Connect with us

Exclusiv

Legături suspecte și afaceri în farmaceutice – Ziarul Incisiv de Prahova

Brașovul MEU

Publicat

pe

Omisiunile lui Ciolacu 4/Partea II

Contextul legăturilor familiale în afaceri

Revenim cu noi informatii care vor arata nesinceritatea in declaratiile publice ale candidatului la campania prezidentiala, premierul Marcel Ciolacu, referioare la  implicarea in domeniul farmaceutic a nepotului acestuia, Mihai Cristian Ciolacu.

In episodul trecut scriam despre SC “NICOMART PRIM TEAM” srl (aici) –Buzau ce are ca asociati persoana juridica firma “MARCOS PROVIT” SA – Buzau, CUI 28995509, J10/742/2011, cu sediul in mun.Buzau, reprezentata prin dl. Marius – Gabriel Neagu (60% din capitalul social), respectiv prin persoana fizica Mihai – Crisitian Ciolacu, cu domiciliul in mun.Buzau, nepotul fostului deputat PSD si nimeni altul decat premierul Marcel Ciolacu (40% din cpitalul social).

Societatea „Marcos Provit” SA și acumularea de credite

Acum ne vom ocupa de societatea “MARCOS PROVIT” SA care este o societate pe actiuni, face parte din grupul Evofarm si este detinuta de catre dl. Marius Gabriel-Neagu cu 47,4984%, dl. Andrei Isac cu 47,4984% si dl. Robert Andrei Tanase cu 5,0032%. Mentionam ca din grupul Evofarm fac parte conform unei recente Decizii a Consilului Concurentei[1] mai multe firme cum ar fi: “Marcos, Alina Pharm S.R.L., Acorus Serv S.R.L., Farmavit S.R.L., Farmacia Medela S.R.L., Nicomart Prim Team S.R.L., Solarisfarm S.R.L., Hepites Farm S.R.L., Regiofarm S.R.L., Elite Greenpharm S.R.L., Viola S.R.L., Farmacia Unirii S.R.L., Gifarm S.R.L. si Polisano Pharma S.R.L., fiind prezente pe piata comertului cu amanuntul de produse farmaceutice si parafarmaceutice prin magazine specializate (farmacii)”.

In data de 16.08.2011 se infiinteaza SC “MARCOS PROVIT” srl prin asocierea lui Costel Isac si Marius Gabriel-Neagu, doua persoane controversate la aceea data intrucat, Marius Gabriel-Neagu, dupa cum  zic unele guri rele zonale, ar fi fost adus in Buzau de nimeni altul decat Horia Simu, supranumit Regele Cuprului[2] si care a fost cercetat penal pentru afaceri dubioase in domeniul exploatarilor miniere de cupru, iar Isac Costel, din Galati “a  aterizat” in urbea Buzaului direct de la SC Tabco Campofrio Tulcea.

Interesant este ca cei doi asociati pot fi regasiti in acelasi an 2011, mai precis in data de 16.09.2011, activand in cadrul SC “Cord” SA –  Buzau[3], firma controlata culmea tot de oamenii de afaceri Horia Simu si Horia Pitulea, proprietarii SC Cuprom SA, unul in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie, dl.Marius Gabriel-Neagu (cu o renumeratie pentru mandatul detinut de 3000 euro net/luna), iar celalalt, Costel Isac in calitate de director general ai SC “Cord” SA.

Suspiciuni de fraudă în licitații

In acest context, in anul 2018, Costel Isac[4] renunta la calitatea de asociat in favoarea fiului sau, Anderi Isac, cesionandu-i acestuia partile sociale detinute, ulterior prin hotararea asociatilor s-a majorat capitalul social de la 400 lei la 90.000 lei, prin aportul in numerar al asociatiilor, respectiv schimbarea formei juridice a societatii din societate cu raspundere limitata in societate pe actiuni cu toate consecintele juridice prevazute de legislatia in vigoare, sens in care firma metionata anterior devine SC “MARCOS PROVIT” SA.

Ne intrebam oare deputatul Marcel Ciolacu[5], de la aceea vreme nu era informat despre “ciudateniile” persoanelor cu care era asociat si in relatii de afaceri nepotul dansului Mihai – Crisitian Ciolacu?

Dar sa revenim la SC “MARCOS PROVIT” SA.[6] care ulterior infiintarii a inceput sa achizitioneze o serie de lanturi de farmacii prin diverse metode cu caracter oneros (cumpararea de fonduri de comert destinate activitatii de farmacie detinute de alte societati comerciale de profil farmaceutic, prin cedarea partilor sociale din propriile afaceri ale altor lanturi mai mici de farmacii, cumpararea autorizatiilor de functionare in domeniul farmaceutic ce pot costa dupa unele voci specializate intre 50.000 si 300.000 de euro si prin presiune asupra detinatorilor de astfel de lanturi de farmacii.

In anul 2020 firma “MARCOS PROVIT” SA a contractat o serie de credite de la Raiffaisen Bank SA, in valoare cumulata de 8.000.000 lei pentru completare de capital de lucru necesar finantarii activitatii curente, credite garantate prin ipoteca legala imobiliara asupra tuturor conturilor societatii dedchise la banca in cauza, prin intermediul unei garantii de stat emisa in Programul IMM INVEST in procent de 80% din valoarea creditului (5.000.000 lei), dar si prin garantie personala a garantilor fideiusori Neagu Marius Gabriel si Isac Andrei.

Tot in acelasi an actionarii “MARCOS PROVIT” SA au aprobat contractarea de catre societatea “Alina Pharm” srl de la CEC Bank – Sucursala Buzau a unei linii de credit in cadrul Programului IMM INVEST, de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii, in cuantum maxim de 1.500.000 lei, cu o perioada de creditare de 36 luni si cu posibilitatea prelungirii valabilitatii liniei pe o perioada de maximum 36 de luni. Creditul a fost garantat de catre SC “Alina Pharm” srl – Buzau (asociat unic firma “Nicomart Prim Team”[7] srl, reprezentata prin Marius Gabriel Neagu), cu o garantie FNGCIMM pana la maximum 80% din valoarea finantarii, ipoteca imobiliara conventionala de rang subsecvent asupra unui imobil aflat in propietatea SC “Acorus Serv” srl, firma aflata in grupul Marcos, ipoteca legala asupra soldurilor creditoare ale tuturor conturilor deschise la CEC Bank de firma in cauza.

La finele anului 2021 prin hotararea AGEA SC “Marcos Provit” SA, actionarii au decis aprobarea incheierii unui contract de credit prin CEC Bank SA, sucursala Buzau, in cuantum de 16.500.000 lei in scopul finantarii cheltuielilor aferente activitatii curente, pentru a participa la Programul guvernamental de sustinere a companiilor prin accesare garantiilor oferite de catre EximBank, in valoare de 90% din principalul liniei de credit sus mentionat (adica de 14.850.000 lei suma garantata de catre EximBank), in baza unei conventii de garantie bancara conform Hotararii nr.257/07.10.2020 a Comitetului Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari privind abrobarea Normei “Garantii EximBank in cadrul Schemei de ajutor de stat COVID – 19” (NI – GAR- 14-I/0). In acelasi context s-a aprobat si o ipoteca mobiliara de rang 1 asupra depozitului colateral in valoare de 1.650.000 lei ce se va constitui din veniturile sale de catre firma “Marcos Provit” SA la CEC Bank SA, respectiv o serie de ipoteci mobiliare de rang subsecvent in favoarea CEC Bank, asupra creantelor ce deriva din relatiile comerciale dintre “Marcos Provit” SA si debitorii  cedati CJAS Buzau, CJAS Vrancea si CSAJ Ialomita (adica statul reprezentat prin casele judetene de asigurari de sanatate), care sa asigure un targhet de minim 11.000.000 lei/an (cu notificarea debitorilor cedati, fara accept).

Profituri și datorii: Întrebările rămân

Ne intrebam retoric oare cum o fi reusit firma rubricata mai sus sa acceseze creditele de la banci apartinand statului romn, mai sus mentionate, cand in anul 2020, chiar daca avea un profit net de 8.171.124 lei, la venituri 134314029 lei, avea in schimb datorii de 42.669.722 lei?

Intre anii 2021 – 2024Marcos Provit” SA va achizitiona prin fuziune, foarte multe societati comerciale cu activitati in domeniul farmaceutic, firme detaliate in extenso in decizia Consiliului Concurentei anterior amintita, in care reprezentanul legal al acestora, in calitate de administrator este nimeni altul decat Neagu Marius Gabriel, oare cand are timp sa exercite atributiile conferite prin statutul in cauza?

In data 19.03.2024 constatam cu stupoare ca sarabanda creditarilor continua, astfel incat, prin hotararea AEGA SC “Marcos Provit” SA, actionarii au stabilit o noua contractare de credit in suma maxima de 21.000.000 lei de la FIRST BANK SA, credit garantat printr-o garantie de stat in proportie de 75% (adica 15.750.000 lei), constituirea unui depozit colateral in valoare de 2.680.000 lei, drepturi de creanta asupra creantelor rezultate din incasarile din POS din farmaciile agreate de imprumutat, garantie corporativa din partea societatilor din grupul “MARCOS”, respectiv “Nicomart Prim Team” srl (vezi articolul anterior publicat in www.incisivdeprahova.ro)  si “Acorus Serv” srl, inclusiv stabilirea de ipoteci imobiliare asupra imobilelor detinute in proprietatea firmei contractoare “Marcos Provit”, cum ar fi cele din Nehoiu, Zarnesti, satul Merei si Ziduri din jud.Buzau etc., respectiv ipoteci imobiliarea asupra imobilelor detinute in propietate de “Nicomart Prim Team” srl, cum ar fi imobilele situate in localitatile: Dealul Morii, jud.Buzau, Letea Veche, jud.Buzau, Sageata, jud.Buzau, Boldu, jud.Buzau.

In data de 21.03.2024 prin Hotararea AEGA SC “Marcos Provit” SA, actionarii au aprobat: contractarea unei linii de credit de investitii  in cuantum de 11.320.371 euro de la CEC Bank, cu o perioda de maturitate de 84 de luni pentru refinantarea unei emisiuni de obligatiuni emise de un fond de investii polonez CVI Trust Sp. Z o.o si cumparate de catre firma Marcos, inclusiv comisioane de refinantare si dobanzi capitalizate (dobanda EURIBOR 6M + 3,5 pp, comision de analiza 700 euro, comision acordare 30.000 euro, comision de gestiune 0,04% lunar, comision de neutilizare 0,5%, comision de refinantare 3% si comision de rambursare anticipata 1%), inclusiv garantii cum ar fi constituirea unui depozit colateral in valoare de 305.000 euro si constituirea de ipoteci mobiliare asupra actiunilor Marcovit, respectiv ipoteca reala mobiliara asupra autorizatiilor de functionare ale farmaciilor detinute de “Marcos Provit” SA, “Nicomart Prim Team” srl.

Rolul Ministerului Justiției și al Instituțiilor Statului

Ne oprim aici cu documentarea asupra activitatilor in domeniul farmaciilor a nepotului lui Marcel Ciolacu si a partenerilor de afaceri directi si indirecti acestuia nominalizati in publicatiile noastre si lasam autoritatile in drept ( Ministerul Public, ANAF, ONPCSB, BNR, SRI etc.) sa verifice legalitatea acestora activitati si tranzactii financiare realizate de cei din grupul de firme “MARCOS”.

Vom reveni cu noi informatii pe subiect in masura in care cititorii si institutiile statului vor avea interes in cunoasterea adevarului despre potenta in afaceri a nepotului premierului Marcel Ciolacu. (Cristina T.).

 

[1] https://www.consiliulconcurentei.ro/wp-content/uploads/2023/09/Decizia-grup-Evofarm-Site.pdf

[2] https://ziarulunirea.ro/horia-simu-unul-dintre-teparii-cupru-min-abrud-retinut-de-dna-in-dosarul-retrocedarilor-ilegale-332972/

https://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/tavalugul-falimentelor-risipeste-10-miliarde-de-euro-715718.html

[3] https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/proprietarii-cuprom-au-vandut-cord-buzau-unui-fond-austriac-4870362

https://www.consiliulconcurentei.ro/wp-content/uploads/2013/12/decizie_86-20_12_2012-neconf-depub.pdf

https://www.luju.ro/motivarea-unui-esec-dna-de-rasunet-decizia-iccj-privind-achitarile-definitive-din-cauza-anrp-5-unde-judecatorul-cab-ciprian-ghita-aruncase-cu-puscarie-legiuitorul-n-a-impus-studii-de-specialitate-numirile-erau-pe-criterii-politice-membrii-comisiei-central

[4]  “în urma condamnării definitive la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită în formă continuată”.

https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/stenograme-cum-a-explicat-directoarea-din-1653686.html

[5] https://anchetatorii.ro/2022/01/07/romanian-organized-crime-psd-ciolacu-grindeanu-cionca/

[6] https://www.marcosprovit.ro/

[7] https://www.incisivdeprahova.ro/2024/11/03/oligopolul-farmaceutic-si-nepotismul-mizele-ascunse-in-afacerea-ciolacu/

[8] https://www.anm.ro/comunicat-de-presa-02-03-2022/

https://www.anm.ro/_/CV%20-%20Dr.%20Farm.%20Razvan%20Mihai%20Prisada.pdf

[9] https://sanatateabuzoiana.ro/un-medic-chirurg-si-doua-farmaciste-se-alatura-echipei-spitalului-judetean-buzau/

[10] Conform CV publicat – “Octombrie 2018- August 2019  Atașat pe sănătate cu grad de consilier diplomatic Numele instituției  Reprezentanța Permanentă a României pe lângă  Uniunea Europeană, Bruxelles, Belgia • detașat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe pe durata misiunii permanente în străinătate”

[11] https://cvi.pl/en/

[12] https://economedia.ro/ce-nu-spune-premierul-marcel-ciolacu-atunci-cand-incearca-sa-dea-explicatii-despre-afacerile-nepotului-sau-mihai-cristian-legaturile-politica-business-care-se-pot-regasi-in-diverse-etape-din-activ.html

 

Exclusiv

Corupție și ilegalități în gestionarea deșeurilor în Prahova. Studiu de caz – ECOPARK ENERGY din Valea Calugareasca

Brașovul MEU

Publicat

pe

Recent a fost confirmat faptul că autoritățile locale din Valea Călugărească au avut dreptate, iar dezvăluirile ziarului nostru, Incisiv de Prahova, s-au dovedit exacte (aici).

O altă instituție a statului român, fără legături cu cei care protejează mafia deșeurilor, a intervenit. Administrația Bazinală de Apă Buzău – Lalomita a descoperit ilegalități grave și a suspendat activitatea S.C. ECOPARK ENERGY S.R.L.

În urma unei petiții trimise către Administrația Bazinală de Apă Buzău – Lalomita, aceasta a confirmat activitățile desfășurate de S.C. ECOPARK ENERGY S.R.L. în satul Arva, comuna Valea Călugărească, care include tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase de clasa B. Deși societatea deținea anumite acte de reglementare, s-au constatat lucrări neautorizate care nu făceau obiectul reglementărilor emise.

Pe 27 noiembrie 2024, reprezentanți ai Administrației Bazinale au efectuat o verificare pe amplasamentul depozitului, constatând că societatea a depus o cantitate totală de 17.345,52 tone de deșeuri fără respectarea completă a actelor de reglementare. În urma acestor constatări, au fost impuse mai multe măsuri, printre care:

  1. Suspendarea lucrărilor neautorizate și obținerea unui aviz modificator.
  2. Interzicerea oricăror lucrări legate de apă fără obținerea prealabilă a reglementărilor necesare.
  3. Aplicarea de sancțiuni contravenționale conform legislației în vigoare.
  4. Verificarea ulterioară a respectării măsurilor impuse.

Aceste descoperiri aduc noi dovezi în sprijinul acuzațiilor de corupție și neglijență în gestionarea mediului.

Reamintim ca, in Valea Călugărească, comunitatea se confruntă cu o criză ecologică agravată de corupția instituțiilor responsabile de protecția mediului. Oficialii din cadrul SRI și agenți ai mediului, precum trioul format din Ginel Preda, Chestorul Eduard Mirițescu și Marcel Bălan, sunt acuzați că protejează poluatorii, ducând la anularea hotărârilor locale esențiale pentru mediu. Aceste acțiuni subminează încrederea comunității și evidențiază necesitatea mobilizării cetățenilor pentru un mediu mai curat. Vom reveni. (Cristina T.).,

Citeste in continuare

Exclusiv

Wi-Fi-ul poate aștepta, 5G-ul e aici să ne distrugă… viața digitală?

Brașovul MEU

Publicat

pe

Într-o lume în care tehnologia ne asediază pe toate fronturile, Călin Georgescu vine să ne salveze de pericolul invizibil al 5G-ului. Da, ați auzit bine. Într-un moment în care România își caută direcția între modernizare și suveranismul zgomotos, domnul Georgescu, cu telefonul său dotat cu 5G – pe care, desigur, „nu-l folosește așa mult” – ne învață cum să ne ferim de rețelele care, aparent, au o singură misiune: să ne ruineze viața digitală.

Cine e salvatorul și cum ne va lumina?

Călin Georgescu, personaj colorat al peisajului politic, reușește să combine într-un mod spectaculos retorica anti-tehnologie cu o viziune utopică pentru viitorul țării. În discursurile sale, tehnologia 5G este mai mult decât un progres – este un complot globalist menit să îngenuncheze România. Deși ar putea părea greu de crezut, aceleași buze care condamnă „vibrațiile malefice ale 5G-ului” au rostogolit fraze precum „România are nevoie de o viziune spirituală, nu de o economie toxică.”

Ei bine, dacă prin „economie toxică” se înțelege digitalizarea, poate că ar trebui să ne pregătim să ne scriem din nou scrisorile de mână. Ce-i drept, în viziunea lui Georgescu, reîntoarcerea la tradiții este singura cale de a „însănătoși” țara, iar „colonizarea digitală” trebuie combătută.

Planuri mari, dar pentru cine?

Într-un viitor în care Călin Georgescu ar ajunge președinte, ne-am putea aștepta la o Românie în care curentul extremă dreapta îmbracă haine suveraniste. Economia? Un model autarhic bazat pe ideea că ne putem cultiva tot ce ne trebuie pe cele „32 de milioane de hectare fertile” – un alt citat demn de manualele de economie alternativă. Într-o epocă a incertitudinilor globale, România ar putea deveni un experiment în izolare politică și economică.

Dar cum rămâne cu tehnologia? În timp ce restul lumii se conectează la viteze uluitoare și explorează potențialul AI, românii ar putea învăța să „resimtă energia pământului”, așa cum Georgescu însuși sugerează. Asta dacă nu cumva se lovește de o problemă mai pragmatică: cum să explici unui tânăr care își construiește cariera în IT că „digitalizarea e o armă globalistă împotriva suveranității noastre.”

Ironia lui „dar nu-l folosesc așa mult”

Poate cel mai fascinant aspect al discursului său este contradicția între retorica sa anti-5G și utilizarea personală a tehnologiei. Georgescu însuși recunoaște că are un telefon cu 5G, dar „nu-l folosește așa mult”. Este ca și cum un vegan militant ar mânca ocazional bacon, doar pentru că „nu se poate abține.” În acest context, ironia devine mai dulce decât Wi-Fi-ul dintr-un local hipster de pe Dorobanți.

O țară în ritmul dial-up

Dacă România ar urma planurile lui Georgescu, viitorul ar putea arăta astfel: izolare, dezinformare, un internet lent (dar spiritual sănătos) și o economie în ritmul unui modem dial-up. În timp ce restul lumii zboară pe aripile digitalizării, România lui Georgescu ar încerca să readucă daciadele. Poate că Wi-Fi-ul ar trebui să mai aștepte, dar la cum stau lucrurile, ar fi bine să ne pregătim și pentru faxuri.

Citeste in continuare

Exclusiv

Călin Georgescu: România, Orientul și Rusia, Axele Petrolului Pierdut

Brașovul MEU

Publicat

pe

Cine este Călin Georgescu și ce legătură are petrolul românesc cu o benzinărie din Ploiești? Aparent, destul de multe, dacă ne luăm după propriile sale declarații. În discursuri pline de elocvență pseudo-naționalistă, candidatul Călin Georgescu dezvăluie o viziune grandioasă pentru România: o țară care își revendică petrolul din Rusia și Orient, dar care, culmea ironiei, îl lasă să curgă printre degete pe scena geopolitică. Într-un univers alternativ, OMV-ul „cât o benzinărie Petrom” s-a transformat, în viziunea sa, în simbolul trădării naționale.

Dar să ne oprim o clipă și să privim mai atent axele acestui discurs—care, deși pare solid la suprafață, începe să crape la prima analiză.

Petrolul Pierdut și Visele Orientale

Conform lui Călin Georgescu, petrolul românesc, alături de cel rusesc și oriental, formează o triadă energetică vitală pentru viitor. În realitate, cifrele arată altceva. Petrom, vândut către OMV în 2004, nu a fost o conspirație geopolitică, ci o tranzacție economică ce a permis modernizarea unui sector aproape falimentar. OMV a investit masiv în infrastructura Petrom, iar România beneficiază astăzi de un sistem energetic mai eficient și mai puțin vulnerabil.

Ironic, Georgescu blamează o privatizare ce a salvat industria petrolieră locală, dar nu oferă alternative realiste. În schimb, sugerează că Rusia ar putea fi un partener strategic pentru România, ignorând contextul sancțiunilor internaționale și agresiunii din Ucraina.

Candidat Călin și Fascinația pentru Rusia

Călin Georgescu nu ascunde simpatia sa pentru Rusia, punând pe tapet idei ce includ o eventuală reorientare a României spre Est. Problema? Această abordare nu doar că ignoră realitățile economice, dar subminează și interesele strategice ale țării. Într-o Europă unită, dependentă de cooperare și securitate colectivă, ideile lui Georgescu sună mai degrabă a izolaționism periculos.

Cu o retorică anti-NATO și anti-UE, candidatul sugerează ruperea de partenerii tradiționali ai României. Rezultatul? O economie fragilizată, vulnerabilă la influențe externe, și un popor care ar plăti scump pentru ambițiile unui lider cu viziuni demodate.

Planuri de Guvernare: Utopii Naționaliste sau Realități Periculoase?

Georgescu promite „renașterea națională”, dar rămâne evaziv în detalii. Mesajele sale amintesc de retorica legionară din anii ’30, cu accente autoritare și pro-rusești. Ce ar însemna asta pentru români? O țară izolată pe scena internațională, un sistem economic de tip autocrație, și o degradare a drepturilor democratice.

Concluzie: Petrolul Pierdut, România Rătăcită

Călin Georgescu promite o schimbare, dar direcția sa este periculoasă. În loc să aducă prosperitate, discursul său sugerează o Românie decuplată de la valorile occidentale și prinsă în menghina influenței rusești. Dacă ar ajunge președinte, România ar risca să devină o axă a petrolului pierdut și o piesă marginală într-un joc geopolitic pe care nu-l poate câștiga.

În final, ironia amară rămâne aceasta: un candidat care vrea să „redea petrolul românilor” ar putea să-l vândă iluziei unui trecut glorios, fără niciun viitor concret.

Citeste in continuare
Advertisement

Parteneri

Ultimile Noutăți din Brașov

Uncategorized2 zile inainte

România, partea fără sens. Posibile cazuri de corupție în cadrul Registrului Auto Român și în cadrul Poliției Române

România, partea fără sens. Simple posibilități: Este posibil ca angajați ai DRPCIV (Permise și Înmatriculări Auto), împreună cu angajați ai...

Sport5 zile inainte

Cum poți alege cele mai bune stickere pentru mașini?

Mașina ta spune o poveste. Fiecare drum, fiecare oprire la semafor, fiecare privire atrasă de pe marginea drumului este o...

ExclusivO săptămână inainte

Corupție și ilegalități în gestionarea deșeurilor în Prahova. Studiu de caz – ECOPARK ENERGY din Valea Calugareasca

Recent a fost confirmat faptul că autoritățile locale din Valea Călugărească au avut dreptate, iar dezvăluirile ziarului nostru, Incisiv de...

ExclusivO săptămână inainte

Wi-Fi-ul poate aștepta, 5G-ul e aici să ne distrugă… viața digitală?

Într-o lume în care tehnologia ne asediază pe toate fronturile, Călin Georgescu vine să ne salveze de pericolul invizibil al...

Politică localăO săptămână inainte

NATO și România: Călin Georgescu contra realității geopolitice

Într-o lume în care geopolitica devine din ce în ce mai complicată, iar România se află la granița unui război...

ExclusivO săptămână inainte

Călin Georgescu: România, Orientul și Rusia, Axele Petrolului Pierdut

Cine este Călin Georgescu și ce legătură are petrolul românesc cu o benzinărie din Ploiești? Aparent, destul de multe, dacă...

SocialO săptămână inainte

Ilieș Dental Clinic – Locul unde expertiza și grija individuală oferă zâmbete de neuitat

Dacă ai ajuns să cauți o soluție pentru problemele tale dentare, probabil te-ai săturat de compromisuri și ai nevoie de...

Politică localăO săptămână inainte

Putin, oglinda politică a lui Georgescu: Cum să fii român și totuși rusofil!

Putin, oglinda politică a lui Georgescu: Cum să fii român și totuși rusofil! România, un „miracol” geopolitic? Azi, în lumea...

Viața în Brașov2 săptămâni inainte

Brașov: Inovație în dezvoltarea urbană și locuințe moderne

Brașovul, unul dintre cele mai frumoase orașe din România, combină farmecul istoric cu dezvoltarea urbană modernă, devenind un model pentru...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Botoșani va găzdui cea de-a patra etapă eSuperliga pe 30 noiembrie

Meciurile de EA SPORTS FC™ 25 au loc cu o zi înaintea derby-ului din Superliga, Universitatea Craiova – CFR 1907...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Un acoperiș bine realizat face diferența între confort și disconfort.

La Top Acoperiș Construct, suntem experți în construcția și repararea acoperișurilor, izolarea eficientă împotriva frigului și apei, dar și în...

Uncategorized2 săptămâni inainte

realme GT 7 Pro este lansat oficial în România

București, România – 26 noiembrie 2024 – realme, brandul de tehnologie cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță lansarea...

Top Știri