

Navitel își reafirmă angajamentul de a furniza produse de cea mai înaltă calitate, care să răspundă nevoilor și așteptărilor clienților săi. Pentru mai multe informații despre produsele sau serviciile NAVITEL, sunteți invitați să vizitați site-ul https://navitel.com/ro.

Despre NAVITEL

NAVITEL este o companie extrem de importantă în domeniul dezvoltării soluțiilor tehnologice avansate pentru navigație auto, supraveghere auto, înregistrare video digitală (DVR) și diverse accesorii pentru vehicule. Scopul principal al companiei este să îmbunătățească experiența de conducere a șoferilor auto și moto, oferind produse de calitate superioară, integrate cu cele mai noi tehnologii. Compania se concentrează pe adaptarea la cerințele în continuă schimbare ale șoferilor, punând accent pe siguranță și confort în timpul condusului. NAVITEL se dedică furnizării de echipamente de top, menite să satisfacă o gamă largă de nevoi ale conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

 

Citeste in continuare

Eveniment

Te pregatesti de organizarea nuntii? Nu uita sa cauti din timp formatia pentru petrecerea nuntii!

Publicat

pe

Indiferent daca ziua nuntii este in cateva luni sau daca evenimentul este programat peste 2-3 ani, reusita petrecerii din ziua marelui eveniment depinde in foarte mare masura de fondul muzical. In acest context, gasirea formatiei de nunta pentru petrecere trebuie sa fie pe lista de prioritati atunci cand ai inceput organizarea nuntii.

De indata ce ai stabilit locatia evenimentului, data cand va avea loc nunta si numarul aproximativ de invitati, este recomandat sa incepi cautarea acelei formatii de muzica pentru petrecerea nuntii. Chiar daca pare foarte simplu de gasit acea formatie nunta Bucuresti, trebuie spus ca lucrurile nu stau chiar asa.

Criterii in alegerea formatiei de nunta

Orice cuplu de viitori miri care isi doresc o petrecere de nunta de neuitat trebuie sa gaseasca acea formatie care sa ofere un spectacol muzical exceptional. Solistii, instrumentistii si tot membrii formatiei trebuie sa aiba talent muzical si experienta in a canta la evenimente precum o petrecere de nunta. Ritmul si intensitatea trebuie sa asigure dinamica pe parcursul intregii nopti.

Dincolo de talentul muzical, sonorizarea este foarte importanta pentru reusita petrecerii. Din acest motiv trebuie sa te asiguri ca formatia la care vrei sa apelezi dispune de intreaga aparatura si de toate echipamentele profesionale pentru o sonorizare de top.

Repertoriul muzical completeaza lista de criterii in baza carora vei face alegerea formatiei de nunta. Trebuie sa gasesti acea formatie de muzica dispusa sa te asculte si sa iti ofere repertoriul muzical dorit. In multe cazuri formatiile de nunta pot interpreta diferite genuri muzicale si melodii din repertoriul romanesc, dar si din cel international. Diversitatea genurilor muzicale este cheia succesului pentru multe petreceri de nunta, avand in vedere numarul mare de invitati si implicit de preferinte muzicale.

Foarte important este ca acea formatie nunta Bucuresti care te-a convins prin talentul dovedit in demo-urile muzicale trimise sa fie disponibila in ziua evenimentului. Tocmai din acest motiv, trebuie sa cauti din timp formatia pentru petrecerea nuntii. Nicidecum nu trebuie sa lasi acest lucru pentru ultimele luni sau saptamani inainte de eveniment. Vei risca sa nu mai gasesti formatia potrivita pentru petrecerea nuntii tale.

Ambianta de vis si garantia unei petreceri reusite

Spectacolul muzical pe care il ofera formatiile de nunta este de cele mai multe insotit de spectacole de lumini si de coregrafii. Acestea au rolul de a contribui la crearea unei atmosfere electrizante si la o petrecere de neuitat pentru toti cei prezenti la eveniment. In aceasta ambianta este greu ca cineva sa stea pe scaune si sa nu fie pe ringul de dans.

Formatiile de nunta cu experienta in astfel de evenimente stiu cum sa devina complice la crearea bunei dispozitii si cum sa antreneze toti invitatii in atmosfera petrecerii prin dedicatii muzicale. Prin adaptabilitatea membrilor trupei la tipologia invitatilor prezenti la nunta, poti avea incredere ca aproape nimeni nu se va plictisi pe parcursul petrecerii din noaptea nuntii.

Ce mai astepti pentru a incepe sa cauti acea formatie nunta Bucuresti potrivita pentru petrecerea nuntii tale?

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Viața în Brașovo oră inainte

Descoperă Soluția Rapidă pentru Acoperișuri Durabile și Estetice!

  Indiferent dacă ești un proprietar care are nevoie de reparații urgente la acoperiș sau un meșter în căutare de...

Administrație locală21 de ore inainte

Vacanțe fără stres cu ajutorul casei inteligente

Atunci când planificăm vacanța mult așteptată, dorim să ne asigurăm că luăm o pauză de la viața de zi cu...

Administrație locală21 de ore inainte

Philips Evnia lansează monitorul de gaming curbat QD OLED cu rezoluție WQHD

București, 13 iunie 2024 –  Philips lansează noul monitor Evnia 34M2C6500 dedicat gaming-ului. Cu un ecran curbat QD OLED de 34 inchi...

Administrație locală21 de ore inainte

Primul Galaxy Watch FE facilitează accesul și mai multor utilizatori la tehnologia avansată de monitorizare a sănătății de la Samsung

Galaxy Watch FE oferă informații detaliate asupra sănătății și experiențe conectate Samsung Galaxy într-un design elegant 13 iunie 2024 –...

Uncategorized23 de ore inainte

HONOR lansează seria HONOR 200, aducând în Europa fotografia de portret la nivel de studio

Seria HONOR 200 revoluționeazăfotografia de portret cu ajutorul inteligenței artificiale, în colaborare cu celebrul Studio Harcourt renumit pentru îmbinarea artei cu...

Viața în Brașov23 de ore inainte

Soluții Complete pentru Infiltrațiile de Apă la Acoperisuri

  Infiltrațiile de apă la acoperisuri sunt o problemă frecventă care poate afecta grav structura casei tale. SG Miky Prod...

SocialO zi inainte

Top 5 Anvelope pentru Dacia Duster

Când alegi anvelope pentru Duster-ul tău, ia în considerare anvelopele de performanță înaltă pentru a îmbunătăți aderența și reactivitatea. Anvelopele...

Uncategorized2 zile inainte

Crizele impun regandirea modului de viata

12 iunie, București. Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung. Din acest motiv, soluțiile pe care...

Administrație locală2 zile inainte

Provocările sistemului educațional din România, percepute de speakerii Dare to Learn drept reale oportunități de învățare

București,  12  iunie  2024:  Speakerii locali și internaționali ai Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat...

Uncategorized2 zile inainte

Synology prezintă în premieră soluții avansate de protecție, gestionare și supraveghere a datelor la Synology Solution Exhibition 2024

București, România – 6 iunie 2024 – Synology prezintă în premieră soluțiile sale avansate de protecție, gestionare și supraveghere a datelor...

Uncategorized2 zile inainte

Noile monitoare Philips Evnia 27M2N3200A și 24M2N3200A oferă jucătorilor o nouă experiență de gaming plină de acțiune

Monitoarele dispun de panouri Fast IPS, rate de reîmprospătare de 180 Hz și compatibilitate HDR10 București, 6 mai 2024 – Philips...

Uncategorized2 zile inainte

Nu doar un cort. Unitățile externe durabile sunt alegerea perfectă pentru camping.

Zilele însorite și nopțile calde le permit, în sfârșit, entuziaștilor activităților în aer liber să-și ia sacii de dormit și...

Top Știri