Connect with us

Exclusiv

Tăcere la Romarm și Ministerul Economiei/Ramanerea acestor clanuri de fosti DIE in aparatul operativ actual, implica cele mai mari riscuri ale tarii – Ziarul Incisiv de Prahova

Brașovul MEU

Publicat

pe

Romania intre Saint George Order & Island si ANRM, prin clarviziunea domnului Dan Hazaparu, omul care opereaza, legendat, prin sosia actorului de pantomima Radu Gheorghe, respectiv dinamciul si, de acum celebrul ofiter de informatii timisorean Petre Rus, sectoarele strategice ale Romaniei, incepand de la cea mai importanta agentie de resurse a tarii, pana la gestionarea informativa, a proiectelor si a intereselor Romaniei in relatiile cu contractorii italieni si francezi ai NATO, proiecte aflate in portofoliile oficialilor si ministrilor care au condus si conduc, in continuare, ministerele economiei, cercetarii, apararii, comunicatiilor si transporturilor etc, printr-un dispozitiv subsecvent eternuui hub din Dealul Feleacului, aflat gestiunea, in comanda si in portofoliul Gen Vasile Puscas, Ovidiu Silaghi, Istvan Nagy, sotul Corneliei Nagy, Vasile Sima etc, alaturi de renumita echipa transilvaneana, pe fileirele bulgaro-ucrainiene ale Rheinmetall.

Ramanerea acestor clanuri de fosti DIE in aparatul operativ actual, implica cele mai mari riscuri ale tarii, expusa, in continuare, complet si permanent, in fata strategiilor aliantei si a programelor comune militare avute, derulate, stabilite si de perspectiva, cu partenerii strategici ai Romaniei, din spatiile european si euro-atlantic, constituie principala amenintare la securitatea Statului Roman.

Incepem seria dezvalurilor noastre prin prezentarea acestor situatii, care au devenit cazuistica NATO si care genereaza, in continuare, reactii nebanuite in randul sistemelor de aliante ale Romaniei, la scara superioara, generand efecte dezastruoase in sistemele de relatii externe ale tarii, care au fost compromise de aceste cercuri militaro-economice, pentru multi ani, de acum inainte.

Concret, partenerii externi ai Romaniei cunosc, in fond, activitatea ‘cercetatorului’ Dan Hazaparu si, in special, din spatial ucrainian, alaturi de faimosii Emanuel Babici – presedintele Uzinsider si Matache Nicolaide, presedintele CA si administratorul Uzinexport. Rezultate: Hidrojet, Krivoi Rog, ambele falimente si pierederi majore pentru Romania, in timp ce respectivii prospera, in continuare, in privat, dupa administrarea dezastruoasa a celor doua obiective. La preluare a aparut consacratul Dan Hazaparu, eroul nostru, care i-a mintit, pe toti: pe romani, pe ucrainieni, pe americani. Dar pe nemtii de la Rheinmetall, cu care opereaza bugetele militare, de aparare ale Romaniei, alaturi de vehicule ale filierei Sofia, nu. Deci Hazaparu a actionat in acord perfect si in conformitate cu planurile laboratorului militar german, contribuind la extragerea altor solutii si jucatori aflati sub umbrella NATO, care au fost exclusi, desi au prezentat solutii superioare sau similare celor achizitionate, dar la preturi dimensionate la jumatate din cele acceptate de partea romana.

Aceasta este contributia responsabililor romani in intel, in calitate de furnizori de expertiza pentru beneficiarul alianta, care epuizeaza bugetul Romaniei si care indatoreaza, pentru zeci de ani, de acum inainte, tara si poporul nostru.

Va rugam sa observati documentele obtinute de specialisti in sectroul de securitate si care ne-au fost puse la dispozitie, pentru informarea opiniei publice romanesti, in legatura cu aceste grupuri de crima organizata care isi au radacinile in Romania.

De asemenea, sesizam institutiile abilitate, cu privire la imprejurarea ca in cluburile aliantei se analizeaza, din ce in ce mai pregnant, “contributia si rolurile romanesti” in programele de cooperare comune, din perspectiva in care tot mai multe state si guverne isi manifeta, deschis, ingrijorarea in raport cu echipele de ofiteri romani care asuma decizii ingrijoratoare chiar si pentru organizatie. De aici si atitudinea de retragere a sprijinului si de resipngere, adesea de repulsie fata de orice vine de la Bucuresti, vis a vis de programele economco-militare, investitionale, VISA Waiver, Schengen, JAI etc.

Oficial, situatia este dupa cum urmeaza, in descrierea de mai jos:

Pe fondul declaratiilor publce ale Ministrului Economiei, pe Facebook, care a anunţat in cursul lunii decembrie că “ industria de apărare are o nouă lege a cooperării tehnologice şi industriale, care va permite definirea mai clară a interesului esenţial al României şi a proiectelor importante care vor fi realizate în domeniul industriei de aparare cu capital de stat sau privat. De aceea, noua lege simplifică procedurile, clarifică responsabilităţile şi obligă la cooperare interinstituţională, achiziţia făcându-se simultan cu semnarea acordului de cooperare tehnologică şi industrială. Oficiul de Compensare pentru Tehnică Specială se va transforma în Agenţia Română de Cooperare Tehnologică şi Industrială pentru Securitate şi Apărare şi va primi atribuţii noi. Îmi doresc ca să putem realiza analize cost-beneficiu premergătoare deciziilor de transfer tehnologic, dar şi o monitorizare a progresului proiectelor cu acţiuni de corecţie în timp real”,  apare noua linie a Romanie, in domeniu, Stefan Radu Oprea menţionand că noua lege aprobată in sedinţa de guvern sub forma Ordonanţei de Urgenţă, răspunde cerinţelor europene stabilind interesul esenţial în conformitate cu art. 346 din TFUE.

Astfel, România va moderniza sistemele de apărare antiaeriană Oerlikon cu ajutorul Rheinmetall / Cât costă contractul și în ce constă?

Ministerul român al Apărării a încheiat un contract cu producătorul german Rheinmetall pentru modernizarea completă a sistemelor de apărare aeriană Oerlikon GDF 103 ale țării.

Cât costă contractul semnat de România cu Rheinmetall și în ce constă?

Contractul se ridică la o valoare de 325 de milioane de euro şi include livrarea a patru sisteme (șase instalații artileristice per sistem), precum şi asigurarea de pregătire, piese de schimb şi alte servicii.

Două sisteme de apărare aeriană vor fi livrate în termen de 24 de luni, iar celelalte două în interval de trei ani.

„Această primă comandă substanțială din partea guvernului român ne lărgește amprenta în Europa Centrală. De asemenea, subliniază rolul Rheinmetall ca furnizor principal de sisteme de apărare aeriană la sol. Mai mult, comanda va consolida capacitățile defensive ale UE și NATO pe flancul estic al Europei, lucru de care suntem foarte bucuroși”, afirmă Armin Papperger, președintele consiliului executiv al Rheinmetall AG.

Rheinmetall operează deja de câteva luni în România, la Satu Mare, un centru de mentenanță unde întreține vehicule militare.

Fiecare dintre sistemele comandate constă în sistemul de control al tirului Oerlikon Skymaster TLCN, un sistem de radar 3D X-Band Tactical Acquisition sau X-TAR3D, şase tunuri GDF009 TREO Oerlikon Twin Guns calibru 35 mm şi două autospeciale de mare tonaj pentru transportarea sistemului de control al tirului şi sistemului radar de urmărire, potrivit companiei germane.

România are în dotarea Forțelor Terestre 36 de instalații artileristice duble (72 de tunuri) Oerlikon GDF-003. Conform actualului contract de modernizare, la noul standard GDF-009 vor fi aduse 24 de instalații artileristice (48 de tunuri).

Forțele Terestre Române au în dotare sistemul antiaerian Oerlikon (Oerlikon GDF-003) – instalații artileristice cu câte două tunuri antiaeriene de 35mm care se instalează în locurile unde trebuie să asigure protecția antiaeriană.

Sistemele sunt „mobile” în sensul în care pot fi împachetate și mutate în alt loc. Similar, și radarele lor sunt montate pe camioane care fac parte din baterie.

Complexul Oerlikon 2×35 mm – În total 72 de tunuri antiaeriene (36 de sisteme) care au fost cumpărate de la Elveția și cu care România a participat doi ani consecutiv la contingentul NATO din Polonia.

Potrivit comunicatului de presa official, al Rheinmetall, Ministerul român al Apărării a încheiat un contract cu Rheinmetall pentru modernizarea temeinică a sistemelor de artilerie de apărare aeriană Oerlikon GDF 103 ale țării. Pentru întreprinderea tehnologică din Düsseldorf, aceasta este prima comandă importantă din România, stat membru NATO și UE. În valoare de aproximativ 328 de milioane de euro, contractul include livrarea a patru sisteme, precum și instruire, piese de schimb și alte servicii. Două sisteme urmează să fie livrate în următorii doi ani și alte două în trei ani.

„Această comandă substanțială pentru prima dată din partea guvernului român ne lărgește amprenta în Europa Centrală. De asemenea, subliniază rolul Rheinmetall ca furnizor principal de sisteme de apărare aeriană la sol. Mai mult, ordinul va consolida capacitățile defensive ale UE și NATO pe flancul estic al Europei, lucru de care suntem foarte bucuroși”, afirmă Armin Papperger, președintele consiliului executiv al Rheinmetall AG. În Satu Mare, România, aproape de granițele țării cu Ucraina și Ungaria, Rheinmetall operează deja de câteva luni un hub de service, unde întreține și deservește vehicule militare.

Fiecare dintre sistemele comandate constă dintr-un sistem de control al incendiului Oerlikon Skymaster TLCN; un radar de achiziție tactică X-Band 3D sau X-TAR3D; șase tunuri duble GDF009 TREO Oerlikon de 35 mm, inclusiv încărcător automat; și două autospeciale de mare tonaj pentru transportul sistemului de control al incendiilor și radarul de urmărire.
Un sistem de artilerie antiaeriană Oerlikon modernizat, soluția de apărare aeriană Skynex a Grupului este un sistem de apărare aeriană la sol modular, flexibil, pentru protecția obiectelor și instalațiilor staționare la distanță scurtă și scurtă. Reprezentând cel mai recent stadiu al tehnicii, este capabil să angajeze simultan până la patru ținte la distanță foarte scurtă, inclusiv ținte terestre.
Soluțiile de apărare aeriană bazate pe tun din familia de produse Skynex se pretează în mod special pentru operațiunile la distanță apropiată, unde rachetele ghidate sunt ineficiente. Efectorii utilizați aici sunt tunurile automate Oerlikon cu tragere rapidă, cu o rată de tragere de 1.100 de cartușe pe minut și o rază efectivă maximă de până la 4.000 de metri.

Acestea sunt elementele oficiale, arate publicului. In realitate, este vorba de un sabotaj generalizat al industriei de aparare care, deși aflată în criză de pulberi pentru muniție, vrea, prin conducerea actuala a Romarm, să vândă 400 de tone de pulberi, primite de la Rezerva de Stat, unei companii bulgare de armament.

Ancheta noastra jurnalistica, sprijinita de experti in sectorul de aparare a descifrat, precis, adevarate planuri si intentii ale vectorilor implicate in mod active si care staruie si persevereaza in actiunile lor de subminare a acestui  sector strategic, de atatia ani, sector care s-a consacrat prin distrugerea totala, ireversibila a ca[acitatilor de aparare a Romaniei, situatie cunoscuta, in fond, de partenerii strategici si de aliatii Romaniei care s-au edificat, pe deplin cu privire la actiunile de complot sistematice care au condus la distrugerea sectorului de productie militara a ttarii, dar si continuarea, in desfasurare, prin diferite forme, a unor entitati, romanesti si straine care, prin repreentanti, la varf, consacrati ca specialist in domeniu, contribuie, in present la anihilarea oricarei tendinte de revigorare sau restructurare a vreunui segment al productiei de aparare.

Ancheta noastra jurnalistica, bine documentata, isi propune s ava prezinte date si documente clare, explicitae, care demonstreaza, alaturi de alte mijloace mass-media romanesti, actiunile acestro grupuri care beneficiaza de pozitiile si atributelle inca detinute ale unor tradatori, unii dintre acestia inca fiind in indeplinirea unor roluri active in sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala, duppa ccum chiar acestia declara, in diverse medii, de referinta, deconsiprate de structurile nationale competente romanesti.

Astfel, iscusitul nou director dirijand “corespunzator” Romarm face pulbere industria de apărare, dispunand scoaterea a aproximativ de 400 de tone de pulberi de la Rezervele de Stat, pentru ca industria de apărare românească să poată produce muniție, context in care Compania Națională Romarm, condusă de Emanuel Ioana, vrea să o vândă, pe repede înainte, magnatului bulgar Emilian Grebev, patronul firmei EMCO.

O afacere controversată, în contextul în care Romarm cumpără anual pulberi din Serbia pentru a asigura materia primă companiilor de stat pe care le gestionează în numele Ministerului Economiei, condus de pesedistul Radu Oprea.

Constantin Bucuroiu, președintele Alianţei Sindicatelor din Industria de Apărare şi Aeronautică, a declarat pentru DeFapt.ro că filialele Romarm, companii cu tradiție în producția de muniție, au refuzat contracte pe bandă rulantă din cauza lipsei de pulberi.

Fabricile de armament românești deținute de Compania Națională Romarm, din subordinea Ministerului Economiei, sunt dependente de pulberea sârbească pentru a produce diverse tipuri de muniție pentru export, dar și pentru Armata Română.

Principalul furnizor de pulbere pentru industria de apărare românească este Uni Global, o firmă sârbească controlată de Nebojsa Novakovic. Acesta este unul dintre cei mai mari și comercianți de arme din Balcani.

Recent, însă, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, condusă de Georgian Pop, a scos din depozitele statului în jur de 400 de tone de pulberi pentru fabricile de armament românești. Părea o oportunitate extraordinară pentru industria românească de apărare. Motivul scoaterii pulberilor din Rezerva de Stat: substanțele sunt aproape de expirarea duratei de viață.

De exemplu, s-au scos zeci de tone de pulbere nitroceluloză produsă în perioada 1991 -1995. Un alt tip de pulbere, VT, a fost produs în anul 1990. Pulberea VU-FL datează din perioada 1995-2000.  O parte din aceste tipuri de pulberi a ajuns la Uzina Mecanică Plopeni, restul, la Carfil. Ambele, fabrici producătoare de armament ale Romarm.

Pe fir a intrat, însă, magnatul bulgar Emilian Grebev, patronul firmei EMCO, care vrea să obțină pulberea scoasă din Rezervele de Stat ale României pentru compania sa. În acest sens, a început să facă demersuri la Romarm pentru a cumpăra pulberea ajunsă la cele două fabrici de armament românești.

Romarm, sub conducerea lui Emanuel Ioana, și-a arătat deja disponibilitatea de a vinde pulberea. De exemplu, Șerban Ianculescu, șeful serviciului export din cadrul Romarm, a anunțat, printr-un mesaj intern, intenția companiei EMCO de a achiziționa pulberea.

DeFapt.ro l-a întrebat pe Bogdan Hera, directorul comercial al Romarm, de ce se vrea ca pulberea primită de la Rezervele de Stat ale României să fie vândută în Bulgaria. „Nu aș putea să vă răspund la întrebarea asta. Nu pot să vă confirm sau nu că vrem să o vindem”, a spus directorul Bogdan Hera.

Tăcere la Romarm și Ministerul Economiei

Întrebat dacă România mai importă pulberi din Serbia, Bogdan Hera a precizat că informațiile au un caracter confidențial.

DeFapt.ro, alaturi de alte mijloace de presa  [hotnews] si comunicatele Rheinmetall, a încercat să obțină un punct de vedere de la Emanuel Ioana, directorul general al Romarm, în legătură cu vânzarea pe care o pregătește către compania EMCO, dar acesta a refuzat să răspundă la solicitarea transmisă.

Emanuel Ioana, fost consilier economic de la Ambasada României de la Berlin, a fost livrat, preluat si acceptat șef la Romarm, pe ocultele filiere descrise.

Bulgarii cumpără, astfel, pulbere ieftină și o revând scump

Constantin Bucuroiu, președintele Alianţei Sindicatelor din Industria de Apărare şi Aeronautică, știe prea bine cum se fac afacerile cu pulberi la nivelul Romarm. „Vindem în Bulgaria ieftin și pe o urmă bulgarii o să ne-o vândă nouă, în industria noastră. S-au mai întâmplat lucruri din astea”, a spus râzând liderul de sindicat.

Acesta a precizat că i-a trimis un material ministrului Radu Oprea în contextul în care fabricile de armament românești au avut o perioadă de aproximativ trei luni în care nu au avut nici un gram de pulbere pentru producția de muniție. In atare situatie, fabricile românești refuză contracte din lipsă de pulberi

„Fabricile au suferit de lipsă de pulberi pentru muniție. Via Bulgaria ne costă foarte mult pe noi, în loc să o dea direct industriei românești pentru îmbunătățire. Bulgarii zic că fac o îmbunătățire și o bagă din nou pe piață. Una dintre țările în care bagă pulberea bulgarii este chiar România”, a declarat Constantin Bucuroiu.

Liderul de sindicat atrage atenția că există pericolul să ne trezim în situația, așa cum s-a mai întâmplat, în care să nu primim pulbere de la sârbi. „Avem penalizări chiar de la armata noastră pentru că nu am livrat muniția la timp. Sunt foarte multe contracte care se refuză din cauza lipsei de pulberi.

Industria românească, în loc să meargă mai departe, stă pe loc și are pierderi. Pe urmă vine Guvernul cu măsuri de austeritate că sunt pierderi”, a declarat Bucuroiu.

Bulgarul Gebrev, otrăvit de GRU

Magnatul armelor din Bulgaria, Emilian Gebrev, a cărui companie, EMCO, produce o mare parte din muniția și obuzele de tanc pe standarde sovietice, a declarat pentru Financial Times că rușii au încercat să-i saboteze fabricile și depozitele de armament.

Producătorul de arme a spus că agenții serviciilor secrete militare ruse (GRU) care au încercat să-l omoare de două ori în 2015: „Au acționat în mod evident la comenzi de la un nivel foarte înalt la Moscova”.

Emilian Gebrev a fost otrăvit în anul 2015 cu o substanță de tipul celei folosite trei ani mai târziu împotriva fostului ofițer de informații rus Serghei Skripal pe teritoriul britanic. Afaceristul bulgar a intrat în comă câteva săptămâni, dar și-a revenit. Procurorii responsabili de cazul Gebrev au descoperit implicarea a trei agenți GRU, dar ancheta a fost suspendată în 2020, motivându-se lipsa asistenței juridice internaționale.

Cam acesta este contextul care genereaza si perpetueaza rolurile cadrelor si agentilor romani recrurati, predati, sau aflati in slujba altora, in directiile subminarii economice, financiare, investitionale, strategice, militare, a productiei de aparare a tarii noastre, cu precizarea ca am fost informati, recent, ca alti jucatori calibrati au fost rescosi din conservare si au fost inserati in formulele de jocuri operationale si pe care ancheta noastra jurnalistica le prezinta:

Cazul RAID in care agentii NU romani interpreteaza roluri desavarsite, pe scena sectorului militar, ii remarca pe actorii Ionel Rusen, Dougas Andreson, A. Cazacu fiind, de acum personaje consacrate. Echipa colorata international, care a atras si beneficiaza si de un personaj “atras”, cu pasaport american, intentioneaza, official, sa lanseze o linie completa de 5.56 si 7.63, pe filierele coordonate de domnul Nagaru, aflat la preluarea si in exercitiul dirijarii Romanian Allied International Defence.

Aceasta este firma care vizeaza sa il mai pacaleasca, inca o data, printr-un contract de audit sau advisoring, pe omul de afaceri Gigi Becali, care crede ca un investitor american va prelua obiectivul.

Concomitent cu lupta de preluare, sub control, a sectorului, se deruleaza alta actiune, descifrata de si prin Operatiunea “Otokar Defence”, turcii gasind corespondent in agentul Dorin Iacob, fostul ofiter de militie, in prezent analist al unui post de televiziune central, care face obiectul atentiei unora si a altora, pentru marsutizarea fiului sau, in calitate de administrator special al Clubului Dinamo Bucuresti, pe anumite filiere de interese subterane si clandestine. Fiul a fost si este sustinut, in continuare, prin neanceperea unor anchete si campanii de presa, actiuni care au la baza santajul… Din aceste considerente, situatia falimentului incert al Clubului Dinamo s-a prelungit, atatia ani, administrator fiind, mentinandu-se si pastrandu-se in conformitate cu situatia, prin care clubul in faliment a asigurat beneficii, favoruri, avantaje etc, echipei familiei Iacob, tata – Dorin si fiu – Vlad.

Adevarata parghie de presiune si de exercitare a influentei echipei tatalui!

Tinta Grupului IACOB este constituita de atingerea obiectivului actiunii programului de achizitii a unui numar de 900 de masini “usor blindate”, iar din pozitia sa, actionand dirijat, pe directia Galati – Bucuresti, sa destructureze competitia, respectiv sa ii elimine, pe orice cai pe concurentii: NUROL MAKINA (Turcia), SHARPA (Franta), alte companii similare, din Spania si Statele Unite, care au prezentat oferte superioare din punctul de vedere al elementelor calitate – pret, ofset etc, end-user-ului MApN.

Semnificativ este faptul ca un inalt decizional al unei structuri nationale este monitorizat si partenerii strategici au dovedit, prin schimburi de informatii, derulate cu doua agentii europene, legaturile si actiunile sale in aceste operatiuni, pe filierele dispozitivelor care opereaza specific in zona de influenta a Judetului Neamt, curierul intre comandantul din Bucuresti si beneficiarul institutional fiind Ionel Arsene, a carui formula a inclus, in roluri ministeriale, pe post de consilier al prestigiosului Danut Andrusca, si un fost sef al Sectiei Dambovita, ulterior cadru didactic ANI, care a fost pensionat operativ prin interventiile colegilor din catedra academiei.

In final va reamintim, stimati cititori, ca Danut Andrusca a fost ministrul economiei si, in calitatea si in demnitatile sale, a avut, in portofoliu si in administrare, ranguri si prerogative alaturi de consilierul Rizea Marian, sectorul de aparare al Romaniei. Va dati seama, cine, ce, cum?

Ne mai intrebam, azi, cum a fost posibil ca aceste personaje sa fie desemnate sa faca ceva benefic pentru tara si pentru romani?

Sa nu uitam criteriile de punctare, selectie si desemnare, intrucat ministrul Danut Andrusca s-a calificat, alaturi de echipele sale, pe deplin, fiind desemnat, astfel, sa preia si sa conduca si a indeplinit, cu success, functiile: Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare, in calitate de administrator special, consilier personal al ministrului secretar de stat responsabil pentru energie, administrator special Cuprumin S.A., presedinte CA al Conversmin S.A., deputat in Parlamentul Romaniei, ministrul economiei etc.

Sa ne mai miram cum a ajuns Romania astazi, asa? Vom reveni. (Cerasela N.)..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exclusiv

De ce să investești în sisteme de interfonie și ce avantaje îți oferă?

Publicat

pe

De

Locuiești la casă și îți dorești să te bucuri de un nivel înalt de siguranță, indiferent dacă te afli în concediu, la serviciu ori ești acasă?

Studiază gama de sisteme interfonie de aici, pentru a descoperi ce produse ai astăzi la dispoziție, dar și ce avantaje îți poate oferi noua tehnologie de pe piață. Sistemele moderne sunt foarte simplu de instalat, dar și de utilizat.

De ce ai nevoie de sisteme interfonie?

Interfoanele au fost concepute pentru a te ajuta să limitezi foarte simplu accesul oamenilor într-un anumit perimentru. Când te gândești la propria locuință, cu siguranță îți dorești ca aici să poată intra doar cei apropiați, iar ca musafirii nepoftiți să rămână la distanță. Practic, datorită sistemelor moderne, poți decide foarte ușor cine intră în curtea și în casa ta.

Cum funcționează?

Atunci când decizi să instalezi sisteme interfonie, este bine să ai în vedere că pe acestea le vei monta pe gard, lângă poarta de acces. Dispozitivul este conectat cu sistemul din interiorul casei tale, iar astfel ai acces să auzi sau să auzi și să vezi concomitent cine își dorește să te viziteze. Pentru ca oaspeții să te anunțe că au sosit, ei trebuie să îți ceară acces prin intermediul interfonului, dacă sună la numărul specific locuinței tale.

Interfon clasic sau un model cu touchscreen?

Sistemele de interfonie există pe piață de foarte multă vreme, însă pe măsură ce tehnologia a avansat, echipamentele s-au diversificat și ele. Iată, așadar, că poți alege:

  • un interfon clasic, simplu, pe care îl folosești apăsând un simplu buton. Din păcate, acest echipament este unul de bază, care nu îți oferă posibilitatea de a vedea cine se află în spatele vocii și, prin urmare, îți rămâne să decizi doar pe baza tonului dacă dorești să deschizi sau nu;
  • un interfon cu touchscreen, care îți oferă acces la video și audio – acest echipament este incorporat într-o casetă rezistă la apă, dar și la celelalte intemperii, fiind foarte simplu de folosit, dar și intuitiv totodată. De asemenea, interfonul cu touchscreen este unul elegant, rezistent și aspectuos, care aduce un plus de valoare imobilului tău.

Avantajele utilizării unui interfon

Indiferent de modelul de interfon pentru care optezi, acesta te ajută să determini cine sună la poartă, fără măcar să te deplasezi până afară. În cazul în care alegi un dispozitiv modern, cu touchscreen, îl poți conecta la o aplicație din telefon, de unde să și vezi cine se află în fața casei tale. Printre avantajele de care te mai bucuri, însă, se numără și:

  • sporești nivelul de siguranță de care te bucuri acasă;
  • durata de viață a echipamentelor moderne de pe piață este una ridicată, ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de ele o perioadă îndelungată;
  • instalarea este simplă;
  • poți conecta interfonul ales la telefonul personal, pentru a avea acces la sistemul de limitare a accesului de oriunde ai fi.

Montaj

Dacă vrei să fii sigur că echipamentul pe care îl alegi este instalat corect, de preferat este să lași această etapă în grija unor specialiști în domeniu. Mai mult, dacă în paralel investești și în camere de supraveghere, pe care să le aplici în colțurile casei, dar și într-un sistem de securitate, ai garanția că musafirii nepoftiți nu vor îndrăzni nici măcar să privească spre locuința ta!

Accesează Helinick.ro și descoperă aici mai multe soluții moderne, pe care le ai la dispoziție. Astfel, poți alege foarte ușor un Perimeter Security Systems Helinick, datorită căruia să te simți în siguranță acasă mereu!

Date de contact:

Email: office@helinick.ro

Telefon: +(4021) 404 44 44, +(4021) 404 44 00

 

Citeste in continuare

Exclusiv

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

Publicat

pe

De

  • La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite o invitație deschisă organizațiilor și companiilor de a contribui la un viitor mai bun prin comunicare;
  • Brieful câștigător va primi o campanie cu impact social și comercial durabil; campania este susținută de pastel în termeni de creativitate și costuri de agenție de 18.000 de euro.

pastel lansează competiția de briefuri creative „Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui?”, redefinind astfel rolul comunicării în crearea unui impact social și comercial durabil. Prin această campanie aniversară, agenția de comunicare integrată invită companiile să înscrie briefurile lor, până pe data de 13 iulie, pentru a câștiga o campanie strategic-creativă, gata de implementare.

Campania aniversară „Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui?” este proiectată nu doar ca o celebrare a celor 18 ani de activitate, ci ca un impuls pentru integrarea principiilor sustenabilității în strategiile de business. Prin această competiție de briefuri creative, pastel își propune să demonstreze cum soluțiile de comunicare pot aduce beneficii tangibile atât în business, cât și în plan social.

„Campania aniversară nu este despre a reflecta la parcursul agenției, ci despre a fi un catalizator pentru schimbări pozitive în societate și în lumea afacerilor. Ne-am ancorat în prezent și vedem nevoile reale atât ale societății, cât și ale mediului de afaceri și, astfel, ne îndreptăm privirea spre viitorul pe care cu toții ni-l dorim. Alegerea de a lansa această campanie aniversară subliniază angajamentul nostru față de modul în care credem că ar trebui să evolueze industria creativă și impactul social pozitiv pe care îl poate avea. Vrem să demonstrăm că o comunicare autentică, strategică și creativă poate genera nu doar emoție, ci schimbări reale și sustenabile de care vor beneficia atât comunitățile, cât și companiile”, declară Dana Nae Popa, owner & managing director pastel.

Campania aniversară își propune să arate că sustenabilitatea și succesul comercial nu sunt doar compatibile, ci și complementare. Acest lucru este realizat printr-o competiție care încurajează organizațiile să gândească strategic despre cum pot aborda provocările subiectului sustenabilității în moduri care nu doar respectă, dar și valorifică resursele și potențialul lor. Într-un context în care consumatorii și autoritățile solicită tot mai multă responsabilitate și implicare activă din partea companiilor, această competiție oferă o platformă pentru organizații să demonstreze angajamentul lor față de dezvoltarea sustenabilă și să contribuie concret la binele societății, câștigând astfel încrederea și loialitatea publicului.

Companiile au la dispoziție două luni să completeze formularul de înscriere, să primească un template de brief creativ de la pastel, pe adresa de mail menționată în formular, și să trimită brieful care convinge juriul competiției de potențialul lui social și comercial. Campania câștigătoare va fi susținută de pastel, în termeni de creativitate și costuri de agenție de 18.000 euro, în timp ce organizația câștigătoare, conform regulamentului, va trebui să asigure un minimum buget pentru implementarea și promovarea acesteia.

Un juriu de experți garantează o selecție riguroasă și echitabilă a briefului câștigător

Briefurile vor fi evaluate de un juriu format din șapte experți în domeniile creativității, antreprenoriatului, sustenabilității și impactului social. Acest proces de evaluare multi-laterală va asigura că cel mai promițător brief va câștiga, garantând o implementare de succes care va aduce valoare adăugată atât participanților, cât și comunităților lor.

  • Dana Nae Popa, owner și managing director pastel, este președintele juriului și va superviza întregul proces de jurizare, evaluând briefurile din perspectiva inovației și impactului în societate și în business.
  • Laura Iane, director de creație pastel, va evalua briefurile din perspectiva potențialului creativ, asigurându-se că acestea sunt generative.
  • Mădălina Marcu, director de dezvoltare la Asociația pentru Relații Comunitare (ARC), are rolul de a verifica modul în care fiecare brief propune soluții concrete pentru problemele comunităților vizate, asigurându-se că acestea au o fundație solidă în realitățile sociale.
  • Oana Groșan, director executive Ambasada Sustenabilității în România, șiDragoș Tuță, fondator și președinte Ambasada Sustenabilității în România, vor evalua briefurile din perspectiva sustenabilității, respectiv din perspectiva tranziției la modelul economic în care companiile, prin intermediul parteneriatelor, pot rezolva probleme sociale și de mediu fără a sacrifica eficiența economică și profitul. De asemenea, ei vor analiza și contribuția la obiectivele de dezvoltare durabilă de la ONU, cele care guvernează și Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă (SNDDR 2030). 
  • Anca Roman, owner & General Manager ESGrow, va evalua briefurile din perspectiva Environment, Social și Governance, verificând dacă acestea sunt în concordanță cu specificul industriei în care activează companiile înscrise în competiție și modul în care briefurile acestora propun acțiuni concrete, cu impact pozitiv.
  • Vlad Craioveanu, CEO & co-fondator Impact Hub București și Startarium,aduce o perspectivă antreprenorială și un angajament profund pentru inițiativele cu impact pozitiv în societate. El va evalua și identifica briefurile cu cel mai mare potențial de scalabilitate și inovație în afaceri.

pastel, 18 ani de activitate în domeniul comunicării integrate

pastel este o agenție românească de comunicare, cu o abordare strategică și creativă, cu o activitate de 18 ani pe piață și un portofoliu de clienți din arii diverse, precum auto, FMCG, servicii, industrie, B2B, IT, ONG, retail, energie etc.

Cu o echipă agilă de peste 35 de profesioniști, cu experiențe complementare și portofolii premiate, antrenată pentru campanii cu sens, agenția oferă în prezent servicii de comunicare integrată pentru proiecte ce se desfășoară atât în Romania, cât și la nivel regional.

În urmă cu trei ani, pastel a contribuit la lansarea Asociației pastel, ca o extensie a angajamentului agenției de comunicare pentru un impact pozitiv în lume, extinzând astfel eforturile de responsabilitate socială ale agenției.

Printre clienții și brandurile pentru care agenția lucrează se numără AMD Nobel, AVON, Bookster, 7Card, ColgatePalmolive Romania & Polonia, Danubius, De’Longhi Romania, EWO Pharma, FAN Courier, Foundation Conservation Carpathia, Green Group, Groupe Renault Romania, Hochland Romania, Impact Hub Bucharest, Jacobs Douwe Egberts, JTI Romania și Moldova, LEONI România, Lidl Discount, Muller, Pet Star Recycling, ProCredit Bank, Sandoz, TenarisSilcotub, Trust Expert, Trust Motors.

Citeste in continuare

Exclusiv

Pentru calvarul de pe străzile din Ploiesti – PSD-istul Andrei Volosevici – a fost agresat verbal si fizic de catre un cetatean al urbei lui Caragiale – Ziarul Incisiv de Prahova

Brașovul MEU

Publicat

pe

Va dezvaluiam ca, intr-un moment de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova recunoaste: În campanie minţi ca să te voteze electoratul, după care nu-ţi mai pasă. Aşa se întâmplă în politică: venim în campanie şi minţim, pentru că şi eu fac „politică”.

Avand in vedere implicarea in scandalurile Fermei Dacilor și escrocheria White Tower ( aici ), incompetența dovedita, minciunile și dezinformarea marca PSD cu privire la situația din Slănic (aici), Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova solicita  sa NU fie VOTAT!

Ploile torențiale din perioada Paștelui au provocat panică în localitatea Slănic din Prahova, unde strada Baia Verde prezintă fisuri și cratere semnificative în carosabil, punând în pericol clădirile și locuitorii din zonă.

Pentru a ascunde incompetenta si minciunile, Emil Drăgănescu, fost gardian public provenit de la Politia Locala Ploiesti si actual Prefect de Prahova (ca sa realizam ce cadre are PSD in Prahova), duce incompetenta/neputinta lui Virgiliu Nanu la o adevarata opera de arta aratand vinovati imaginari, pe principiul lui Andrei Volosevici.

Convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, chiar de doua ori, pentru a aproba aceeasi solutie aprobata anterior este una din ispravile de top. Probabil, Emil Drăgănescu doreste sa incerce si legea lui Murphy: “Dacă un lucru se face greşit îndeajuns de des, va deveni corect”!

Mai mult, cu un tupeu si aroganta iesita din comun, tipic PSD-ista, ameninta Consiliul Judetean cu controale ale autoritatilor pe care PSD-ul le are la „laba”, printre aceste autoritati fiind mentionata si ISC Prahova condusa de renumitul Marius Albișor. Reamintim ca ISC Prahova a fost utizata pentru intimidarea si santajarea edililor PSD care au curajul să plece spre liberali (aici).

Disperare mare mon cher! Probabil ca aceasta disperare vine si din sondajele reale unde se arata un „Volo” sub 10% si un PSD pus pe butuci in Prahova. Vom reveni. (Cristina T.).

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Eveniment2 zile inainte

Kingston lansează noi pachete Workflow pentru a răspunde mai bine nevoilor creatorilor

Mai multe cititoare Hub centralizat cu mai multe posibilități de personalizare București, România – 17 mai 2024 – Kingston Digital...

Cultură2 zile inainte

Servicii Profesionale de Reparații Acoperișuri – Anunturi-Reparatii-Acoperis.ro

Bine ați venit pe Anunțuri-Reparații-Acoperiș.ro – Soluția dvs. pentru reparații de calitate la acoperișuri! De ce să alegeți serviciile noastre?...

Administrație locală2 zile inainte

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

Uncategorized3 zile inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
Turism3 zile inainte

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

Uncategorized3 zile inainte

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta București,...

Administrație locală3 zile inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Eveniment3 zile inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Eveniment4 zile inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Eveniment4 zile inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Administrație locală4 zile inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Eveniment5 zile inainte

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Top Știri