Connect with us

Administrație locală

Date exclusive la Gala Autovit.ro: Mașinile preferate ale românilor și perspectivele pentru 2024.

Publicat

pe

Anul acesta se caută mașinile mai scumpe, SUV-urile domină ofertele, iar Dacia Spring a intrat în Top 5 modele Eco

  • Căutările utilizatorilor Autovit.ro au crescut cu 6% față de anul trecut, pentru mașinile cu prețuri între 10.000-25.000 de euro.
  • Oferta de mașini pentru aceeași categorie a crescut cu peste 12% față de aceeași perioadă din 2022.
  • Oferta de SUV-uri este cu peste 4% mai mare decât anul trecut.
  • Oferta de mașini noi din portofoliul dealerilor a crescut cu 50% față de anul trecut, reprezentând 10 % din toată oferta dealerilor prezenți pe Autovit.ro.
  • Dacia Spring intră direct în Top 5 modele eco în oferta dealerilor de pe Autovit.ro. Anul trecut, marca românească nu a fost nici printre 10 mașini electrice comercializate de dealeri auto.

București, 7 noiembrie 2022

Autovit.ro, una dintre cele mai mari platforme auto online din România, cu o tradiție de 23 de ani pe piață, a organizat anul acesta a șasea ediție a Galei Autovit.ro, cel mai important eveniment de business dedicat liderilor din domeniul auto. Cu această ocazie, Autovit.ro a adus în atenție tendințele din preferințele românilor în materie de mașini, bazate pe date exclusive din platformă, precum și perspectivele pieței auto pentru 2024. Analiza a identificat schimbările notabile care au avut loc în industria auto românească, prezentând cifrele și concluziile într-un context detaliat.

Gala Autovit.ro reunește an de an aproximativ 100-150 de invitați, incluzând dealeri de mașini, parteneri de afaceri, jurnaliști și lideri de opinie din industrie. Ediția din acest an a adus în centrul atenției 12 parteneri remarcabili, recompensați de Autovit.ro pentru contribuția lor semnificativă la evoluția pieței și pentru eforturile lor susținute pe parcursul întregului an, consolidând, astfel statutul de lideri de încredere în lumea auto:

  1. Best Accelerator – Autor Rulate Leasing
  2. Best Seller Cars – Tiriac Auto
  3. Early Adopter – Auto Schunn
  4. Most Loyal Dealer – Brady Trade
  5. Eco Dealer – Inchcape Bravo Auto
  6. Most Visible Dealer Cars – Leasing Automobile
  7. New Business Growth – Spotawheel
  8. Digital Dealer – G&C Autodealer
  9. Stock Master Parts – SDG LC Auto
  10. Most Visible Parts – Maria Lux Dezmembrări
  11. Pay & Ship – Royal Trade Moldova
  12. Strategic Partner – UnicreditConsumer Financing

„Cu fiecare ediție, Gala Autovit.ro a continuat să câștige în importanță și relevanță în ochii partenerilor noștri, consolidându-și statutul de eveniment de referință pe piața auto din România. Gala Autovit.ro este locul unde urmărim cu atenție transformările pieței auto și recunoaștem performanțele notabile ale partenerilor noștri. Ne angajăm să dezvoltăm și să extindem evenimentul în fiecare an, aducând sub aceeași umbrelă un număr tot mai mare de dealeri auto, colaboratori, jurnaliști si experți” a declarat Andrei Dumuța, General Manager, Autovit.ro.

Evoluția prețurilor în segmentul auto din România

În primele 9 luni ale anului acesta, au fost peste 100.000 de mașini declarate vândute pe autovit.ro, cu o valoare medie de 20.000 de euro. Prețul mediu al mașinilor postate pe platforma Autovit.ro a înregistrat o creștere semnificativă în ultimul an, conform analizei realizate de platforma auto online, cu ocazia organizării Galei Autovit.ro.

În 2023, prețul mediu al mașinilor postate pe Autovit.ro a crescut cu 6%, față de aceeași perioadă a anului trecut. Această creștere reflectă o tendință de apreciere a prețurilor pe piața auto. În special, pentru mașinile noi prezente pe platformă, prețul a înregistrat o creștere medie de peste 6%, evidențiind interesul sporit al utilizatorilor. În același timp, prețurile mașinilor mai vechi au crescut cu aproximativ 4%, indicând o stabilitate notabilă în segmentul vehiculelor rulate. În plus, numărul total de anunțuri postate pe platformă a crescut cu 2% în perioada ianuarie-septembrie 2023, comparativ cu aceeași perioadă din 2022, arătând o dinamică pozitivă în sectorul auto.

La finalul anului 2022, prețul mediu al mașinilor listate pe Autovit.ro a înregistrat o creștere semnificativă, de 3% față de începutul anului 2022 și o impresionantă creștere de 18% față de decembrie 2021. Această evoluție arată că mașinile second-hand au intrat pe piață cu prețuri mai ridicate la începutul anului 2022, cu fluctuații minime pe parcursul întregului an. Comparativ cu sfârșitul lui 2020, prețul mediu al mașinilor a cunoscut o creștere de aproape 50%, în 2022.

Prețurile medii s-au schimbat în mod diferit pe diverse categorii de automobile.

SUV-urile au înregistrat creșteri moderate, cu mici variații influențate de cererea constantă și oferta amplă. În 2023, SUV-urile au reprezentat aproape 36% din totalul anunțurilor, comparativ cu 32% în 2022, indicând o popularitate în creștere pentru acest model de caroserie.

Pentru mașinile diesel, prețurile au crescut ușor, posibil din cauza regulilor stricte privind emisiile și trecerii la vehicule cu motoare pe benzină sau electrice, care au câștigat teren. Volkswagen, Audi și BMW au rămas cele mai căutate mărci diesel.

În schimb, prețurile mașinilor cu motoare pe benzină au avut oscilații semnificative, în parte din cauza competiției intense și a cererii ridicate. Volkswagen, BMW și Audi au continuat să fie pe primele poziții în topul căutărilor pe autovit.ro.

Mașinile Cabrio, Mini și Combi au înregistrat cele mai mari creșteri de prețuri, din cauza naturii lor de nișă, a costurilor de design și disponibilitatea limitată.

Evoluția mărcilor și a modelor auto

Din perspectiva mărcilor, pe platforma Autovit.ro, Dacia, Skoda și Toyota au înregistrat creșteri notabile în volum și și-au consolidat poziția în topul celor mai căutate branduri.

Referitor la modele specifice, Dacia Duster (10% din Top 10 cele mai căutate mașini), Skoda Octavia și Dacia Logan au înregistrat cele mai importante creșteri de popularitate pe platforma Autovit.ro. Aceste vehicule au devenit din ce în ce mai căutate și au atras atenția cumpărătorilor, consolidându-și poziția în topul preferințelor.

În top 10 cele mai vizualizate mărci de mașini rulate pe Autovit.ro, pe primul loc se află BMW, cu peste 400.000 de vizualizări unice pe www.autovit.ro, urmat de Volkswagen (355.050 vizualizări unice), Audi (340.005), Mercedes-Benz (324.566), Skoda (172.133), Ford (169.101), Renault (159.447), Dacia (141.270), Volvo (126.168), Toyota (125.441).

Cele mai vizualizate modele ale mărcilor auto pe Autovit.ro sunt Hyundai Tucson și Suzuki Vitara la categoria mașinilor noi, BMW seria 3 și Volkswagen Golf, la categoria mașinilor second-hand.

De asemenea, mașinile eco sunt din ce în ce mai prezente în ofertele dealerilor de pe Autovit.ro. Printre cele mai căutate mărci se află Toyota (cu 650 de mașini eco în oferta dealerilor), cu mărcile CH-R, Rav-4, Auris, Corola; Mercedes-Benz, clasa E și GLC (189 de mașini); Dacia Spring (97 de mașini); BMW Seria 5 (83 de mașini) sau Ford Kuga (82 de mașini).

Creșterea prezenței mașinilor electrice

Datele relevante arată că ponderea mașinilor electrice pe Autovit.ro a crescut cu 67, în 2023, ceea ce reprezintă un indicator clar al interesului tot mai mare al consumatorilor pentru vehiculele electrice. Acest fenomen este, în parte, rezultatul maturizării pieței de autovehicule electrice, precum și a eforturilor companiilor producătoare de a dezvolta modele mai accesibile și cu o autonomie mai mare.

Printre cele mai prezente mărci și modele de mașini eco, în ofertele dealerilor de pe Autovit.ro, se află Toyota (cu 650 de mașini eco în oferta dealerilor), cu mărcile CH-R, Rav-4, Auris, Corola; Mercedes-Benz, clasa E și GLC (189 de mașini); Dacia Spring (97 de mașini); BMW Seria 5 (83 de mașini) sau Ford Kuga (82 de mașini). Dacia Spring intră direct în top 5 mașini eco din oferta dealerilor, deși anul trecut nu se afla nici printre primele 10 modele de mașini verzi comercializate de dealerii de pe Autovit.ro.

Proprietarii de mașini electrice mai vechi aleg să-și vândă vehiculele pentru a face trecerea la modele mai noi, cu tehnologie și autonomie îmbunătățite. Creșterea prezenței mașinilor electrice pe Autovit.ro reflectă o conștientizare crescută și a  impactului asupra mediului și a beneficiilor utilizării vehiculelor electrice.

Creșterea prezenței mașinilor noi pe platforma online

În general, ponderea mașinilor noi pe Autovit.ro a crescut cu 17% în ultimul an, ceea ce reflectă interesul crescut al consumatorilor pentru această categorie și pentru tehnologie avansată. Mărcile Mercedes, Ford, Toyota și BMW au cea mai mare pondere pe platforma Autovit.ro, datorită diversității gamei de modele și popularității lor.

Dacă ne raportăm doar la oferta dealerilor, numărul anunțurilor de mașini noi a crescut cu 50% față de anul trecut, ceea ce înseamnă că una din 10 oferte din portofoliul dealerilor auto de pe Autovit.ro este pentru o mașină nouă.

Despre Autovit.ro

Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunar și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină.

Aparținând OLX Group și cu o experiență de 23 de ani pe piața din România, Autovit.ro consolidează relațiile între vânzători și cumpărători și oferă acces la informații de încredere și consultanță asupra vânzărilor de autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, utilaje de construcții, mașini agricole și piese auto second-hand.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Kingston Digital este lider la vânzările de SSD-uri

Publicat

pe

De

  • O cotă de piață de 28%
  • Poziția solidă a activității continuă și în 2023

București, România – 20 noiembrie 2023 – Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc. lider mondial în domeniul produselor de memorie și al soluțiilor tehnologice, anunţă poziţionarea sa de către TrendForce ca cel mai bun furnizor third-party de SSD-uri, pentru tot anul 2022. Pe baza cifrelor furnizate de TrendForce, Kingston a reprezentat un procent uriaș de 28% din cele 114 milioane de unități livrate în 2022.

Conform celor mai recente date, piața globală de SSD-uri și-a rectificat dinamica cererii și ofertei în 2022. Acest lucru vine după o criză de circuite integrate (IC) care a încetinit piața în 2021. Chiar şi aşa,  livrările globale de SSD au scăzut cu doar 114 milioane de unități livrate în 2022 – o scădere de 10,7% față de anul precedent.

Cu toate acestea, Kingston a rămas liderul principal al livrărilor de SSD în 2022, menținând un avantaj solid și o creștere a cotei de piață față de 2021. Chiar și cu provocările de pe piață, primii cinci furnizori terți (non-semiconductori) au reprezentat aproape 60% din totalul livrărilor în 2022. Rezultatele au consolidat Kingston ca lider clar în producția de SSD-uri, deoarece furnizorul de pe locul al doilea a reprezentat doar 9% din totalul pieței.

În condițiile în care economia globală încă se confruntă cu dificultăți în 2023, perioadă în care livrările de notebook-uri și desktop-uri s-au confruntat cu limitări, producătorii de memorii au gestionat în mod strategic povara stocurilor, reușind astfel să ofere prețuri competitive în strategiile lor de vânzare. Pe măsură ce al treilea trimestru se apropia de final, situația de pe piață a cunoscut o transformare rapidă, determinată în principal de costurile mai mici de producție ale furnizorilor de module NAND Flash. Această schimbare a fost deosebit de evidentă în dinamica costurilor pentru SSD-uri, favorizând în cele din urmă producătorii de module cu stocuri mai puțin costisitoare.

Cererea de SSD-uri PCIe 4.0 NVMe continuă să definească peisajul pieței, forțând producătorii de module să treacă de la SATA la PCIe. TrendForce prezice că furnizarea de upgrade-uri NVMe va spori probabil notorietatea mărcii și va continua să stimuleze livrările. În 2022, Kingston și-a extins gama de produse, precum și ofertele din categoriile de memorii externe și criptate. Odată cu lansarea în 2022 a noii sale unități NV2, aceasta a devenit rapid cea mai populară din gama Kingston, cu peste 12 milioane de unități vândute în întreaga lume de la lansare. În urma succesului înregistrat de premiatul SSD Kingston FURY Renegade, Kingston a reîmprospătat unitatea pentru a include o opțiune de radiator, ideală pentru gamerii care se joacă pe console și PC. Acest lucru evidențiază concentrarea continuă a Kingston pe dezvoltarea de soluții NVMe de înaltă calitate.

Pe lângă extinderea portofoliului său de produse pentru a se alinia cât mai bine la tendințele de cumpărare ale clienților, Kingston oferă asistență de top pentru vânzări și acces la experți și ingineri. Acest lucru a dus la peste trei decenii de succes în ceea ce privește fiabilitatea și asistența pentru clienți. Clasarea Kingston pe locul 1 pe piața SSD nu este o surpriză, în condițiile în care aceeași abordare în cadrul diviziei DRAM a determinat compania să fie cel mai mare furnizor third-party de module de memorie pentru al 20-lea an consecutiv.

„Este o onoare să obținem locul 1 pentru încă un an”, a declarat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager Kingston EMEA. „Încă de la început, Kingston a rămas fermă în angajamentul nostru de a ne servi clienții și partenerii din întreaga lume și, tocmai prin intermediul acestor relații puternice și durabile, afacerea noastră cu SSD a cunoscut o creștere remarcabilă. Rezultatele recente dezvăluite de TrendForce reprezintă o dovadă a dedicării și a muncii asidue a întregii noastre echipe și suntem recunoscători pentru recunoașterea și succesul pe care îl împărtășim cu ei.”

Pentru mai multe detalii vizitați kingston.com.

Urmăriți Kingston și pe:

YouTube              Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LLP și Kingston Technology Company, Inc. fac parte din același grup corporativ („Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. De la big data, la laptopuri și PC-uri, la dispozitive bazate pe IoT, cum ar fi tehnologia inteligentă și cea purtabilă, la design-in și producție sub contract, Kingston contribuie la furnizarea de soluții utilizate pentru a trăi, a lucra și a te distra. Cei mai mari producători de PC-uri și companii de găzduire în cloud din lume depind de Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită de întreaga lume în fiecare zi. Ne străduim dincolo de produsele noastre pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și pentru a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre modul în Kingston Is With You, vizitați Kingston.com.

Citeste in continuare

Administrație locală

Ministerul Mediului investește resurse în gestionarea situațiilor de urgență 

Publicat

pe

De

Aflat în derulare încă din 2019, proiectul SIPOCA 596 a avut conferința de încheiere pe data de 8 noiembrie 2023. Proiectul este organizat în colaborare cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), are o valoare eligibilă de 14,4 milioane de lei (peste 3 milioane de euro)  și are ca scop îmbunătățirea capacității Ministerului mediului, apelor și pădurilor (MMAP) de gestionare a situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase și a tipurilor de risc aferente acestora.

La conferința de închidere a proiectului a participat și Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet.

“Managementul situațiilor de urgență este crucial atât în societate, cât și mai ales în cadrul instituțiilor și al companiilor mari. Educarea și instruirea pot reprezenta factori decisivi atunci când vine vorba despre modul de a acționa în cazul unui eveniment neașteptat, o pregătire pe măsură putând salva vieți.” –  a spus oficialul în discursul său din cadrul conferinței.

Sub umbrela proiectului, MMAP a realizat, cu sprijinul STS, o aplicație care va interconecta Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 (SNUAU) cu scopul de a facilita activitatea Dispeceratului MMAP. Scopul acesteia este acela de a asigura o informare unitară și cât mai rapidă privitoare la eventualele situații de risc de mediu, unind toate canalele disponibile, de la alertele primite de autorități la toate structurile de informare si alertare. În acest fel, orice alertă de mediu va putea ajunge mai rapid la MMAP, eficientizând astfel procedurile de prevenție și acțiune în cazul unui risc de mediu.

”Specialiștii STS au dezvoltat un sistem de comunicații și tehnologia informației complex, care vine în sprijinul activității de informare a autorităților publice centrale și locale. Am realizat interconectări ale acestui sistem tehnic la nivelul tuturor structurilor cu rol de informare și alertare în gestionarea situațiilor de urgență generate de tipurile de risc specifice ministerului și în situațiile privind starea mediului, inclusiv cu Serviciul de urgență 112” – a precizat ing. Sorin Bălan, directorul STS.

Mai mult decât atât, în cadrul proiectului au fost realizate o serie de acțiuni menite să contribuie la eficientizarea procesului de gestiune al MMAP privind situațiile de risc de mediu, precum o propunere de regulament cadru privind gestionarea situațiilor de urgență, o procedură unică de constatare și evaluare a daunelor, un set de propuneri privind sistematizarea și simplificarea procedurilor de constatare și evaluare la nivel local, toate bazate pe 4 studii cheie care au relevat și fundamentat necesitățile din sfera gestionării situațiilor de urgență de mediu.

La eveniment au mai participat Dan-Ștefan CHIRU – secretar de stat în MMAP, general-maior ing. Ionel-Sorin BĂLAN – directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale, Andrei CORLAN – comisar șef la Garda Națională de Mediu, Laurențiu Alexandru Păștinaru – președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Elena MATEESCU – director general al Administrației Naționale de Meteorologie, precum și reprezentați ai autorităților publice centrale și locale de mediu funcționari publici de conducere și de execuție cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență generate de tipurile de risc specifice.

Mai multe detalii despre proiect puteți regăsi la următoarele surse:

Manager proiect: Marilena GHIU

Email: marilena.ghiu@mmediu.ro

http://www.mmediu.ro/categorie/sipoca596/259

Citeste in continuare

Administrație locală

Veeam lansează o nouă versiune pentru Veeam Backup for Salesforce pe cel mai important marketplace de soluții cloud pentru companii

Publicat

pe

De

Clienții Veeam se pot bucura acum de opțiuni extinse de securitate și restaurare disponibile pe Salesforce AppExchange pentru a se proteja împotriva pierderii sau coruperii datelor

București, 15 noiembrie 2023: – Veeam® Software, lider în protecția și recuperarea în urma atacurilor ransomware, a anunțat astăzi lansarea Veeam Backup for Salesforce v2, disponibil pe Salesforce AppExchange. Veeam Backup for Salesforce elimină riscurile de pierdere a datelor și metadatelor Salesforce cauzate de erori umane, de erori de integrare sau de corupere a datelor. Noua versiune oferită de Veeam extinde acoperirea pentru mai multe cloud-uri, oferă o securitate sporită prin intermediul autentificărilor unice (SSO) și autentificărilor multifactor (MFA), și furnizează un mediu sigur de testare și dezvoltare prin sandbox seeding. Organizațiile pot opta pentru implementarea fie la nivel local, fie în cloud. De asemenea, acestea își pot recupera cu exactitate datele de care au nevoie, atunci când au nevoie, și pot experimenta o soluție de backup proiectată special pentru datele și metadatele Salesforce.

Veeam Backup for Salesforce este în prezent disponibilă pe AppExchange: https://appexchange.salesforce.com/appxListingDetail?listingId=a0N4V00000FhrqeUAB.

Veeam Backup for Salesforce  

Pierderea datelor este foarte probabilă în cadrul unei organizații, motiv pentru care devine esențial ca acestea să se protejeze cu orice preț. În acest sens, noua versiune, având la bază iterația anterioară și de mare succes a Veeam Backup for Salesforce, aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește capacitățile de recuperare rapidă, fiind special concepută pentru a satisface cerințele departamentelor IT și ale administratorilor Salesforce. Veeam Backup for Salesforce subliniază importanța efectuării unui backup al datelor Salesforce pentru a preveni pierderile, asigurând conformitatea și facilitând recuperarea rapidă prin furnizarea unei soluții complete și specializate pentru backup Salesforce. În plus, oferă organizațiilor capacitatea de a-și recupera rapid și cu încredere datele pierdute din Salesforce.

Noile capabilități ale Veeam Backup for Salesforce includ:

  • Aplicații Salesforce pentru afaceri: Suportul extins pentru platforma Salesforce, alături de Salesforce Government și Education Clouds, Field Service, CPQ, Person Accounts și pachetele gestionate sunt acum incluse în oferta de backup pentru a garanta că datele critice din serviciul pe teren respectă reglementările și sunt protejate chiar și off-site.
  • Salesforce SSO și MFA: Accesul bazat pe roluri pentru operatorii de backup și restaurarea prin intermediul Salesforce sunt acum disponibile pentru a simplifica și îmbunătăți securitatea sistemelor. Jurnalul de audit va ține evidența tuturor operațiunilor sensibile.
  • Sandbox seeding și restaurările îmbunătățite:Datele pot fi restaurate în sandbox cu informații din producție sau dintr-un alt sandbox. Pot fi setate și chei alternative pentru un control mai bun asupra restaurărilor ierarhice. Capacitatea companiei de a testa, dezvolta și rezolva problemele poate fi îmbunătățită cu opțiunea de a restaura datele de producție în sandbox.

Veeam Backup for Salesforce este un produs separat și independent, disponibil contra cost, care a fost recent adăugat în oferta Veeam Data Platform. În prezent, poate fi achiziționat prin intermediul partenerilor tehnologici Veeam, iar licențele sunt disponibile sub formă de subscripții anuale, cu o durată cuprinsă între unu și cinci ani, licențierea fiind per utilizator. Până la data de 31 decembrie 2023, Veeam oferă pachete promoționale avantajoase pentru clienții existenți.

Ediția Community a Veeam Backup for Salesforce este de asemenea disponibilă. Aceasta oferă o soluție de backup și recuperare complet funcțională și gratuită pentru datele Salesforce, destinată organizațiilor cu 50 de licențe de utilizator Salesforce sau mai puțin.

Declarații cu privire la noua lansare:

  • Potrivit Veeam Data Protection Trends Report 2023, fiabilitatea și consecvența protejării datelor SaaS sunt considerate factori cheie pentru îmbunătățirea protecției datelor în 2023. Cu toate acestea, multe organizații încă nu sunt conștiente de necesitatea protejării datelor Salesforce și nu cred că datele lor, inclusiv metadatele, trebuie să fie securizate în mod corespunzător în mediul cloud. Atât Veeam, cât și Salesforce resping această percepție”, spune Danny Allan, CTO Veeam. În al treilea trimestru al anului 2023, rezervările pentru Veeam Backup for Salesforce au înregistrat o creștere de 195%. Odată cu lansarea celei de-a doua versiuni, suntem entuziasmați să ne sprijinim în continuare clienții și partenerii în această responsabilitate comună de a ne asigura că afacerile lor funcționează corespunzător și că datele critice sunt protejate și recuperabile rapid în cazul unei erori umane, erori de integrare sau corupere a datelor”.
  • Veeam Backup for Salesforce reprezintă o completare binevenită la AppExchange, contribuind la transformarea afacerilor pentru clienți prin facilitarea backup-ului rapid și a recuperării datelor și metadatelor Salesforce, atât în mediul cloud, cât și la nivel local”,spune Alice Steinglass, Vicepreședinte Executiv și Director General al Platformei Salesforce. AppExchange se dezvoltă constant pentru a conecta clienții cu aplicațiile și experții potriviți în funcție de nevoile lor de afaceri”.
  • Conform studiului nostru recent privind discrepanța în protecția datelor SaaS, constatăm că, deși majoritatea utilizatorilor finali recunosc importanța protejării mediilor și datelor Salesforce, aceștia întâmpină dificultăți în asigurarea securității acestor active împotriva riscului de pierdere”, explică Christophe Bertrand, Directorul Enterprise Strategy Group Practice. Veeam for Salesforce V2 furnizează funcții esențiale pentru a reduce acest risc și pentru a îmbunătăți protecția datelor și metadatelor la scară largă, transformându-l într-o soluție ideală pentru multe organizații care se confruntă cu această provocare”.

Despre Salesforce AppExchange

Salesforce AppExchange, cel mai important marketplace de cloud pentru întreprinderi la nivel global, oferă companiilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor oportunitatea de a construi, promova și evolua prin metode noi și inovatoare. Cu peste 7,000 de listări, 11 milioane de instalări din partea clienților și 117,000 de recenzii din partea utilizatorilor experimentați, AppExchange realizează conexiuni între clienții de toate dimensiunile și din toate industriile, facilitându-le accesul la aplicații care pot fi instalate direct sau personalizate și la consultanți Salesforce certificați, pentru a soluționa orice fel de provocare din mediul de afaceri.

Informații suplimentare:

Salesforce, AppExchange, Government Cloud, Education Cloud, Field Service, CPQ, Person Accounts, pachetele gestionate și altele sunt mărci înregistrate ale salesforce.com, inc.

Despre Veeam Software

Veeam®, furnizorul #1 global de servicii de protecție și recuperare a datelor în caz de ransomware, are misiunea de a ajuta fiecare organizație nu doar să se recupereze după o întrerupere sau pierdere de date, ci și să evolueze. Cu ajutorul Veeam, organizațiile obțin o reziliență maximă prin securitatea, recuperarea și libertatea datelor în mediul lor cloud hibrid. Veeam Data Platform este o soluție unică pentru mediile cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes, care oferă companiilor siguranța că aplicațiile și datele lor sunt protejate și disponibile în orice moment. Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, Veeam protejează 450.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 73% din companiile din Global 2000. Reziliența crescută începe cu Veeam. Aflați mai mult despre Veeam, accesând www.veeam.com, sau urmăriți

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Evenimento oră inainte

HONOR anunță viitorul smartphone-urilor pliabile și tehnologiei centrate pe nevoile utilizatorului la Forumul Global Fortune 2023

Brandul global de tehnologie HONOR a participat la Forumul Global Fortune 2023 din Abu Dhabi pentru a discuta despre viitorul...

Uncategorized3 ore inainte

Samsung Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ acum disponibile și în România: Divertisment și Productivitate, accesibile tuturor românilor

Descoperă o lume nouă și captivantă a vizionării imersive, multitasking-ului simplu și conectivității fără întreruperi în ecosistemul Galaxy București, România –...

Exclusiv14 ore inainte

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE – Ziarul Incisiv de Prahova

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Social3 zile inainte

Florin Gioga şi-a anunţat candidatura ca independent la Primăria Sinaia

Primarul oraşului Sinaia va avea un adversar dificil la alegerile locale din anul 2024 în persoana lui Florin Gioga. Acesta...

Uncategorized5 zile inainte

HONOR Magic V2: design ultra subțire și o baterie de 5000 mAh

  Într-o epocă în care smartphone-urile sunt elementele de legătură între lumea personală și cea profesională, durata de viață a...

Uncategorized5 zile inainte

PENNY a atins pragul de 359 de magazine în România

Planurile de expansiune ale PENNY România avansează rapid cu deschiderea a patru noi magazine în patru județe ale țării –...

Uncategorized5 zile inainte

easySales: 263 lei, valoarea medie a comenzilor de Black Friday, 65% cu plata online

Cea mai mare comandă realizată prin magazinele din platformă a depășit 23.000 de lei și a constat în preamplificatoare și...

echipamente fast food echipamente fast food
Uncategorized5 zile inainte

Cu echipamente fast food de top, puteti duce conceptul de QSR la nivel de perfectiune

In acest articol, vom explora modul in care utilizarea de echipamente fast food de top poate contribui la perfectionarea conceptului...

Vâlcea Vâlcea
Turism6 zile inainte

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea...

Uncategorized6 zile inainte

realme anunţă peste 200 milioane de telefoane vândute la nivel global

București, România – 27 noiembrie 2023 – realme a anunțat oficial că livrările sale globale de smartphone-uri au depășit 200 milioane...

Uncategorized6 zile inainte

AOC și Philips Monitors fac progrese remarcabile în procesul de sustenabilitate, confirmate de certificarea EPEAT Climate+

București, 28 noiembrie 2023 – MMD, unul dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, partener licențiat al brandurilor pentru...

SocialO săptămână inainte

Cum să construiești o casă durabilă

Toți proprietarii își doresc păstrarea calității construcțiilor pe care le dețîn. Din complexul de lucrări care conduc la atingerea acestei...

Top Știri