Connect with us

Exclusiv

EXCLUSIV/DGPI se va echipa cu haine asemanatoare asasinilor din Poliţia secretă a lui Hitler – Comisarul de Prahova

Brașovul MEU

Publicat

pe

Uniformele angajaților DGPI vor fi din stofă neagră, bluzoanele din tercot sau bumbac, cu mănuși din piele și încălțăminte din piele de box, iar epoleții vor fi brodați cu fir metalizat alb-argintiu reprezentând frunze de stejar, potrivit unui Ordin al MAI pus în dezbatere publică.

Documentele salvate la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial dezvăluie detalii incredibile ale poliţiei lui Hitler.

Ieşind dintr-un Mercedes negru, bărbații în haine din piele și cu pălării se năpustesc asupra unor bieţi suspecţi pe stradă. Alţii, în uniforme negre, bat o victimă fără apărare, cu bastoane și bice, până la un pas de a-şi pierde viaţa.

Aceasta este imaginea clasică a Gestapo-ului, poliţia secretă a lui Hitler.

Militarii Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) vor primi o normă de echipament pe care o vor utiliza pentru a cumpăra uniforma, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit documentului publicat pe site-ul MAI, la secțiunea transparență decizională, vestonul pentru uniforma de prezentare va fi din stofă neagră, cu revere drepte care se va încheia la un rând de nasturi din metal de culoare alb-argintiu, imprimați cu însemnul heraldic al DGPI. Petlițe (petliță: bucată de stofă colorată cusută pe partea din față a gulerului unor haine de uniformă – n.r.) vor fi aplicate pe gulerul vestonului, iar mânecile vor fi drepte, fără manșetă, formate dintr-o singură bucată, terminația fiind prevăzută cu sliț și nasturi metali. Pe umeri vor fi montați epoleți drepți din material de fond, iar la bărbați vestonul se va încheia de la stânga la dreapta și la femei invers, talia vestonului fiind ușor cambrată.

Vestonul de ceremonie va avea în plus, sub talie, două buzunare cu câte doi refileți fiecare, acoperiți de o clapă dreaptă, iar pe pieptul stâng va fi montat în partea de sus un buzunar fals. Vestonu pentru generali va avea pe umeri câte două bride din material de fond pe care vor fi montate epoleți brodați, iar cel pentru ofițeri va avea epoleții drepți fixați în cusătura mânecii.

Pantalonii pentru uniforma de ceremonie și de reprezentare vor fi tot din stofă neagră, cu croială dreaptă, fără manșetă, cu buzunare laterale pe cant, sliț și buzunar la spate (pentru bărbați). Pentru generali, pantalonii vor avea, în părțile laterale, vipușcă și lampas (Fâșie îngustă de postav, panglică sau șnur cusută pe latura exterioară, în lungimea pantalonilor, la unele uniforme – n.r.) lat de 1,5 cm de fiecare parte a vipuștii.

Fusta la femei va fi tot din stofă neagră, atât pentru uniforma de ceremonie, cât și cea de reprezentare. Croiala acesteia va fi clasică, cu betelie și sliț la spate, dublată cu căptușeală. Bluzonul și pentru bărbați și pentru femei va fi din tercot, tot de culoare neagră, încheindu-se în față cu fermoar, cu două buzunare pe piept. În partea superioară buzunarele vor fi drepte, iar în cea înferioară buzunarele vor fi oblice cu laist. Bluzonul va avea și el epoleți și la terminație un cordon de ajustare pe corp, iar un ecuson specific va fi aplicat pe mâneca stângă, la 4-6 cm de cusătura umărului.

Scurta pentru uniforma de ceremonie va fi tot din stofă neagră, dublată cu căptușeală matlasată și se va încheia cu nasturi ascunși în sublaist. Buzunarele laterale vor fi oblice, iar mânecile drepte. Pentru generali, scurta va avea pe umeri câte două găici pe care vor fi montați epoleții brodați, iar pentru ofițeri epoleții vor fi fixați pe cusătura mânecii.

Scurta pentru uniforma de prezentare va fi realizată din tercot de culoare neagră, dublată în totalitate cu căptușeală și cu mesadă din blană naturală, pe spate și pe pieți, cu mânecile mesadei făcute din căptușeală matlasată pe material nețesut termorezistent. Scurta va avea pe guler un altul detașabil din blană naturală de caracul (Rasă de oi ale căror miei au blana buclată, asemănătoare cu astrahanul n.r.), tot de culoare neagră, atât pentru generali, cât și pentru ofițeri cu gradul de colonel și blană naturală de nutriet (denumire dată blănițelor de miel special prelucrate, care imită blana de nutria – n.r.), de culoare neagră pentru celelalte cadre militare. Scurta se încheie cu nasturi ascunși în sublaist și pieptul va avea în partea superioară o platcă dreaptă, sub care vor fi două buzunare care se închid cu clape, iar sub talie, două buzunare oblice cu laist. Mânecile scurtei vor fi drepte, iar pe linia umerilor vor fi epoleți.

Pentru uniforma de serviciu, scurta va fi confecționată din țesătură imperrespirantă de coloare neagră, piepții fiind din două bucăți, dublate pe partea superioadă, care vor avea, în cusătura de suprapunere o vipușcă retroreflectantă. Sub vipușcă vor fi buzunare ascunse care se încheie cu clapă și fermoară, iar scurta se va încheia în față cu fermoar și butoni.

Angajații DGPI vor avea și o manta de ploaie, complet căptușită, realizată din țesătură impermeabilă de culoare neagră care se va încheia cu nasturi și va avea două buzunare oblice laterale, cu epoleți detașabili, fixați prin doi nasturi în bride.

Cămașa va fi din tercot, cu guler cu colț drept, de culoare albă pentru uniforma de ceremonie și gri pentru cea de prezentare, încheindu-se în nasturi. Cămașa va avea un buzunar pe pieptul stâng, cu mâneci lungi prevăzute cu manșete. Spatele este dublat la partea superioară cu o platcă. Epoleții vor fi realizați din material de fond, de formă dreptunghiulară și se montează cu un capăt în cusătura mânecii, iar cu celălalt capăt sunt fixați prin nasture. Cămașa-bluză pentru uniforma de serviciu va fi din țesătură tip bumbac de culoare gri și poate fi cu mânecă lungă și mânecă scurtă. Pe partea superioară a piepților sunt prevăzute buzunare aplicate. Spatele este dublat la partea superioară cu o platcă. Mânecile sunt drepte și sunt prevăzute la terminație cu manșetă. Epoleții vor avea o formă dreptunghiulară, montați cu un capăt în cusătura mânecii, iar celălalt capăt fixat prin nasture.

Încălțăminea va fi de patru tipuri – pantofi, ghete, cizme și bocanci, toate din piele box cu față naturală, de culoare neagră. Pantofii de vară vor avea perforații, iar pentru femei, pot avea decupaje. Talpa este realizată din cauciuc sintetic sau polimeri. Pantofii pentru uniforma de ceremonie pot avea talpă realizată din piele naturală. Ghetele pentru bărbați sunt căptușite cu blană, iar sistemul de închidere este cu fermoar lateral. Talpa este realizată din cauciuc sintetic sau polimeri. Ghetele pentru femei sunt căptușite cu meșină. Cizmele pentru femei vor fi căptușite cu blană sau cu meșină, iar sistemul de închidere este cu fermoar lateral pe partea interioară. Talpa este realizată din cauciuc sintetic sau polimeri, cu toc aplicat.

Uniformele vor fi prevăzute și cu accesorii precum cravată neagră, papion negru, fular din fire tip lână sau acrilice de culoare albă sau neagră, mănuși din piele neagră căptușite cu tricot sau blană naturală, mănuși din lână, tot negre sau albe. Ciorapii vor fi negrii, iar pentru femei vor fi tricotați din fire sintetice sub formă de dres. Centura va fi confecționată din galon textil țesut de culoare albă-argintie, care are dispus pe mijloc tricolorul. Centura pentru uniforma de reprezentare va fi din piele neagră și se va închide printr-o cataramp de metal inoxidabil de culoare alb-argintiu sau chingă textilă de culoare neagră și închidere prin cataramă din material plastic cu sistem de autoblocare.

„Emblema pentru șapca de ceremonie și de reprezentare, căciulă, pălărie, basc și șapca de serviciu se realizează pe suport textil de culoare neagră, prin brodare cu fir metalizat de culoare alb-argintiu, fiind formată dintr-o cunună cu un număr diferit de rânduri de frunze de stejar, dispuse în evantai (patru pentru generali, trei pentru ofițeri, două pentru subofițeri și maiștri militari), care încadrează acvila cruciată, încoronată, pe care se fixează un scut metalic reprezentând scutul mic din stema României”, se arată în documentul MAI care face descrierea uniformei DGPI.

În ceea ce privește semnele distinctive ale gradelor, petlițele pentru generali vor fi realizate prin brodare cu fir metalizat de culoare alb-argintiu, pe suport textil de culoare neagră și format pentagonal cu laturile neregulate și reprezintă frunze de stejar dispuse pe o nervură. Pentru ofițeri, petlițele vor fi pe suport textil de culoare neagră, pe care vor fi brodate cu fir metalizat de culoare alb-argintiu un evantai de trei ramuri cu frunze de stejar, dispuse pe o nervură, cu două ghinde la baza de unire. Pentu maiștri militari și suofițeri, petlițele sunt realizate pe suport textil de culoare neagră, pe care se brodează cu fir metalizat de culoare albargintiu un evantai de două ramuri cu frunze de stejar, dispuse pe o nervură, cu două ghinde la baza de unire.

Suporți/epoleți cu însemne de grad pentru generali vor fi realizați pe suport textil de culoare neagră, pe care se brodează cu fir metalizat alb-argintiu un fond reprezentând frunze de stejar, pe margini cu motive naționale, iar suporții cu însemne de grad sunt confecționați sub formă de manșon dreptunghiular. Pe fondul alb-argintiu al suportului de grad se mai brodează, cu fir metalizat de culoare galben-auriu, însemne specifice gradului – stele în cinci colțuri încadrate în mărimea unui cerc imaginar cu diametrul de 22 mm, conturate cu fir de culoare roșie.

Stelele se aplică astfel: – pentru gradul de general de brigadă – o stea; pentru gradul de general-maior – două stele; pentru gradul de general-locotenent – trei stele; pentru gradul de general – patru stele. (Cutov Ina).

 

Exclusiv

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

Brașovul MEU

Publicat

pe

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri” – fara omul de „casa” din aceasta „operatiune”, primarul de la care au inceput marile „paradeli” ale prietenului sau procurorul Negulescu Mircea si ale protectoarei sale, Laura Codruta Kovesi.

Comandamentul „Statului Paralel” s-a aflat o buna perioada de timp in Comarnic unde „Zeita” intre intalnirile intime primea in „audienta” procurori, oameni de afaceri, primari, etc.
Printre acestia s-a aflat „omul de baza” al acestei operatiuni, primarul Dorian Botoaca de la aceea perioada.


Am precizat ca vom dezvalui in episoadele urmatoare cum Dorian Botoaca a fost utilizat de Negulescu si Kovesi in anumite dosare celebre si/sau care au fost motivele declansarii unei „vanatori de vrajitoare”, motivele si interesele obscure ale acestor dosare comandate de insusi Kovesi (in episoadele urmatoare).
„Motto: “Paralelu’ n-o dormitu, numa oțâr s-o hodinitu!”
In schimbul utilizarii primarului Dorian Botoaca de catre gasca de crima organizata de la DNA ST Ploiesti acesta a beneficiat si beneficiaza de protectia IPJ Prahova si a DNA ST Ploiesti, dosarele pe numele acestuia „zacand” prin sertarele celor doua institutii.
Noi prezentam opiniei publice modelul de candidat PNL la primarie:
Falsuri si furturi grosolane din bani publici efectuate de Dorian Botoaca in perioada cand acesta s-a aflat la conducerea primariei Comarnic
Am prezentat inregistrari audio-video prin care se demonstreaza aceste falsuri si furturi, in care Dorian Botoaca recunoaste personal „parandaratul”, spaga din care si-a construit o vila de 2 milioane de euro in Comarnic (pe numele unei terte persoane) dar pozeaza intr-un liberal „cinstit” si pentru ochii prostilor sta in „gazda” la Breaza.
Iata ce infractiuni grave mai acopera IPJ Prahova si DNA ST Ploiesti, infractiuni constatate si de alte institutii ale statului, nu ca o prezentam noi cu probe/documente si inregistrari audio/video.
Candidatul PNL la primaria Comarnic, cinstitul liberal Dorian Botoaca a achitat ilegal in anul 2012 „asigurari mixte cu viata, cu acumularea de capital si acoperire in caz de diagnosticare cu o afectiune medicala grava” incheiate pentru tot personalul si in cardasie cu operatorul SC GRAWE ROMANIA ASIGURARE SA au falsificat actele si au operat retroactiv.
Deci, cinstitul candidat liberal la Primaria Comarnic, Dorian Botoaca a incheiat politele de asigurare amintite, in 21.11.2012, in 26.11.2012 si in fals a operat modificari extizand durata retroactiv, respectiv de la data de 01.12.2011.
Asemenea tupeu penal nu am intalnit in viata noastra de jurnalisti de investigatii.


Toate aceste fapte infractionale sunt consemnate si in Raportul Curtii de Conturi dar, Dorian Botoaca beneficiaza de imunitatea oferita de IPJ Prahova si procurorii statului paralel, pentru motivele sus mentionate (cati colegi de partid a dat pe „topogan” acest candidat cinstit vom afla in acest serial).
Presedintele PNL Prahova – Iulian Dumitrescu – are o misiune grea in lupta sa de a elimina gasca penala din acest partid, gasca pe care a mostenit-o si pe care o coordoneaza „regele” din umbra, „regele” care conduce aceasta gasca a procurorului „Portocala” si care face tot posibilul ca alegerile locale sa fie pierdute pentru a reveni la conducerea formatiunii politice.
Astfel, liderului PNL Prahova i-au fost „servite” si „livrate” candidaturile pentru primarii a unor oameni patati ce fac parte din gasca „regelui” doar ca sa piarda alegerile.
Probleme grave penale si de imagine au mai multi candidati PNL la primariile din judetul Prahova ce vor fi dezvaluite separat de acest serial (ex Filipestii de Padure, Slanic, etc). Vom reveni. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Brașovul MEU

Publicat

pe

”Puciul cumetrilor” Hăpău – Predoiu a eșuat…

În urmă cu ceva vreme, resetarea colaborării fie și strict interinstituționale dintre ”cele două Păduri” l-au scos din sărite pe generalul Marian Hăpău! Mai ales că șeful Direcției Generale de Informații a Armatei era deja băgat în depresie de trecerea pe o linie moartă a ”cumătrului” său, generalul Silviu Predoiu. Pentru că, da, parcă pentru a dovedi o dată în plus că România chiar este țara tuturor posibilităților, două dintre cele mai importante servicii secrete, DGIA și SIE au fost conduse operativ, o bună perioadă de timp, de doi generali legați nu doar prin propriile poluri transpartinice de interese, dar și printr-o legătură de rudenie… Una ceva mai îndepărtată, ce-i drept, dar niciodată dezmințită de Marian Hăpău sau Silviu Predoiu, cel puțin în fața inițiaților sistemului și a altor structuri contrainformative.

Iohannis nici măcar nu mai vrea să audă de șeful DGIA

Oricum, din momentul în care ”telefonul roșu” a început să țârâie din nou reciproc în birourile șefilor SRI și SIE, Hăpău a simțit mai mult decât oricând izolarea căreia era deja oricum intensiv supus. Ca să nu mai vorbim de adevăratul embargou informativ căreia i-a fost supus în ultimii doi ani șeful informațiilor militare. Mai ales după ce i s-a dat ”flit” și de la Palatul Cotroceni, acolo de unde consilierii pe probleme de securitate ai Administrației Prezidențiale nici măcar nu se mai oboseau să deschidă ”plicurile galbene” trimise zilnic de DGIA. Ce-i drept, ofițerii de informații militare au continuat să facă adevărate minuni pe teren, mai ales acoperiții care activează sub statutul de ”funcționari speciali” în cam toate ministerele și alte instituții cheie ale statului român. Numai că generalul Hăpău, cel care a ajuns să fie consiliat prin separeuri și pe persoană fizică doar de către Cătălin Ștefăniță Zisu și Silviu Predoiu tocmai ce este pe cale să pună în pericol și munca acoperiților DGIA. Totul după ce s-a lăsat antrenat într-o riscantă operațiune de sprijinire a unei ”grupări a rezerviștilor” din SIE, cel mai probabil ”ațâțat” fiind de către chiar cumătrul său, Silviu Predoiu. Numai că ”puciul” a eșuat și acum rămâne de văzut cât de actual mai este proverbul cu ”cine sapă groapa altuia…”

Singur împotriva tuturor!

Zisu de la Intendență… cel cu burtă și pistol pe crac!

Binomul Coldea- Kovesi nu a fost singurul care a acționat la vârful sistemului. Acolo unde, doar din umbră, ce-i drept, generalii Marian Hăpău și Silviu Predoiu făceau propriile strategii, la adăpostul locațiilor asigurate de generalul Cătălin Ștefăniță Zisu. Cel care la acea oră visa încă frumos, dar cu ochii deschiși, că el unul chiar va ajunge șeful Marelui Stat Major al Armatei Române! Iar axa Hăpău – Predoiu a funcționat până ce Silviu Predoiu a fost ejectat din sistem, fără prea multe explicații. Și de-abia atunci Marian Hăpău s-a trezit cu adevărat singur împotriva tuturor! Și îngrijorat mai ales de ”fliturile” deja umilitoare primite din partea consilierilor prezidențiali. Cei care nici măcar nu se mai oboseau să-i pună lui Klaus Iohannis la mapă informările oficiale trimise cu asiduitate de către conducerea Direcției Generale de Informații a Armatei din cadrul MApN. Mai mult decât atât, între timp generalul Hăpău a trebuit să înghită și alte umilințe din partea Administrației Prezidențiale, cum ar fi faptul că ”beneficiarii legali” începuseră să-i trimită înapoi pur și simplu nedeschise plicurile cu notele informative. Iar panica lui Hăpău a atins deja cote maxime în ziua în care a fost ”uitat” de pe lista invitaților de la vârful sistemului la unele ”șuete informative”, găzduite sub pretextul unor avansări în grad. Acela fiind adevăratul moment zero în care până și șeful DGIA a conștientizat că este nu doar marginalizat în sistem, dar chiar a rămas cu adevărat singur împotriva tuturor…

Frustrarea rezerviștilor…

Ciucă îl așteaptă la cotitură pe Hăpău…

Iar în tot acest context a intervenit și camaraderia cu Silviu Predoiu, generalul aflat la butoanele operative ale Serviciului de Informații Externe timp de un deceniu fiind lovit de ”sindromul” cunoscut drept ”frustrarea rezerviștilor” imediat după pensionarea sa. Și uite cum astfel s-a născut cel mai probabil planul generalilor Hăpău și Predoiu de a securiza ce mai puteau din influența de netăgăduit pe care o aveau până nu de mult… Numai că frustrarea lui Predoiu a fost atât de mare, încît acesta nu mai respectat nici cea mai mică urmă de cutumă specifică unui militar care a condus un serviciu de spionaj de elită, așezându-se de-a dreapta lui Victor Ponta! Și încercând să își ”lingă rănile” printr-o banală funcție de secretar executiv al unui partid politic de tip ”balama”, PRO ROMÂNIA! Deci cam asta s-a ales din mărețul proiect politic al celor doi ”cumetri” de la vârful sistemului de înființare a unui nou ”partid al generalilor”, unul care să continue proiectele interesului național cu care un alt lider al ”Frăției Intendenței”, Gabriel Oprea a defilat la rândul său atâta amar de vreme la vârful politicii românești. Până ce s-a apropiat deja prea periculos de mult de ”Soarele Puterii”, după ce ”băiatul de mingi” al vechii gărzi din SIE, fostul premier Victor Ponta ajunsese să îi promită postul de director al SRI!

Vin americanii! Cine ia ofițer de legătură cu US Army?

Cine îi preia pe militarii US Army…?

Deja este o certitudine că o parte semnificativă din trupele americane găzduite până acum de Germania vor fi relocate în cel mai scurt timp în România. Iar la vârful sistemului se știe foarte bine că liderul care va prelua pentru structura sa informativă rolul de ”ofițer de legătură” cu viitorul comandament din România al US Army va da o lovitură uluitoare. Fie și pentru simplul fapt că, fiind în contact direct cu americanii, va deveni de neatins în fața oricăror reglări de conturi politice de la București. Desigur, în mod normal, venirea militarilor americani ar fi trebuit să reprezinte o adevărată ”pleașcă” pe cascheta șefului DGIA. Fiind clar că șeful informațiilor militare ar trebui să fie cel care să asigure ”cureaua de transmisie” a statului român cu trupele US Army. Numai că, ghinion, informații de ultimă oră arată că generalul Marian Hăpău nu ar fi luat în calcule pentru această misiune! Ceea ce înseamnă implicit că acesta s-a obosit degeaba ”să sape groapa SIE”… Ca și ”cumătrul” Predoiu de altfel…

 

Citeste in continuare

Exclusiv

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

Brașovul MEU

Publicat

pe

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand

„Rocada” smecherilor mafiei de criminalitate economico-financiara organizata coordonata de procurorul „paraditor” Negulerscu Mircea

În şah, este recomandată de principalele deschideri ale teoriei moderne şi intervine devreme, undeva în primele zece mutări. Scoate regele, expus, din centrul tablei şi îl ascunde într-o poziţie mai sigură, pentru a pune la treabă o piesă grea, turnul. Rocada poate fi de dreapta sau de stînga. În politică, aproape la fel! Cu mici deosebiri şi particularităţi!

Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura” (fara sa stie, probabil), „regele din spatele PNL Prahova” si „marionetele” procurorului Negulescu Mircea, unele chiar introduse pe listele de candidati in functia de primar, si… „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si economici prin procurorul „paraditor”. SERIAL ce va urma. Miroiase acut a …”peste” si…”tradare”.

Mai pe intelesul unora…””oamenii procurorului Negulescu Mircea” din PNL Prahova…., interesele de grupare a crimei organizate de castigare a unor alegeri locale si multe altele….Un serial incendiar!

Inregistrari audio incendiare cu membrii acestei grupari. Si inregistrai audio cu mafia „introdusa” la inaintare sa santajeze ziarul Incisiv de Prahova si pe cei care au avut publicitate in acest ziar. Date secrete obtinute pe cai oculte, probabil de la banca. Pentru linistea acestor santajisti, ziarul Incisiv de Prahova inregistrat pe persoana fizica si-a anulat toate publicitatile efectuate printr-o firma la care ERA cesionat dreptul de utilizare a ziarului (plangerea penala fiind depusa la organele de cercetare penala din Bucuresti, organele competente. Poate aud si fratii din crima organizata pe mafia gunoaielor, unul din fratiorI” fiind cu „Pedigree” pe la DIPI Prahova. Aviz celor care cred si/sau spera ca ne vor „inchide gura”. TARDIV. ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA A FOST SI VA RAMANE INDEPENDENT! (Cristina T.).

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv11 ore inainte

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Viața în Brașov22 de ore inainte

Racoreste-ti zilele de vara cu aceste bauturi alcoolice! Iata ce sa alegi!

Temperatura din termometre creste de la o zi la alta, la fel sunt si momentele in care poftesti la un...

EvenimentO zi inainte

ATEN propune solutii eficiente de digitalizare a primariilor

Solutii ATEN de informare a cetatenilor si organizare a zonelor de acces Bucuresti, Romania (4 august, 2020) –  ATEN International,...

Eveniment2 zile inainte

Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului România Noastră a anunţat refuzul de participare la alegerile locale 2020 împreună cu formaţiunea politică Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R)

În aceste zile când societatea românească se confruntă cu precampania electorală de strângere de semnături pentru alegerile locale 2020, când...

Exclusiv2 zile inainte

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

”Puciul cumetrilor” Hăpău – Predoiu a eșuat… În urmă cu ceva vreme, resetarea colaborării fie și strict interinstituționale dintre ”cele...

Sport2 zile inainte

Start înscrieri la RTP OPEN 2020, primul Grand Slam pentru jucătorii amatori de tenis din România

RTP dă startul înscrierilor la primul Grand Slam rezervat jucătorilor amatori de tenis din România. Cel mai mare turneu de...

Exclusiv3 zile inainte

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Exclusiv5 zile inainte

Știți ce să căutați când cumpărați produse cosmetice online?

  Știți ce să căutați când cumpărați produse cosmetice online?     Tot mai multe femei caută să cumpere produse...

Eveniment5 zile inainte

Cross docking Bucuresti – Ziarul Nationalul

Globalizarea a obligat companiile sa-si accelereze depozitarea si sa infiinteze procese pentru a-si mentine avantajul competitiv si fidelizarea clientilor cu...

Eveniment5 zile inainte

Care sunt cele mai frecvente utilizari ale nisipului de constructii?

   Nisipul este un material natural care este constituit din roci mici, corali si scoici. Nisipul a fost utilizat ca...

sandale comode piele sandale comode piele
Social5 zile inainte

Cum se aleg corect sandalele de dama?

Atunci cand vrei sa alegi o pereche de sandale dama comode tot ce trebuie sa faci este sa tii cont...

detartraj bucuresti detartraj bucuresti
Social5 zile inainte

Importanta detartrajului pentru sanatatea danturii

Dantura este foarte importanta pentru a putea sa mananci corect, pentru a avea un zambet frumos si a mentine sanatatea....

Top Știri