Connect with us

Social

Bucătăria este un loc în care se întâmplă totul: grăsime fierbinte, abur …

Publicat

pe

În bucătăria profesională trebuie să fii acoperit nu numai pentru a evita arsurile, ci și pentru a-ți proteja suportul furlana, de exemplu în timpul unei cine de gală. Pe piață poți găsi tot felul de șorțuri în diverse culori și stiluri. Începând cu șorțul clasic, conceput în mod tipic pentru bucătărie, până la cele mai elegante șorțuri din piele, costumizate, purtate cu bareta după gât, precum și șorțuri colorate cu imprimeuri amuzante. Totul depinde de ceea ce faci sau doar de ceea ce îți place. Trecând la materiale, acestea sunt cel mai adesea din bumbac sau cu un amestec de material tehnic, astfel încât, durata lor de viață este pur și simplu mai lungă.

Cu siguranță, șorțul 100% bumbac va funcționa perfect acasă. Dacă ai o problemă cu selecția, poți întreba întotdeauna vânzătorul. Nu există nicio problemă cu acest lucru în magazinele online, trebuie doar să faci clic pe fereastra de chat și vei obține un răspuns rapid și profesional. Un șorț din piele este de asemenea, o idee excelentă de cadou, doar, că în acesta caz, va trebui să-ți folosești imaginația. O inscripție elegantă cu un nume pe un șorț din piele? Sau logo-ul restaurantului? Nicio problemă, poți proiecta și un set întreg de șorțuri costumizate, șorțuri barman, șorțuri bucătari, șorțuri frizeri etc. de pe site-ul specializat. Oricine poate deveni bucătar-chef în bucătăria de acasă, iar un șorț selectat corect te poate face să dorești să experimentezi mai mult diverse feluri de mâncare delicioasă.

Funcția de protecție a uniformei angajatului

Îmbrăcămintea de lucru îndeplinește multe funcții importante – mai ales dacă angajatul efectuează activități fizice. Cea mai importantă dintre acestea este protejarea organismului împotriva factorilor externi. Ținuta angajatului nu ar trebui să restricționeze libertatea de mișcare și ar trebui să fie confortabilă. De asemenea, merită să acorzi atenție calității țesăturii, deoarece trebuie să fie rezistentă la deteriorări sau abraziuni. Materialul de înaltă calitate este rezistent la spălarea frecventă, ceea ce nu provoacă deformarea tăieturii și decolorarea culorii. Șorțul protejează nu numai corpul lucrătorului, ci și îmbrăcămintea direct de sub el.

Distincția serviciului de magazin

Șorțurile pentru vânzători sunt cel mai adesea selectate în culori adecvate – de exemplu, corespunzătoare culorilor siglei magazinului. În funcție de natura produselor vândute, culorile îmbrăcămintei pot fi reduse sau expresive. Culorile expresive sunt caracteristice magazinelor alimentare și ale supermarketurilor mai mari. Angajații care se deplasează în jurul magazinului ar trebui să iasă în evidență din mulțime și să fie ușor de remarcat de la distanță. Distingerea clară a personalului de serviciu față de alte persoane, este utilă atunci când clientul are nevoie de ajutor imediat de la  vânzător. În funcție de model, șorțul din piele poate avea elemente suplimentare – de exemplu, un buzunar practic. Vânzătorii pot avea cele mai importante articole pentru a facilita munca de zi cu zi – un scaner, un telefon mobil sau un pix.

Aspectul estetic al șorțului vânzătorului

Aspectul elegant al angajaților afectează direct calitatea serviciilor oferite. Îmbrăcămintea de lucru elegantă oferă vânzătorilor un aspect profesional. Fiecare element al ținutei ar trebui să fie ajustat corespunzător, și atunci totul va arăta estetic și cu gust. Șorțurile din piele pentru vânzători sunt de obicei legate în talie, și datorită acestui lucru se vor potrivi cu ușurință oricărui tip de siluetă – atât feminină, cât și masculină. O croială selectată corespunzător poate fi aplicată unei rochii, fuste sau pantaloni. Ștanțările vizuale suplimentare pot conferi șorțului originalitate și unicitate. Mai mult decât atât, este o idee minunată să aplici o broderie specializată pe șorț, care poate arăta sigla magazinului sau numele angajatului.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Cursuri Creative: 6 ani de cursuri de copywriting și 400 de cursanți

Publicat

pe

Cursuri Creative aniversează 6 ani de când a lansat prima sesiune a cursului de “Inițiere în copywriting și content writing” susținut de Cătălin Ionașcu, fondatorul celei mai mari comunități de copywriteri de la noi din țară, Romanian Copywriter. În această perioadă, aproximativ 400 de cursanți au învățat cum să redacteze texte de impact.

Realizarea de conținut online este o componentă importantă în activitatea celor care lucrează deja în domeniu sau a celor care își doresc o carieră în marketing și comunicare. Video de prezentare, postări în social media, pagini de vânzări, email-uri, bloguri, cataloage de produse, bannere sau aplicații mobile,  toate sunt elemente de conținut de care se ocupă profesioniștii în marcom.

Indiferent de specificul unei afaceri, nevoia de conținut este constantă. La Cursul de Copywriting și Content Writing organizat de Cursuri Creative pasionații de marketing și comunicare au ocazia să experimenteze scrisul educativ și comercial în folosul propriilor organizații. Cursul se adresează angajaților marcom indiferent de organizație, antreprenorilor, studenților și freelancerilor.

Cursul de Copywriting și Content Writing este susținut de Cătălin Ionașcu. El a fost dintotdeauna pasionat de scris și are peste 600 de ore de training în domenii precum marketing online, copywriting și content writing.

Cursul durează 10 ore și se desfășoară pe parcursul a două zile, în weeeknd. Agenda acestuia include prezentări consistente despre: copywting vs content writing, brieful de creație, strategia de content writing, SEO content writing, bloguri și social media, headline-uri, copywriting pentru landing page, copywriting vizual și video.

La finalul cursului participanții își vor dezvolta gândirea strategică, își vor cunoaște mai bine propria audiență, vor afla cum să scrie persuasiv și vor învăța să-și adapteze mesajul. De asemenea, vor scăpa de “writer`s block” și vor învăța noțiuni de bază despre SEO. În plus, participanții vor cunoaște oameni noi și vor avea oportunități de networking, vor primi suport gratuit prin email și Facebook. Toți participanții vor primi o diplomă din partea Cursuri Creative care atestă participarea la acest curs de specialitate.

Cursul se desfăşoară pe parcursul a doua zile şi are o durată totală de 10 ore: sâmbătă (17 aprilie) ->  10:00 – 15:00 și duminică (18 aprilie) -> 10:00 – 15:00. Costul cursului este de 600 lei /persoană (redus de la 780 lei).

Mai multe detalii se pot obține telefonic la 0743.183.353 / cursuri@cbmanagement.ro sau la

https://cursuri-creative.ro/comunicare/initiere-in-copywriting-si-content-writing.

Citeste in continuare

Social

Avantajele utilizarii conferintei online in afaceri

Publicat

pe

conferinte online

Conferinta web ofera posibilitatea de a gazdui sau de a participa la intalniri de afaceri folosind un computer si un serviciu de internet. Multe companii mici, mijlocii si mari folosesc conferinte online pentru a desfasura intalniri interne cu angajati care nu se afla fizic intr-o singura locatie. Intreprinderile folosesc, de asemenea, conferinte web pentru a organiza intalniri externe cu potentialii parteneri si clientii. Conferintele online sunt avantajoase pentru intreprinderi, intrucat economisesrw timp, bani si resurse ale companiei pentru organizarea de intalniri, conferinte, sesiuni de instruire si multe altele.

Economiseste costul si timpul de calatorie

Inainte de conferinte web in afaceri, daca doreati sa reuniti o echipa de vanzari raspandita in toata tara sau sa va intalniti fata in fata cu un client care locuieste in afara orasului, ati trebuit sa calatoriti. Calatoria nu numai ca poate fi costisitoare, ci necesita si timp. Conferinta web economiseste timp si bani intreprinderilor. In cateva minute, participantii la sedinta se pot conecta la sedinta fara a pierde timp la aeroport sau a cheltui bani pe un bilet. Chiar daca compania plateste pentru un serviciu de conferinte web, este de obicei mai putin costisitoare decat cheltuielile de calatorie.

Creste eficienta muncii

Programarea intalnirilor necesita de obicei mai multa munca decat simpla invitare sau mandatare a participantilor. Daca sunteti gazda, trebuie sa rezervati o sala de conferinte, sa planificati agenda. Conferinta web elimina toate aceste nevoi de rezervare, ceea ce inseamna ca organizarea unei intalniri este mai rapida si mai usoara decat intalnirile fata in fata.

Flexibil

Poate fi dificil sa organizati o intalnire improvizata atunci cand oamenii cu care trebuie sa va intalniti nu sunt din localitate. Conferinta web ofera mai multa flexibilitate. De obicei, trimiteti o invitatie prin e-mail sau una telefonica. In cateva minute, participantii se pot conecta la sistemul de conferinte web si incepe intalnirea.

Citeste in continuare

Social

Persoane care oferă bani cu împrumut într-un timp foarte scurt!

Publicat

pe

Nimic nu se compară cu momentul în care eșți pe cale de a organiza o frumoasă cerere în căsătorie. Toate acele emoții deosebite, pregătirile necesare și nu numai, toate acestea te fac să simți că trăiești și că poți mută și munții din loc.

Însă ce faci în cazul în care ai nevoie de o suma de bani pentru inel sau chiar pentru surpriză în sine? Dacă socotelile inițiale nu au fost așa cum te-ai fi așteptat și ai rămas fără bani, nu ar trebui să disperi, ci ar fi bine să încerci să iei o decizie care să te scoată din impas.

Trebuie doar să soliciți un credit de nevoi personale și să te orientezi către avantajele puse la dispoziție de către instituțiile financiare din România.

Gândește-te numai cât de mult contează să ai la cine să apelezi în momentele acestea grele, momente în care toți avem nevoie de bani și nu este nimeni care se declara mulțumit în totalitate de situația să financiară.

Un credit fulger aprobat online te va ajută să îți duci la bun sfârșit planurile și să fii pregătit așa cum se cuvine.

Demonstrează-ți că ești capabil de a ajunge acolo unde îți dorești și nu lasă nimic să îți stea în cale.

Dacă ziua de salariu este mult prea îndepărtată iar tu te-ai săturat să aștepți, trebuie doar să alegi un credit online doar cu buletinul și să fii pregătit să completezi cererea de solicitare prezentă în mediul online.

Mai mult de atât, nici nu vei fi nevoit să pleci într-un anumit loc sau să cauți biroul instituției alese. Este de ajuns să ai acces la un telefon mobil, laptop sau tabletă și să atașezi documentele necesare.

Toți cei care își doresc bani împrumut urgent doar cu buletinul, pot alege fără probleme Ocean Credit sau iCredit. Ambele variante vin la pachet cu foarte multe avantaje, încât îți va fi destul de greu să te hotărăști dacă te afli în categoria această.

Uneori ai nevoie doar de puțin curaj de a acționa și de a merge mai departe, fără să ții cont de ceea ce vor cei din jurul tău.

Un astfel de împrumut rapid nebancar contează mai mult decât îți imaginezi! Pur și simplu reprezintă calea ta către un o situație financiară mult mai bună, așa cum ți-ai dorit tot timpul.

Fă chiar acum schimbarea dorită și alege acel credit urgent azi!

Dacă vrei să te îndrepți spre servicii ireproșabile, Mozipo Group reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ai putea face în acest moment.

Alege cu încredere Mozipo Group și solicită un credit cu aprobare pe loc! Pune la punct evenimentul pe care dorești să îl organizezi, ai grijă la fiecare detaliu în parte, concentrează-te asupra rezultatului final și totul va ieși mult mai frumos decât ai fi crezut vreodată. Vei fi mândru de ține și de alegerile tale, fii conștient de asta!

Indiferent dacă ai mai făcut sau nu asta, vine un moment în care știi ce ai de făcut și nimic nu îți va stă în cale.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Exclusiv8 ore inainte

Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova confirmate de instanta/Politist local dat afara ilegal de tandemul Adrian Vaida – Adrian Dobre – reaincadrat in functie cu acordarea drepturilor banesti – Ziarul Incisiv de Prahova

Aflăm din ce în ce mai multe detalii (cu probe, documente si inregistrari audio/video)  despre ce   s-a întâmplat si se...

Eveniment11 ore inainte

Cursuri Creative: 6 ani de cursuri de copywriting și 400 de cursanți

Cursuri Creative aniversează 6 ani de când a lansat prima sesiune a cursului de “Inițiere în copywriting și content writing”...

Social11 ore inainte

Cursuri Creative: 6 ani de cursuri de copywriting și 400 de cursanți

Cursuri Creative aniversează 6 ani de când a lansat prima sesiune a cursului de “Inițiere în copywriting și content writing”...

Eveniment12 ore inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” INTERSPAR COM SRL

INTERSPAR COM SRL anunta lansarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor INTERSPAR COM” proiect  nr. RUE...

Viața în Brașov14 ore inainte

Montează caloriferul pe pardoseală cu ajutorul suportului special

Suportul de calorifer pentru pardoseală permite instalarea caloriferelor pe pardoseală, ceea ce înseamnă un confort suplimentar și ușurință în construcția...

EvenimentO zi inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” FAST DONER SRL

FAST DONER SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru FAST DONER SRL”,...

EvenimentO zi inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma RAZINVEST GLOBAL SRL

Societatea RAZINVEST GLOBAL SRL, a inceput la data de 13.04.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

EvenimentO zi inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO INTERNATIONAL SRL

Societatea DABO INTERNATIONAL SRL, a inceput la data de 13.04.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

conferinte online conferinte online
SocialO zi inainte

Avantajele utilizarii conferintei online in afaceri

Conferinta web ofera posibilitatea de a gazdui sau de a participa la intalniri de afaceri folosind un computer si un...

EvenimentO zi inainte

Afla cele mai utile informatii despre raschetarea parchetului

Parchetul este o podea de inalta calitate care poate fi pastrata generatii intregi. Dar, din cand in cand, o podea din...

Social2 zile inainte

Persoane care oferă bani cu împrumut într-un timp foarte scurt!

Nimic nu se compară cu momentul în care eșți pe cale de a organiza o frumoasă cerere în căsătorie. Toate...

Eveniment2 zile inainte

Samsung lansează noul Galaxy SmartTag+: calea cea mai inteligentă de a găsi obiectele pierdute

Localizare vizuală a bunurilor pierdute cu ajutorul tehnologiei AR integrată pe noul Galaxy SmartTag+ București, România – 12 aprilie 2021...

Top Știri