Connect with us

Exclusiv

Comunicat de presă – Ziarul Incisiv de Prahova

Brașovul MEU

Publicat

pe

 

PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC

Comunicat

Torționarii din Justiție. Studiu de caz, idiotul util Alexandru Petrescu, judecătorul criminal. Să nu uităm, să nu iertăm!

În urmă cu o săptămână, scriam despre procurorii și judecătorii torționari, cei care au exterminat clasa politică a Marii Uniri. Fără doar și poate aceștia au fost cei mai de folos idioți utili pe care i-au putut avea bolșevicii în România. Cu atât mai abominabile sunt faptele lor cu cât știm că au fost școliți într-o societate în care legile democrației își făcuseră deja loc și puteau să așeze Țara pe făgașul pe care, istoric, îl merita.

Astăzi, voi explicita cele scrise atunci, arătându-vă un caz absolut fabulos, acela al judecătorului Alexandru Petrescu, torționarul care a condus completul de judecată care l-a trimis pe Iuliu Maniu în neant și împreună cu el o întreagă pleiadă de mari oameni politici, mari patrioți.

Mare atenție, teoria care spunea că tribunalele bolșevice erau compuse din oameni fără căpătâi , fără carte, fără studii juridice este complet  falsă. O minciună care trebuia să ne îndrepte mintea pe căi strâmbe. Teoria acesta, mârșavă și perfidă, a fost ticluită de progresiștii neomarxiști în laboratoarele urii, progresiști care nu sunt altceva decât mândrii urmași ai bolșevicilor de ieri pentru a nu se afla cine au fost adevarații torționari ai elitei politice ce a facut Marea Unire de la 1918.

O minciună atent programată imediat după revoluția din 1989 pentru a reuși îngenuncherea vectorilor politici cu adevarăt patrioți printr-o justiție ghidată si controlată de slugile lui SOROS din România. Controlând Justiția, aceste vermine speră și azi să distrugă destine de oameni politici care se opun ideologiei lor construită complet împortiva mersului natural al istoriei Țării.

Dragi magistrați, cei care au distrus cea mai patriotică și mai devotată clasă politică a României au fost tot magistrati, școliți în libertatea anilor interbelici la Universitatea București sau în marile centre universitare din Vest. Iată una dintre cele mai clare dovezi din câte pot exista.

Prin Sentinţa nr. 1988/11 noiembrie 1947, Tribunalul Militar al Regiunii a II-a Militară – Secţia I – a condamnat pe Iuliu MANIU la 9 pedepse, însumând 104 ani de închisoare, plus de două ori muncă silnică pe viaţă, pe Ion MIHALACHE la 6 pedepse, însumând 67 de ani şi o pedeapsă de temniţă grea pe viaţă, pe Grigore GAFENCU la 3 pedepse, însumând 32 de ani, şi una de 20 de ani muncă silnică, pe Gr. NICULESCU-BUZEŞTI la 5 pedepse, însumând 69 de ani, şi încă una de muncă silnică pe viață plus alți 13 patrioți români la 40 de pedepse însumând 395 de ani de închisoare și muncă silnică pe viață.

Completul de judecată ce i-a condamnat pe uriașii politicieni au fost următorii torționari și mari idioți utili: Judecătorul PETRESCU I. Alexandru (președintele completului de judecată), Judecătorul Vasilescu Mihail, judecătorul Irimia și procurorii Georgescu Alexandru (prim procuror), Alexandrescu Victor și Stanciu Constantin.

Tragica mascrada girată de torționarii magistrați – procurori și judecători – se petrecea, deci, în noiembrie 1947. Șeful criminalului complet de judecată complet subjugat de bolșevicii ajunși puternicii zilei era Alexandru Petrescu. Al cărui suflet sperăm să ardă în iad pentru asasinatele pe care le-a girat cu numele său.

Dar, surpriză, ia să vedeți ce a mai prestat torționarul judecător în ilustra sa carieră, nu cu foarte mulți ani înainte: Alexandru Petrescu a fost și președintele completului de judecată care, în 1941, i-a condamnat la numai 10 ani de închisoare pe Teohari Georgescu și Iosif Chișinevschi, secretari ai CC ai PCdR, partid atunci aflat în ilegalitate, capi bolșevici arestați în aprilie 1941.

Cum să mai spunem? După ce i-a înfundat pe capii bolșevici în 1941, șase ani mai târziu, marele idiot util, supunându-se noilor șefi politici și crivățului care bătea pe deasupra șenilelor tancurilor care se buluceau din Răsărit spre Occident, torționarul Petrescu, crescut bine în perioada interbelică, de frică să nu i se taie macaroana și să sculpteze restul jalnicei sale existențe uriașe cuburi de sare, execută, fără pic de regret, o pleiadă de mari politicieni, care au făcut posibilă Marea Unire și le-a dat o Românie de invidiat. Dacă avea conștiință s-ar fi sinucis în fața lui Maniu și a celorlalți mari politicieni. N-a avut, a rămas la nivelul dictat de mintea lui Lenin: niște idioți utili transformați prin propriul zel în torționari blestemați.

Ca o paranteză, mai trebuie să amintim aici o acțiune la fel de josnică: magistrații torționari au acționat și împotriva Armatei Române, de unde, pe baza Legii nr. 293/18 august 1947, au fost scoşi (trecuţi în rezervă) 52 de generali, în frunte cu fostul prim-ministru Constantin Gh. Sănătescu. Cea mai mare parte dintre ei au fost ulterior arestaţi, și condamnați de judecători torționari pe baza unor rechizitorii făcute de procurori torționari şi, apoi, exterminaţi prin închisori roșii.

Ca să pară justificate aceste ticăloase acțiuni, sistemul bolșevic și-a pus în mișcare activiștii și vectorii din presa vremii. Acțiunea prostirea maselor a luat un avânt fără precedent.

Să spicuim câte ceva: Silviu Brucan, scria în „Scânteia”: „…Banda naţional-ţărănistă are ceea ce se numeşte antecedente. …Ea nu se află la prima lovitură: e recidivistă învechită în rele… Osânda care se va abate asupra capilor P.N.Ţ. va fi expresia voinţei întregului popor de a lichida această piedică în calea dezvoltării, independenţei şi suveranităţii naţionale… „. Şi tot în „Scânteia” din 2 noiembrie 1947, un alt gânditor de mare anvergură, Sorin Toma, se întrece în acuzaţii ce frizează absurdul. Idiotul util scria cum că liderii P.N.Ţ. „comit asasinate, stârnesc vărsări de sânge, războaie civile, pentru a da putinţă imperialismului străin să ocupe şi să subjuge ţara, ai cărei fii nu mai sunt de mult”.

Dacă nu vi se par cunoscute aceste abordări, răsfoiți un pic presa de azi, veți citi aceleași lucruri despre clasa plitică dar povestite cu mai mult rafinament, cu aluzii forte, cu exprimări ce duc la o singură concluzie: toți politicienii care se declară și construiesc acțiuni patriotice sunt înfierați cu același zel. Numai ideologia care cere astfel de articole s-a modificat un pic. Nu mai sunt bolșevici, ci neomarxiști progrești.

Pupătorii poalei lui Soros!

E mai lipede ca apa de izvor, trăim momente asemănătoare cu cele a anilor când bolșevicii se instalau ca o otravă, peste Țară. E drept, acum toată conspirația e făcută mai cu batista pe țambal, dar scopurile sunt la fel de grave.

Noii magistrați torționari, noii idioți utili care s-au aruncat deja în brațele ideologiei neomarxisto-progresiste sunt aici și fac rău cât încape. Pe măsură ce ideologia lui Soros se va înșuruba mai adânc în inima Patriei, cu atât mai virulenți vor deveni și torționarii procurori și magistrați!

Săptămâna viitoare vă voi dezvălui nume grele ale noilor magistrați torționari, umile scule ale progresiștilor, idioții utili ai meomarxismului, ticăloșii sistemului viciat de ideile lui Soros!

Jurist Ninel PEIA

Presedinte Partidul Neamul Romanesc

 

Exclusiv

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

Brașovul MEU

Publicat

pe

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri” – fara omul de „casa” din aceasta „operatiune”, primarul de la care au inceput marile „paradeli” ale prietenului sau procurorul Negulescu Mircea si ale protectoarei sale, Laura Codruta Kovesi.

Comandamentul „Statului Paralel” s-a aflat o buna perioada de timp in Comarnic unde „Zeita” intre intalnirile intime primea in „audienta” procurori, oameni de afaceri, primari, etc.
Printre acestia s-a aflat „omul de baza” al acestei operatiuni, primarul Dorian Botoaca de la aceea perioada.


Am precizat ca vom dezvalui in episoadele urmatoare cum Dorian Botoaca a fost utilizat de Negulescu si Kovesi in anumite dosare celebre si/sau care au fost motivele declansarii unei „vanatori de vrajitoare”, motivele si interesele obscure ale acestor dosare comandate de insusi Kovesi (in episoadele urmatoare).
„Motto: “Paralelu’ n-o dormitu, numa oțâr s-o hodinitu!”
In schimbul utilizarii primarului Dorian Botoaca de catre gasca de crima organizata de la DNA ST Ploiesti acesta a beneficiat si beneficiaza de protectia IPJ Prahova si a DNA ST Ploiesti, dosarele pe numele acestuia „zacand” prin sertarele celor doua institutii.
Noi prezentam opiniei publice modelul de candidat PNL la primarie:
Falsuri si furturi grosolane din bani publici efectuate de Dorian Botoaca in perioada cand acesta s-a aflat la conducerea primariei Comarnic
Am prezentat inregistrari audio-video prin care se demonstreaza aceste falsuri si furturi, in care Dorian Botoaca recunoaste personal „parandaratul”, spaga din care si-a construit o vila de 2 milioane de euro in Comarnic (pe numele unei terte persoane) dar pozeaza intr-un liberal „cinstit” si pentru ochii prostilor sta in „gazda” la Breaza.
Iata ce infractiuni grave mai acopera IPJ Prahova si DNA ST Ploiesti, infractiuni constatate si de alte institutii ale statului, nu ca o prezentam noi cu probe/documente si inregistrari audio/video.
Candidatul PNL la primaria Comarnic, cinstitul liberal Dorian Botoaca a achitat ilegal in anul 2012 „asigurari mixte cu viata, cu acumularea de capital si acoperire in caz de diagnosticare cu o afectiune medicala grava” incheiate pentru tot personalul si in cardasie cu operatorul SC GRAWE ROMANIA ASIGURARE SA au falsificat actele si au operat retroactiv.
Deci, cinstitul candidat liberal la Primaria Comarnic, Dorian Botoaca a incheiat politele de asigurare amintite, in 21.11.2012, in 26.11.2012 si in fals a operat modificari extizand durata retroactiv, respectiv de la data de 01.12.2011.
Asemenea tupeu penal nu am intalnit in viata noastra de jurnalisti de investigatii.


Toate aceste fapte infractionale sunt consemnate si in Raportul Curtii de Conturi dar, Dorian Botoaca beneficiaza de imunitatea oferita de IPJ Prahova si procurorii statului paralel, pentru motivele sus mentionate (cati colegi de partid a dat pe „topogan” acest candidat cinstit vom afla in acest serial).
Presedintele PNL Prahova – Iulian Dumitrescu – are o misiune grea in lupta sa de a elimina gasca penala din acest partid, gasca pe care a mostenit-o si pe care o coordoneaza „regele” din umbra, „regele” care conduce aceasta gasca a procurorului „Portocala” si care face tot posibilul ca alegerile locale sa fie pierdute pentru a reveni la conducerea formatiunii politice.
Astfel, liderului PNL Prahova i-au fost „servite” si „livrate” candidaturile pentru primarii a unor oameni patati ce fac parte din gasca „regelui” doar ca sa piarda alegerile.
Probleme grave penale si de imagine au mai multi candidati PNL la primariile din judetul Prahova ce vor fi dezvaluite separat de acest serial (ex Filipestii de Padure, Slanic, etc). Vom reveni. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Brașovul MEU

Publicat

pe

”Puciul cumetrilor” Hăpău – Predoiu a eșuat…

În urmă cu ceva vreme, resetarea colaborării fie și strict interinstituționale dintre ”cele două Păduri” l-au scos din sărite pe generalul Marian Hăpău! Mai ales că șeful Direcției Generale de Informații a Armatei era deja băgat în depresie de trecerea pe o linie moartă a ”cumătrului” său, generalul Silviu Predoiu. Pentru că, da, parcă pentru a dovedi o dată în plus că România chiar este țara tuturor posibilităților, două dintre cele mai importante servicii secrete, DGIA și SIE au fost conduse operativ, o bună perioadă de timp, de doi generali legați nu doar prin propriile poluri transpartinice de interese, dar și printr-o legătură de rudenie… Una ceva mai îndepărtată, ce-i drept, dar niciodată dezmințită de Marian Hăpău sau Silviu Predoiu, cel puțin în fața inițiaților sistemului și a altor structuri contrainformative.

Iohannis nici măcar nu mai vrea să audă de șeful DGIA

Oricum, din momentul în care ”telefonul roșu” a început să țârâie din nou reciproc în birourile șefilor SRI și SIE, Hăpău a simțit mai mult decât oricând izolarea căreia era deja oricum intensiv supus. Ca să nu mai vorbim de adevăratul embargou informativ căreia i-a fost supus în ultimii doi ani șeful informațiilor militare. Mai ales după ce i s-a dat ”flit” și de la Palatul Cotroceni, acolo de unde consilierii pe probleme de securitate ai Administrației Prezidențiale nici măcar nu se mai oboseau să deschidă ”plicurile galbene” trimise zilnic de DGIA. Ce-i drept, ofițerii de informații militare au continuat să facă adevărate minuni pe teren, mai ales acoperiții care activează sub statutul de ”funcționari speciali” în cam toate ministerele și alte instituții cheie ale statului român. Numai că generalul Hăpău, cel care a ajuns să fie consiliat prin separeuri și pe persoană fizică doar de către Cătălin Ștefăniță Zisu și Silviu Predoiu tocmai ce este pe cale să pună în pericol și munca acoperiților DGIA. Totul după ce s-a lăsat antrenat într-o riscantă operațiune de sprijinire a unei ”grupări a rezerviștilor” din SIE, cel mai probabil ”ațâțat” fiind de către chiar cumătrul său, Silviu Predoiu. Numai că ”puciul” a eșuat și acum rămâne de văzut cât de actual mai este proverbul cu ”cine sapă groapa altuia…”

Singur împotriva tuturor!

Zisu de la Intendență… cel cu burtă și pistol pe crac!

Binomul Coldea- Kovesi nu a fost singurul care a acționat la vârful sistemului. Acolo unde, doar din umbră, ce-i drept, generalii Marian Hăpău și Silviu Predoiu făceau propriile strategii, la adăpostul locațiilor asigurate de generalul Cătălin Ștefăniță Zisu. Cel care la acea oră visa încă frumos, dar cu ochii deschiși, că el unul chiar va ajunge șeful Marelui Stat Major al Armatei Române! Iar axa Hăpău – Predoiu a funcționat până ce Silviu Predoiu a fost ejectat din sistem, fără prea multe explicații. Și de-abia atunci Marian Hăpău s-a trezit cu adevărat singur împotriva tuturor! Și îngrijorat mai ales de ”fliturile” deja umilitoare primite din partea consilierilor prezidențiali. Cei care nici măcar nu se mai oboseau să-i pună lui Klaus Iohannis la mapă informările oficiale trimise cu asiduitate de către conducerea Direcției Generale de Informații a Armatei din cadrul MApN. Mai mult decât atât, între timp generalul Hăpău a trebuit să înghită și alte umilințe din partea Administrației Prezidențiale, cum ar fi faptul că ”beneficiarii legali” începuseră să-i trimită înapoi pur și simplu nedeschise plicurile cu notele informative. Iar panica lui Hăpău a atins deja cote maxime în ziua în care a fost ”uitat” de pe lista invitaților de la vârful sistemului la unele ”șuete informative”, găzduite sub pretextul unor avansări în grad. Acela fiind adevăratul moment zero în care până și șeful DGIA a conștientizat că este nu doar marginalizat în sistem, dar chiar a rămas cu adevărat singur împotriva tuturor…

Frustrarea rezerviștilor…

Ciucă îl așteaptă la cotitură pe Hăpău…

Iar în tot acest context a intervenit și camaraderia cu Silviu Predoiu, generalul aflat la butoanele operative ale Serviciului de Informații Externe timp de un deceniu fiind lovit de ”sindromul” cunoscut drept ”frustrarea rezerviștilor” imediat după pensionarea sa. Și uite cum astfel s-a născut cel mai probabil planul generalilor Hăpău și Predoiu de a securiza ce mai puteau din influența de netăgăduit pe care o aveau până nu de mult… Numai că frustrarea lui Predoiu a fost atât de mare, încît acesta nu mai respectat nici cea mai mică urmă de cutumă specifică unui militar care a condus un serviciu de spionaj de elită, așezându-se de-a dreapta lui Victor Ponta! Și încercând să își ”lingă rănile” printr-o banală funcție de secretar executiv al unui partid politic de tip ”balama”, PRO ROMÂNIA! Deci cam asta s-a ales din mărețul proiect politic al celor doi ”cumetri” de la vârful sistemului de înființare a unui nou ”partid al generalilor”, unul care să continue proiectele interesului național cu care un alt lider al ”Frăției Intendenței”, Gabriel Oprea a defilat la rândul său atâta amar de vreme la vârful politicii românești. Până ce s-a apropiat deja prea periculos de mult de ”Soarele Puterii”, după ce ”băiatul de mingi” al vechii gărzi din SIE, fostul premier Victor Ponta ajunsese să îi promită postul de director al SRI!

Vin americanii! Cine ia ofițer de legătură cu US Army?

Cine îi preia pe militarii US Army…?

Deja este o certitudine că o parte semnificativă din trupele americane găzduite până acum de Germania vor fi relocate în cel mai scurt timp în România. Iar la vârful sistemului se știe foarte bine că liderul care va prelua pentru structura sa informativă rolul de ”ofițer de legătură” cu viitorul comandament din România al US Army va da o lovitură uluitoare. Fie și pentru simplul fapt că, fiind în contact direct cu americanii, va deveni de neatins în fața oricăror reglări de conturi politice de la București. Desigur, în mod normal, venirea militarilor americani ar fi trebuit să reprezinte o adevărată ”pleașcă” pe cascheta șefului DGIA. Fiind clar că șeful informațiilor militare ar trebui să fie cel care să asigure ”cureaua de transmisie” a statului român cu trupele US Army. Numai că, ghinion, informații de ultimă oră arată că generalul Marian Hăpău nu ar fi luat în calcule pentru această misiune! Ceea ce înseamnă implicit că acesta s-a obosit degeaba ”să sape groapa SIE”… Ca și ”cumătrul” Predoiu de altfel…

 

Citeste in continuare

Exclusiv

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

Brașovul MEU

Publicat

pe

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand

„Rocada” smecherilor mafiei de criminalitate economico-financiara organizata coordonata de procurorul „paraditor” Negulerscu Mircea

În şah, este recomandată de principalele deschideri ale teoriei moderne şi intervine devreme, undeva în primele zece mutări. Scoate regele, expus, din centrul tablei şi îl ascunde într-o poziţie mai sigură, pentru a pune la treabă o piesă grea, turnul. Rocada poate fi de dreapta sau de stînga. În politică, aproape la fel! Cu mici deosebiri şi particularităţi!

Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura” (fara sa stie, probabil), „regele din spatele PNL Prahova” si „marionetele” procurorului Negulescu Mircea, unele chiar introduse pe listele de candidati in functia de primar, si… „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si economici prin procurorul „paraditor”. SERIAL ce va urma. Miroiase acut a …”peste” si…”tradare”.

Mai pe intelesul unora…””oamenii procurorului Negulescu Mircea” din PNL Prahova…., interesele de grupare a crimei organizate de castigare a unor alegeri locale si multe altele….Un serial incendiar!

Inregistrari audio incendiare cu membrii acestei grupari. Si inregistrai audio cu mafia „introdusa” la inaintare sa santajeze ziarul Incisiv de Prahova si pe cei care au avut publicitate in acest ziar. Date secrete obtinute pe cai oculte, probabil de la banca. Pentru linistea acestor santajisti, ziarul Incisiv de Prahova inregistrat pe persoana fizica si-a anulat toate publicitatile efectuate printr-o firma la care ERA cesionat dreptul de utilizare a ziarului (plangerea penala fiind depusa la organele de cercetare penala din Bucuresti, organele competente. Poate aud si fratii din crima organizata pe mafia gunoaielor, unul din fratiorI” fiind cu „Pedigree” pe la DIPI Prahova. Aviz celor care cred si/sau spera ca ne vor „inchide gura”. TARDIV. ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA A FOST SI VA RAMANE INDEPENDENT! (Cristina T.).

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv12 ore inainte

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Viața în Brașov22 de ore inainte

Racoreste-ti zilele de vara cu aceste bauturi alcoolice! Iata ce sa alegi!

Temperatura din termometre creste de la o zi la alta, la fel sunt si momentele in care poftesti la un...

EvenimentO zi inainte

ATEN propune solutii eficiente de digitalizare a primariilor

Solutii ATEN de informare a cetatenilor si organizare a zonelor de acces Bucuresti, Romania (4 august, 2020) –  ATEN International,...

Eveniment2 zile inainte

Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului România Noastră a anunţat refuzul de participare la alegerile locale 2020 împreună cu formaţiunea politică Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R)

În aceste zile când societatea românească se confruntă cu precampania electorală de strângere de semnături pentru alegerile locale 2020, când...

Exclusiv2 zile inainte

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

”Puciul cumetrilor” Hăpău – Predoiu a eșuat… În urmă cu ceva vreme, resetarea colaborării fie și strict interinstituționale dintre ”cele...

Sport2 zile inainte

Start înscrieri la RTP OPEN 2020, primul Grand Slam pentru jucătorii amatori de tenis din România

RTP dă startul înscrierilor la primul Grand Slam rezervat jucătorilor amatori de tenis din România. Cel mai mare turneu de...

Exclusiv3 zile inainte

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Exclusiv5 zile inainte

Știți ce să căutați când cumpărați produse cosmetice online?

  Știți ce să căutați când cumpărați produse cosmetice online?     Tot mai multe femei caută să cumpere produse...

Eveniment5 zile inainte

Cross docking Bucuresti – Ziarul Nationalul

Globalizarea a obligat companiile sa-si accelereze depozitarea si sa infiinteze procese pentru a-si mentine avantajul competitiv si fidelizarea clientilor cu...

Eveniment5 zile inainte

Care sunt cele mai frecvente utilizari ale nisipului de constructii?

   Nisipul este un material natural care este constituit din roci mici, corali si scoici. Nisipul a fost utilizat ca...

sandale comode piele sandale comode piele
Social5 zile inainte

Cum se aleg corect sandalele de dama?

Atunci cand vrei sa alegi o pereche de sandale dama comode tot ce trebuie sa faci este sa tii cont...

detartraj bucuresti detartraj bucuresti
Social5 zile inainte

Importanta detartrajului pentru sanatatea danturii

Dantura este foarte importanta pentru a putea sa mananci corect, pentru a avea un zambet frumos si a mentine sanatatea....

Top Știri