Connect with us

Turism

Pachet cazare pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare – Căciulata

Publicat

pe

Pachet cazare

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate cu cei dragi. Așadar, Hotel Izvoare – Căciulata vine către dumneavoastră cu o super ofertă pentru vacanța de Paște. Un pachet festiv care vă va reîncărca bateriile și care va readuce către dumneavoastră magia sărbătorilor pascale.

Am creat un super pachet festiv special pentru Paște care ține cont de toate dorințele și necesitățile fiecăruia.

Pachetul destinat vacanței din preajma sărbătorilor pascale cuprinde:

Sejur în perioada 14-17 aprilie, cu prețuri variabile, care pornesc de la 1850 lei/persoană pentru o cameră standard double şi 2360 lei/persoană pentru o cameră standard single. Tarifele variază în funcție de tipul camerei ales, conform tabelului.

Care sunt beneficiile din cadrul pachetului?

  • 3 nopți de cazare (14,15 și 16 aprilie).
  • 3 mic dejun bufet suedez în data de 15, 16 și 17 aprilie.
  • Cina de bun venit în data de 14 aprilie începând cu ora 19:00 (cu meniu fix, prestabilit, ce include mâncare și băuturi non alcoolice).
  • Prânz în data 15 aprilie între orele 13:30-15:00 (cu meniu fix prestabilit).
  • Cină în data de 15 aprilie începând cu ora 19:00 (cu meniu fix, prestabilit, ce include mâncare și băuturi non alcoolice).
  • Prânz pascal în data de 16 aprilie servit în intervalul 13:30-15:00 (cu meniu fix prestabilit ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice).
  • Cină festivă în data de 16 aprilie, începând cu ora 19:00 (meniu fix, prestabilit, ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice). Programul muzical va fi asigurat de DJ .
  • Acces la piscina exterioară, loc de joacă pentru copii cu vârsta mai mică de 9 ani, sala de sport, parcare, internet Wi-Fi

Ne-am gândit chiar și la cei mici. Iată care sunt condițiile și facilitățile acestora:

  • Copiii cu vârsta între 0-3 ani beneficiază de gratuitate.
  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru mese se achită 300 lei/ sejur.
  • Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani se achită 865 lei/ copil/ sejur (cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite).
  • Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani se achită 1150 lei/ copil/ sejur (cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite).
  • Copiii peste 18 ani sunt considerați adulți.
  • Camerele ocupate de 1 adult și un copil cu vârsta mai mare de 7 ani sunt considerate camere duble.
  • Copiii cu vârsta mai mica de 14 ani pot fi cazați în cameră cu părinții, în camere duble Deluxe (cu pat suplimentar pliant) sau în apartamente.

Facilități opționale

  • Saună finlandeză,
  • Masaj

Aceste servicii sunt contra cost și se oferă în limita disponibilității, cu programare în prealabil.

Condiții rezervare

Rezervările pentru pachetele speciale se fac numai prin solicitare scrisă pe mail la adresele de mail rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro

Disponibilitatea de rezervare va fi confirmată în scris în maxim 24 de ore, iar rezervarea devine fermă la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea totală a serviciilor comandate.

Ca urmare a locurilor limitate, avansul poate fi achitat în maxim 10 zile calendaristice de la emiterea facturii proforme, urmând ca plata integrală să fie efectuată până la data de 1 aprilie 2023. După această dată, rezervările devin ferme doar cu plata integrală în avans.

Rezervarea locurilor la restaurant, atât pentru copii cât și pentru adulți, se face odată cu rezervarea pachetului.

Oferta completă, precum şi termenii şi condiţiile acestei oferte le puteţi găsi accesând acest link: hotelizvoare.ro/blog

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Turism

Staţiunile balneare din Vâlcea – terapie pentru trup şi suflet

Publicat

pe

De

vacanța

Vâlcea nu este cunoscută doar pentru zonele sale montane de excepţie, ci mai ales pentru staiunile balneare de care dispune. Acestea tratează şi relaxează an de an mii de turişti din toată lumea. În total sunt 6 staţiuni balneoclimaterice în Vâlcea, fiecare având propriul său farmec. Vom discuta pe rând despre fiecare în parte, iar la final te vei putea hotărî care este cea potrivită pentru tine. Sau de ce nu, poţi alege chiar şi mai multe, poţi face un tur al staţiunilor balenoclimaterice din Vâlcea!

Staţiunea Călimăneşti

Este una dintre cele mai populare staţiuni balneoclimaterice vâlcene. Aceasta se afla pe Valea Oltului, iar în trecut a fost unul dintre locurile preferate ale lui Napoleon III, datorită izvorului de apă minerală care se regăseşte aici. Încă din anul 1860, staţiunea a avut parte de o faimă uriaşă la nivel european, ajungându-se chiar ca apa de aici să fie îmbuteliată şi trimisă la Paris. Având ape termominerale ce au o adâncime de 2 500 m, ape termominerale sulfuroase şi o bioclimă protectoare, staţiunea Călimăneşti poate fi un loc ideal pentru tratarea multiplelor afecţiuni, precum cele digestive, urinare, de rinichi, disfuncţii ginecologice, neurologice, endocrine etc.

Staţiunea Căciulata

Ca localizare se regăseşte la 18 km distanţă de Râmnicu Vâlcea, pe malul drept al Oltului, în Depresiunea subcarpatică Jiblea –  Călimăneşti. Acesta este un loc perfect dacă îţi doreşti să îţi tratezi boli precum: boli digestive, hepatobiliare, boli ale sistemui renal şi urinar, tulburări metabolice şi nutriţionale, afecţiuni respiratorii, boli ale sistemului nervos periferic, stări reumatismale, posttraumatismale, boli ginecologice, boli O.R.L, boli dermatologice, cardiovasculare etc.

Băile Govora

Despre Staţiunea Băile Govora s-au spus multe lucruri frumoase, fiind una dintre cele mai cunoscute astfel de staţiuni din ţara noastră. Aceasta se află într-o zonă deosebită, situată într-o mică depresiune şi fiind străbătută de pârâul Hinta. Locul este înconjurat de păduri de foioase, care fac temperaturile de acolo să fie unele blânde, temperatura medie anuală este de aproximativ 9°C. Aici se găsesc apele minerale clorurosodice, bromurate concentrate, sulfuroase, slab bicarbonatate, hipotone şi nămolul mineral sapropelic adus de la Ocnele Mari. Acestea sunt recomandate în tratarea afecţiunilor respiratorii, oto-rino-laringologice, reumatismale (degenerative şi abarticulare), afecţiunilor posttraumatice, afecţiunilor sistemului nervos periferic şi central şi al afecţiunilor asociate (ginecologice, endocrine, cardiovasculare, boli profesionale).

Staţiunea Voineasa

Staţiunea Voineasa este perfectă atunci când îţi doreşti odhină, dar şi tratament, în toate anotimpurile. Aceasta este localizată pe valea râului Lotru, fiind legată de Râmnicu Vâlcea printr-un drum modernizat. Este o zonă căutată în principal pentru factorul terapeutic, adică climatul tonic, cu aer curat, fără praf, alergeni sau poluare excesivă. Aerul aici este foarte puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizaţi şi ozonizaţi. Este o zonă recomandată în principiu pentru vacanţe şi pentru tratamentul neuro-asteniilor, organismului slăbit, când te simţi suprasolicitat psihic şi fizic, când este vorba de anemii etc.

Staţiunea Ocnele Mari

Staţiunea Ocnele Mari este cunoscută încă din vremea romanilor. Este situată la aproximativ 12 km de Râmnicu Vâlcea, fiind foarte cunoscută şi apreciată pentru băile sale de sare super concentrate. Aceasta dispune de un parc şi o plajă ce se regăsesc pe malul unui lac sărat, campinguri cu zeci de locuri şi pavilioane pentru băi. Pe lângă băile şi tratamentele cu sare, aici există şi câteva monumente arhitecturale de excepţie: biserica Adormirea Maicii Domnului (ce datează încă din sec. XVI-lea) şi biserica fostului schit Titireciu (ce a fost ctitorită în acelaşi secol).

Staţiunea Ocniţa

În ceea ce priveşte staţiunea Ocniţa, aceasta este la rândul său o staţiune balneoclimaterică, însă de interes local. În cadrul acesteia se regăseşte o salină, foarte bună pentru îmbunătăţirea problemelor respiratorii. Este situată la doar 2 km de Ocnele Mari. În  trecut, Ocniţa a fost locul unei importante cetăţi dacice, Buridava, undeva prin secolul II I.Hr. – sec I D.H.) aici descoperindu-se fragmente de ceramică dacică, scrise cu însemne greceşti, dar şi numele unuia dintre regii geto-daci, Thiamarcos.

Cuvânt de final şi recomandare de cazare în Vâlcea

În final, cu siguranţă vei şti acum care este următoarea staţiune pe care o vei vizita cu prima ocazie când ajungi în Vâlcea. Fiecare loc are frumuseţea sa, iar pe lângă băile vindecătoare, te poţi bucura şi de alte activităţi în zonă. Alege înţelept şi descoperă cât mai multe locuri minunate din ţara noastră! Iar în cazul în care te hotărăşti să vii prin Vâlcea, Hotel Izvoare – Căciulata este locul ideal în care să te cazezi. Hotelul este poziţionat într-o locaţie de vis, care te va avantaja din mai multe puncte de vedere, printre care şi poziţia, ce facilitează accesul uşor la cele mai renumite puncte şi zone turistice. În plus, hotelul vă pune la dispoziţie numeroase beneficii, precum: un super tratament, personal drăguţ, cazare de calitate premium, piscină, restaurant şi multe altele.

Citeste in continuare

Afaceri locale

De ce să-ți reîncarci cartela online ?

Publicat

pe

De

De ce să-ți reîncarci cartela online, nu la punctul de lucru al operatorului          

Reîncărcarea cartelelor PrePay a evoluat destul de mult odată cu apariția tehnologiei ultra moderne. Dacă în urmă cu ani buni eram nevoiți să mergem în oraș la punctele de lucru ale operatorilor de telecomunicații de care aparțineam pentru o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom, astăzi putem rezolva problema online. De fapt, avem 6 motive să ne cumpărăm o reîncărcare PrePay online în loc să mai pierdem vremea pe la punctele de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă.

De ce să-ți reîncarci cartela online, nu la punctul de lucru al operatorului          

  1. Economisești timp, bani, și nu-ți mai faci nervi. Fiecare incursiune cu punctele de lucru ale operatorilor de telecomunicații se lasă cu timp pierdut, cu bani pierduți dacă folosim mașina personală și cu destul de mulți nervi pentru că mereu sunt cozi destul de mari la care suntem umiliți ca și clienți. Statul la coadă am impresia uneori, nu va dispărea niciodată din România.
  2. Beneficiezi de bonusuri suplimentare online. Există portaluri precum re-incarcare.ro care beneficiază de un sistem de bonusare independent de sistemul de bonusare al operatorului, poate fi numit și sistem de fidelizare. Astfel, clientul PrePay care se întoarce lună de lună la acest portal pentru a achiziționa o reîncărcare PrePay primește un bonus separat.
  3. Online = deschis non stop, la orice oră din zi sau din noapte. În trecut era un adevărat calvar să fii client PrePay, în special atunci când îi expirau beneficiile în toiul nopții și nu aveau de unde să-ți cumperi o reîncărcare electronică. Astăzi, prin intermediul online-ului, avem acces non stop la portaluri de genul re-incarcare.ro și am scăpat de grija beneficiilor care expiră la ore incomode.

    cartela prepay

    cartela prepay

  4. Reîncărcarea online a cartelei PrePay durează 2 minute. Maxim 2 minute. S-a ajuns la această performanță din pricina faptului că portalurile specializate în vânzarea de reîncărcări PrePay nu necesită crearea unui cont de client. Astfel, tot ce trebuie să faci pentru a-ți cumpăra o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom este să completezi datele de pe prima pagină. Completarea lor durează 1 minut, plata cu cardul încă 1 minut sau chiar mai puțin dacă aveți datele bancare salvate în browser și confirmarea cu banca se face destul de rapid.
  5. Ai acces la reîncărcări pentru toți operatorii. Online-ul a reușit și reușește în continuare să rezolve probleme existențiale. Spre exemplu posesorii de telefoane Dual Sim care folosesc PrePay reușesc să-și cumpere câte o reîncărcare pentru fiecare operator din același loc atunci când accesează re-incarcare.ro. Dacă utilizatorii PrePay ar opta pentru reîncărcare la punctul de lucru ar însemna să penduleze între 2 incinte diferite, ceea ce ar însemna mult timp pierdut.
  6. Securitatea este la ea acasă. Portalul re-incarcare.ro spre exemplu dispune de cele mai bune soluții pe parte de securitate cibernetică. Tranzacțiile sunt criptate 100% așa că nu există riscul de pierdere a creditului sau de furt al datelor bancare. Este un aspect foarte important pentru că încă există mulți clienți PrePay care nu au încredere în online și preferă să meargă lună de lună să piardă timp pe la punctele de lucru ale operatorilor de telecomunicații atunci când au nevoie de o reîncărcare PrePay. Într-adevăr există multe fraude în România cu cărți de credit, este normal ca oamenii să fie sceptici sau să se ferească într-un fel de a da cu cardul în magazine noi de care nu au mai auzit, însă re-incarcare.ro este 100% securizat. Merită să i se acorde o șansă iar beneficiul timpului economisit este avantaj pentru client, mai ales că portalul practică aceleași prețuri cu cele ale operatorilor de telefonie mobilă oferite clienților în punctele de lucru.

Citeste in continuare

Turism

De ce este mersul cu trenul atat de util

Publicat

pe

Mersul cu trenul a fost, de-a lungul istoriei, un mod de transport esential pentru oameni din diverse colturi ale lumii. Desi in ultimele decenii au aparut noi modalitati de transport, trenul ramane un mijloc de calatorie extrem de util din mai multe perspective. In cele ce urmeaza, vei descoperi de ce mersul cu trenul este atat de benefic si de relevant in societatea contemporana. De asemenea asigura-te ca stii care este mersul trenurilor la zi pentru a face cea mai buna alegere.

De ce este mersul cu trenul atat de util

Eficienta si sustenabilitate

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale calatoriei cu trenul este eficienta sa in ceea ce priveste utilizarea resurselor si impactul asupra mediului inconjurator. Trenurile pot transporta un numar mare de pasageri si de marfuri intr-o singura calatorie, ceea ce reduce necesitatea de a folosi multiple vehicule individuale. Acest aspect reduce congestia rutiera, emisiile de dioxid de carbon si consumul de combustibili fosili, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator.

Confort si comoditate

In comparatie cu alte mijloace de transport, trenurile ofera un nivel ridicat de confort si comoditate. Acestea sunt dotate cu scaune spatioase, facilitati precum toalete si bufet, iar unele trenuri de lunga distanta pot oferi chiar si cabine de dormit pentru calatorii pe timp de noapte. De asemenea, pasagerii pot sa se deplaseze liber in tren, sa admire peisajele in timpul calatoriei si sa se relaxeze in timp ce sunt transportati catre destinatia dorita.

Accesibilitate si conectivitate

Retelele feroviare sunt adesea extinse si bine conectate, permitand calatorilor sa ajunga in numeroase destinatii, inclusiv in zone mai izolate sau in afara oraselor mari. Acest aspect face ca trenurile sa fie o optiune accesibila pentru o gama larga de calatori, indiferent de mediul lor socio-economic sau de locatia geografica. De asemenea, trenurile sunt adesea utilizate pentru transportul de marfa, contribuind la conectarea si dezvoltarea economica a diferitelor regiuni.

Siguranta si fiabilitate

Trenurile sunt considerate un mijloc de transport sigur si fiabil. Acestea sunt operate de catre personal specializat si sunt supuse unor standarde stricte de siguranta si intretinere. In comparatie cu alte mijloace de transport, trenurile sunt mai putin susceptibile la intarzieri sau la efecte adverse ale conditiilor meteorologice nefavorabile, ceea ce le face o optiune fiabila pentru calatorii programate si planificate.

In concluzie, mersul cu trenul ramane un mod de transport extrem de util si relevant in societatea contemporana din mai multe motive. De la eficienta si sustenabilitatea sa pana la confortul si accesibilitatea sa, trenul ofera numeroase avantaje atat pentru calatorii pe distante scurte, cat si pentru calatorii pe distante lungi.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Uncategorized11 ore inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Uncategorized13 ore inainte

Samsung Electronics prezintă un stil de viață conectat și noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice și noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătățirile pe care le aduce în stilul de viață...

Afaceri localeO zi inainte

Servicii Profesionale de Acoperișuri în Austria

HausDachdecker este partenerul de încredere pentru servicii complete de acoperișuri în Austria. Cu o echipă experimentată și specializată, ne concentrăm...

EvenimentO zi inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

UncategorizedO zi inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

fabrica termopane fabrica termopane
Social3 zile inainte

Iata cum fabrica de termopane cu care colaborezi iti influenteaza nivelul de eco-eficienta a unei cladiri

Nivelul de eco-eficienta a unei cladiri este un criteriu vital pe care orice dezvoltator imobiliar trebuie sa il aiba in...

Exclusiv3 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Afaceri locale3 zile inainte

Soluții Profesionale pentru Renovarea Acoperișurilor Vechi

Dachsanierung Altbau este un proces esențial pentru proprietarii de clădiri mai vechi, care se confruntă adesea cu numeroase probleme legate...

Eveniment3 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Uncategorized7 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Uncategorized7 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

ExclusivO săptămână inainte

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Top Știri