Connect with us

Exclusiv

EXCLUSIV/Inspectorul CSM – infractor – Dantes Marcovici, prins cu minciuna la CAB/ “Judecatoarea Lavinia Cotofana nu are dreptul la apărare”/AVIZ ADINA FLOREA

Brașovul MEU

Publicat

pe

Vineri, la CAB, s-a judecat la al cincilea termen (până acum nu era de gasit intimata Smarandache Carmen Teodora, judecator la Tribunalul Brașov si fosta inspectoare judiciara) privind plângerea avertizorului de integritate Nicoleta Lavinia Cotofana împotriva unei Ordonante DNA din 03 martie 2018 în care clasa în parte și în parte disjungeau plângerea acesteia împotriva inspectorilor judiciari Marcovici Dantes si Smaeandache Carmen Teodora pentru abuz în serviciu și fals intelectual, aceștia actionand ilegal printr-o acțiune disciplinară impotriva judecatoarei Cotofana în care au acuzat-o de rea-credinta pentru ca a sesizat Parchetul. Pentru a obține sancționarea judecatoarei cei doi inspectori au mintit CSM (au susținut în fals că delegatiile falsificate erau judiciare – susținere a lor fiind contrazisă ulterior chiar de către CSM – Hotărârea nr 1638 din 24.11.2016), au ascuns date CSM, au folosit ca martori împotriva judecatoarei exact persoanele în legătură cu care aceasta a sesizat Parchetul si multe alte infractiuni.

Cum în acest moment nu mai surprinde pe nimeni, DNA a folosit dosarul ca instrument de șantaj împotriva Inspecției Judiciare și atât. Nu a efectuat niciun fel de anchetă în cauza, nu s-a pronunțat pe probele solicitate si mai mult decât atât a încălcat flagrant dreptul la apărare al judecatoarei Lavinia Cotofana, nepronuntandu-se nici macar pe repetatele cereri ale acesteia de a studia dosarul. Ordonanța prin care s-a soluționat plângerea părții vatamate impotriva solutiei procurorului de caz desi semnată de Paul Dumitriu a fost în fapt întocmită de Bulancea, Dumitriu oferindu-se să semneze el astfel cum rezultă dintr-un mail între cei doi procurori DNA pe care l-au uitat la dosar. In această Ordonanță a lui Bulancea, semnată de Dumitriu, acesta admite realitatea celor susținute de judecatoarea Lavinia Cotofana atât în ceea ce privește incalcarea dreptului la apărare, cat si in ceea ce privește lipsa motivarii, dar sustine, nu e o glumă, ca judecatoarea Lavinia Cotofana nu are dreptul la apărare.

Dar sa revenim la termenul de vineri. Aflând probabil ca vineri, în sfârșit, se va judeca cauza întrucât Smarandache nu se mai poate ascunde, a apărut la termen Marcovici.

Intâi a reproșat grefierei ca nu a găsit sala, a solicitat să nu i se incuviinteze petentei proba cu un înscris din care rezulta inclusiv ca la dosar nu se regăsesc acte si un CD predate DNA de judecatoarea Lavinia Cotofana sub semnatura, apoi a scos porumbelul: a susținut că Inspecția Judiciară a fost sesizată de conducerea Judecătoriei Arad împotriva judecatoarei Lavinia Cotofana. Ori aceasta a susținut permanent si magistratul Lavinia Cotofana desi potrivit actelor oficiale Marcovici s-a sesizat din oficiu. Ori Marcovici tocmai a admis în ședința CAB ca procesul lui de sesizare din oficiu este un fals. Infractorul s-a încurcat în propriile minciuni.

Pe urma, fără a aduce niciun argument juridic care sa combată argumentele petentei a cerut respingerea plângerii întrucât judecatoarea a fost exclusă de CSM iar celebra securista Cristina Tarcea i-a confirmat decizia. Păi tocmai de asta se plange si magistratul Lavinia Cotofana. Ca, prin falsificare de probe, Dantes Marcovici a determinat 4 membri CSM sa o pedepsească pe judecatoarea Cotofana ca nu a vrut să fie complice la infracțiunile colegilor ei, Marcovici nescotand niciun cuvânt despre opinia minoritară a chiar președintelui CSM care a arătat că Lavinia Cotofana a acționat corect, astfel cum o obliga legea. Iar faptul că Tarcea care a încălcat nu doar legea ci chiar Constitutia a dorit sancționarea unui magistrat impecabil, probabil ofticata ca exista si judecători astfel cum domnia sa nu a fost vreodată, nu credem că e de natură să legitimeze o soluție nu doar profund nelegala, dar una in care s-a călcat în picioare dreptul constituțional la apărare.

Noi credem însă că Marcovici a venit la termen ca sa intimideze judecatoarea care judecă cauza cu faptul că e mare inspector judiciar și ar putea să se răzbune daca aceasta judecă corect si trimite cauza la Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justitie pentru a se face o anchetă efectivă.

Dacă s-ar crede nevinovat, care ar fi problema unei anchete efective si in care sa se respecte drepturile procesuale ale tuturor părților, inclusiv a părții vătămate.

Noi credem și ca Marcovici a solicitat si obtinut un al doilea mandat de inspector tocmai pentru a obține o protecție. Judecătorii au o frica de un inspector care a reușit să execute un magistrat fără nicio vina, sub acuzația că a sesizat Parchetul, adică a procedat astfel cum legea prevede chiar sub sancțiunea închisorii.

Incisiv de Prahova va sesiza oficial Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justitie, in fapt pe doamna procurer Adina Florea. (Cerasela N.).

PROBA:

 

Articolul EXCLUSIV/Inspectorul CSM – infractor – Dantes Marcovici, prins cu minciuna la CAB/ “Judecatoarea Lavinia Cotofana nu are dreptul la apărare”/AVIZ ADINA FLOREA apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Exclusiv

Managementul defectuos în cadrul IGPR: Oscarul irosit și implicațiile abuzurilor

Brașovul MEU

Publicat

pe

Sindicatul Diamantul a dezvăluit că la IGPR, abuzurile privind acordarea Oscarurilor au atins cote alarmante.

” Eminentele cenusii” din IGPR par să opereze majorări de excelențe fără o justificare clară, reducând procentul la aproximativ 3%, folosind sume strânse din provincie pentru recompensarea unor indivizi merituoși din Aparatul Central. În ciuda promisiunii de analiză a sesizărilor referitoare la acordarea defectuoasă a Oscarurilor, există incertitudini legate de deschiderea către evaluarea „excelenților” din cadrul IGPR.

Avem astfel o situație în care investigăm modul în care se acordă Oscarurile, în căutarea transparenței și coerenței în cadrul IGPR. Evaluarea unui coordonator la nivel național trebuie să reflecte într-adevăr capabilitatea sa managerială și eficiența.

Recent, am demarat un sondaj privind situația patrimoniului cultural național, adresând întrebări legate de infracțiuni, contravenții și problematica detectoarelor de metale pentru a înțelege evoluția domeniului în ultimii 20 de ani. Cu toate acestea, reacția distinsului șef al Serviciului Patrimoniu Cultural Național din IGPR a fost una defensivă și fără argumente solide.

Este evident că gestionarea acestui domeniu necesită un nivel ridicat de expertiză și atenție la detalii. În loc să se bazeze pe date statistice și analize profunde, se pare că există o lipsă de management strategic și un accent exagerat pe compararea cu anii precedenți, cu implicații negative asupra rezultatelor și eficienței investigațiilor.

Astfel de deficiențe în conducerea IGPR reprezintă o amenințare directă asupra capacității Poliției Române de a gestiona eficient situațiile infracționale și contravenționale legate de patrimoniu cultural. Managementul defectuos și lipsa de implicare a specialiștilor calificați pot duce la pierderi semnificative și la erodarea reputației instituției.

Este esențial ca conducerea IGPR să ia măsuri imediate pentru a remedia aceste deficiențe, permitând reintegrarea specialiștilor calificați și consolidarea activităților de protejare a patrimoniului național. Analiza detaliată a situației și adoptarea unor strategii clare ar putea reprezenta schimbarea necesară pentru a restabili eficiența și profesionalismul în cadrul IGPR (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Descopera Magia Amintirilor Cu Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti

Brașovul MEU

Publicat

pe

Organizarea unui eveniment special poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă este vorba despre o petrecere de nuntă, un botez, o aniversare sau un eveniment de afaceri, detaliile fac diferența. Unul dintre elementele care pot transforma un eveniment obișnuit într-o experiență de neuitat este o cabina foto. În acest advertorial, vom explora de ce ai nevoie de o cabina foto la evenimentul tău și cum Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti poate aduce magia amintirilor la evenimentul tău.

Transforma Evenimentul Tau Intr-o Aventura Memorabila

Atunci când organizezi un eveniment, obiectivul tău este să creezi o experiență care să rămână în mintea și inima participanților. Cu toții căutăm modalități de a pune zâmbete pe fețele oaspeților noștri și de a sărbători într-un mod unic. Iată de ce o cabina foto este alegerea perfectă pentru a transforma orice eveniment într-o adevărată aventură fotografică.

 • Amintiri Tangibile: Fotografiile tipărite din cabina foto sunt suveniruri frumoase pe care oaspeții tăi le pot păstra ca amintiri. Fie că este vorba despre o fotografie de grup, un selfie haioș sau o poză serioasă, aceste imagini devin o parte valoroasă a evenimentului tău.
 • Interacțiune Socială: Cabina foto devine adesea centrul atenției la evenimente. Oaspeții se adună în jurul ei pentru a face fotografii împreună, ceea ce stimulează interacțiunea socială și creează o atmosferă plină de energie și veselie.
 • Personalizare și Amuzament: Cu o cabina foto, poți alege fundaluri personalizate, accesorii amuzante și filtre speciale pentru a-ți personaliza pozele. Astfel, poți crea o experiență unică pentru oaspeți și poți adăuga o notă de amuzament evenimentului tău.
 • Documentarea Evenimentului: Cabina foto capturează momente autentice și spontane, surprinzând reacțiile sincere ale oaspeților tăi. Aceste imagini redau povestea evenimentului tău într-un mod special și memorabil.

Captura Instantanee a Fericirii: De Ce Ai Nevoie de o Cabina Foto la Evenimentul Tau

Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti este partenerul tău de încredere în organizarea evenimentului perfect. De ce ar trebui să alegi serviciile noastre de cabina foto pentru evenimentul tău?

 • Experiența Noastră: Cu ani de experiență în domeniu, suntem specializați în furnizarea de servicii de cabina foto de înaltă calitate. Ne-am construit o reputație solidă în Ploiești și în împrejurimi, fiind recunoscuți pentru profesionalism și atenția noastră la detalii.
 • Tehnologie Avansată: Folosim echipamente de ultimă generație pentru a asigura calitatea superioară a fotografiilor. Imaginile sunt clare și de înaltă rezoluție, astfel încât amintirile să fie la fel de vii ca în ziua evenimentului.
 • Personalizare: Ținem cont de preferințele tale și ale evenimentului tău. Poți alege dintr-o varietate de șabloane, fundaluri și accesorii pentru a crea o experiență unică. Echipa noastră te va ajuta să personalizezi fiecare detaliu pentru a se potrivi temei evenimentului tău.
 • Punctualitate și Profesionalism: La Cabina Foto Fantastic, respectăm termenele și oferim servicii profesionale. Ne asigurăm că totul funcționează perfect, astfel încât tu să te poți bucura de evenimentul tău fără nicio grijă.

Nu lăsa amintirile tale să fie uitate. Alege Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti și adaugă un plus de magie evenimentului tău. Cu fotografii autentice și amuzante, vei crea amintiri de neuitat pentru tine și oaspeții tăi.

În concluzie, o cabina foto nu este doar o dotare opțională pentru evenimentul tău – este un ingredient esențial pentru a transforma ziua ta specială într-o experiență memorabilă. Cu Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti, vei avea parte de profesionalism, personalizare și amuzament, aducându-ți visul evenimentului perfect la viață.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de cabina foto și pentru a face o rezervare, contactează-ne astăzi. Alege să transformi evenimentul tău într-o aventură fotografică de neuitat cu Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti!

Citeste in continuare

Exclusiv

T.C.O. 2024 – Poliția Română 

Brașovul MEU

Publicat

pe

În urma memorandumului aprobat de Guvernul României pentru Ministerul Afacerilor Interne la data de 29.02.2024, Poliția Română deschide acum multiple posturi de ofițeri prin ocupare, prin trecerea în corpul ofițerilor a agenților de poliție.

Vom actualiza lista posturilor pe măsură ce acestea vor fi postate pe hub-ul M.A.I.

VEZI LISTA CENTRALIZATĂ A POSTURILOR

 • I.P.J. ALBA
 • I.P.J. ARGEȘ
 • I.P.J. ARAD
 • I.P.J. BACĂU
 • I.P.J. BRAȘOV
 • I.P.J. BOTOȘANI
 • I.P.J. BRĂILA
 • I.P.J. BIHOR
 • I.P.J. BISTRITA-NĂSĂUD
 • I.P.J. BUZĂU
 • I.P.J. CARAȘ
 • I.P.J. CĂLĂRAȘI
 • I.P.J. CLUJ
 • I.P.J. CONSTANȚA
 • I.P.J. COVASNA
 • I.P.J. DÂMBOVIȚA
 • D.G.P.M.B.
 • I.P.J. DOLJ
 • I.P.J. GALAȚI
 • I.P.J. GIURGIU
 • I.P.J. GORJ
 • I.P.J. HARGHITA
 • I.P.J. HUNEDOARA
 • I.P.J. IALOMIȚA
 • I.P.J. IAȘI
 • I.P.J. ILFOV
 • I.P.J. MARAMUREȘ
 • I.P.J. MEHEDINȚI
 • I.P.J. MUREȘ
 • I.P.J. NEAMȚ
 • I.P.J. OLT
 • I.P.J. PRAHOVA
 • I.P.J. SUCEAVA
 • I.P.J. SATU MARE
 • I.P.J. SĂLAJ
 • I.P.J. SIBIU
 • I.P.J. TELEORMAN
 • I.P.J. TIMIȘ
 • I.P.J. TULCEA
 • I.P.J. VÂLCEA
 • I.P.J. VRANCEA
 • I.P.J. VASLUI

Acestea sunt unitățile care au postat anunțuri pentru ocuparea posturilor de ofițeri din surse interne până în acest moment. În anunțurile de concurs veți găsi tematica, bibliografia, condițiile de participare și detaliile legate de depunerea dosarelor pentru ocuparea posturilor, precizeaza cei de la Sindicatul Sidepol. (Paul D.)..

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Turism8 ore inainte

Obtine cea mai buna solutie de inchiriere auto

Serviciile de inchirieri auto sunt elemente esentiale ale turismului modern, in fiecare zi in tara sosesc sute de turisti care...

Uncategorized3 zile inainte

Metropolitan Life primește Certificarea „Great Place To Work 2024”, pentru al doilea an consecutiv

București, 17 iulie 2024 – Metropolitan Life, unul dintre cei mai importanți jucători din piața asigurărilor de viață din România,...

Social4 zile inainte

Adidași prea uzați? Redă-le viața cu o curățare profesională!

Alergi prin parc, te antrenezi la sală, porți adidașii zi de zi și lista poate continua! Nu e de mirare...

Uncategorized5 zile inainte

Cum reușește masajul erotic să întărească relația de cuplu

Libidou scăzut? Magnetism pierdut? Cu siguranță îți dorești să reaprinzi flacăra intimității și să cauți strategii pentru a-ți consolida relația....

Uncategorized6 zile inainte

Cum să alegi cardul de memorie potrivit pentru fotografie sportivă?

Fotografia sportivă este o profesie solicitantă și alertă. Ca să fii un maestru, ai nevoie de echipamentul potrivit, care îți...

Exclusiv6 zile inainte

Managementul defectuos în cadrul IGPR: Oscarul irosit și implicațiile abuzurilor

Sindicatul Diamantul a dezvăluit că la IGPR, abuzurile privind acordarea Oscarurilor au atins cote alarmante. ” Eminentele cenusii” din IGPR...

Uncategorized6 zile inainte

Un mic ghidul complet pentru redesignul unui site web

Redesignul site-ului web poate aduce beneficii semnificative afacerii dumneavoastră, îmbunătățind atât funcționalitatea, cât și estetica. O interfață modernă și prietenoasă...

UncategorizedO săptămână inainte

Review Zyxel NWA50AX

Zyxel NWA50AX este un punct de acces (AP) Wi-Fi 6 robust și accesibil, destinat micilor afaceri și birourilor de acasă....

UncategorizedO săptămână inainte

Vara culturală 2024: JazzUP și ArtUP, concerte senzoriale, artă subacvatică și experiențe memorabile în țară

Între 8 iulie și 5 septembrie, festivalurile JazzUP și ArtUP oferă publicului o serie de experiențe culturale, de la jazz...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung Galaxy Z Fold6 și Z Flip6 ridică Galaxy AI la noi înălțimi pe piața de mobile

Descoperă noul Galaxy AI, amplificat de designul pliabil unic al seriei Galaxy Z și de ecosistemul Galaxy Noile Galaxy Buds3...

Administrație localăO săptămână inainte

Aqurate atinge pragul primelor 100 de magazine online clienți, vizează o nouă rundă de finanțare seed

Aqurate, platformă SaaS care crește conversiile din eCommerce prin personalizare bazată pe Inteligenţă Artificială (AI), a ajuns, după primele șase luni...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Noile Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vin cu soluții inteligente pentru bunăstarea utilizatorilor

Cele mai recente produse de tip Wearables de la Samsung le oferă oamenilor noi experiențe inteligente conectate și contribuie la...

Top Știri