Connect with us

Eveniment

Cum sa alegi cel mai bun pat pentru copii

Brașovul MEU

Publicat

pe

Copiii nu se opresc. Isi petrec ziua alergand, jucandu-se, studiind, facand sport si, la urma urmei, invatand. Zilele lor sunt foarte intense, cu un nivel ridicat de activitate si de aceea noptile trebuie sa fie reparatoare, oferind o odihna de calitate care sa le permita sa recastige energie.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, patul este un element cheie. Atunci cand il alegem, exista mai multe aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare. Vezi aici un ghid care va poate ajuta.

Importanta odihnei bune

Cand cade noaptea si copiii se culca, incepe un proces de cea mai mare relevanta pentru ei: exista odihna esentiala pentru dezvoltarea copilului. In timp ce copiii dorm, creierul lor consolideaza ceea ce au invatat in timpul zilei. In plus, atentia si memoria sunt imbunatatite si functia de crestere este, de asemenea, activata.

Pentru toate acestea si pentru a ne asigura ca copiii nostri se pot odihni cat mai bine , este nevoie de o saltea de calitate, adecvata varstei si stadiului lor de dezvoltare.

Pana sa va dati seama, micutul dvs. va fi prea mare pentru a dormi in patut si va trebui sa va ganditi sa gasiti un pat potrivit pentru el. Acest moment are loc de obicei atunci cand copilul are intre 18 luni si 2 ani.

Mai important decat patul in sine este gasirea saltelei potrivite care sa va serveasca in general pana la varsta de aproximativ 10 ani.

– Trebuie sa aiba o fermitate ridicata si sa ofere un nivel bun de confort. In acest fel, pozitia din spate a copilului va fi adecvata si se va adapta corpului sau, garantand o dezvoltare corecta.

– De asemenea, trebuie sa fie foarte respirabil, pentru a oferi o senzatie termica buna.

– In ceea ce priveste masuratorile, trebuie sa alegeti o saltea potrivita pentru patul in care urmeaza sa o asezati. Nu trebuie sa fie grosimea saltelelor paturilor pentru adulti (intre 12 si 18 cm este suficient pentru copii).

Mobilier care creste odata cu copilul tau

In momentul in care copilul isi abandoneaza patutul pentru a dormi intr- un pat, salteaua devine o prioritate. Cu toate acestea, nu trebuie sa va deplasati la dimensiunile unui pat pentru adulti. O optiune este sa cautati un model extensibil care sa creasca in dimensiune in functie de nevoile copilului.

Aceste tipuri de paturi masoara, de obicei, in cea mai mica pozitie, aproximativ 80 X 130 cm, adica putin mai mult decat un patut. Copilul se va simti mai putin ciudat, mai protejat decat intr-un pat mare.

Daca va decideti asupra acestei optiuni, trebuie sa aveti in vedere ca fie schimbati salteaua la fiecare doua sau trei. De asemenea, este necesar sa o rotiti si sa o intoarceti din cand in cand, desi este dificil ca salteaua sa se deformeze sub greutatea redusa a copilului.

Daca sunteti in cautarea unei saltele confortabile pentru copiii dvs., spuma cu memorie poate fi alternativa perfecta, deoarece ofera o suprafata de sprijin foarte confortabila.

Alegeti un model care este ferm, desi nu excesiv, si care are o captuseala de calitate (spuma cu memorie, daca este posibil) care garanteaza un confort mai mare. Vezi mai multe modele de paturi pentru copii pe Conde.ro.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

Publicat

pe

De

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi senzori Full HD, destinată să ofere șoferilor o experiență de înregistrare și navigare de neegalat.

Performanță video de excepție

NAVITEL R9 DUAL este echipată cu senzorul Sony 307 (STARVIS) și un procesor MSTAR 8339, garantând o calitate video full HD pentru ambele camere – frontală și din spate – în același timp. Cu un unghi de vizualizare de 170° pentru camera frontală și 136° pentru camera din spate, dispozitivul capturează detaliile cu precizie, inclusiv marginile drumului și zonele „orbite”. Senzorul super sensibil STARVIS 307 asigură o performanță deosebită în condiții de lumină scăzută.

Navigare inteligentă și alerte în timp real

Cu un modul GPS încorporat și o bază de date actualizată cu regularitate, NAVITEL R9 DUAL notifică șoferul despre restricțiile de viteză și avertismente, contribuind la o navigare eficientă și la evitarea situațiilor neplăcute.

Wi-Fi și control ușor cu Navitel DVR Center

Modulul Wi-Fi încorporat și aplicația Navitel DVR Center facilitează configurarea, actualizarea software-ului și gestionarea fișierelor direct de pe dispozitivul mobil, indiferent de sistemul de operare – iOS sau Android.

Control dual pentru securitate sporită

O caracteristică distinctivă a NAVITEL R9 DUAL este camera video Full HD pentru interiorul mașinii, oferind înregistrare și monitorizare completă a evenimentelor din spatele vehiculului. Aceasta se montează ușor pe geamul din spate cu bandă adezivă 3M, acoperind unghiurile moarte și completând astfel sistemul de supraveghere.

Baterie de mare capacitate pentru funcționare offline

Cu o baterie de 500 mAh, NAVITEL R9 DUAL poate funcționa offline și detectează automat impactul sau coliziunea în modul de parcare, pornind înregistrarea pentru protecție suplimentară. Fișierele de înregistrare sunt protejate și nu vor fi șterse în timpul suprascrierii în buclă.

Navitel DVR Player pentru gestionare eficientă a datelor

Înregistrările video sunt integrate cu traseul vehiculului, iar utilizatorii pot gestiona și edita fișierele cu ajutorul programului Navitel DVR Player pe PC.

Pentru a completa experiența, fiecare cumpărător primește un voucher pentru programul Navitel Navigator pentru dispozitivele cu sistemul de operare Android. Abonamentul anual include o licență pentru hărți din peste 45 de țări ale lumii.

NAVITEL R9 DUAL redefinește standardele în materie de camere auto pentru bord, oferind performanțe superioare, control ușor și funcționalități inovatoare pentru o experiență de conducere mai sigură și mai conectată.

Pentru mai multe informații despre NAVITEL R9 DUAL și alte produse NAVITEL, vă rugăm să vizitați website-ul nostru Navitel.com/ro.

Despre NAVITEL:

NAVITEL ocupă o poziție de vârf în furnizarea soluțiilor de navigație și monitorizare a vehiculelor, oferind o diversitate de produse și servicii de înaltă calitate destinate atât șoferilor individuali, cât și companiilor de transport la nivel global. Cu o experiență vastă și acces la tehnologii de ultimă generație, NAVITEL se implică să îmbunătățească calitatea experienței de conducere și să maximizeze siguranța pe drumurile din întreaga lume.

Website: http://www.navitel.com/ro
Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Citeste in continuare

Eveniment

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibilă și în magazinele din România

Publicat

pe

De

Deschizând era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvăluie noi experiențe Galaxy AI pentru toți, acum disponibile și în România

București, România – 1 februarie 2024 – Samsung Electronics anunță disponibilitatea globală a noii serii Galaxy S24, care anul acesta a înregistrat un număr impresionant de precomenzi datorită specificațiilor sale inovatoare bazate pe Galaxy AI.

Seria Galaxy S24 marchează un prim pas către o nouă eră a telefoanelor AI, care redefinește modul în care oamenii interacționează cu telefoanele lor mobile. Ne bucură faptul că românii se numără printre cei care îmbrățișează inovația și sunt întotdeauna entuziasmați să testeze ultimele tehnologii Samsung. Acest lucru este demonstrat și de faptul că peste 65% dintre consumatorii care au ales să facă precomandă anul acesta au optat pentru modelul Galaxy S24 Ultra, vârful nostru de gamă.”, declară Tiberiu Dobre, Head of Mobile Experience la Samsung Electronics România și Bulgaria.

Galaxy AI oferă funcții inovatoare și practice care transformă modul în care comunicăm, creăm și descoperim lumea. De la comunicare fără bariere, cu ajutorul funcțiilor precum Live Translate și Chat Assist, la un nou standard în căutare, furnizat de Circle to Search realizat alături Google, AI va îmbunătăți aproape fiecare experiență a utilizatorilor Galaxy S24. Noul motor ProVisual, o suită de instrumente AI din camera telefonului, maximizează libertatea creativă, de la captarea imaginilor cu noile capacități de zoom la editarea cu ajutorul AI generativ.

Samsung merge chiar mai departe în a democratiza aceste inovații recente, astfel încât mai mulți utilizatori să poată bucura de aceste experiențe care le ușurează viața. Vor fi disponibile mai multe opțiuni de limbă pentru caracteristicile AI, în plus față de cele 13 limbi actuale. Cele mai multe experiențe Galaxy AI vor fi, de asemenea, extinse către modelele anterioare prin actualizări de software, inclusiv seria Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 și seria Tab S9. În cele din urmă, în angajamentul Samsung pentru un ciclu de viață al produsului mai lung și mai fiabil, seria Galaxy S24 oferă acum șapte generații de actualizări de sistem de operare și șapte ani de actualizări de securitate.

Disponibilitate comercială în România

Începând cu 31 ianuarie, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 sunt disponibile la parteneri și pe samsung.com/ro, cu posibilitatea de plată în 24 de rate fără dobândă. În plus, utilizatorii care aleg să achiziționeze un model din seria Galaxy S24 se vor putea bucura și de un voucher de 500 lei în contul lor Samsung la achiziție sau de un discount de 500 lei prin programul de Trade-in.

Galaxy S24 Ultra vine în culorile Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet și Titanium Yellow. Galaxy S24+ și Galaxy S24 sunt disponibile în culorile Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet și Amber Yellow. Galaxy S24 Ultra este disponibil și în culorile Titanium Blue, Titanium Green și Titanium Orange exclusiv pe samsung.com/ro; Galaxy S24 și S24 sunt disponibile și în culorile Sapphire Blue, Jade Green și Sandstone Orange exclusiv pe samsung.com/ro.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s24-ultra/.

Citeste in continuare

Eveniment

Koly Medical – partenerul tau in ameliorarea durerilor, reabilitare fizica si recuperare postoperatorie

Publicat

pe

Foarte multi pacienti se confrunta cu probleme medicale care inseamna dureri constante, disconfort fizic, limitari fizice pentru a desfasura anumite activitati sau disconfort in urma unor interventii chirurgicale. Chiar daca astfel de situatii pot fi ameliorate cu ajutorul medicamentelor antiinflamatoare si analgezice, trebuie spus ca exista si o optiune non-invaziva si cu rezultate pe termen lung, si anume recuperarea medicala.

Koly Medical este un centru specializat in proceduri de recuperare medicala din Bucuresti care pune la dispozitia pacientilor o echipa formata din specialisti in recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie. Mai mult, in cadrul acestui centru medical pacientii pot apela chiar si la serviciile oferite de un ortoped Bucuresti.

Servicii complete pentru toate tipurile de afectiuni

Recuperarea medicala vizeaza sprijinul oferit pacientului prin prisma mai multor tratamente care au rolul de a reda functionalitatea anumitor componente ale organismului fizic si de a diminua durerile care pot sa apara la nivelul fizic in urma unor afectiuni. Trebuie spus ca paleta de servicii in domeniul recuperarii medicale este foarte vasta si diversificata.

In acest context, orice pacient care se adreseaza centrului Koly Medical va putea sa beneficieze de servicii complete pentru toate categoriile de afectiuni medicale. Este foarte important sa punctam ca orice tratament este stabilit doar in urma unei consultatii medicale efectuate in prealabil. Fie ca pacientul vine cu o trimitere de la un alt medic, fie ca evaluarea starii de sanatate a pacientului este realizata de medicul, kinetoterapeut sau fizioterapeut, orice program de recuperare medicala porneste de la aceasta evaluare medicala.

Pentru a raspunde nevoii cat mai multor pacienti, Koly Medical propune o paleta larga de tehnici, metode, abordari si proceduri din domeniul fizioterapiei, kinetoterapiei si ortopediei. Proceduri precum terapia cu laser, terapia TECAR, electroterapia, terapia cu ultrasunete, magnetoterapia, masajul, drenajul limfatic, parafina sau terapia prin miscare, toate acestea sunt disponibile in cadrul centrului medical.

In acelasi timp in cadrul centrului pacientii pot sa beneficieze de experienta si de pregatirea unui ortoped Bucuresti. Avand in vedere faptul ca de multe ori recuperarea medicala este necesara in cazul unor traumatisme sau leziuni la nivelul sistemului musculo-scheletal, la Koly Medical serviciile de ortopedie sunt considerate a fi indispensabile pentru a fi integrate in cadrul serviciilor puse la dispozitia pacientilor care au nevoie de recuperare sau de redobandirea functionalitatii in anumite zone ale organismului.

Cand se recomanda sa apelezi la Koly Medical?

Persoanele care sufera de dureri cronice cauzate de reumatism, probleme sau afectiuni la nivelul articulatiilor si al oaselor sau care au avut parte de un accident vascular cerebral, isi pot redobandi mobilitatea cu ajutorul procedurilor de recuperare medicala sau pot sa amelioreze durerile prin anumite proceduri de fizioterapie si kinetoterapie.

Daca te numeri printre persoanele care sunt foarte active din punct de vedere fizic si uneori se mai intampla sa apara leziuni musculare, traumatisme la nivelul membrelor sau chiar fracturi ale oaselor, atunci poti sa te adresezi unui ortoped Bucuresti din cadrul Koly Medical. Informatii cu privire la serviciile oferite si la echipa de medici pot fi gasite pe www.kolymedical.ro, iar pentru programare accesati aici.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Afaceri locale12 ore inainte

Eurodeal: Transformând Visurile în Realitate prin Cursurile Sale de COMPETENTE ANTREPRENORIALE AUTORIZATE

Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare, educația și pregătirea adecvată sunt cheile succesului. Centrul de Formare Profesională Eurodeal înțelege...

Uncategorized19 ore inainte

Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency

Evenimentele GPeC 2024 au luat startul încă din februarie cu Școala de Iarnă GPeC și GPeC Meetup Chișinău, iar începând...

Uncategorized23 de ore inainte

O centrala de detectie incendiu, dovada ca iti respecti banii, bunurile si familia!

Intr-o lume plina de riscuri, protejarea locuintei si a celor dragi devine o prioritate de top! Una dintre cele mai...

Uncategorized5 zile inainte

Up România și Sezamo, parteneri pentru consum responsabil: Plățile cu cardul Up Dejun și Up Cadou, acum disponibile pe platforma Sezamo.ro

București, 14 martie 2024 – Prin intermediul acestei colaborări, beneficiarii cardurilor Up Dejun și Up Cadou pot achiziționa o gamă variată de produse...

Uncategorized5 zile inainte

Implant dentar – pretul pe care nu vei regreta ca l-ai platit. Va merita fiecare banut

Implanturile dentare reprezinta o solutie inovatoare si eficienta pentru inlocuirea dintilor lipsa. Aceste proceduri au devenit din ce in ce...

Exclusiv1 lună inainte

Nu e logic ca lipsa de transparenta a Directiei Generale Financiara din MAI ascunde o greseala? – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne intrebam intr-un articol, pe buna dreptate, cat de impartiala poate fi judecata intr-un dosar in care inculpatii au ajuns...

Uncategorized1 lună inainte

OnePlus 12 și OnePlus 12R disponibile în pachete speciale pe oppostore.ro

București, 15 februarie 2024 – Cele mai noi smartphone-uri din portofoliul brandului global de tehnologie OnePlus, modelele OnePlus 12 și OnePlus...

Uncategorized1 lună inainte

Alecsandra Roman este noul Chief Marketing Officer Voxa

București, 14 februarie 2024 – Voxa, liderul aplicațiilor de audiobook-ri și e-book-uri din România, își consolidează echipa de management regional...

Uncategorized1 lună inainte

Festivalul IntenCity 28-30 iunie 2024

Festivalul IntenCity, aflat la cea de-a treia ediție, va avea loc în perioada 28-30 iunie 2024, în Craiova, pe două...

Eveniment1 lună inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

Uncategorized1 lună inainte

Cum ne pregătim pentru alegerile europene din 2024

Peste 134 de milioane de oameni din Europa* vin pe TikTok în fiecare lună, iar mulți dintre aceștia vor vota...

Uncategorized1 lună inainte

PC Garage anunță campania de Valentine’s Day “Vrei sa fiu a ta de gaming?”

București, România – 14 februarie 2024 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din...

Top Știri